Νέα

Πρώτη φορά...βοήθεια !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al capone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ο Kατακουζηνός δεν έβαζε καπότα. Και αν βάλεις δύο μαζί, μάλλον ο κίνδυνος να σχιστούν είναι μεγαλύτερος.

Σε ξαναρωτάω που είναι το πρόβλημα να γυρίσεις σπίτι και στο μπάνιο που υποτίθεται ότι θα κάνεις (εσύ μπορεί και να μην κάνεις) να πλύνεις την περιοχή με μπεταντίν;

Εσύ το έχεις κάνει? Και αν το έχεις κάνει, θες μήπως να μου πεις πόσο καιρό έκανε μετά το μπεταντίν να φύγει?
Ευχαριστώ

Υ.Γ. Όταν έχεις πρόβλημα από άλλο θρέντ, να μην το παίζεις μάγκας. Να έρθεις και να πεις κάτι σαν άνθρωπος.
Τις προσβολές σου να τις λουστείς με μπεταντίν , και να ξέρεις ότι αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που το ανέχομαι.. μάγκα

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Εσύ το έχεις κάνει? Και αν το έχεις κάνει, θες μήπως να μου πεις πόσο καιρό έκανε μετά το μπεταντίν να φύγει?
Ευχαριστώ

Υ.Γ. Όταν έχεις πρόβλημα από άλλο θρέντ, να μην το παίζεις μάγκας. Να έρθεις και να πεις κάτι σαν άνθρωπος.
Τις προσβολές σου να τις λουστείς με μπεταντίν , και να ξέρεις ότι αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που το ανέχομαι.. μάγκα
Ασε ρε φιλε!Εγω δεν προσβαλα πρωτος αλλα εσυ!Με τα μου ειπε ο καιαφας...........
Και ουστ!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αν δεν είδες την παράθεση, το ποστ αυτό δεν πήγαινε σε σένα, αλλά στον τοντόκ. Νομίζω είναι ξεκάθαρο, για ρίξε μια ματιά και μπορεί να το δεις και μόνος σου. Επι του προκειμένου : υπάρχει περίπτωση να μου απαντήσεις επί της ουσίας σε ο,τιδήποτε ? Εσύ είπες ότι ξέρεις. Ε διαφώτισέ μας..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ευχαριστώ

Μιλάμε για το betadine scrub υποθέτω;

Εγώ μίλησα πολύ καλά, εσύ έχεις πρόβλημα συμπεριφοράς. Και σε ποιό thread υποτίθεται ότι αναφέρεσαι; Όσο για τις απειλές σου, πρόσεχε μη σου σκιστεί κανένα καλσόν  :birdman:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ωπ , κι άλλος μάγκας με emoticon. Και λεξιλογικό πλούτο, μπράβο παλικάρι μου. Τουλάχιστον για το καλσόν δεν κρύβεσαι, τις έχεις τις γνώσεις σου ακέραιες.

Τις σποντίτσες εκεί που σε παίρνει φιλαράκο.. στους ομοίους σου. Μαζί με την ελεγεία του καλσόν.

Τέσπα, δεν έχω πρόθεση να συνεχίσω. Ας κάνει το παλικάρι και όποιος άλλος διαβάζει ό,τι γουστάρει..

Και μην κάνεις πολύ κόπο να διαπληκτίζεσαι με άντρες χρήστες, μαθαίνω ότι η μουνίτσα σπαταλά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου.. είναι και που οι άλλοι έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ε, πες ότι αυτά γίνονται για το μν της μουνίτσας  :o

Αν και με αυτήν μάλλον θα χρειαστεί να κωλοκάτσεις σε ένα κουβά με ακουαφόρτε μετά την πράξη  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :dancing:

Όπως και να έχει, άλλοι λένε δεν πειράζει, άλλοι προτιμούν την προφύλαξη. Ας θυμίσω ότι πριν από λίγο καιρό και για την ακάπωτη πίπα πολλοί έλεγαν ότι είναι ασφαλέστατη  :rolleyes:

Bratsis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, όσων ήθελαν να βοηθήσουν, και περισσότερο τον fkmenace. Όσο για το Betadine, το οινόπνευμα είναι καλύτερο. Παίρνει και πιο εύκολα φωτιά.

Και πάλι thanks!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, όσων ήθελαν να βοηθήσουν, και περισσότερο τον fkmenace. Όσο για το Betadine, το οινόπνευμα είναι καλύτερο. Παίρνει και πιο εύκολα φωτιά.

Και πάλι thanks!
Ρε ουστ απο εδω!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Και πάλι thanks!

Εσύ μάλλον θα πας με το μπουκάλι στο λαμπουρδέ για να ζητήσεις αυταρχικό με αυτό!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τι πλάκα έχετε.
Πίσω απο μια οθόνη ξέρω και γω να το παίζω μάγκας.
''Face to face'' να σας δούμε.
Μπορώ να το παίξω μάγκας και γω απο εδώ
για πλάκα.
Κοιτάξτε ένα παράδειγμα για να γελάσουμε.
Είστε μικροτσούτσουνοι γιατι σας τον έκαψε το πολύ μπεταντιν.
Βλέπετε δεν είναι τίποτα η μαγκιά μέσω pc.

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Τώρα επιπλέον, αν πέσεις με το ποδήλατο σου και χτυπήσεις το γόνατό σου, πρωτού βάλεις ιώδιο βάλε μπεταντίν για να καθαρίσει η πληγή από τα μικρόβια. Αν πέσεις με τον πούτσο επίσης.. βλέπεις ΑΥΤΗ είναι η χρήση του μπεταντίν.

Τώρα αν όντως βγάλεις την καπότα και μετά βάλεις μπεταντίν , είσαι απλά θεός και θέλω βιντεάκι  :grin:

εκλασα στα γελια fkmenace!!!! :grin: :cheesy: :P

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Τι πλάκα έχετε.
''Face to face'' να σας δούμε.
για πλάκα.
Κοιτάξτε ένα παράδειγμα για να γελάσουμε.
Είστε μικροτσούτσουνοι γιατι σας τον έκαψε το πολύ μπεταντιν.
Βλέπετε δεν είναι τίποτα η μαγκιά μέσω pc.

σωστος φιλε μαζι σου +++++++++++++

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Σιγα μην έγραψε με αυτή τη μαλακία

polpasa

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Λοιπον
Οδηγιες χρησης

Περνουμε το πεος στο χερι μας, το ταρακουναμε, ωστε να γινει σκληρο και μεγαλο, κατοπιν
το εβαπτιζουμε σε μπεταντιν.
Μολις παρει το χαρακτηριστικο πορτοκαλι χρωμα, φοραμε το προφυλακτικο και...
Τοποθετουμε το συνδιασμο, πεος, μπεταντιν, προφυλακτικο, μπεταντιν,
στο στομα της κοπελας.
Με αυτη την κινηση απολυμενουμε ΚΑΙ το στομα της κοπελας.
Το βγαζουμε και...
  το εβαπτιζουμε με μπεταντιν.
στον κολπο της κοπελας.
Με αυτη την κινηση απολυμενουμε ΚΑΙ τον κολπο της κοπελας.
Αφου τελειωσουμε το βγαζουμε και...
Βγαζουμε το προφυλακτικο και...
Περνουμε το πεος και...
Αυτη ειναι η συνησταμενη χρηση ιεροδουλης-μπεταντιν.
στην περιπτωση που παρ' ολες τι παραπανω ενεργειες εχετε κολησει κατι
δεν πειραζει αρκεστειτε στην ομορφια του πορτοκαλι χρωματος που εχει παρει το στομα, ο κολπος της κοπελας και ο ΠΟΥΤΣΟΣ σας.
Τωρα εαν δεν σας καθετε καμια να γαμησετε δεν πειραζει αρκεστειτε στο μπεταντιν. :)

VIP_only

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Ρεεειιιι. Μην τρελαίνεστε...
Πάντως το betadin δε θα αλλάξει κάτι αν έχεις έρθει σε επαφή και η γκόμενα έχει κάτι να σε κολήσει....
Το betadin Δε θα σε σώσει.... Το betadin είναι για νααπολυμάνει τη περιοχή και ΟΧΙ για να σε σώσει από μικρόβια με την ένοια που ίσως αναφέρει ο KAIAPHAS...Γνώμη μου...Βέβαια αν κάποιος αισθάνεται ότι βοηθάει ή απλά είναι ψυχολογικό το θέμα και αισθάνεται καλλίτερα εεε ας το κάνει...

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Λοιπον
Οδηγιες χρησης

Περνουμε το πεος στο χερι μας, το ταρακουναμε, ωστε να γινει σκληρο και μεγαλο, κατοπιν
Μολις παρει το χαρακτηριστικο πορτοκαλι χρωμα, φοραμε το προφυλακτικο και...
στο στομα της κοπελας.
Με αυτη την κινηση απολυμενουμε ΚΑΙ το στομα της κοπελας.
Το βγαζουμε και...
στον κολπο της κοπελας.
Με αυτη την κινηση απολυμενουμε ΚΑΙ τον κολπο της κοπελας.
Αφου τελειωσουμε το βγαζουμε και...
Βγαζουμε το προφυλακτικο και...
Περνουμε το πεος και...
Αυτη ειναι η συνησταμενη χρηση ιεροδουλης-μπεταντιν.
στην περιπτωση που παρ' ολες τι παραπανω ενεργειες εχετε κολησει κατι
δεν πειραζει αρκεστειτε στην ομορφια του πορτοκαλι χρωματος που εχει παρει το στομα, ο κολπος της κοπελας και ο ΠΟΥΤΣΟΣ σας.
Τωρα εαν δεν σας καθετε καμια να γαμησετε δεν πειραζει αρκεστειτε στο μπεταντιν. :)
Και μετα βαλτο στο κ$%@ σου!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Σιγα μην έγραψε με αυτή τη μαλακία

Τι πλάκα έχεις.
''Face to face'' να σε δούμε.
για πλάκα.
Κοίτα ένα παράδειγμα για να γελάσουμε.
Είσαι μικροτσούτσουνος γιατι σου τον έκαψε το πολύ μπεταντιν.
Βλέπεις δεν είναι τίποτα η μαγκιά μέσω pc.

Είδες που σε επηρεάζουμε καραγκιοζάκο.. Δεν πειράζει, μπορείς να λες εσύ μόνο τα δικά σου, όπως στο θρεντ για αυτούς που τους μαχαίρωσαν έξω από το μπουρδέλο (καλά να πάθουνε ήταν νομίζω, αλλά.. διανθισμένο)

ʼσε τους υπόλοιπους να μιλάνε για μπεταντίν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom