You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρώτη φορά σε σινεμά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NansyCd
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)
dimit_
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2023
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
eείναι καλά εκεί, αλλά προσοχή με όσους έρχονται πάνω σου. διάλεγε.Καλησπέρα στην παρεα
Είμαι κρος και θέλω πολύ να επισκεφτώ για εμπειρία τουλάχιστον ένα σινεμά
Διάβασα mixed σχόλια για downtown
Προτιμάτε κάποιο άλλο
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.478
- Πόντοι
- 206
φορα στρινγκαρα και ελα αθηναικον τωρα με το κρυο εχει πολλους αστεγους που κοιμουνται στις καβατζες θα σε γαμησουν σιγουραΚαλησπέρα στην παρεα
Προτιμάτε κάποιο άλλο
NansyCd
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2021
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Αγάπη δεν με ψήνει να πάω με άστεγους sorry…φορα στρινγκαρα και ελα αθηναικον τωρα με το κρυο εχει πολλους αστεγους που κοιμουνται στις καβατζες θα σε γαμησουν σιγουρα
NansyCd
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2021
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Πολύ ενδιαφέρον , Άρα προτείνειςΔεν εχω δει αγορίτσι να φευγει ατάιστο ποτε απο τα σινεμά.Μπαισεξουαλ και αδερφές ειναι η κύρια πελατεία των.
Πιο προτείνεις κατά την άποψή σου
Ξεκινα απο downtown,θα βρεις δροσερους να αλληλογαμηθειτε,σε ενα χώρο που τηρει καποια απολυτως στοιχειωδη στανταρ ποιοτητας κόσμου και χωρου.Αν θες να γαμηθεις με τίποτα λουμπεν γεροπούστηδες και Πακιστανους,πηγαινε στο Αθηναικον και στα λοιπα αποχωρητηρια.Πολύ ενδιαφέρον , Άρα προτείνεις
Πιο προτείνεις κατά την άποψή
Δεν εχω αποψη για αυτα,μιας και για σεξ πανε αποκλειστικα γκει,και σπανιότατα δισφοροιπεριεργοι μονο για να παρουν ματι καλτιλα.
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 109
- Πόντοι
- 0
αγαπη downtown χωρισ δευερρτη σκεψη κ δοκιμασε το 2 χωρο κατω ειναι σαφως καλυτερος απ οτον πανω με την κεντικη αιθουσα πολυ καλυτερο περιβαλον πολλοι διαδρομοι πολλα κρυφα μερη οποτε κ ραντεβουδακι να κανεισ εκι οπωσ εγω εινα ιτελιο αν δνε θεσ κανενα να σε κοιταει η εστω ελαχιστα ματια κ λιγο περισσοτερη καυλα για εσενα ! γιατι να πιασεισ καμπινα στην κεντρικη αιθουσα πανω θα να ιολο ιαπεξω να περιμενου μια σειρα λεσ κ εχεις παει σουπερ μαρκετ πριν τισ γιορτες ! το μοναδικο κ νο 1 για μενα downtown !
Μπορεί αυτό να θελει ο φίλος,να τον οργώσουν με τη σειρά πολλοί επιβήτορες.στο σινεμα παντα υπαρχουν προθυμοι πανσεξουαλικοι/γκει τυποι να σου κανουν τη ροδελα να κρεμασει σαν ποτηρι.αγαπη downtown χωρισ δευερρτη σκεψη κ δοκιμασε το 2 χωρο κατω ειναι σαφως καλυτερος απ οτον πανω με την κεντικη αιθουσα πολυ καλυτερο περιβαλον πολλοι διαδρομοι πολλα κρυφα μερη οποτε κ ραντεβουδακι να κανεισ εκι οπωσ εγω εινα ιτελιο αν δνε θεσ κανενα να σε κοιταει η εστω ελαχιστα ματια κ λιγο περισσοτερη καυλα για εσενα ! γιατι να πιασεισ καμπινα στην κεντρικη αιθουσα πανω θα να ιολο ιαπεξω να περιμενου μια σειρα λεσ κ εχεις παει σουπερ μαρκετ πριν τισ γιορτες ! το μοναδικο κ νο 1 για μενα downtown !
Μακαρι για καθε 50 παθητικους πελατες,να αντιστοιχουσε και μια γυναικα(κανονικη),θα κατασκηνωναμε...
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.069
- Πόντοι
- 746
Κτέο έχεις περάσει το κρός η θα φάς καμπάνα 200άρι στο νερό.Καλησπέρα στην παρεα
Προτιμάτε κάποιο άλλο
Πολύ καλό και γρήγορο είναι και το ΚΤΕΟ που πάω λίγο έξω απο Ελευσίνα,τσέκαρε.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.872
- Πόντοι
- 3.936
Για περισσότερες ινφο ρώτησε ενα παλαιό μέλος τον barock, μυημενος- όσα ξέρει η γέρικη χοάνη του δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.Καλησπέρα στην παρεα
Προτιμάτε κάποιο άλλο
Τελευταία τροποποίηση:
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.342
- Πόντοι
- 2.356
Αν έχεις πάντως σοβαρά καλή εμφάνιση για κροςς - τουλάχιστον ως σώμα και όχι θείος με περούκα, τότε μπορείς να βρεις εύκολα και εκτός cinema. Εκεί, αν και δεν έχω πάει, έχω την εντύπωση ότι δεν πάνε και "νορμαλ" τύποι.Καλησπέρα στην παρεα
Προτιμάτε κάποιο άλλο
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 421
- Πόντοι
- 21
Που μπορεις να βρεις ευκολα βρε μαναρη μου;Αν έχεις πάντως σοβαρά καλή εμφάνιση για κροςς - τουλάχιστον ως σώμα και όχι θείος με περούκα, τότε μπορείς να βρεις εύκολα και εκτός cinema. Εκεί, αν και δεν έχω πάει, έχω την εντύπωση ότι δεν πάνε και "νορμαλ" τύποι.
Το γραφω αυτο γιατι και εγω δεν προκειται ποτε να παω σε τετοισ μερη....
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.342
- Πόντοι
- 2.356
Πάνε στο kanesex και φτιάξε προφιλ. Αν δεν είσαι θείος θα σου στείλουν δεκάδες μηνύματα. Αρκεί να μην ζητάς paysafe όπως κάνει ένας/μία εκεί. Και να έχεις καθαρές φωτογραφίες.Που μπορεις να βρεις ευκολα βρε μαναρη μου;
Το γραφω αυτο γιατι και εγω δεν προκειται ποτε να παω σε τετοισ μερη....
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 421
- Πόντοι
- 21
Ειμαι σε αυτο αρκετο καιρο!!!Πάνε στο kanesex και φτιάξε προφιλ. Αν δεν είσαι θείος θα σου στείλουν δεκάδες μηνύματα. Αρκεί να μην ζητάς paysafe όπως κάνει ένας/μία εκεί. Και να έχεις καθαρές φωτογραφίες.
Και χωρις οι αγγελιες μου να ειναι για επαγγελματικο λογο.
Μεγαλη ΨΕΥΤΙΑ αυτο το σαητ και με fake profil γεματο....
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.342
- Πόντοι
- 2.356
Στείλε μου σε μύνημα το πρφιλ σου και φωτό σου να σου πω.Ειμαι σε αυτο αρκετο καιρο!!!
Και χωρις οι αγγελιες μου να ειναι για επαγγελματικο λογο.
Μεγαλη ΨΕΥΤΙΑ αυτο το σαητ και με fake profil γεματο....
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 421
- Πόντοι
- 21
Καλα τοσο καιρο εδω μεσα δεν με εχεις ξανασυναντηση;Στείλε μου σε μύνημα το πρφιλ σου και φωτό σου να σου πω.
Ασε το δουλεμα....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 92
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 13