Ο Βενιζέλος το 1985 δεν ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.... Μην παραπληροφορείς...... Και άλλος συνταγματολόγος, νομίζω ο Μαυριάς υποστηρίζει ότι ήταν σωστή η ψήφος Αλευρά...... Και το θέμα όντως στασιάζεται......
Και το να συγκρίνεις το θέμα του ''κηπουρού'' με τον κ. Χρυσόγονο μάλλον, είναι άνευ συγκρίσεως.....
Είχε καταστεί κανόνας δικαίου, λόγω μακράς και ομοιόμορφης εφαρμογής του με συνείδηση δικαίου...... Και από το 1875 έως το 1967, με εξαίρεση την περίοδο της αβασίλευτης δημοκρατίας είχαμε το ίδιο σύνταγμα ουσιαστικά και το ίδιο πολίτευμα. Και κατά βάση τηρούνταν η δεδηλωμένη, με εξαίρεση τον Κωνσταντίνο Α΄στη σύγκρουση του το 1915 με τον Κωνσταντίνο, το 1955 με το διορισμό του Καραμανλή και το 1965 με τις κυβερνήσεις των Αποστατών......
Καμια παραπληροφόρηση...Ο Βενιζέλος είχε ταχθεί υπέρ της ψήφου Αλευρά και το ανέφερα...
Μεταξύ μας και εγώ θεωρώ ότι η ψήφος αλευρά ήταν ορθή...
Αλλά στη νομική επιστήμη δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο όποτε προτού βγάλουμε κάτι αντισυνταγματικό ας το ξανασκεφτούμε...
Ο Χρυσόγονος υποστήριξε την υποψηφιότητα της γεννηματα;;;;;;;;
Και τον πήγαινα αυτόν τον τύπο....
Ξέρω τί είναι το έθιμο...
Και η αρχή της δεδηλωμένης δεν τηρήθηκε σχεδόν καθόλου τη 10ετία 26-36 με τα απανωτά κινήματα και τις διαδοψικές κυβερνήσεις, τις διαλύσεις κοινοβουλίων κτλ.
Άρα η εφαρμογή δεν ήταν ακριβώς συνεχής και ομοιόμορφη...
Για αυτό και στο σύνταγμα του 1974 έγινε ρητή πρόβλεψη για να τελειώνουμε με επικίνδυνες ερμηνείες...
σας λυπαμαι ρε μαγκες..
κοψτε λιγο τα ναρκωτικα γιατι δεν φτανουν για ολους μας..
Αν δεν έρθει σύντομα η πάπια, θα αρχίσουμε να σχολιάζουμε τη συνταγματικότητα του εξοστρακισμού του περικλή..