Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Καλησπερα κυριοι.το αθενς το ξερω πολυ καλα και γινονται τα ΠΑΝΤΑ.θελει πρωτιστως ομως συννενοηνηση και καλη μαλιστα.
και οχι μονο και σ'αλλα εχει
Καλησπερα κυριοι.το αθενς το ξερω πολυ καλα και γινονται τα ΠΑΝΤΑ.θελει πρωτιστως ομως συννενοηνηση και καλη μαλιστα.
τι ντροπες ρε μαν??????σε μοναστηρι ειμαστε????χαχαχαχα ενταξει η αληθεια ειναι σε μερικα δυνατα χαρτια δεν εχω κανει μπασιμο να μαθω τι κανουν.αλλα καποιες μου εχουν πει ευθεως και με λεπτομερειες,τι παιζει στο μεγαλο πριβε.αν θυμαμαι καλα μεχρι προσφατα 2-3 μηνες πριν 70αρι επαιζε.αλλαξε???????μην με κανεις να παω σημερα...Πές τα ρε τυπε μου. Αυτοι είναι σοβαροι νομοι ενός μάγκα μπουρδελιαρη που θα τον βγάλει μπροστά! Η συνενοηση από πριν και να ζητάει αυτό που γουστάρει χωρις ντροπές και μαλακιες! Μπηκε τωρα ο Πικερ και μας ζάλιζε με μουφες νομους ποσες φορές θα γαμάμε την εβδομάδα και τα λοιπα, καθενας θα γαμάει οσες φορές γουστάρει εμεις θα του πουμε τι καυλες θα έχει
τι ντροπες ρε μαν??????σε μοναστηρι ειμαστε????χαχαχαχα ενταξει η αληθεια ειναι σε μερικα δυνατα χαρτια δεν εχω κανει μπασιμο να μαθω τι κανουν.αλλα καποιες μου εχουν πει ευθεως και με λεπτομερειες,τι παιζει στο μεγαλο πριβε.αν θυμαμαι καλα μεχρι προσφατα 2-3 μηνες πριν 70αρι επαιζε.αλλαξε???????μην με κανεις να παω σημερα...
Και όμως παλιοτερα μια Στριπ μου ειχε βάλει χέρι λεει τι με ρωτας αμα στον παιζω μεσα για πουτάνα με πέρασες ;;; της κανω συγγνωμη δεν ειδα το φωτοστέφανο της καλογριας και την έτζασα διακριτικά
τι ντροπες ρε μαν??????σε μοναστηρι ειμαστε????χαχαχαχα ενταξει η αληθεια ειναι σε μερικα δυνατα χαρτια δεν εχω κανει μπασιμο να μαθω τι κανουν.αλλα καποιες μου εχουν πει ευθεως και με λεπτομερειες,τι παιζει στο μεγαλο πριβε.αν θυμαμαι καλα μεχρι προσφατα 2-3 μηνες πριν 70αρι επαιζε.αλλαξε???????μην με κανεις να παω σημερα...
Aντε να μπλέξεις ερωτικά εκτος Στριπ με καμια τέτοια τυπε
στο τέλος θα σε κάνει να νιώθεις και ενοχές ότι την εκμεταλευεσαι κιολας ρε τι απατεώνισες κυκλοφορούνε ρε.
Ακου εκει για πουτανα λεει με πέρασες. Όχι για καλογρια ρε βλήμα :thubsdown:
μην σε πάρω σε κανα χορο και σπάσει καμια παρθενοραφή
επειδη παω καιρο και μας γνωριζουν δεν ηθελα να χαλασω την επαφη.βεβαια ή που θα μας μπινελικωναν ή με 70αρι θα πηδουσαμε και γαμω τα μουνια ,μην μου βαζεις ιδεες και ειμαι και κοντα!!!επρεπε να κανεις και εκει μπασημο, αλλα δεν πειραζει την αλλη φορα
επειδη παω καιρο και μας γνωριζουν δεν ηθελα να χαλασω την επαφη.βεβαια ή που θα μας μπινελικωναν ή με 70αρι θα πησουσαμε και γαμα τα μουνια.μου βαζεις ιδεες και ειμαι και κοντα.........
εχω και τις γκαζοπροσκλησεις δεν δουλευω και αυτες τις μερες ......με φυτιλιασατε μπαγασηδες..........Eσενα σου έβαλε ιδεες και εισαι κοντά εγω που είμαι μακρυα τι να κάνω ;;; θα κατεβω σε μερικές εβδομάδες να κάνω καμια βολτα να δω και εγω τι παιζει.
εχω και τις γκαζοπροσκλησεις δεν δουλευω και αυτες τις μερες ......με φυτιλιασατε μπαγασηδες..........
Εχω παει για μια μπυρα και εχω κατεβει 2 φορες απο κατω στο σουπερ μαρκετ στο ATM για αναληψη.χαχαχχα μενω κοντα και πηγαινω 15-16 χρονια εκει.πριβε δεν εχω παρει ποτε.μπορω να πω το 80% των επισκεψεων μου εχω περασει καλα.ωχ ωχ εσυ εισαι έτοιμος για σκληρο πάρτι δηλαδή τυπε μου
καθημερινη και να μη δουλευεις την επομενη μέρα .... ότι καλυτερο για βραδινη τσάρκα!!!
παιχτες μια ερωτηση ,σε καποια στριπ ανεβαινεις πανω ,αν καυλωσεις παιζει δωρεαν πιπα? τι παιζει ξερετε?