You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρώτη φορά...βοήθεια !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα al capone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 97
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
παλικαρι φυσικα θελω να σου ευχηθω καλη σταδιοδρομια!!καλα μαμησια και ανελεητα!!!!ενας τροπος για να μην τελειωσεις γρηγορα ειναι α) αν εισαι ολυμπιακος να σκεφτεσαι οταν γαμας το ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ,β) αν εισαι βαζελος να σκεφτεσαι τον ΕΝ'ΝΤΟΙ,και γ) αν εισαι ΑΕΚ να σκεφτεσαι το Ριβαλντο...να τους σκεφτεσαι οχι να γαμανε..απλα να παιζουν μπαλα και να μην βαζουν γκολ...το επιασες ε????αντε ζωη να εχεις μαι να μαμεις οτι κινειται!!!
Επισκέπτης
Η πρώτη μου φορά ήταν με μια Ρωσίδα...4 Ιουλίου δεν το ξεχνάω:p
Ως τωρα εχω παεί με 2 Ρωσίδες και μια Τσέχα ως τώρα...Στη μια Ρωσίδα έχω παει μια φορά στην Τσέχα 5-6 φορές και στην αλλη Ρωσίδα (σε αυτήν που πήγα για την πρώτη μου φορά) έχω χάσει τον λογαριασμό πηγαίνω πια μονο σε αυτήν εδώ και 4-5 μήνες και μπορώ να πω οτι σχεδόν την έχω ερωτευτει:p Της είχα ζητήσει μαλιστα στην αρχή να βγαίναμε και εκτός δουλείας αλλά μου ειπε οτι ειναι πολυ δυσκολο..Δεν επεμεινα τότε αν και τωρα υστερα απο μερικους μηνες θελω να της το ξαναπροτεινω αλλα φοβάμαι για την αντιδραση της
Ως τωρα εχω παεί με 2 Ρωσίδες και μια Τσέχα ως τώρα...Στη μια Ρωσίδα έχω παει μια φορά στην Τσέχα 5-6 φορές και στην αλλη Ρωσίδα (σε αυτήν που πήγα για την πρώτη μου φορά) έχω χάσει τον λογαριασμό πηγαίνω πια μονο σε αυτήν εδώ και 4-5 μήνες και μπορώ να πω οτι σχεδόν την έχω ερωτευτει:p Της είχα ζητήσει μαλιστα στην αρχή να βγαίναμε και εκτός δουλείας αλλά μου ειπε οτι ειναι πολυ δυσκολο..Δεν επεμεινα τότε αν και τωρα υστερα απο μερικους μηνες θελω να της το ξαναπροτεινω αλλα φοβάμαι για την αντιδραση της
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Η πρώτη μου φορά ήταν με μια Ρωσίδα...4 Ιουλίου δεν το ξεχνάω:p
Ρε kosti δώσε κάτι παραπάνω και κατά 99% θα αντιδράσει θετικά,είναι γλυκό το χρήμα,στο φινάλε ρωτησέ τη πόσα θέλει να πάτε σε hotel να .
ΥΓ.1 Δεν πιστεύω να εννοείς ραντεβού, καφεδάκι κι έτσι,γιατί αν εννοείς αυτό,τι να σου πω,κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.........!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ.2 Α, και να σου πω, κατά 99% θα εχει νταβά και δεν λέει να μπλέκεις σε τέτοιες ιστορίες,απ'όπου κι αν τις πιάσεις "βρωμάνε".........!!!!!!!!!!!
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Εμένα κύριοι η πρώτη μου φορά ήταν σε μπουρδέλο στη Μιλλέρου,ήταν το '79 με '80,ήμουν με δύο φίλους και μετά από σινεμά ή cine-Κεραμεικό ή cine-Λαού,δεν θυμάμαι, κάναμε τη γνωστή μπ.......τσαρκα και πετυχαίνουμε ένα καλό εγχώριο με βυζάρες και κωλάρα,βγάζουν οι φίλοι και πληρώνουν, 120δρχ. ήταν θυμάμαι και μου λέει ο φίλος μου ο Βασίλης,νά'ναι καλά όπου κι αν βρίσκεται,μ....α πλήρωσα και για σένα και μου τα δίνεις, κανόνισε,
λοιπόν κύριοι,μ'έκοψε κρύος ιδρώτας,τι να κάνω,ντράπηκα και τους φίλους και μπήκα,
δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα,θυμάμαι που μου λέει η γκόμενα,έμαθα πως είσαι πρωτάκι,
της απαντάω,ναι,και μου λέει, μη φοβάσαι η θεία Έλενα θα σε περιποιηθεί και το έκανε και απ'ότι θυμάμαι ήταν αρκετά τρυφερή,αυτό που δεν κατάλαβα ήταν για πότε πιτσίλισα,μια που ανέβηκε κι έκατσε πάνω μου και μια που ήρθε η "έκρηξη".
Πάντος για πρώτη εμπειρία ήταν αρκετά καλή.
λοιπόν κύριοι,μ'έκοψε κρύος ιδρώτας,τι να κάνω,ντράπηκα και τους φίλους και μπήκα,
δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα,θυμάμαι που μου λέει η γκόμενα,έμαθα πως είσαι πρωτάκι,
της απαντάω,ναι,και μου λέει, μη φοβάσαι η θεία Έλενα θα σε περιποιηθεί και το έκανε και απ'ότι θυμάμαι ήταν αρκετά τρυφερή,αυτό που δεν κατάλαβα ήταν για πότε πιτσίλισα,μια που ανέβηκε κι έκατσε πάνω μου και μια που ήρθε η "έκρηξη".
Πάντος για πρώτη εμπειρία ήταν αρκετά καλή.
Παιδια ειμαι νεος στο site. Σκοπευω να κατεβω θεσσαλονικη απο βδομαδα με ενα φιλαρακι.
Και εχω κατα νου μου να επισευθω καποιο μπουρδελο, για πρωτη φορα θα το κανω. Στην ιδια κατασταση ειναι και ο φιλος.
Μιας και το πειραμε αποφαση, ποια προτεινετε να παμε ? Θα παμε καθημερινη πρωινο αλλα δεν εχω ιδεα απο μπουρδελα στην θεσσαλονικι. Καποιος που ξερει να προτηνει (να πει και οδους)? Απλα ψαχνουμε καποια νεα (γυρο στα 25) οσο εμφανισιμη γινεται αλλα οχι καμμια πατσαβουρα/χοντρη... καταλαβενεται
Τωρα αν ειναι καλυτερα για studio και υπαρχει κατι καλο που να αξιζουν οι κοπελες, πειτε το (και την τιμη)
Ελπιζω να βοηθησει καποιος ;)
Και εχω κατα νου μου να επισευθω καποιο μπουρδελο, για πρωτη φορα θα το κανω. Στην ιδια κατασταση ειναι και ο φιλος.
Μιας και το πειραμε αποφαση, ποια προτεινετε να παμε ? Θα παμε καθημερινη πρωινο αλλα δεν εχω ιδεα απο μπουρδελα στην θεσσαλονικι. Καποιος που ξερει να προτηνει (να πει και οδους)? Απλα ψαχνουμε καποια νεα (γυρο στα 25) οσο εμφανισιμη γινεται αλλα οχι καμμια πατσαβουρα/χοντρη... καταλαβενεται
Τωρα αν ειναι καλυτερα για studio και υπαρχει κατι καλο που να αξιζουν οι κοπελες, πειτε το (και την τιμη)
παρε ενα ταξι και πες του χυμα να σε παει στα μπουρδελα στον βαρδαρη...δεν υπαρχει προβλημα μην κολοσεις....μπενε σε καθε ενα κι οπου σου αρεσει ρωτα:Να μπωωωωωωω?Παιδια ειμαι νεος στο site. Σκοπευω να κατεβω θεσσαλονικη απο βδομαδα με ενα φιλαρακι.
κι οπου σου πει η τσατσα ναι μπες....
χεεχεχχεεεχχεεχεχεχεεχεχ
Gladiator13
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά και εγώ πρώτη φορά σε μπουρδέλο λέω να πάω αύριο μαζί με ένα φίλο.
Διάβασα για μια Μιλένα στη Φυλης 71Α και φτιάχτηκα μπορώ να πώ.
1)Δουλεύει ακόμα εκεί όμως? Και αν ναι τότε αν άω αύριο το μεσημέρι θα την βρώ??
2)Αυτή η Μελίνα πού δουλεύει (για εναλλακτική λύση)?
1)Δουλεύει ακόμα εκεί όμως? Και αν ναι τότε αν άω αύριο το μεσημέρι θα την βρώ??
Επισκέπτης
εσενα θα σε βρω αυριο νεε μου αντε ολοι εκει μαζευτηκαμε παλιΠαιδιά και εγώ πρώτη φορά σε μπουρδέλο λέω να πάω αύριο μαζί με ένα φίλο.
Gladiator13
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δουλευει ακόμα εκεί όμως η Μιλένα?
Ρε συ alex πας καλά ??? Είσαι από Αθήνα και δεν ξέρεις να πας μέχρι Φυλής.. ??? Τι να πω και εγώ ο βάρβαρος ο βόριος που ξέρω την Αθήνα με κλειστά μάτια ??? Με ξαφνιάζετε ορισμένοι Αθηναίοι ώρες ώρες.. Και να ξερες πως την έμαθα την Αθήνα....
Φιλικά πάντα!
Φιλικά πάντα!
Επισκέπτης
Μην μιλάς εσύ!Ρε συ alex πας καλά ??? Είσαι από Αθήνα και δεν ξέρεις να πας μέχρι Φυλής.. ??? Τι να πω και εγώ ο βάρβαρος ο βόριος που ξέρω την Αθήνα με κλειστά μάτια ??? Με ξαφνιάζετε ορισμένοι Αθηναίοι ώρες ώρες.. Και να ξερες πως την έμαθα την Αθήνα....
Φιλικά πάντα!
Ακόμα με γυναίκα δεν έχεις πάει!
Τι λες ρε τρελός είσαι ξέρεις πόσες πρωην και μέλουσες γκόμενες σου έχω πάρει ????Μην μιλάς εσύ!
Ακόμα με γυναίκα δεν έχεις πάει!
Ναι ρε φίλε αλλά μην αγχώνεσαι....όταν ξεκινήσει η "κοπέλα" θα ανταποκριθείς αμέσως, σαν μαγνήτης....
Πάντως θα σε συμβούλευα να πας σε στούντιο και ειδικά τις πρωινές ώρες.....
Το βραδάκι γίνεται συνήθως πανικός και μπορεί να σε αγχώσει λίγο η βαβούρα.
Επίσης πες το στην κοπέλα ότι είσαι πρωτάρης, θα σε προσέξει πιο πολύ (εκτός αν πέσεις σε καμιά τόσο καριόλα, που δεν συμβαίνει συχνά.....)
Καλή αρχή.....
Πάντως θα σε συμβούλευα να πας σε στούντιο και ειδικά τις πρωινές ώρες.....
Το βραδάκι γίνεται συνήθως πανικός και μπορεί να σε αγχώσει λίγο η βαβούρα.
Επίσης πες το στην κοπέλα ότι είσαι πρωτάρης, θα σε προσέξει πιο πολύ (εκτός αν πέσεις σε καμιά τόσο καριόλα, που δεν συμβαίνει συχνά.....)
Καλή αρχή.....
Neosmirniotis...
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά είναι η πρώτη μου φορά που να πάω, τι να κάνω κτλπ?δεν ξερω τπτ παιδες δωστε έναν "οδηγό"...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις