καλα εκανες παιδι μου!Απαντησα σοβαρα στο σοβαρο προβληματισμο του.......
Οχι οτι κολωνω στην πλακα δλδ
καλο ειναι να απαντας σοβαρα που κ που ;)
("παιδι" χαχαχαχχαχαχα!!!τεσπα!!)
καλα εκανες παιδι μου!Απαντησα σοβαρα στο σοβαρο προβληματισμο του.......
Οχι οτι κολωνω στην πλακα δλδ
Ναι ρε, σωστός είσαι και εσύ. Εγώ μιλάω για αυτούς/ες που έχουν πάθει εμμονή με τα τεχνολογογκομενικά.
Είσαι να καυλαντίσουμε στο msn ρε χύστη;
καλα εκανες παιδι μου!
καλο ειναι να απαντας σοβαρα που κ που ;)
("παιδι" χαχαχαχχαχαχα!!!τεσπα!!)
Δεν ασχολούμαι με τέτοια. Έκανα msn επειδή με έπρηξαν οι γνωστοί μου και μπαίνω 1-2 φορές την εβδομάδα. Το βαριέμαι.
Έτσι ακριβώς είναι johnnyχαχαχα ετσι ακριβως pathetic motherfuckers
oi φοιτητριες γκομενες by the way ειδικα πρωτο δευτερο ετος ειναι οτι χειροτερο υπαρχει
τους πηρε καινουργιο κινητο ο μπαμπας κ τις αφησε να γυριζουν οτι ωρα θελουν το Σαββατοβραδο κ την εχουν δει μπρεντα απο μπεβερλι χιλς.Καλυτερες επιλογες αυτες που τελειωνουν δηλαδη χρωστανε λιγα μαθημαματα οι αυτες που εχουν μπει με κατατακτηριες απο αλλη σχολη κ ειναι ηλικιακα πανω απο 25
AmenΖητω το 'ανασφαλες' φλερτ,εκεινο στο οποιο εκτιθεσαι και εκτιθεται αυτος που φλερταρεις,εκει που οι χυλοπιτες πονουν πολυ περισσοτερο αλλα οι επιτυχιες εχουν γλυκια γευση γνησιας ανθρωπινης επαφης...
Θελει ΠΟΛΛΑ αρχιδια...βασικα φαντασου οτι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ αποσταση που μπορει να χωριζει δυο ανθρωπους ειναι απλα ενα τραπεζι σε μια καφετερια...το πιστεύω ότι το να πλησιάσεις κάποιον κατά πρόσωπο θέλει πιο πολλά αρχίδια απ' ό,τι σε μια οθόνη )
Μιλας εκ πειρας αγαπητη?Τόσο κοντά... κι όμως τόσο μακριά...
(λένε οι καμμένοι με τα ιντερνετογκομενικά )
προσοχη μην σας τυχει τιποτα τετοιο ομως χεχεχεχε
Δεν βγενη νοημα απο το video
kala λεω οτι το αι κιου μου ινε κατο του μιδενοσγια δες το αλλη μια φορα κ φαντασου οτι μιλας εσυ με την κοπελα σου ον λαιν και σκαει μυτη απο πισω ο αραπης γυμνος.....