Νέα

Πρόβλημα σχέσης (σεξ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οπότε φίλε μην το παλεύεις το πράγμα, αν δεν σε ικανοποιεί , δεν είναι γιατί δεν το θέλει , είναι γιατί δεν μπορεί! Φύγε και άσε την να βρει κανένα ξενέρωτο όπως αυτήν.

Πολύ σωστό αυτό κάποιες γυναίκες απλά δε μπορούν είναι απ τη φύση τους αντισεξουαλικές και αντιερωτικές και ξενέρωτες μέχρι βαθμού αηδίας..

OP
OP
T

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πωπω , αυτό μου θυμίζει και μένα μια παλιά περιπτωσαρα που είχα γνωρίσει. Ήμουν φοιτητής και είχα σχέση με μια κοπέλα , την οποία με χίλια ζόρια την έριξα στο κρεβάτι. Εκέι έφαγα την ήττα της ζωής μου. Ήταν απαθής και ακλόνητη σαν ένα κομμάτι κρέας. Ξενέρωσα πολύ άγρια και σε μια φάση την γυρίζω με το ζόρι και την φέρνω στα 4 , και της λέω : έλα να σε γαμήσω από πίσω. Ε , και τότε άρχισε να κλαίει και να οδύρετε , γιατί την μίλησα σαν πουτάνα!!! Έμεινα κάγκελο , και δεν μπορούσα να το πιστέψω . Αυτή ήθελε να συνεχίσουμε , αλλά εγώ τα είχα πάρει άγρια και έφυγα. Μια ,δυο φορές , με ξαναπλησίασε και ξαναδοκιμάσαμε , τι απο εδώ τι από εκεί , η γκόμενα ήταν το πιο βαρετό γαμήσι της ζωής μου. Μερικές γκόμενες , λόγω κάποιων κόμπλεξ που έχουνε , δεν μπορούνε να χαρούνε τον έρωτα απελευθερωμένες , και δεν μπορούν ούτε να πάρουν , ούτε να δώσουν ηδονή. Οπότε φίλε μην το παλεύεις το πράγμα, αν δεν σε ικανοποιεί , δεν είναι γιατί δεν το θέλει , είναι γιατί δεν μπορεί! Φύγε και άσε την να βρει κανένα ξενέρωτο όπως αυτήν.

Εν το μεταξύ έχει ακριβώς το ίδιο κόλλημα με το στήσιμο στα 4!! Πριν πέσει το ξεπαρθένιασμα μου το έλεγε μόνη της..ότι το θεωρεί το πιο εξευτελιστικό πράγμα για τη γυναίκα κτλ, αλλά εγώ ο μαλάκας πίστευα θα αλλάξει μετά..

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
και θες να σε πιστεψουμε Σαββατο βραδυ αντι να εισαι με τη τύπισσα καθεσαι σε μπουρδελοσαιτ.........
ε κι αν σε πιστεψουμε καλα σου κάνει για τον παραπάνω λόγο

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Κράτα τη, απλά πήδα και αλλού και το θέμα έληξε!

Επισκέπτης
Εν το μεταξύ έχει ακριβώς το ίδιο κόλλημα με το στήσιμο στα 4!! Πριν πέσει το ξεπαρθένιασμα μου το έλεγε μόνη της..ότι το θεωρεί το πιο εξευτελιστικό πράγμα για τη γυναίκα κτλ, αλλά εγώ ο μαλάκας πίστευα θα αλλάξει μετά..

Πολύ συντήρηση η γκόμενα σκέψου να της ζητήσεις κανα cim cif ή a-level θα σε πυροβολήσει :grin:

OP
OP
T

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και θες να σε πιστεψουμε Σαββατο βραδυ αντι να εισαι με τη τύπισσα καθεσαι σε μπουρδελοσαιτ.........
ε κι αν σε πιστεψουμε καλα σου κάνει για τον παραπάνω λόγο
Ρε φίλε κάνε δουλειά σου, ποιος σου μίλησε;

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ρε φίλε κάνε δουλειά σου, ποιος σου μίλησε;
όπως κάνεις κι εσύ τη δουλειά σου δηλαδή δουλεύεις τον κοσμάκη έτσι κάνω κι εγώ τη δικιά μου σου την λέω δικαίωμά μου δεν είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μυγιάζεσαι μήπως έχεις τη μύγα

Επισκέπτης
Τα έχω ζητήσει πολάκις και έμεινα με το πουλι στο χέρι

Και ποια ήταν η αντίδρασή της την έπιασε υστερία; Εγώ μια φορά πήγα να της κάνω απροειδοποίητα cim κατά τη πί@πα αλλά το πήρε πρέφα και απομακρύνθηκε και μετά έκανε σαν υστέρω ότι αν το ξανακάνω θα θυμώσει πολύ  :jerking:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
όπως κάνεις κι εσύ τη δουλειά σου δηλαδή δουλεύεις τον κοσμάκη έτσι κάνω κι εγώ τη δικιά μου σου την λέω δικαίωμά μου δεν είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μυγιάζεσαι μήπως έχεις τη μύγα
Ρε κτηνιατρε χαλαρωσε...δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακομη και στην περιπτωση που το ατομο ειναι μυθομανης μας δουλευει...πιανομαστε κοροιδα μηπως?ΟΧΙ...Συμβουλες δινουμε μονο που δεν κοστιζουν τιποτα...Αν καποιος δουλευει καποιον στη χειροτερη των περιπτωσεων ειναι ο ιδιος ο tromeros τον εαυτο του...Φιλικα

OP
OP
T

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και ποια ήταν η αντίδρασή της την έπιασε υστερία; Εγώ μια φορά πήγα να της κάνω απροειδοποίητα cim κατά τη πί@πα αλλά το πήρε πρέφα και απομακρύνθηκε και μετά έκανε σαν υστέρω ότι αν το ξανακάνω θα θυμώσει πολύ  :jerking:

Το γυρνάει στο ρομαντικό και δε μου αφήνει περιθώρια να συνεχίσω..

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τα έχω ζητήσει πολάκις και έμεινα με το πουλι στο χέρι
Δηλαδη πως της τα ζητας?Για κανε μας μια επιδειξη...
Αυτα τα πραγματα δεν τα ζητας...ΕΙΔΙΚΑ επειδη σου τα χει πρηξει η γκομενα,της αξιζει την επομενη φορα που θα τη γαμησεις να βγεις και να την πυροβολησεις με τα χυσια σου στη μαπα της και στα μαλια της(που θα ναι απο το κομμωτηριο φανατζομαι)  :rockon: :rockon: :rockon:
Οσο για το πρωκτικο ξεκινα με κανα κωλοδακτυλο για αρχη... :boobies: :boobies:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Λοιπον ακου αν δεις τι μου ειχε τυχει..ειχα ενα γνωστο που πηδαγε μια που ειχε απο αυτην το παραπονο οτι ηταν ετσι συντηριτικουρα...ε,λοιπον σε πληροφορω οτι η συγκεκριμμενη γκομενα οχι μονο συντηρητικουρα δεν ηταν,αλλα και ανωμαλη...γιατι γουσταρε οχι μονο να τη γαμανε απ τον κωλο και στα 4 και δε συμμαζευεται,αλλα πηδιοτανε και με τη φιλεναδα της-την κατα τ αλλα κολλητη της(πισοκολλητη :grin:)...Καμμια φορα η γυναικα καυλωνει με αυτο που την ταπεινωνει...μην εισαι μαλακας λοιπον(με το συμπαθειο,ετσι?)...

OP
OP
T

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μια μέρα σε ιεραποστολική θέση, "γλίστρησα" και πήγα στο πλάι και προσπάθησα να τη γυρίσω στα 4, αλλά μόλις καταλάβει τέτοια υποψία αμέσως τραβιέται και μου λέει ότι δεν είναι έτοιμη/δεν της αρέσει/θέλει χρόνο.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πωπω , αυτό μου θυμίζει και μένα μια παλιά περιπτωσαρα που είχα γνωρίσει. Ήμουν φοιτητής και είχα σχέση με μια κοπέλα , την οποία με χίλια ζόρια την έριξα στο κρεβάτι. Εκέι έφαγα την ήττα της ζωής μου. Ήταν απαθής και ακλόνητη σαν ένα κομμάτι κρέας. Ξενέρωσα πολύ άγρια και σε μια φάση την γυρίζω με το ζόρι και την φέρνω στα 4 , και της λέω : έλα να σε γαμήσω από πίσω. Ε , και τότε άρχισε να κλαίει και να οδύρετε , γιατί την μίλησα σαν πουτάνα!!!
οχι ρε αγορι μου ,χαλασες ολη την ατμοσφαιρα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μια μέρα σε ιεραποστολική θέση, "γλίστρησα" και πήγα στο πλάι και προσπάθησα να τη γυρίσω στα 4, αλλά μόλις καταλάβει τέτοια υποψία αμέσως τραβιέται και μου λέει ότι δεν είναι έτοιμη/δεν της αρέσει/θέλει χρόνο.
Καθιστε καποια μερα μαζι να δειτε τον ΑΣΚΗΤΗ τον γιατρο τι λεει οτι η γυναικα πρεπει να ειναι ΠΟΡΝΗ με τον αντρα της, το φιλο της

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
οχι ρε αγορι μου ,χαλασες ολη την ατμοσφαιρα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτα θελουν με το μαλακο,θα την γυρισεις απο πισω και θα πεις για να δω καλε το κοριτσι μου τι ωραιο πισινουλι εχει,θα το χαιδεψεις πισω σιγα σιγα και μετα θα το βαλεις απαλα απο πισω και θα το ρωτησεις κιολας πως ειναι ,αν ποναει,θελει λιγο πιο σιγα,λιγο πιο γρηγορα,θελει τροπο..  :)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αυτα θελουν με το μαλακο,θα την γυρισεις απο πισω και θα πεις για να δω καλε το κοριτσι μου τι ωραιο πισινουλι εχει,θα το χαιδεψεις πισω σιγα σιγα και μετα θα το βαλεις απαλα απο πισω και θα το ρωτησεις κιολας πως ειναι ,αν ποναει,θελει λιγο πιο σιγα,λιγο πιο γρηγορα,θελει τροπο..  :)
Χαχαχα ωραιος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom