Νέα

Πρόθεση ψήφου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Αν ειχαμε εκλογες την επομενη κυριακη τι θα ψηφιζατε ???

• [size=15pt][b] [color=blue]Ν.Δ[/color] [/b][/size]

Ψήφοι: 0 0,0%
  • [size=15pt][b][color=green]Π.Α.Σ.Ο.Κ[/color][/b][/size]

• [size=15pt][b][color=red]Κ.Κ.Ε[/color] [/b][/size]

• [size=15pt][b][color=pink]ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ[/color] [/b][/size]

Ψήφοι: 1 100,0%
  • [size=15pt][b][color=navy]ΛΑ.Ο.Σ[/color] [/b][/size]

• [size=15pt][b][color=limegreen]ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ[/color] [/b][/size]

• [size=15pt][b][color=teal]ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ[/color] [/b][/size]

• [size=15pt][b][color=purple]ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ[/color] [/b][/size]

• [size=15pt][b][color=black]ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ[/color] [/b][/size]

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Επισκέπτης
μεγάλε, καρφώθηκες μόνο σου :)

Εσένα γενικά σε έχω γραμμένο στα @@ και δεν σου απαντάω, αλλά εδώ επειδή έχει γέλιο , θα κάνω την υπέρβαση!

Στην ιδια υπηρεσία σας διόρισε το Κίνημα με το LEON34;

Ή εσύ είσαι αλλού;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο Βενιζέλος το 1985 δεν ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.... Μην παραπληροφορείς...... Και άλλος συνταγματολόγος, νομίζω ο Μαυριάς υποστηρίζει ότι ήταν σωστή η ψήφος Αλευρά...... Και το θέμα όντως στασιάζεται......
Και το να συγκρίνεις το θέμα του ''κηπουρού'' με τον κ. Χρυσόγονο μάλλον, είναι άνευ συγκρίσεως.....
Είχε καταστεί κανόνας δικαίου, λόγω μακράς και ομοιόμορφης εφαρμογής του με συνείδηση δικαίου...... Και από το 1875 έως το 1967, με εξαίρεση την περίοδο της αβασίλευτης δημοκρατίας είχαμε το ίδιο σύνταγμα ουσιαστικά και το ίδιο πολίτευμα. Και κατά βάση τηρούνταν η δεδηλωμένη, με εξαίρεση τον Κωνσταντίνο Α΄στη σύγκρουση του το 1915 με τον Κωνσταντίνο, το 1955 με το διορισμό του Καραμανλή και το 1965 με τις κυβερνήσεις των Αποστατών......

Καμια παραπληροφόρηση...Ο Βενιζέλος είχε ταχθεί υπέρ της ψήφου Αλευρά και το ανέφερα...
Μεταξύ μας και εγώ θεωρώ ότι η ψήφος αλευρά ήταν ορθή...

Αλλά στη νομική επιστήμη δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο όποτε προτού βγάλουμε κάτι αντισυνταγματικό  ας το ξανασκεφτούμε...

Ο Χρυσόγονος υποστήριξε την υποψηφιότητα της γεννηματα;;;;;;;;
Και τον πήγαινα αυτόν τον τύπο....

Ξέρω τί είναι το έθιμο...
Και η αρχή της δεδηλωμένης δεν τηρήθηκε σχεδόν καθόλου τη 10ετία 26-36 με τα απανωτά κινήματα και τις διαδοψικές κυβερνήσεις, τις διαλύσεις κοινοβουλίων κτλ.

Άρα η εφαρμογή δεν ήταν ακριβώς συνεχής και ομοιόμορφη...

Για αυτό και στο σύνταγμα του 1974 έγινε ρητή πρόβλεψη για να τελειώνουμε με επικίνδυνες ερμηνείες...
σας λυπαμαι ρε μαγκες..
κοψτε λιγο τα ναρκωτικα γιατι δεν φτανουν για ολους μας..

Αν δεν έρθει σύντομα η πάπια, θα αρχίσουμε να σχολιάζουμε τη συνταγματικότητα του εξοστρακισμού του περικλή..

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
4.615
Τη θητεία του Ασφαλίτη;
Ο τύπος ήταν κολλητός του Μάλλιου.

Τα στόματα του Μάλλιου και του Μπάμπαλη γιατί τα έκλεισαν οι πραιτωριανοί του ΠΑΣΟΚ (17Ν) ;
Γιατί μπορούσαν να αποκαλύψουν ότι πολλοί ΠΑΣΟΚοι ήταν χουντικοί ασφαλίτες επί 7ετίας.
Χαίρομαι που το διασκεδάζεις φίλε μου.....  Και μου αρέσει πολύ το αναμάσημα της διασύνδεσης ΠΑΣΟΚ με 17 Νοέμβρη..... Μου θυμίζει παλιές εποχές της προπαγάνδας της ΝΔ...... Τότε που σκότωναν τον Μπακογιάννη οι εκτελεστές του ΠΑΣΟΚ ενώ ετοιμαζόντουσαν να τον ''πυροβολήσουν'' στο Κοινοβούλιο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τις σχέσεις του μακαρίτη με τον Κοσκωτά. Και στη συνέχεια ξεφύτρωσε στην πολιτική η κ. Μπακογιάννη......

Επισκέπτης
Αν πήγαινε στα δικαστήρια, θα έβρισκε το δίκιο του και με το παραπάνω. Και μπορούσε ακόμη και αποζημίωση να ζητήσει από το Δημόσιο. Επειδή κάποιοι είναι ανώμαλοι, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια.

Το ότι μπορούσε ένας νεοδιορισθέντας υπαλληλος , να βάλει πρόστιμο 7.000.000δρχ το 1982 σε έναν μικρο-επαγγελματία που δούλευε μόνος , σε ένα υπόγειο-σιδεράδικο 50τμ , χωρίς προσωπικό λέει το τι καθεστώς υπήρχε εκείνη την εποχή και τι δικαιοσύνη.
Είναι σαν να βάλει σήμερα πρόστιμο η εφορία 2μύρια € σε έναν ταρίφα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Χαίρομαι που το διασκεδάζεις φίλε μου.....  Και μου αρέσει πολύ το αναμάσημα της διασύνδεσης ΠΑΣΟΚ με 17 Νοέμβρη..... Μου θυμίζει παλιές εποχές της προπαγάνδας της ΝΔ...... Τότε που σκότωναν τον Μπακογιάννη οι εκτελεστές του ΠΑΣΟΚ ενώ ετοιμαζόντουσαν να τον ''πυροβολήσουν'' στο Κοινοβούλιο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τις σχέσεις του μακαρίτη με τον Κοσκωτά. Και στη συνέχεια ξεφύτρωσε στην πολιτική η κ. Μπακογιάννη......

Έίπαμε..
Το κυριλέ υφάκι και οι επιτηδευμένες διατυπώσεις δεν κρύβουν το φανατισμό και τις παρωπίδες...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
4.615
Καμια παραπληροφόρηση...Ο Βενιζέλος είχε ταχθεί υπέρ της ψήφου Αλευρά και το ανέφερα...
Μεταξύ μας και εγώ θεωρώ ότι η ψήφος αλευρά ήταν ορθή...

Αλλά στη νομική επιστήμη δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο όποτε προτού βγάλουμε κάτι αντισυνταγματικό  ας το ξανασκεφτούμε...

Ο Χρυσόγονος υποστήριξε την υποψηφιότητα της γεννηματα;;;;;;;;
Και τον πήγαινα αυτόν τον τύπο....

Ξέρω τί είναι το έθιμο...
Και η αρχή της δεδηλωμένης δεν τηρήθηκε σχεδόν καθόλου τη 10ετία 26-36 με τα απανωτά κινήματα και τις διαδοψικές κυβερνήσεις, τις διαλύσεις κοινοβουλίων κτλ.

Άρα η εφαρμογή δεν ήταν ακριβώς συνεχής και ομοιόμορφη...

Για αυτό και στο σύνταγμα του 1974 έγινε ρητή πρόβλεψη για να τελειώνουμε με επικίνδυνες ερμηνείες...
Αν δεν έρθει σύντομα η πάπια, θα αρχίσουμε να σχολιάζουμε τη συνταγματικότητα του εξοστρακισμού του περικλή..
Η παραπληροφόρηση είχε την έννοια ότι όπως το έγραφες φαινόταν σαν να είναι ''πληρωμένη'' η γνώμη του Βενιζέλου υπέρ του ΠΑΣΟΚ το 1985, ενώ ο Βενιζέλος δεν ήταν καν στέλεχος.....
Η δεδηλωμένη δεν τηρήθηκε υπό καθεστώς αβασίλευτης δημοκρατίας, όχι βασιλευομένης. Και από το 26-36 είχαμε αβασίλευτη. Εγώ μιλώ για ην βασιλευόμενη δημοκρατία.
Ναι, ο κ. Χρυσόγονος υποστήριξε αυτήν την αηδία λόγω στενών σχέσεων με το ΠΑΣΟΚ.
Η άποψή μου είναι ότι όντως ήταν ορθή η ψήφος του Αλευρά. Δεν είναι της παρούσης να αναλύσω το σκεπτικό μου.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
4.615
Έίπαμε..
Το κυριλέ υφάκι και οι επιτηδευμένες διατυπώσεις δεν κρύβουν το φανατισμό και τις παρωπίδες...
Μου αρέσει που ορισμένοι έχουν εμμονές με το άτομό μου...... Και με χαροποιεί διότι μάλλον τους ενοχλούν τα όσα γράφω..... Δυστυχώς αγαπητέ μου η αντίθετη άποψη δεν σημαίνει κατανάγκην παρωπίδες και φανατισμό...... Σε όλα υπάρχει αντίλογος, και εάν δεν μπορείς να τον ακούς, μην ον δαιμονοποιείς ως φανατισμό......

Επισκέπτης
απ' οτι βλεπω-διαπιστωνω υπαρχουν εξισου σημαντικοι ψυχανωμαλοι εδω οποτε καλα το πατε..
για συνεχιστε..
ετοιμος ειμαι ν' αρχισω τα γαμωσταυριδια νυχτιατικα..

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.425
Πόντοι
506
Εσένα γενικά σε έχω γραμμένο στα @@ και δεν σου απαντάω, αλλά εδώ επειδή έχει γέλιο , θα κάνω την υπέρβαση!

Ή εσύ είσαι αλλού;
σε πείραξε η μπηχτή για τον μπαμπάκα σου :)
και από τι βλέπω κατα μάνα, κατά κύρι :grin:
έτσι είναι φίλε... τον δικό μου μπαμπά κανένας δεν είχε λόγο να τον κατηγορήσει για κάτι :)
και όταν εγώ δούλευα, εσένα σε σήκωνε ο δάσκαλος στην έδρα να πεις μάθημα :cheesy: και είμαστε κοντινής ηλικίας

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όσο για το ασεπ, αυτό θεσπίστηκε το 1996 αν ενθυμούμαι καλά...
Πιο πριν ήταν, γιατί θυμάμαι πως το έκανε ο Αντρέας και όχι ο Σημίτης.
Το ότι ο σημίτης κάτι έκανε, δεν ξεπλένει το πράσινο καρακατσουλιό των 80s...
Το ξεπλένει, εο ξεπλένει! :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
4.615

Ή εσύ είσαι αλλού;
Δεν ξέρω για τον GIORGOSK, αλλά εγώ είμαι εφοριακός, και μου φαίνεται ότι το 1982 είχα βάλει σε κάποιον με σιδεράδικο ένα πρόστιμο 7.000.000 δρχ.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Λέοντα, πας καλά???
Είναι δυνατόν να πιάνεις συζήτηση με τον Λάκης!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Ρε Λέοντα, πας καλά???
Είναι δυνατόν να πιάνεις συζήτηση με τον Λάκης!!!!
υπαρχει εξηγηση...

Όνομα: LION34

Ημερομηνία εγγραφής: 19/06/08, 22:10

δεν ξερει τι παιζεται ο ανθρωπος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom