KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Τείνει η νεολαί(ρ)α να γίνει υποχείριο των υπολογιστικών συστημάτων..
Τείνει η νεολαί(ρ)α να γίνει υποχείριο των υπολογιστικών συστημάτων..
Nα ανησυχησω δλδΧάλιαααα κοίτα να δεις που συμφωνώ μαζί σου!
Ναι μωρε για ολα εμεις φταιμε,αλλοιμονο πια !Οι ελλεηνίδες φταίνε
Ναι μωρε για ολα εμεις φταιμε,αλλοιμονο πια !
Ψαρούκλεεεεεεες
Θελει καμια να της δωσω το msn μου να τα πουμε ???????
Αλλωστε ειμαι fun του νερου και κατα συνεπεια της θαλασσας!
Οποτε "μεσα" επεσες! ;)
Βρε χαζο παιδι χαρα γεματο!!!Αυτο το κοριτσι με τα....νερα
Αντε παλι να σφουγγαριζω...
Αμαν πια...Εγω ποτε θα γινω πατεραs οεο??
Βρε χαζο παιδι χαρα γεματο!!!
Εεεεε τι να κανω...αδυναμιες ειναι αυτες!!!
Οταν αποφασισεις να γινεις "οεο" να μου πεις να
ετοιμασω τα βαπτιστικα !!!
Υπανάπτυκτε!!!
Δεν έχεις facebook;
να γινις τιAν με λαδωσειs εσυ......γινομαι και τωρα
Θα μιλήσω σαν τον κλασσικό Έλληνα φοιτητή που πιστεύω ότι είμαι. Εγώ εποχή φλερτ χωρίς τον παράγοντα τεχνολογία, δεν πρόλαβα ποτέ. Ήδη από τα σχολικά μου χρόνια, η μόδα αυτή είχε αρχίσει. Όλοι οι καυλωμένοι μαθαίναμε τα msn που είχαν οι μουνάρες του σχολείου και χαιρόμασταν πίσω από το PC όταν δε μπορούσαμε να βγούμε. Σε εκείνα τα χρόνια το ψιλοδικαιολογώ μιας και όποιος/α έπρεπε να κάνει κάποιες θυσίες για το διάβασμα και για μια καλή σχολή, δε μπορούσε να καυλαντίζει συνέχεια σε καφετέριες και cinemas, οπότε ήταν ένα καλό διάλειμμα. Όμως, πάντα υπήρχαν οι μαλάκες και οι μαλακισμένες που ότι λεγόταν στο msn, γινόταν το θέμα της ημέρας. Μετά, η φάση πανεπιστήμιο είναι η καλύτερη που υπάρχει. Εκεί δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για internet. Στις εγγραφές γίνεται της πουτάνας και μπορείς να γνωρίσεις ότι μουνί υπάρχει στη σχολή. Αν πάλι ξεχάσεις κάποια, είναι τόσες οι φάσεις με clubs, μπουζούκια, εκδρομές, καφέδες που έχεις άπειρες ευκαιρίες να κάνεις παιχνίδι. Και πάλι, σε τέτοια σκηνικά υπήρχαν οι “cool” μαλάκες με τα χέρια στις τσέπες, το μαλλί ζελέ και τα στριφτά τσιγάρα που κοιτούσαν τα καλά μουνιά και λέγανε μαλακίες μεταξύ τους, όπως επίσης και οι σένιες γκόμενες που τους είχαν γυρισμένη την πλάτη και χαζογελάνε μεταξύ τους καθώς παίζουνε με το κινητό. Δυστυχώς, τα ποσοστά αυτά αναλογούν στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στα πανεπιστήμια. Πάνω κάτω, αυτό είναι το φαινόμενο και στα άλλα μέρη που θα βγει κανείς όπου παίζουν και άλλα ηλικιακά groups, απλά αλλάζουν οι συνήθειες. Είπαμε ότι ισχύει το φαινόμενο παρέα στην Ελλάδα αλλά όχι και έτσι.
αντε κανε μπανακι τοτε ,γιατι μετα για 40 μερες δεν επιτρεπετε να κανειςAν με λαδωσειs εσυ......γινομαι και τωρα
αντε κανε μπανακι τοτε ,γιατι μετα για 40 μερες δεν επιτρεπετε να κανεις
εσυ δεν θα μεγαλωσεις ποτε!!!Μπανακι κανω καθε μερα και πριν και μετα......Αλλα οχι μονοs....μαζι με την νουνα χαχαχαχαχα