Νέα

Προτιμούν ασφαλές φλερτ μέσω ίντερνετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα miros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Τείνει η νεολαί(ρ)α να γίνει υποχείριο των υπολογιστικών συστημάτων..

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Τείνει η νεολαί(ρ)α να γίνει υποχείριο των υπολογιστικών συστημάτων..

Εν μερη αυτο ειναι σωστο... αλλα η νεολαί(ρ)α μαλλον προσπαθει να ενσωματωθει στα νεα μετρα που υφιστανται στη σημερινη εποχη , χανοντας φυσικα την προσωπικη επαφη.

Δεν ειναι μονο δικο τους το λαθος.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οι ελλεεινίδες φταίνε  :grin:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Παμε καλα ρεεεεε. Ακου φλερτ μεσω internet ? Τι μαλακιες ειναι αυτες?

Θελει καμια να της δωσω το msn μου να τα πουμε ???????

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Παιδια, ηρεμια με το cyber sex,εγκυμονουν κινδυνοι...

22424173ky1.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny:
Αλλωστε ειμαι fun του νερου και κατα συνεπεια της θαλασσας!
Οποτε "μεσα" επεσες! ;)

Αυτο το κοριτσι με τα....νερα
Αντε παλι να σφουγγαριζω...
Αμαν πια...Εγω ποτε θα γινω πατεραs οεο?? :2funny: :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο το κοριτσι με τα....νερα
Αντε παλι να σφουγγαριζω...
Αμαν πια...Εγω ποτε θα γινω πατεραs οεο?? :2funny: :2funny: :2funny:
Βρε χαζο παιδι χαρα γεματο!!!
Εεεεε τι να κανω...αδυναμιες ειναι αυτες!!!
Οταν αποφασισεις να γινεις "οεο" να μου πεις να
ετοιμασω τα βαπτιστικα !!! :babycry:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Βρε χαζο παιδι χαρα γεματο!!!
Εεεεε τι να κανω...αδυναμιες ειναι αυτες!!!
Οταν αποφασισεις να γινεις "οεο" να μου πεις να
ετοιμασω τα βαπτιστικα !!! :babycry:

Aν με λαδωσειs εσυ......γινομαι και τωρα :shower: :shower:

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
    Θα μιλήσω σαν τον κλασσικό Έλληνα φοιτητή που πιστεύω ότι είμαι. Εγώ εποχή φλερτ χωρίς τον παράγοντα τεχνολογία, δεν πρόλαβα ποτέ. Ήδη από τα σχολικά μου χρόνια, η μόδα αυτή είχε αρχίσει. Όλοι οι καυλωμένοι μαθαίναμε τα msn που είχαν οι μουνάρες του σχολείου και χαιρόμασταν πίσω από το PC όταν δε μπορούσαμε να βγούμε. Σε εκείνα τα χρόνια το ψιλοδικαιολογώ μιας και όποιος/α έπρεπε να κάνει κάποιες θυσίες για το διάβασμα και για μια καλή σχολή, δε μπορούσε να καυλαντίζει συνέχεια σε καφετέριες και cinemas, οπότε ήταν ένα καλό διάλειμμα. Όμως, πάντα υπήρχαν οι μαλάκες και οι μαλακισμένες που ότι λεγόταν στο msn, γινόταν το θέμα της ημέρας. Μετά, η φάση πανεπιστήμιο είναι η καλύτερη που υπάρχει. Εκεί δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για internet.  Στις εγγραφές γίνεται της πουτάνας και μπορείς να γνωρίσεις ότι μουνί υπάρχει στη σχολή. Αν πάλι ξεχάσεις κάποια, είναι τόσες οι φάσεις με clubs, μπουζούκια, εκδρομές, καφέδες που έχεις άπειρες ευκαιρίες να κάνεις παιχνίδι. Και πάλι, σε τέτοια σκηνικά υπήρχαν οι “cool” μαλάκες με τα χέρια στις τσέπες, το μαλλί ζελέ και τα στριφτά τσιγάρα που κοιτούσαν τα καλά μουνιά και λέγανε μαλακίες μεταξύ τους, όπως επίσης και οι σένιες γκόμενες που τους είχαν γυρισμένη την πλάτη και χαζογελάνε μεταξύ τους καθώς παίζουνε με το κινητό. Δυστυχώς, τα ποσοστά αυτά αναλογούν στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στα πανεπιστήμια. Πάνω κάτω, αυτό είναι το φαινόμενο και στα άλλα μέρη που θα βγει κανείς όπου παίζουν και άλλα ηλικιακά groups, απλά αλλάζουν οι συνήθειες. Είπαμε ότι ισχύει το φαινόμενο παρέα στην Ελλάδα αλλά όχι και έτσι.

χαχαχα ετσι ακριβως  pathetic motherfuckers  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

oi φοιτητριες γκομενες by the way ειδικα πρωτο δευτερο ετος ειναι οτι χειροτερο υπαρχει

τους πηρε καινουργιο κινητο ο μπαμπας κ τις αφησε να γυριζουν οτι ωρα θελουν το Σαββατοβραδο κ την εχουν δει μπρεντα απο μπεβερλι χιλς.Καλυτερες επιλογες αυτες που τελειωνουν δηλαδη χρωστανε λιγα μαθημαματα οι αυτες που εχουν μπει με κατατακτηριες απο αλλη σχολη κ ειναι ηλικιακα πανω απο 25

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
αντε κανε μπανακι τοτε ,γιατι μετα για 40 μερες δεν επιτρεπετε να κανεις  :2funny:

Μπανακι κανω καθε μερα και πριν και μετα......Αλλα οχι μονοs....μαζι με την  νουνα χαχαχαχαχα :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ρε δε μας χεζουν με το ιντερνετ,λες και οι γκομενες δε πηδιουνται πια κανονικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom