Νέα

Προτιμούν ασφαλές φλερτ μέσω ίντερνετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα miros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
:o
Βρε mouNINJA, κάτω των 25 είσαι; Για κάποιο λόγο σε είχα για λίγο μεγαλύτερο!  :grin:

Συφωνώ κυρίως με όσα είπε ο νίντζα, αλλά νομίζω επίσης ότι οι σχέσεις πλέον μπαίνουν γενικά σε άλλη φάση. Δεν την καταλαβαίνω γιατί εγώ στο λύκειο δεν είχα καν κινητό, δεν έχω προφίλ πουθενά στο ίντερνετ (facebook κτλ) και το msn το έχω μόνο για άτομα που ξέρω, όμως απ' ό,τι βλέπω γύρω μου τα πιτσιρίκια (15-20 ετών) το βλέπουν εντελώς αλλιώς το όλο θέμα.
Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα κακή αυτή η νέα "τάξη πραγμάτων" στις σχέσεις γιατί είναι κάτι που τώρα αρχίζει... Για μένα είναι όπως η μουσική, που η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική από τότε που εμείς ακούγαμε nirvana ή Σιδηρόπουλο π.χ. ή ακόμα πιο παλιά, που άκουγαν Rolling Stones και Beatles-και αγοράζαμε τη μουσική στα δισκοπωλεία.
Αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουν οι απόψεις, αλλάζουν και οι σχέσεις προφανώς. Η ιστορία θα δείξει...

αγοράζαμε τη μουσική στα δισκοπωλεία.
Μ αρεσε η λεξη....που την θυμηθηκεs???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
(δεν ξέρω ακόμα τι είσαι εσύ :think:)
Το λέει και στο προφίλ μου νομίζω.

Το έχω πει καλέ, κοπέλα (γυναίκα, κορίτσι, γένους θηλυκού τέλος πάντων)
Προφίλ μελών δεν κοιτάζω, δε με πολυνοιάζει  :grin:

Επί του θέματος, δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα κακό, απλώς είναι ένας άλλος τρόπος φλερτ. Το ότι κάποιοι άλλοι (μεγαλύτεροι συνήθως) έχουν συνηθίσει να το κάνουν αλλιώς το άθλημα δε σημαίνει ότι το κάνουν με το σωστό τρόπο. Άλλωστε αν κατάλαβα καλά το άρθρο μιλάει για φλερτ και όχι σεξ μέσω ίντερνετ. Απλώς από το "μανάρι μου τι είσαι εσύ" στο δρόμο περάσαμε στο "δώσε μου το msn σου να τα λέμε". Δεν είναι τραγικά πια τα πράγματα.
Επαναλαμβάνω, τα πράγματα έχουν αλλάξει και θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο, και μαζί τους αλλάζουν και οι νοοτροπίες. Για παράδειγμα οι πατεράδες μας μεγάλωσαν στις αλάνες, εμείς μεγαλώσαμε σε πολυκατοικίες. Οι μεγαλύτεροι θεωρούν πάντα ότι αυτοί μεγάλωσαν καλύτερα από "αυτή τη νέα γενιά". Κι όμως, δεν πάθαμε και τίποτα εμείς στις πολυκατοικίες, όπως και δε θα πάθουν τίποτα τα σημερινά 15χρονα με τις γνωριμίες και το φλερτ στο ίντερνετ. Είναι απλώς μια άλλη νοοτροπία. Ανθρώπινη επαφή υπάρχει στο κάτω κάτω, στο σχολείο, στις καφετέριες, στα κλαμπ, στα μπαρ, αυτά δεν έχουν πεθάνει ακόμα.

Edit: 
αγοράζαμε τη μουσική στα δισκοπωλεία.
Μ αρεσε η λεξη....που την θυμηθηκεs???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μισό να πάρω τη μαγκούρα μου γιατί αισθάνθηκα πολύ μεγάλη ξαφνικά!!  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Το έχω πει καλέ, κοπέλα (γυναίκα, κορίτσι, γένους θηλυκού τέλος πάντων)
Προφίλ μελών δεν κοιτάζω, δε με πολυνοιάζει  :grin:

Επί του θέματος, δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα κακό, απλώς είναι ένας άλλος τρόπος φλερτ. Το ότι κάποιοι άλλοι (μεγαλύτεροι συνήθως) έχουν συνηθίσει να το κάνουν αλλιώς το άθλημα δε σημαίνει ότι το κάνουν με το σωστό τρόπο. Άλλωστε αν κατάλαβα καλά το άρθρο μιλάει για φλερτ και όχι σεξ μέσω ίντερνετ. Απλώς από το "μανάρι μου τι είσαι εσύ" στο δρόμο περάσαμε στο "δώσε μου το msn σου να τα λέμε". Δεν είναι τραγικά πια τα πράγματα.
Επαναλαμβάνω, τα πράγματα έχουν αλλάξει και θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο, και μαζί τους αλλάζουν και οι νοοτροπίες. Για παράδειγμα οι πατεράδες μας μεγάλωσαν στις αλάνες, εμείς μεγαλώσαμε σε πολυκατοικίες. Οι μεγαλύτεροι θεωρούν πάντα ότι αυτοί μεγάλωσαν καλύτερα από "αυτή τη νέα γενιά". Κι όμως, δεν πάθαμε και τίποτα εμείς στις πολυκατοικίες, όπως και δε θα πάθουν τίποτα τα σημερινά 15χρονα με τις γνωριμίες και το φλερτ στο ίντερνετ. Είναι απλώς μια άλλη νοοτροπία. Ανθρώπινη επαφή υπάρχει στο κάτω κάτω, στο σχολείο, στις καφετέριες, στα κλαμπ, στα μπαρ, αυτά δεν έχουν πεθάνει ακόμα.

Edit: 
Μισό να πάρω τη μαγκούρα μου γιατί αισθάνθηκα πολύ μεγάλη ξαφνικά!!  :grin:

Χμμμμμ........Νεοι οριζοντεs στο σεκθ......
Μαγκουρα ε???
Σαν να λεμε  ...granny  ε??????
Αχ  μ εφτιαξεs τωρα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σ' αρέσουν οι μαγκούρες;
Να σου δώσω τη δικιά μου, έχει κι ο παππούς μου μια γκλίτσα αν προτιμάς!!  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Σ' αρέσουν οι μαγκούρες;
Να σου δώσω τη δικιά μου, έχει κι ο παππούς μου μια γκλίτσα αν προτιμάς!!  :grin:

να σου πω....θελω ολο το σκηνικο...αν μοιαζειs μ αυτην εδω..

Συνημμένα

• 02.jpg.jpg
    02.jpg.jpg
    108,8 KB · Εμφανίσεις: 17

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η κάθε κατακαημένη τραβάει το εαυτό της 1000 φωτογραφίες με το κινητό για να βρει 1 που δε φαίνεται μπαζόλα για να τη βάλει στο internet και να τη δει ο κάθε κατακαημένος που θα σκεφτεί “αμάν, τι πουτανάκι είναι αυτό” και να πρήζει μπας και πηδήξει.

:2funny: :2funny: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η κάθε κατακαημένη τραβάει το εαυτό της 1000 φωτογραφίες με το κινητό για να βρει 1 που δε φαίνεται μπαζόλα για να τη βάλει στο internet και να τη δει ο κάθε κατακαημένος που θα σκεφτεί “αμάν, τι πουτανάκι είναι αυτό” και να πρήζει μπας και πηδήξει.

Γι' αυτό κύριοι να είστε προσεκτικοί!! Αν η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από ψηλά, αν η γκόμενα δεν κοιτάει μπροστά, αν δε φαίνεται καλά αν είναι χοντρή ή πόσο χοντρή είναι και αν είναι ελαφρώς σκυμμένη προς τα κάτω είναι ανησυχητικά σημάδια!! Να βαρέσει μπαζοσυναγερμός!! Αυτά είναι παλιά γνωστά κόλπα, το έχω ακούσει μάλιστα να αναφέρεται ως myspace angle γιατί όλες οι γκόμενες προσπαθούν (και τα καταφέρνουν πολλές φορές) να πετύχουν τη σωστή γωνία για να κρύβουν πόσο μπάζα είναι!!  Οι αδύνατες δε χρειάζεται να κάνουν κόλπα για να φαίνονται κάπως και οι όμορφες δε χρειάζεται να παίρνουν "ειδικές" πόζες.

Επίσης:

Δεν φταιω.......απλα ρωταω....προσπαθωνταs να μαντεψω :headbang: :headbang: :headbang:

Εμ, το πήγες μέσω Λαμίας  :grin:
28 χρονών είμαι και δεν έχω καμία σχέση με την κυρία της φωτογραφίας, αν και τώρα μου έδωσες στόχο για το πώς να προσπαθήσω να είμαι σε -αχέμ- μερικά χρόνια  :cheesy:

Edit: ΑΑΑΑχαχαχαχααααααααααα, τώρα είδα τη δεύτερη φωτογραφία!!!  :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Απαπαπα δεν της παει το χρωμα!!! :headbang:
Ωραια ιδεα ομως για αμφιεση για τις αποκριες  :2funny:

Γι' αυτό κύριοι να είστε προσεκτικοί!! Αν η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από ψηλά, αν η γκόμενα δεν κοιτάει μπροστά, αν δε φαίνεται καλά αν είναι χοντρή ή πόσο χοντρή είναι και αν είναι ελαφρώς σκυμμένη προς τα κάτω είναι ανησυχητικά σημάδια!! Να βαρέσει μπαζοσυναγερμός!! Αυτά είναι παλιά γνωστά κόλπα, το έχω ακούσει μάλιστα να αναφέρεται ως myspace angle γιατί όλες οι γκόμενες προσπαθούν (και τα καταφέρνουν πολλές φορές) να πετύχουν τη σωστή γωνία για να κρύβουν πόσο μπάζα είναι!!  Οι αδύνατες δε χρειάζεται να κάνουν κόλπα για να φαίνονται κάπως και οι όμορφες δε χρειάζεται να παίρνουν "ειδικές" πόζες.
:thumbsup:
Μπραβο βρε boom!!!

Ταρατσουλη ελεος  :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357

Επίσης:

Εμ, το πήγες μέσω Λαμίας  :grin:
28 χρονών είμαι και δεν έχω καμία σχέση με την κυρία της φωτογραφίας, αν και τώρα μου έδωσες στόχο για το πώς να προσπαθήσω να είμαι σε -αχέμ- μερικά χρόνια  :cheesy:

Edit: ΑΑΑΑχαχαχαχααααααααααα, τώρα είδα τη δεύτερη φωτογραφία!!!  :2funny:

Πεμου ντε οτι εισαι 28χρονη     να βρω την πιο καταλληλη...χαχαχαχαχαχαχ
Ελπιζω μονο να μη το παρεξηγαs ε????   Πλακα   κανουμε βρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom