CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.504
- Πόντοι
- 3.786
Είσαι απλώς αθλητικός τύπος και από σήμερα θα αρχίσεις να κάνεις προπόνηση να ανεβαίνεις σε καστανιές και πλατάνιαΈτσι.
Γεια σου, Καπετάνιε, με το δέντρο σου!
Είσαι απλώς αθλητικός τύπος και από σήμερα θα αρχίσεις να κάνεις προπόνηση να ανεβαίνεις σε καστανιές και πλατάνιαΈτσι.
Γεια σου, Καπετάνιε, με το δέντρο σου!
Θα προπονηθώ. Έχω ακούσει ότι ο πλατανικός έρωτας προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις μιας καιΕίσαι απλώς αθλητικός τύπος και από σήμερα θα αρχίσεις να κάνεις προπόνηση να ανεβαίνεις σε καστανιές και πλατάνια
Όχι μωρέ και εσύ…
Σταματήσαμε και…
Ωρίωνα δεν ακούς πολύ καλά ε; Έχεις αυτοκουφαθει. Τέλος πάντων. Ανέβα εσύ στο δέντρο και τα άλλα θα τα βρούμεΘα προπονηθώ. Έχω ακούσει ότι ο πλατανικός έρωτας προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις μιας και
πρόκειται για μια σχέση γνώσης δασκάλου και μαθητή, όπου με όχημα το φιλοσοφικό διάλογο, ο δάσκαλος καθοδηγεί σταδιακά το μαθητή στην αποκάλυψη της αλήθειας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποτέ δεν ξέρεις με εσάς εδώ μέσα ...
Παντού...
•Ταράτσα
•Τουαλέτες μπαρ
•Παρκάκια
•Αυτοκίνητο σταθμευμένο και εν κινήσει
•Μηχανή
•Τρένο
•Πλοίο γραμμής
•Ιδιωτικό σκάφος
•Τηλεφωνικός θάλαμος
•Δουλειά
•Παραλία
•Οικοδομές
•Νοσοκομείο
•Σχολείο
(Αεροπλάνο ακόμα όχι, το έχω απωθημένο)
Σαν τύπος μιλάς....πλατανικός έρωτας προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις
Είμαι γκέι. Κρυφή.Σαν τύπος μιλάς....
Ολο εκπλήξεις είσαι.....
Όπως αυτός ο πλατΑνικός......
Δεν έχω καταλάβει τι είσαι....Είμαι γκέι. Κρυφή.
(Αν και τόσες φορές που το έχω πει, μάλλον δεν θεωρούμαι πια και τόσο κρυφή )
Δεν έχω καταλάβει τι είσαι....
Τυπακι πολύ καλό,ας είσαι ότι θες.
Και εγώ λεσβία είμαι.
Φανερή γκέι είσαι πλέον.. έπεσαν οι μασκε...Είμαι γκέι. Κρυφή.
Χαίρεται μας τον Πλάτωνα..Θα προπονηθώ. Έχω ακούσει ότι ο πλατανικός έρωτας προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις μιας και
πρόκειται για μια σχέση γνώσης δασκάλου και μαθητή, όπου με όχημα το φιλοσοφικό διάλογο, ο δάσκαλος καθοδηγεί σταδιακά το μαθητή στην αποκάλυψη της αλήθειας.
Αποκριάτικα βρήκαν να πέσουν οι μάσκες γαμώτο; Και τι θα ντυθώ τώρα;Φανερή γκέι είσαι πλέον.. έπεσαν οι μασκες...
Αποκριάτικα βρήκαν να πέσουν οι μάσκες γαμώτο; Και τι θα ντυθώ τώρα;
Εγώ πιστεύω ότι είσαι πωρωμένη φεμινίστρια και όχι γκέι, και είσαι εδώ με σκοπό να κάνεις εισοδισμό στην σέκτα των γαμιαδων....Είμαι γκέι. Κρυφή.
Ντύσου Κώστας Σαφέτης !Αποκριάτικα βρήκαν να πέσουν οι μάσκες γαμώτο; Και τι θα ντυθώ τώρα;
Εγώ πιστεύω ότι είσαι πωρωμένη φεμινίστρια και όχι γκέι, και είσαι εδώ με σκοπό να κάνεις εισοδισμό στην σέκτα των γαμιαδων....
Ντύσου Κώστας Σαφέτης !
Κερδίζει άνοδο σε δέντρο φίλε μουΤι γινεται αν ντυθει Corto Maltese;