Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
eείναι καλά εκεί, αλλά προσοχή με όσους έρχονται πάνω σου. διάλεγε.Καλησπέρα στην παρεα
Είμαι κρος και θέλω πολύ να επισκεφτώ για εμπειρία τουλάχιστον ένα σινεμά
Διάβασα mixed σχόλια για downtown
Προτιμάτε κάποιο άλλο
φορα στρινγκαρα και ελα αθηναικον τωρα με το κρυο εχει πολλους αστεγους που κοιμουνται στις καβατζες θα σε γαμησουν σιγουραΚαλησπέρα στην παρεα
Προτιμάτε κάποιο άλλο
Αγάπη δεν με ψήνει να πάω με άστεγους sorry…φορα στρινγκαρα και ελα αθηναικον τωρα με το κρυο εχει πολλους αστεγους που κοιμουνται στις καβατζες θα σε γαμησουν σιγουρα
Πολύ ενδιαφέρον , Άρα προτείνειςΔεν εχω δει αγορίτσι να φευγει ατάιστο ποτε απο τα σινεμά.Μπαισεξουαλ και αδερφές ειναι η κύρια πελατεία των.
Ξεκινα απο downtown,θα βρεις δροσερους να αλληλογαμηθειτε,σε ενα χώρο που τηρει καποια απολυτως στοιχειωδη στανταρ ποιοτητας κόσμου και χωρου.Αν θες να γαμηθεις με τίποτα λουμπεν γεροπούστηδες και Πακιστανους,πηγαινε στο Αθηναικον και στα λοιπα αποχωρητηρια.Πολύ ενδιαφέρον , Άρα προτείνεις
Πιο προτείνεις κατά την άποψή
Μπορεί αυτό να θελει ο φίλος,να τον οργώσουν με τη σειρά πολλοί επιβήτορες.στο σινεμα παντα υπαρχουν προθυμοι πανσεξουαλικοι/γκει τυποι να σου κανουν τη ροδελα να κρεμασει σαν ποτηρι.αγαπη downtown χωρισ δευερρτη σκεψη κ δοκιμασε το 2 χωρο κατω ειναι σαφως καλυτερος απ οτον πανω με την κεντικη αιθουσα πολυ καλυτερο περιβαλον πολλοι διαδρομοι πολλα κρυφα μερη οποτε κ ραντεβουδακι να κανεισ εκι οπωσ εγω εινα ιτελιο αν δνε θεσ κανενα να σε κοιταει η εστω ελαχιστα ματια κ λιγο περισσοτερη καυλα για εσενα ! γιατι να πιασεισ καμπινα στην κεντρικη αιθουσα πανω θα να ιολο ιαπεξω να περιμενου μια σειρα λεσ κ εχεις παει σουπερ μαρκετ πριν τισ γιορτες ! το μοναδικο κ νο 1 για μενα downtown !
Κτέο έχεις περάσει το κρός η θα φάς καμπάνα 200άρι στο νερό.Καλησπέρα στην παρεα
Προτιμάτε κάποιο άλλο
Για περισσότερες ινφο ρώτησε ενα παλαιό μέλος τον barock, μυημενος- όσα ξέρει η γέρικη χοάνη του δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.Καλησπέρα στην παρεα
Προτιμάτε κάποιο άλλο
Αν έχεις πάντως σοβαρά καλή εμφάνιση για κροςς - τουλάχιστον ως σώμα και όχι θείος με περούκα, τότε μπορείς να βρεις εύκολα και εκτός cinema. Εκεί, αν και δεν έχω πάει, έχω την εντύπωση ότι δεν πάνε και "νορμαλ" τύποι.Καλησπέρα στην παρεα
Προτιμάτε κάποιο άλλο
Που μπορεις να βρεις ευκολα βρε μαναρη μου;Αν έχεις πάντως σοβαρά καλή εμφάνιση για κροςς - τουλάχιστον ως σώμα και όχι θείος με περούκα, τότε μπορείς να βρεις εύκολα και εκτός cinema. Εκεί, αν και δεν έχω πάει, έχω την εντύπωση ότι δεν πάνε και "νορμαλ" τύποι.
Πάνε στο kanesex και φτιάξε προφιλ. Αν δεν είσαι θείος θα σου στείλουν δεκάδες μηνύματα. Αρκεί να μην ζητάς paysafe όπως κάνει ένας/μία εκεί. Και να έχεις καθαρές φωτογραφίες.Που μπορεις να βρεις ευκολα βρε μαναρη μου;
Το γραφω αυτο γιατι και εγω δεν προκειται ποτε να παω σε τετοισ μερη....
Ειμαι σε αυτο αρκετο καιρο!!!Πάνε στο kanesex και φτιάξε προφιλ. Αν δεν είσαι θείος θα σου στείλουν δεκάδες μηνύματα. Αρκεί να μην ζητάς paysafe όπως κάνει ένας/μία εκεί. Και να έχεις καθαρές φωτογραφίες.
Στείλε μου σε μύνημα το πρφιλ σου και φωτό σου να σου πω.Ειμαι σε αυτο αρκετο καιρο!!!
Και χωρις οι αγγελιες μου να ειναι για επαγγελματικο λογο.
Μεγαλη ΨΕΥΤΙΑ αυτο το σαητ και με fake profil γεματο....
Καλα τοσο καιρο εδω μεσα δεν με εχεις ξανασυναντηση;Στείλε μου σε μύνημα το πρφιλ σου και φωτό σου να σου πω.