Νέα

Προτιμούν ασφαλές φλερτ μέσω ίντερνετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα miros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

miros

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προτιμούν ασφαλές φλερτ μέσω Ιντερνετ
30.1.2009

e-ρωτας εξ αποστάσεως! Ολοένα και περισσότεροι Ελληνες φλερτάρουν μέσω Ιντερνετ, σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας που έγινε στο Διαδίκτυο.

Περισσότεροι συμπατριώτες μας φαίνεται ότι επιλέγουν να φλερτάρουν στο Διαδίκτυο με ακόμα πιο τολμηρούς τρόπους απ’ ό,τι στο παρελθόν, σύμφωνα με την ετήσια online έρευνα που πραγματοποιεί η δημοφιλής υπηρεσία Windows Live Messenger ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Συγκεκριμένα, το 70% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι προτιμά το φλερτ στο Διαδίκτυο, καθώς δεν υπάρχει το άγχος της προσωπικής επαφής, ποσοστό που εμφανίζεται αυξημένο κατά 14% σε σχέση με πέρυσι. Εξ αυτών, το 31% παραδέχεται ότι φλερτάρει κρυφά online με περισσότερα από ένα άτομα ταυτόχρονα, το 25% των ερωτηθέντων παραδέχεται ότι έχει ανταλλάξει με το έτερον ήμισυ ερωτικές φωτογραφίες μέσω Instant Messaging, ενώ το 44% (το υψηλότερο ποσοστό από τις χώρες που συμμετείχαν) παραδέχεται ότι έχει κάνει κλήσεις ερωτικού περιεχομένου μέσω web!

«Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται» λέει η λαϊκή ρήση. Στην περίπτωση όμως των χρηστών του Διαδικτύου, που έχουν βάλει στη ζωή τους το Messaging, φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς το 45% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για να διατηρεί ζωντανές τις εξ αποστάσεως σχέσεις του (εκφράζοντας την ερωτική του διάθεση online). Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το στοιχείο ότι περίπου το ένα τρίτο των ερωτηθέντων (27%) παραδέχεται ότι έχει χρησιμοποιήσει το Instant Messaging για να πει «σ’ αγαπώ» για πρώτη φορά, γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτή η υπηρεσία τούς βοηθάει πραγματικά να ξεπεράσουν τις αναστολές τους.

Η Κική Καρακατσάνη, υπεύθυνη των Windows Live στην Ελλάδα, δήλωσε: «Οι διαδικτυακές ερωτικές σχέσεις παρουσιάζουν ραγδαία αύξηση. Οι Ελληνες προφανώς αισθάνονται πιο άνετα και απελευθερώνονται πιο εύκολα στο Διαδίκτυο, ειδικότερα με το Windows Live Messenger, το οποίο έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας αλλά και της ερωτικής μας ζωής».

πηγή:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλά εντάξει μην το δέσουμε και κόμπο.....

έχουμε καταντήσει να μην μπορούμε να ανεχτούμε καταστάσεις γιατί ακριβώς τις βλέπουμε πίσω από μια κωλοοθόνη.
πόσες γκόμενες εκεί έξω το έχουν πάθει αυτό..... εγώ έχω μία περίπτωση. τρώνε φρίκη επειδή δεν υπάρχει κουμπάκι αποσύνδεσης.

έχουμε κλειστεί σαν τα ποντίκια με αυτά τα κωλό-pc .... ας αφήσουμε τουλάχιστον και κάτι παραδοσιακό... γιατί έτσι όπως πάει το πράγμα θα γαμιόμαστε με τα pc.
και όπως λέει και ο ποιητής: έλα να κάνουμε πλακομόνιτορ, αλλαξο-εικονιές,

μανάρα μου τα όργανα μας είναι ξεκούρντιστα

johnyhandsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

πιπες. τα γεροντια και οι καθυστερημενοι φλερτανουν μεσω ιντερνετ. και μενουν και με το ψωλι στο χερι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το θεμα ειναι οτι πεφτει χοντρο ρουφιανεμα μεσω των messengers απο τις εταιρειες ωστε να μπορουν να βγαζουν και ερευνες για την ερωτικη ζωη κτλ!

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Τα νουμερα που διαβαζεις παραπανω σου φαινονται ν'αντανακλουν μονο μια μικρη αξιοπαθουντα μειοψηφια? Δε νομιζω, δυστυχως.

Τα παραπανω αποτελουν αλλη μια αποδειξη για το σε τι βαθμο κοινωνικής αναπηριας και σε τι εκφυλισμο εχει περιπεσει ο ελληνικος λαος.
Και λεω αλλη μια γιατι υπαρχουν πολλες:

-Ο τζιρος του αγοραιου ερωτα στην Ελλαδα
-Οι στατιστικες μοναξιας,αγαμιας,καταθλιψης στην Ελλαδα
-Οι στατιστικες διαζυγιων στην Ελλαδα
-Οι στατιστικες παχυσαρκιας στην Ελλαδα
-Οι στατιστικες εκτρωσεων στην Ελλαδα
-Οι στατιστικες τσιγαρου στην Ελλαδα

Και οχι, τιποτα δεν ειναι ασχετο, ολα αυτα μπαινουν στον κοινο παρονομαστη του
εκφυλισμου που μας διεπει σαν εθνος

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ΔΕΝ ξερω γιατι αλλά γκομενάκι που παιζει μεσω ιντερνετ μου βγαζει κάτι πολύ χάλια..
δεν ξερω γιατι , δεν μπορω να το εξηγήσω...μου είναι μια αυτόματη σκεψη...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αχχχ μετα λυπης μου θα συμφωνησω μαζι σας παιδια!
Εγω ευτυχως προλαβα το φλερτ λιγο πριν το "τελος" του!
Σημερα σε μια εκπομπη συζηταγανε αυτο ακριβως το θεμα,
ητανε πολυ ενδιαφερον οι αποψεις που ακουσα και οι
περισσοτερες συγκλινουν στο οτι ειναι η "μοδα"
της νεας εποχης και η ανικανοτητα για απευθειας
επικοινωνια μεταξυ των δυο φυλων!  :helpplea:

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μάγκες το παραδοσιακό φλερτ δεν πρόκειται να εκλείψει.  :P

Δλδ ακόμα και κάποιος να γνωρίσει μια γκόμενα μέσω internet μετά δεν θα συναντηθούν live; :think:

Οποιοσδήποτε τρόπος επικοινωνίας φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά είναι καλός κατά τη γνώμη μου.

Απλά κάθε γενιά χρησιμοποιεί κάποια νέα μέσα και τρόπους επικοινωνίας που διαφοροποιούνται από τις προηγούμενες (και προφανώς και από τις επόμενες) γενιές. Δεν είναι κακό αυτό.....είναι μέρος της εξέλιξης και των κοινωνικών συνθηκών που επικρατούν σε δεδομένη χρονική στιγμή.....

Και το λέω εγώ που ποτέ δεν έχω (και δεν πρόκειται πιστεύω και στο μέλλον) να μπω στη διαδικασία να βγω με κάποια από το διαδίκτυο. Δεν χρειάστηκε ποτέ.

Προτιμώ την πραγματική ζωή..... :grin:

Δεν κατηγορώ όμως αυτούς που εφαρμόζουν αυτήν την τακτική. Ούτε θεωρώ ότι είναι μειονεκτικό. Τι κακό υπάρχει δλδ;

Ούτως η άλλως το φαινόμενο του μαζικής χρήσης chat μετράει πλέον μια δεκαετία και βάλε.....

Το μόνο αρνητικό που θα τόνιζα είναι ότι πολλές φορές λειτουργέι ως παγίδα.....ο χρήστης κλείνεται περισσότερο στο σπίτι του αντί να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο του και να βγει έξω σε γυμναστήρια, σχολές χορού, μποράκια, καφετέρεις , σινεμά ,θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις, φαγητό, κλαμπάκια, βόλτες , εκδρομές κτλ κτλ.....δλδ σε μέρη που προσφέρονται για κοινωνικοποίση και νέες γνωριμίες και κάθεται κλεισμένος σπίτι του.  :S

Κακό λοιπόν είναι η κατάχρηση και η θεοποίηση του εν λόγω μέσου , όχι μια κανονική χρήση του.....

υ.γ. Και μη ξεχνάμε ότι κάποιες αξίες στο φλερτ παραμένουν σταθερές ανεξάρτητες του τρόπου επικοινωνίας..... ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ εποχή φλερτ χωρίς τον παράγοντα τεχνολογία, δεν πρόλαβα ποτέ. Ήδη από τα σχολικά μου χρόνια, η μόδα αυτή είχε αρχίσει.

:o
Βρε mouNINJA, κάτω των 25 είσαι; Για κάποιο λόγο σε είχα για λίγο μεγαλύτερο!  :grin:

Συφωνώ κυρίως με όσα είπε ο νίντζα, αλλά νομίζω επίσης ότι οι σχέσεις πλέον μπαίνουν γενικά σε άλλη φάση. Δεν την καταλαβαίνω γιατί εγώ στο λύκειο δεν είχα καν κινητό, δεν έχω προφίλ πουθενά στο ίντερνετ (facebook κτλ) και το msn το έχω μόνο για άτομα που ξέρω, όμως απ' ό,τι βλέπω γύρω μου τα πιτσιρίκια (15-20 ετών) το βλέπουν εντελώς αλλιώς το όλο θέμα.
Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα κακή αυτή η νέα "τάξη πραγμάτων" στις σχέσεις γιατί είναι κάτι που τώρα αρχίζει... Για μένα είναι όπως η μουσική, που η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική από τότε που εμείς ακούγαμε nirvana ή Σιδηρόπουλο π.χ. ή ακόμα πιο παλιά, που άκουγαν Rolling Stones και Beatles-και αγοράζαμε τη μουσική στα δισκοπωλεία.
Αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουν οι απόψεις, αλλάζουν και οι σχέσεις προφανώς. Η ιστορία θα δείξει...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το μόνο αρνητικό που θα τόνιζα είναι ότι πολλές φορές λειτουργέι ως παγίδα.....ο χρήστης κλείνεται περισσότερο στο σπίτι του αντί να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο του και να βγει έξω σε γυμναστήρια, σχολές χορού, μποράκια, καφετέρεις , σινεμά ,θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις, φαγητό, κλαμπάκια, βόλτες , εκδρομές κτλ κτλ.....δλδ σε μέρη που προσφέρονται για κοινωνικοποίση και νέες γνωριμίες και κάθεται κλεισμένος σπίτι του.  :S

Κακό λοιπόν είναι η κατάχρηση και η θεοποίηση του εν λόγω μέσου , όχι μια κανονική χρήση του.....

υ.γ. Και μη ξεχνάμε ότι κάποιες αξίες στο φλερτ παραμένουν σταθερές ανεξάρτητες του τρόπου επικοινωνίας..... ;)
:thumbsup:
Ναι αλλα αυτον ακριβως το χρονο που δεν κανει κατι για τον εαυτο του,
ισως να χανει ετσι την κοινωνικοτητα του! ;)
Εγω νομιζω πως τους ειναι πολυ πιο ευκολο να επικοινωνησουν μεσω νετ,
ξεδιπλωνουν τον χαρακτηρα τους χωρις ενδοιασμους ετσι η΄
μπορει να προσποιουνται αυτο που θα ηθελαν να ειναι και
για πολλους λογους δεν το εφαρμοζουν πολυ στην πραγματικη τους ζωη!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:thumbsup:
Ναι αλλα αυτον ακριβως το χρονο που δεν κανει κατι για τον εαυτο του,
ισως να χανει ετσι την κοινωνικοτητα του! ;)
Εγω νομιζω πως τους ειναι πολυ πιο ευκολο να επικοινωνησουν μεσω νετ,
ξεδιπλωνουν τον χαρακτηρα τους χωρις ενδοιασμους ετσι η΄
μπορει να προσποιουνται αυτο που θα ηθελαν να ειναι και
για πολλους λογους δεν το εφαρμοζουν πολυ στην πραγματικη τους ζωη!

o λόγος που χάνονυ χρόνο στο νετ είναι ότι εκεί ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα και ξεχνιέσαι!!!Οι ρυθμοί του ίντερνετ είναι διαφορετικοί! Και χάνεις την αίσθηση του χρόνου. Αλλιώς είναι ένα πρακτικό μέσο μεν για να επικοινωνείς εύκολα, γρήγορα και φτηνά, αλλά και ύπουλο, πρέπει να " το πηγαίνεις" όχι να " σε πηγαίνει"...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τα νουμερα που διαβαζεις παραπανω σου φαινονται ν'αντανακλουν μονο μια μικρη αξιοπαθουντα μειοψηφια? Δε νομιζω, δυστυχως.

Τα παραπανω αποτελουν αλλη μια αποδειξη για το σε τι βαθμο κοινωνικής αναπηριας και σε τι εκφυλισμο εχει περιπεσει ο ελληνικος λαος.
Και λεω αλλη μια γιατι υπαρχουν πολλες:

-Ο τζιρος του αγοραιου ερωτα στην Ελλαδα
-Οι στατιστικες μοναξιας,αγαμιας,καταθλιψης στην Ελλαδα
-Οι στατιστικες διαζυγιων στην Ελλαδα
-Οι στατιστικες παχυσαρκιας στην Ελλαδα
-Οι στατιστικες εκτρωσεων στην Ελλαδα
-Οι στατιστικες τσιγαρου στην Ελλαδα

Και οχι, τιποτα δεν ειναι ασχετο, ολα αυτα μπαινουν στον κοινο παρονομαστη του
εκφυλισμου που μας διεπει σαν εθνος

:thumbsup: :woldman:

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
21 χρονών είμαι (δεν ξέρω ακόμα τι είσαι εσύ :think:)
Το λέει και στο προφίλ μου νομίζω.

πουστρα ειναι σαν το λιλα απεφυγε την με σταυρωτη τριμπλα αλα τζεισον Κιντ :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon:

πανω στο θεμα

ενταξει λεει οτι προτιμουν το φλερτ οχι οτι προτιμουν να βγαινουν κ να κανουν σχεσεις μεσω διαδικτυου.Κ σε αυτους που μαλακιζονται με τις ωρες στο ιντερνετ ψαχνωντας γκομενα ρωταω το εξης
ακομα κ να την ψησεται να βγειτε αφου εχετε μιλησει 5 ωρες τη μερα στο μσν κ εχετε γαμησει τη ζωη σας για εβδομαδες εως κ μηνες οταν βγειτε θα ειναι σαν να βγαιενι με εναν αγνωστο που μολις γνωρισε.ΟΥΤε οικειοτητα θα νιωθει ουτε ανοιχτη θα ειναι.Τσαμπα ωρες χασατε συνομιλωντας με την καθε βαρεμενη στο ιντερνετ...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
o λόγος που χάνονυ χρόνο στο νετ είναι ότι εκεί ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα και ξεχνιέσαι!!!Οι ρυθμοί του ίντερνετ είναι διαφορετικοί! Και χάνεις την αίσθηση του χρόνου. Αλλιώς είναι ένα πρακτικό μέσο μεν για να επικοινωνείς εύκολα, γρήγορα και φτηνά, αλλά και ύπουλο, πρέπει να " το πηγαίνεις" όχι να " σε πηγαίνει"...
Αυτο ακριβως καλο μου!
Δεν νομιζω η δικη μας γενια να "εχασε" απο την καθημερινη επαφη με κοσμο!
Απλα πιστευω οτι θα ητανε πολυ καλυτερα να πηγαινανε να πιουνε κανα καφε και
να τα συζητησουνε απο κοντα!
Ο χρονος σε μια βολτα περναει πολυ πιο ευχαριστα ,βλεπεις διαφορετικες
εικονες γυρω σου και εχεις τον συνομιλητη σου εκει!
Μεσα σε ενα δωματιο κλεισμενος τι ευχαριστηση μπορει να
σου δωσουν οι τοιχοι και το pc  :think:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Προτείνω να αποσυνδεθούν από το "pc" και να βγούν έξω στον κανονικό κόσμο που όλα είναι "ωραία" και "ρόδινα"...

Και να μην κλείνονται μέσα με τις ώρες περιμένοντας μήνυμα του "manou19" ή της "sexuliaras22"....

Μια ζωή την έχουμε! Μην χαραμίζουμε αυτά που έχουμε στον κυβερνοχώρο των Pc ...Κάντε όσο το δυνατό περισσότερες κοινωνικές ΑΛΗΘΙΝΕΣ επαφές μπορείτε , οι οποίες θα σας βοηθήσουν στα επόμενα βήματα σας...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.324
Πόντοι
17.885
Αυτο ακριβως καλο μου!
Δεν νομιζω η δικη μας γενια να "εχασε" απο την καθημερινη επαφη με κοσμο!
Απλα πιστευω οτι θα ητανε πολυ καλυτερα να πηγαινανε να πιουνε κανα καφε και
να τα συζητησουνε απο κοντα!
Ο χρονος σε μια βολτα περναει πολυ πιο ευχαριστα ,βλεπεις διαφορετικες
εικονες γυρω σου και εχεις τον συνομιλητη σου εκει!
Μεσα σε ενα δωματιο κλεισμενος τι ευχαριστηση μπορει να
σου δωσουν οι τοιχοι και το pc  :think:

Χάλιαααα κοίτα να δεις που συμφωνώ μαζί σου!  :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Απλα μεσω νετ μπορει ο οποισδηποτε να κρυψει την πραγματικη του ταυτοτητα και κυριως την εξωτερικη εμφανιση του που αν ειναι ασχημη δε του αφηνει πολλα περιθωρια για επικοινωνια με το αλλο φυλο.
Σε καμια περιπτωση δε πρεπει να ενθαρυνουμε μια τετοια κατασταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom