Νέα

Προτιμούν ασφαλές φλερτ μέσω ίντερνετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα miros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εξήγησέ μου λίγο τι είναι αυτό που σου αρέσει.(αν δε βαριέσαι)
Γιατί σε αυτό το χρόνο που αφιερώνεις για το internetικο καυλάντισμα, δεν βγαίνεις κάπου έξω να το κάνεις?
Εγώ έγραψα στην πρώτη σελίδα τι πιστεύω πάνω στο θέμα και γιατί δεν το κάνω.
Ισως σε καποιες περιπτωσεις καποιος/α να ειναι πολυ μακρια
και ο μονος ανεξοδος τροπος επικοινωνιας να ειναι προς το παρον αυτος! ;)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ισως σε καποιες περιπτωσεις καποιος/α να ειναι πολυ μακρια
και ο μονος ανεξοδος τροπος επικοινωνιας να ειναι προς το παρον αυτος! ;)
Σε αυτό έχεις δίκαιο, π.χ. αν κάποιος σπουδάζει/δουλεύει/ζει εξωτερικό ή μακριά γενικότερα, ναι, το δέχομαι.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι, έχεις δίκαιο. Αν βγει έξω μπορεί να τον απαγάγουν.  :headbang: :headbang: :headbang:

Όχι ρε!  :grin:
Εννοούσα ότι η χυλόπιτα είναι πιο ήπια αν είναι σε μια οθόνη παρά in real life!!

Και επίσης:
Εκφραζεσαι καλυτερα σε καποιον που δεν τον εχειs δει....και δεν σ εχει δει ισωs.....

Αυτό.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Όχι ρε!  :grin:
Εννοούσα ότι η χυλόπιτα είναι πιο ήπια αν είναι σε μια οθόνη παρά in real life!!

Ηλεκτρονικη χυλοπιτα????
Μαλλον εδω  δεν υπαρχει ποτε χυλοπιτα....αν δεν συναντηθειs ποτε βεβαια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Ε, ακόμα κι έτσι, το φλερτ είναι πιο σίγουρο στο ίντερνετ  :grin:
Σωστα..εχειs χρονο να σκεφτειs απο πριν την απαντηση...........και δεν ψευδιζειs αν βρεθειs απο κο..κο...κοντα  χαχα :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ε, ακόμα κι έτσι, το φλερτ είναι πιο σίγουρο στο ίντερνετ  :grin:
Αυτό είναι που δεν μου αρέσει, η έλλειψη ρίσκου/αγωνίας/καύλας της στιγμής. Έξω είναι πιο σωστά τα πράγματα, ο καλός/η φαίνεται. Στο intenet όλοι είναι ένα nick που συνοδεύεται από μία φωτό και κάποιες λέξεις. Εικονική ευχαρίστηση και μόνο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Αυτό είναι που δεν μου αρέσει, η έλλειψη ρίσκου/αγωνίας/καύλας της στιγμής. Έξω είναι πιο σωστά τα πράγματα, ο καλός/η φαίνεται. Στο intenet όλοι είναι ένα nick που συνοδεύεται από μία φωτό και κάποιες λέξεις. Εικονική ευχαρίστηση και μόνο.

Περιγραφειs μια στιγμη που θα γοητευτειs απο αυτο που θα δειs εξω και κει δεν κρατιεσαι με τιποτα....εκει τα δινειs ολα......εδω , απλα ειναι η πλακα ο χαβαλεs το καθημερινο κουs κουs και τιποτα παραπανω....

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Περιγραφειs μια στιγμη που θα γοητευτειs απο αυτο που θα δειs εξω και κει δεν κρατιεσαι με τιποτα....εκει τα δινειs ολα......εδω , απλα ειναι η πλακα ο χαβαλεs το καθημερινο κουs κουs και τιποτα παραπανω....
εσυ σοβαρεψες η' μου φαινετε?!?! :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τελικά το σεξ στο ίντερνετ έχει όντως πάει σε άλλο επίπεδο πάντως...  :2funny:
Αυτή τη συσκευή τη συνδέεις με τον υπολογιστή και... εμ.. γαμάς τέλος πάντων αυτήν αντί για την γκόμενα με την οποία μιλάς!!!! (έχει και αντίστοιχο-αντίστροφο για τις γυναίκες  :grin: )

Συνημμένα

• fleshlightdevice.jpg
    fleshlightdevice.jpg
    142,5 KB · Εμφανίσεις: 33

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ναι ρε, σωστός είσαι και εσύ. Εγώ μιλάω για αυτούς/ες που έχουν πάθει εμμονή με τα τεχνολογογκομενικά.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Τελικά το σεξ στο ίντερνετ έχει όντως πάει σε άλλο επίπεδο πάντως...  :2funny:
Αυτή τη συσκευή τη συνδέεις με τον υπολογιστή και... εμ.. γαμάς τέλος πάντων αυτήν αντί για την γκόμενα με την οποία μιλάς!!!! (έχει και αντίστοιχο-αντίστροφο για τισ γυναίκες  :grin: )

Ειναι.....αμφιδρομο
Να προσεχετε μη μεινετε......εγκυεs  γιατι οι ....ηλεκτρονικοι αντρεs δεν ειναι....φερεγγυεs(οι)!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom