You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρώτη φορά...βοήθεια !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα al capone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 97
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μια από αυτές τις μέρες σκέφτομαι να επισκεφθώ κάποιο "σπίτι" ώστε να δοκιμάσω τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Το επικρατέστερο είναι μάλλον αυτό που βρίσκεται στην περιοχή Φιξ. Θα ήθελα να ρωτήσω ωστόσο αν υπάρχει κάποιο άλλο (πέραν των τριών που αναφέρονται εδώ) το οποίο να είναι καθαρό, να έχει (πολύ) ωραίες γυναίκες και να προσφέρει καλές υπηρεσίες. Χρηματικό ζήτημα δεν τίθεται, και γι'αυτό σκεφτόμουν και call girl ή κάποιο άλλο τρόπο, αλλά δεν έχω τηλέφωνα ή κάποιο άλλο τρόπο διασύνδεσης.
Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω ακόμη αφορά την υγιεινή και τις προφυλάξεις που πρέπει να παρθούν, καθώς όλοι έχουμε ακούσει τα άπειρα. Καθότι θα είναι η πρώτη φορά, και χωρίς την σχετική εμπειρία ενός τέτοιου χώρου, θα υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα; Θα ήταν ασφαλές να χρησιμοποιήσω προφυλακτικό στην πίπα; Και μετά ίσως διπλό κατα τη διάρκεια της πράξης, με φόβο μην σπάσει; Όπως και κάτι άλλο/περισσότερο για το πρωκτικό;
Επίσης αν γνωρίζει κανείς για την καθαριότητα αυτών των γυναικών (αν βρίσκονται σε κατάσταση συνεχούς υγιεινής), και αν έχει ακούσει κανείς τίποτα για κάποιο περιστατικό το οποίο ίσως συνέβη.
Σίγουρα όλα αυτά θα ακούγονται αστεία στους περισσότερους, ωστόσο επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα έχω κάποια τέτοια εμπειρία, θέλω να ξέρω και τι ακριβώς παίζεται, ώστε να το ευχαριστηθώ χωρίς να έχω υποψίες.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
P.S. Η επιλογή ενός call girl, θα ήταν σαφώς μια ακριβότερη, αλλά πιο safe λύση;
Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω ακόμη αφορά την υγιεινή και τις προφυλάξεις που πρέπει να παρθούν, καθώς όλοι έχουμε ακούσει τα άπειρα. Καθότι θα είναι η πρώτη φορά, και χωρίς την σχετική εμπειρία ενός τέτοιου χώρου, θα υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα; Θα ήταν ασφαλές να χρησιμοποιήσω προφυλακτικό στην πίπα; Και μετά ίσως διπλό κατα τη διάρκεια της πράξης, με φόβο μην σπάσει; Όπως και κάτι άλλο/περισσότερο για το πρωκτικό;
Επίσης αν γνωρίζει κανείς για την καθαριότητα αυτών των γυναικών (αν βρίσκονται σε κατάσταση συνεχούς υγιεινής), και αν έχει ακούσει κανείς τίποτα για κάποιο περιστατικό το οποίο ίσως συνέβη.
Σίγουρα όλα αυτά θα ακούγονται αστεία στους περισσότερους, ωστόσο επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα έχω κάποια τέτοια εμπειρία, θέλω να ξέρω και τι ακριβώς παίζεται, ώστε να το ευχαριστηθώ χωρίς να έχω υποψίες.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
P.S. Η επιλογή ενός call girl, θα ήταν σαφώς μια ακριβότερη, αλλά πιο safe λύση;
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Εσυ που εισαι πιο "περπατημενος" και "μαγκας" πες του εσυ!Ας μιλήσει κάποιος να σώσει τον φίλο. Εγώ αδυνατώ, γράφω σκουπίζοντας ταυτόχρονα τα δάκρυα από τα γέλια προσπαθώντας να φανταστώ κάποιον να πλένει το πουλί του με μπεταντίν..
Μα γιατί τό κανες Κωστάκη?
ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ Ο KAIAPHAS MAMA!!
Εσυ πληντον με ακουαφορτε μπας και σωθει καμια!
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Με πατερα χειρουργο το Betadin παει συννεφο οπως και καποια αλλα φαρμακευτικα!Το αν καποιος ειναι προλυπτικος ειναι δικο του προβλημα!
Το αν θες να εισαι καθαρος και ξερεις πραγματα απο αρρωστιες λογο του πατερα μου που εχω δει και ακουσει ειναι πολλα δεν θα γελαγες....
Το αν θες να εισαι καθαρος και ξερεις πραγματα απο αρρωστιες λογο του πατερα μου που εχω δει και ακουσει ειναι πολλα δεν θα γελαγες....
Συγχώρεσε με, αλλά δεν μου κάνει για ακριβή απάντηση αυτό. Μάλλον είναι η απάντηση κάποιου που ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα.
Μπορείς να πεις κάτι του στυλ :
"Βάλε στο πουλί σου μπεταντίν για να προστατευτείς απέναντι σε αυτό/αυτό και αυτό ?? "
"Βάλε στο πουλί σου μπεταντίν για να προστατευτείς απέναντι σε αυτό/αυτό και αυτό ?? "
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Αμα θες να μαθεις παρε ενα γιατρο να μαθεις!Συγχώρεσε με, αλλά δεν μου κάνει για ακριβή απάντηση αυτό. Μάλλον είναι η απάντηση κάποιου που ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα.
Δεν θα κατσω να κανω τον γιατρο!
Μάλιστα.. δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Για τα emoticon καλός είσαι , ευτυχώς δεν χρειάζονται οδηγίες χρήσης.
Φιλαράκο τα πράγματα είναι απλά. Για πρώτη φορά, και μάλιστα έχοντας θέμα με την καθαριότητα, θα πας σε στούντιο. Και το cg καλή λύση είναι, αλλά θα πρέπει να πειραματιστείς. Κανείς δεν έχει ένα γκανιάν, και όσοι το έχουν βρει το έχουν βρει μετά από πολλά πειράματα = ξοδεμένα ευρώ.
Καλά στούντιο είναι στην Πιπίνου 118, να σε περιποιηθεί η περίφημη Σόνια την οποία εκθειάζουν οι συνάδελφοι, καθώς και Λέλας, Δροσοπούλου και Βούρβαχη , αν και κάτι λέγεται τώρα περί κλεισίματος. Για λεπτομέρειες, δες στο σάιτ.
Τώρα για τις καπότες, οπωσδήποτε καπότα στο στοματικό, ποτέ ελεύθερο γιατί ελοχεύουν χίλια δυο.. τώρα για το κυρίως στα μπουρδέλα ένα βάζουν, άμα πάρεις cg και θες να βάλεις δύο, be my guest,αν και εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ για να σου πω την αλήθεια.
Τώρα επιπλέον, αν πέσεις με το ποδήλατο σου και χτυπήσεις το γόνατό σου, πρωτού βάλεις ιώδιο βάλε μπεταντίν για να καθαρίσει η πληγή από τα μικρόβια. Αν πέσεις με τον πούτσο επίσης.. βλέπεις ΑΥΤΗ είναι η χρήση του μπεταντίν.
Τώρα αν όντως βγάλεις την καπότα και μετά βάλεις μπεταντίν , είσαι απλά θεός και θέλω βιντεάκι
Φιλαράκο τα πράγματα είναι απλά. Για πρώτη φορά, και μάλιστα έχοντας θέμα με την καθαριότητα, θα πας σε στούντιο. Και το cg καλή λύση είναι, αλλά θα πρέπει να πειραματιστείς. Κανείς δεν έχει ένα γκανιάν, και όσοι το έχουν βρει το έχουν βρει μετά από πολλά πειράματα = ξοδεμένα ευρώ.
Καλά στούντιο είναι στην Πιπίνου 118, να σε περιποιηθεί η περίφημη Σόνια την οποία εκθειάζουν οι συνάδελφοι, καθώς και Λέλας, Δροσοπούλου και Βούρβαχη , αν και κάτι λέγεται τώρα περί κλεισίματος. Για λεπτομέρειες, δες στο σάιτ.
Τώρα για τις καπότες, οπωσδήποτε καπότα στο στοματικό, ποτέ ελεύθερο γιατί ελοχεύουν χίλια δυο.. τώρα για το κυρίως στα μπουρδέλα ένα βάζουν, άμα πάρεις cg και θες να βάλεις δύο, be my guest,αν και εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ για να σου πω την αλήθεια.
Τώρα επιπλέον, αν πέσεις με το ποδήλατο σου και χτυπήσεις το γόνατό σου, πρωτού βάλεις ιώδιο βάλε μπεταντίν για να καθαρίσει η πληγή από τα μικρόβια. Αν πέσεις με τον πούτσο επίσης.. βλέπεις ΑΥΤΗ είναι η χρήση του μπεταντίν.
Τώρα αν όντως βγάλεις την καπότα και μετά βάλεις μπεταντίν , είσαι απλά θεός και θέλω βιντεάκι
Ποιό είναι το πρόβλημα στο να σκουπιστείς με απολυμαντικά μαντηλάκια μόλις βγάλεις την καπότα και μετά να πας σπίτι και να πλυθείς με μπεταντίν;
Όπως ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός??
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Θες και χειροκροτημα Δοκτωρ!Ή να το αφησουμε για μετα!Μάλιστα.. δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Για τα emoticon καλός είσαι , ευτυχώς δεν χρειάζονται οδηγίες χρήσης.
Όπως ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός??
Ο Kατακουζηνός δεν έβαζε καπότα. Και αν βάλεις δύο μαζί, μάλλον ο κίνδυνος να σχιστούν είναι μεγαλύτερος.
Σε ξαναρωτάω που είναι το πρόβλημα να γυρίσεις σπίτι και στο μπάνιο που υποτίθεται ότι θα κάνεις (εσύ μπορεί και να μην κάνεις) να πλύνεις την περιοχή με μπεταντίν;
Σε ξαναρωτάω που είναι το πρόβλημα να γυρίσεις σπίτι και στο μπάνιο που υποτίθεται ότι θα κάνεις (εσύ μπορεί και να μην κάνεις) να πλύνεις την περιοχή με μπεταντίν;
Ρε φίλε, εσύ που είναι, μας λες, κι ο πατέρας σου γιατρός και ξέρεις παραπάνω, γιατί δεν διαφωτίζεις το παιδί?
Μήπως δείχνεις ταπεινοφροσύνη?
Γιατί μας είπες :
Υ.Γ. Θα ήθελα, αφού ο πατέρας σου είναι και χειρουργός , να πας να του πεις την έκφραση "μπεταντίν και άλλα φαρμακευτικά", και έλα πες μου πόσο εντυπωσιασμένος έμεινε από την ορολογία
Μήπως δείχνεις ταπεινοφροσύνη?
Γιατί μας είπες :
Υ.Γ. Θα ήθελα, αφού ο πατέρας σου είναι και χειρουργός , να πας να του πεις την έκφραση "μπεταντίν και άλλα φαρμακευτικά", και έλα πες μου πόσο εντυπωσιασμένος έμεινε από την ορολογία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις