Νέα

Πρόθεση ψήφου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αν ειχαμε εκλογες την επομενη κυριακη τι θα ψηφιζατε ???

• [size=15pt][b] [color=blue]Ν.Δ[/color] [/b][/size]

Ψήφοι: 0 0,0%
  • [size=15pt][b][color=green]Π.Α.Σ.Ο.Κ[/color][/b][/size]

• [size=15pt][b][color=red]Κ.Κ.Ε[/color] [/b][/size]

• [size=15pt][b][color=pink]ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ[/color] [/b][/size]

Ψήφοι: 1 100,0%
  • [size=15pt][b][color=navy]ΛΑ.Ο.Σ[/color] [/b][/size]

• [size=15pt][b][color=limegreen]ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ[/color] [/b][/size]

• [size=15pt][b][color=teal]ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ[/color] [/b][/size]

• [size=15pt][b][color=purple]ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ[/color] [/b][/size]

• [size=15pt][b][color=black]ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ[/color] [/b][/size]

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Επισκέπτης
LION34 , εσύ αν είσαι 34 ετών , μπήκες στο Δημόσιο πριν το ΑΣΕΠ επί Σημίτη;
Ή είχες μπει πιο πριν , πριν ψοφήσει ο Σιδερένιος;

Πως μπήκες;
Είχες ξεκινήσει τις αμφίσες της ΠΑΣΠ από καμιά σχολή;
Στη σχολή μπήκες από την πόρτα ή σε έβαλε το κόμμα από το παράθυρο με μεταγραφή από Ρουμανία/Αλβανία/Γιουγκοσλαβία;

Που σε διορίσαν;
Ολυμπιακή; ΟΣΕ; ΔΕΗ; ΕΥΔΑΠ ; ΣΔΟΕ; ΔΟΥ ;

Ή δεν είσαι Δημόσιος υπαλληλος , αλλά μπήκες με επιστολή από οργάνωση του ΠΑΣΟΚ σε ΙΝΤΡΑΚΟΜ , ΑΚΤΩΡ , ΑΤΕΜΚΕ , ΔΟΛ;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στις συνεδριάσεις της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ , από τους 5000 συνέδρους, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!

Κεντρική Επιτροπή με 5.000 μέλη;;;

Ξεπερνούσε και το Ανώτατο Σοβιέτ λέμε που με το ζόρι έφτανε τους 1.500.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.531
Πόντοι
42.697

Πως μπήκες;
Στη σχολή μπήκες από την πόρτα ή σε έβαλε το κόμμα από το παράθυρο με μεταγραφή από Ρουμανία/Αλβανία/Γιουγκοσλαβία;

Που σε διορίσαν;

Ή δεν είσαι Δημόσιος υπαλληλος , αλλά μπήκες με επιστολή από οργάνωση του ΠΑΣΟΚ σε ΙΝΤΡΑΚΟΜ , ΑΚΤΩΡ , ΑΤΕΜΚΕ , ΔΟΛ;

.....συνεχίζω.....

που γεννήθηκες?
ο παππους σου ήταν συμμορίτης?
τι εφημερίδα διαβάζεις?
καθε πότε πάς για κατούρημα?

ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΡΕ!!!!  σκουλίκι!   >:(
URL]]

Επισκέπτης
Κεντρική Επιτροπή με 5.000 μέλη;;;
Ξεπερνούσε και το Ανώτατο Σοβιέτ λέμε που με το ζόρι έφτανε τους 1.500.

Βολταίρε , δεν ξέρω αν ονομάζονται Κ.Ε. έχεις δίκιο.
Οι παπάρες που συνεδριάζουν στο Ολυμπιακό Στάδιο πως λέγονται;

Δεν θυμάμαι τον ειδικό τίτλο που φέρει ο κάθε πρασινοφρουρός ρε c.
Πειράζει;

Απ'όσο θυμάμαι συνεδριάζουν πάντως σε γήπεδα και είναι 5.000 μέλη.
Έχει μεγάλη σημασία ο τίτλος του καθενός;
Σημασία έχει ότι είναι 5.000 και ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Που είσαι , ρε ;
Δεν θυμάμαι και το γήπεδο ποιό είναι στα σίγουρα!
Μην μας τα πρήξεις και με αυτό ;

Επισκέπτης
.....συνεχίζω.....

που γεννήθηκες?
ο παππους σου ήταν συμμορίτης?
τι εφημερίδα διαβάζεις?
καθε πότε πάς για κατούρημα?

ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΡΕ!!!!  σκουλίκι! 

Την ερώτηση δεν την έκανα από ενδιαφέρον για τα προσωπικά του, αλλά για να δείξω ότι υπάρχουν αρκετοί Δημόσιοι Υπάλληλοι και στο φόρουμ , άσχετα αν δεν τολμά κανεις να το παραδεχτεί.
Δύσκολο να κρυφτούν!

Είναι αυτό που λένε θέλει η ... κοπέλα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
4.615
1)Καταρχήν φίλε πρέπει να μάθεις να μετράς. Όσοι διορίστηκαν μέχρι το 1974 , έχουν συμπληρώσει 35ετία και έχουν πάρει σύνταξη.
2)Η Χούντα δεν είχε κομματικό μηχανισμό , δεν είχε κάνει κόμμα. Κατά συνέπεια δεν είχε μάζα δικών της ανθρώπων για να διορίζει. Κατά συνέπεια διόριζε τους πάντες , πλην των κομμουνιστών. Ψηφοφόροι τόσο της προδικτατορικής ΕΡΕ όσο και της Ένωσης Κέντρου διορίζονταν επί Χούντας.Αυτοί που αποκλείονταν ήταν οι αριστεροί. Οι αριστεροί όμως τηε μετεμφυλιακήε περιόδου καλό είναι να θυμόμαστε ότι δεν διώκονταν λόγω ... "πολιτικών πεποιθήσεων" , αλλά λόγω των εγκλημάτων που διέπραξαν στην προσπάθειά τουε να καταλάβουν την εξουσία διά της βίας την περίοδο 1944-1949.
3)Πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων δεν υπήρχαν μετά το 1974. Υπήρχαν πριν τη δικτατορία και κατα τη διάρκεια αυτής. Αν υπολογίσουμε το ποσοστό που αποκλειόταν στην περίπτωση των πιστοποιητικών φρονημάτων πριν το 1974 , θα δούμε ότι ήταν το ποσοστό των αριστερών , που ήτσαν στιγματισμένοι από την περίοδο του εμφυλίου , λόγω εγκληματικής δράσης. Αυτοί ήταν γύρω στο 20% άντε 25% στην καλύτερη. Οι υπόλοιποι , οι ψηφοφόροι δηλαδή της ΕΡΕ και της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ουδέν πρόβλημα είχαν. Έβγαζαν ανετα το πιστοποιητικό από οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία.Μην ξεχνάς ότι πριν τη δικτατορία δεν κυβερνούσε η δεξιά , αλλά το κέντρο , ο γέρο-παπανδρέου ο οποίος είχε αρχίσει να σχηματίζει κομματικό μηχανισμό δικό του. Αν προλάβαινε δεν θα έκανε κάτι διαφορετικό από ό,τι έκανε ο κανακάρης του την περίοδο 1981-1989.

4)Την περίοδο 1974-1981 η ηλίθιοι της ΝΔ διόριζαν κυριως κομμουνιστές , από ... τύψεις , επειδή οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι δεν άφησαν τους κομμουνιστές να νικήσουν γισ να γίνουμε μπουρδέλο σαν την Αλβανία.Αυτό έχουν να το λένε πολλοί παραπονεμένοι της ΝΔ.

5) Στην περίοδο ΠΑΣΟΚ τώρα. Προνομιακή μεταχείριση είχαν μόνο οι πρασινοφρουροί , οι ρουφιάνοι δηλαδή του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί δεν ήταν ούτε καν όλοι του οι ψηφοφόροι , πρέπει να ήταν το 80% αυτών που ήταν καραβαμένοι , αφισσοκολλητές και τσανακογλύφτες του κερατά. Υπήρχε σίγουρα και ένα ποσοστό ηλιθίων που ψήφιζε (και ψηφιζει και τώρα, υπάρχουν ακόμη) το ΠΑΣΟΚ , λόγω βλακείας , επειδή πίστευαν δηλαδή τις μαλακίες που λέει , ότι είναι σοσιαλιστικό κόμμα , αντι-δεξιό κτλ . Στην πραγματικότητα βεβαια όσοι βλέπουν , μπορούν να δουν ότι το κόμμα αυτό δεν είχε ποτέ ιδεολογία , ήταν καθαρά ρουσφετολογικό , ήθελε να έχει την εξουσία με κάθε τρόπο , για να βολέψει τα κομματόσκυλά του και να φάνε όλοι μαζί όσα μπορούνε περισσότερα.

Οι πρασινορουφιάνοι που έκαναν ό,τι γούσταραν πρέπει να ήταν το πολύ 30% του πληθυσμού!

Στην περίπτωση δηλαδή του ΠΑΣΟΚ , το κράτος υπήρχε μόνο για ένα 30% των ελλήνων και αυτοί που αποκλείονταν , αποκλείονταν μόνο και μόνο επειδή δεν είναι αφισσοκολλητές του κόμματος.
Στην περίπτωση της ελλάδας μέχρι και τη μεταπολίτευση , με τα πιστοποιητικά φρονημάτων για τα οποία λυσσάς , αποκλειόταν ένα 20% του πληθυσμού , το οποίο όμως είχε κυρηξει ένοπλη στάση για να διαλύσει τη χώρα και να τη φέρει στην κατάσταση που είναι η γειτονική Αλβανία ή η Κούβα.

Τώρα για τα ποσοστά των πρασινορουφιάνων στις δημόσιες υπηρεσίες , μιλάνε τα αποτελέσματα για τις εκλογές των συνδικαλιστικών οργάνων των δημοσίων υπαλλήλων. Υπήρξε ποτέ πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ μη-ΠΑΣΟΚός; Υπάρχει συνδικάτο δημοσίων υπαλλήλων που να μην παίρνει το ΠΑΣΟΚ 80% - 90%;

Στις συνεδριάσεις της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ , από τους 5000 συνέδρους, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!

Ούτε αυτό λέει κάτι;
Το ότι έχει τόσους βουλευτές πρώην συνδικαλιστές ;
Λέει κάτι;
Ο Πρωτόπαππας ήταν συνδικαλιστής.
Ο Πιπεργιάς ήταν συνδικαλιστής.
Ο Κανελόπουλος ήταν συνδικαλιστής.

Ξέρεις άλλο κόμμα που να έχει δεκάδες βουλευτών πρώην συνδικαλιστών;

Τα παραμύθια σου λοιπόν σε τίποτε μυράκια. Εδώ έχεις να κάνεις με διαβασμένους ...
Καταρχήν, μου γράφεις πολλά για να σου απαντήσω, πλην όμως συνοπτικά θα σου πω τα εξής:
1)Η Χούντα δεν είχε όντως κομματικό μηχανισμό, πλην όμως από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο συνεργάστηκαν άτομα μαζί της και υπετάχθησαν στο καθεστώς της.
2)Κατά δεύτερο, φίλε μου εσύ πρέπει να μάθεις να μετράς!!! Όποιος διορίστηκε το 1974, φεύγει με 35ετία το 2009. Επομένως, υπάρχουν ακόμη διορισθέντες επί χούντας.
3)Το ότι ο αείμνηστος Καραμανλής ήταν φιλοκομμουνιστής πρώτη φορά το ακούω. Ίσως να έχεις δίκιο, και έτσι να εξηγείται η σύμπλευση της παραδοσιακής αριστεράς με την ΝΔ εδώ και μία εικοσαετία.
4)Ο Γεώργιος Παπανδρέου κυβέρνησε από το τέλος του 1963 έως την 15/07/1965. Ένα χρόνο και μισό δηλαδή με το ζόρι. Πριν τη δικτατορία πρωθυπουργός δεν ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου, υπήρχε υπηρεσιακή κυβέρνηση για να γίνουν εκλογές στις 28 Μαΐου, που δεν έγιναν ποτέ λόγω του πραξικοπήματος. Και πριν τον Παπανδρέου, από το 1955 (όταν διορίσθηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ) ο αείμνηστος Καραμανλής, μέχρι το 1963.
5)Το ότι οι ''πρασινοφρουροί'' δεν ήταν και η πλέον λαμπρή σελίδα του ΠΑΣΟΚ, το αναφέρω και παραπάνω.
6)Εάν θεωρείς ότι ο αποκλεισμός ενός 20% του λαού από τα πάντα, όπως εσύ λες, μέσω των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων είναι κάτι επαινετέο, είναι δικαίωμά σου. Από την άλλη, εάν ήταν ένα 20%, απορώ πώς υπήρχαν 16.000.000 φάκελοι πολιτών...... Μάλλον είμαστε 90.000.000 και δεν το έχω καταλάβει.....
7)Μου μιλάς για δεκάδες βουλευτές πρώην συνδικαλιστές, και μου αναφέρεις 3.....
8)Η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ δεν έχει 5000 μέλη. Νομίζω ότι έχει περίπου 150.
Επομένως, μάλλον εμπεριέχονται μερικές ανακρίβειες παρά εγώ λέω παραμύθια. Και θα σου συνιστούσα μερικά βιβλία πολιτικής ιστορίας εάν επιθυμείς να εντρυφήσεις καλύτερα στην νεότερη πολιτική ιστορία.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.425
Πόντοι
506
5) Στην περίοδο ΠΑΣΟΚ τώρα. Προνομιακή μεταχείριση είχαν μόνο οι πρασινοφρουροί , οι ρουφιάνοι δηλαδή του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί δεν ήταν ούτε καν όλοι του οι ψηφοφόροι , πρέπει να ήταν το 80% αυτών που ήταν καραβαμένοι , αφισσοκολλητές και τσανακογλύφτες του κερατά.
έχεις δίκιο, όχι στο ρουφιάνοι, ρουφιάνους είχε μόνο η χούντα και η δεξιά :)

Υπήρχε σίγουρα και ένα ποσοστό ηλιθίων που ψήφιζε (και ψηφιζει και τώρα, υπάρχουν ακόμη) το ΠΑΣΟΚ , λόγω βλακείας , επειδή πίστευαν δηλαδή τις μαλακίες που λέει , ότι είναι σοσιαλιστικό κόμμα , αντι-δεξιό κτλ .
[/quote]
πες με βλάκα δεν με πειράζει, φτάνει που δεν έχω τα χάλια σου :birdman:
[/quote]
τον ΑΣΕΠ τον έχεις ακουστά;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
4.615

Πως μπήκες;

Που σε διορίσαν;

Το ανακριτικό ύφος δεν σου πάει αγαπητέ μου..... Και μην βιάζεσαι έτσι εύκολα να βγάλεις συμπεράσματα...... Το ποιος και τι είμαι δεν σε αφορά σε καμία περίπτωση, εγώ όμορφα και ωραία λέω την άποψή μου εδώ μέσα χωρίς να χαρακτηρίσω ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ σε προσωπικό επίπεδο.... Αλλά όταν λες την άποψή σου υπέρ του ΠΑΣΟΚ, για τους όποιους δικούς σου λόγους, είσαι εγκάθετος, πρασινοφρουρός και πρασινορουφιάνος. Όταν σε βρίζουν οι άμεμπτοι, άσπιλοι και αμόλυντοι δεξιοί και ακροδεξιοί, είναι όλα μια χαρά!!! Και μετά λένε κάποιοι κάποιοι ότι εγώ είμαι φανατισμένος...... Ιδού ο φανατισμός σε όλο του του μεγαλείο, και ο υφέρπων φασισμός.......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
4.615

Υπήρχε σίγουρα και ένα ποσοστό ηλιθίων που ψήφιζε (και ψηφιζει και τώρα, υπάρχουν ακόμη) το ΠΑΣΟΚ , λόγω βλακείας , επειδή πίστευαν δηλαδή τις μαλακίες που λέει , ότι είναι σοσιαλιστικό κόμμα , αντι-δεξιό κτλ .

πες με βλάκα δεν με πειράζει, φτάνει που δεν έχω τα χάλια σου :birdman:

τον ΑΣΕΠ τον έχεις ακουστά;
Όπως υπάρχουν κάποιοι άλλοι κολλημένοι οι οποίοι κοιμούνται με την εικόνα των βασιλέων πάνω από το κεφάλι τους......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καταρχήν, μου γράφεις πολλά για να σου απαντήσω, πλην όμως συνοπτικά θα σου πω τα εξής:

Ο Γεώργιος Παπανδρέου κυβέρνησε από το τέλος του 1963 έως την 15/07/1965. Ένα χρόνο και μισό δηλαδή με το ζόρι. Πριν τη δικτατορία πρωθυπουργός δεν ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου, υπήρχε υπηρεσιακή κυβέρνηση για να γίνουν εκλογές στις 28 Μαΐου, που δεν έγιναν ποτέ λόγω του πραξικοπήματος. Και πριν τον Παπανδρέου, από το 1955 (όταν διορίσθηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ) ο αείμνηστος Καραμανλής, μέχρι το 1963.

Αντισυνταγματικώς;

Τότε ο βασιλιάς μπορούσε να διορίσει καθόλα νόμιμα πρωθυπουργό ως και τον κηπουρό του...

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο διορισμός θα ήταν παράνομος...

6)Εάν θεωρείς ότι ο αποκλεισμός ενός 20% του λαού από τα πάντα, όπως εσύ λες, μέσω των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων είναι κάτι επαινετέο, είναι δικαίωμά σου. Από την άλλη, εάν ήταν ένα 20%, απορώ πώς υπήρχαν 16.000.000 φάκελοι πολιτών...... Μάλλον είμαστε 90.000.000 και δεν το έχω καταλάβει.....

Οι "φάκελοι" κάηκαν επί Μητσοτάκη στη χαλυβουργική αν θυμάμαι...Και το πασοκ είχε αντιδράσει τότε, παρόλο που είχε σημαία του το 1981 το κάψιμο των φακέλων, με την αιτιολογία ότι ήταν πολύτιμο αρχειακό υλικό...Προφανώς για αυτό δεν τους έκαψε ο σιδερένιος την οκταετία...

Το πόσοι ήταν και τί περιείχαν, είναι κάτι σε urban legend της νεότερης ελληνικής ιστορίας...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
4.615
Την ερώτηση δεν την έκανα από ενδιαφέρον για τα προσωπικά του, αλλά για να δείξω ότι υπάρχουν αρκετοί Δημόσιοι Υπάλληλοι και στο φόρουμ , άσχετα αν δεν τολμά κανεις να το παραδεχτεί.
Δύσκολο να κρυφτούν!

Είναι αυτό που λένε θέλει η ... κοπέλα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!
Από εκεί και έπειτα, το μένος σου για τους δημοσίους υπαλλήλους δεν το καταλαβαίνω σε καμία περίπτωση..... Βγάζεις μία εμπάθεια λες και το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων είναι μιάσματα και χαμερπή όντα, ενώ η ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου είναι κάτι που πρέπει να το κρύβεις σαν τις αδήλωτες πόρνες (για να είμαστε και στο πνεύμα του site!!!). Οι δημόσιοι υπάλληλοι, προέρχονται από εμάς τους ίδιους. Και εάν είναι σκατά, είναι που ως σύνολο είμαστε σκατά. Εάν είμαστε καλοί, καλοί θα είναι και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν χαλά τον άνθρωπο το επάγγελμα, η ποιότητα του ανθρώπου το χαλά.....

Επισκέπτης
Από εκεί και έπειτα, το μένος σου για τους δημοσίους υπαλλήλους δεν το καταλαβαίνω σε καμία περίπτωση..... Βγάζεις μία εμπάθεια [size=30pt]λες και το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων είναι μιάσματα και χαμερπή όντα[/size], ενώ η ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου είναι κάτι που πρέπει να το κρύβεις σαν τις αδήλωτες πόρνες (για να είμαστε και στο πνεύμα του site!!!). Οι δημόσιοι υπάλληλοι, προέρχονται από εμάς τους ίδιους. Και εάν είναι σκατά, είναι που ως σύνολο είμαστε σκατά. Εάν είμαστε καλοί, καλοί θα είναι και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν χαλά τον άνθρωπο το επάγγελμα, η ποιότητα του ανθρώπου το χαλά.....
δεν ειναι???

Επισκέπτης
1)Η Χούντα δεν είχε όντως κομματικό μηχανισμό, πλην όμως από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο συνεργάστηκαν άτομα μαζί της και υπετάχθησαν στο καθεστώς της.
2)Κατά δεύτερο, φίλε μου εσύ πρέπει να μάθεις να μετράς!!! Όποιος διορίστηκε το 1974, φεύγει με 35ετία το 2009. Επομένως, υπάρχουν ακόμη διορισθέντες επί χούντας.
3)Το ότι ο αείμνηστος Καραμανλής ήταν φιλοκομμουνιστής πρώτη φορά το ακούω. Ίσως να έχεις δίκιο, και έτσι να εξηγείται η σύμπλευση της παραδοσιακής αριστεράς με την ΝΔ εδώ και μία εικοσαετία.
4)Ο Γεώργιος Παπανδρέου κυβέρνησε από το τέλος του 1963 έως την 15/07/1964. Ένα χρόνο και μισό δηλαδή με το ζόρι. Πριν τη δικτατορία πρωθυπουργός δεν ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου, υπήρχε υπηρεσιακή κυβέρνηση για να γίνουν εκλογές στις 28 Μαΐου, που δεν έγιναν ποτέ λόγω του πραξικοπήματος. Και πριν τον Παπανδρέου, από το 1955 (όταν διορίσθηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ) ο αείμνηστος Καραμανλής, μέχρι το 1963.
5)Το ότι οι ''πρασινοφρουροί'' δεν ήταν και η πλέον λαμπρή σελίδα του ΠΑΣΟΚ, το αναφέρω και παραπάνω.
7)Μου μιλάς για δεκάδες βουλευτές πρώην συνδικαλιστές, και μου αναφέρεις 3.....
8)Η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ δεν έχει 5000 μέλη. Νομίζω ότι έχει περίπου 150.

1)Πολλά άτομα συνεργάστηκαν με τη Χούντα από όλους τους χώρους Ο Βρέντζος που έγινε βουλευτήςε του ΠΑΣΟΚ και ήταν συνεργάτης της Χούντας ανήκε στο χώρο της "Δεξιάς";
2)Τώρα αν μιλάς σοβαρά ότι παραμένουν στο Δημόσιο υπάλληλοι που διορίστηκαν πριν το 1974 , δεν θα το συνεχίσω ...
3)Το ποσοστό των Αριστερών στο Δημόσιο , φαίνεται και από τους συνδικαλιστές που εξέλεγαν και από την παρουσία τους στην κρατική τηλεόραση , το ραδιόφωνο , παντού. Δεν ήταν και τόσο  ... κρυφή. Αν δεν τους είχες πάρει χαμπάρι πριν το 1981 , ίσως ζούσες σε άλλη χώρα. Σε όσους ζούσαν στην Ελλάδα ήταν κοινό μυστικό ...
4)Ο Καραμανλής διορίστηκε από τον ανωτατοτα άρχοντα , σύμφωνα με το ισχύον τότε σύνταγμα πρωθυπυργός για να κάνει εκλογές μετά το θάνατο του παπάγου. Σύμφωνα με το σύνταγμα, αλλά δεν με ενδιαφέρει το ζήτημα.
6)Επαναλαμβάνω ότι πριν το 1974 αποκλειόταν ένα 20% .
Μετά το 1981 αποκλειόταν το 70% , που δεν ηταν πρασινοφρουροί. Νομίζω ότι ο αποκλεισμός του 70% είναι χειρότερος από τον αποκλεισμό του 20%.
8)Δεν είναι η Κ.Ε. Αναφέρω τα Συνέδρια του ΠΑΣΟΚ , σε ΟΑΚΑ, Ειρήνης και φιλίας κλπ.
ΜΑζεύονται 5000 σύνεδροι και όλοι παίρνουν μισθό από τη Δημόσιο.
Ακόμη και οι συμφοιτητές μου στη σχολή , αρχι-ρουφιάνοι της ΠΑΣΠ , ήταν διορισμένοι ως φοιτητές και έπαιρναν μισθούς.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ο ρουφιάνος είναι ενδημικό είδος στην ελληνική κοινωνία και συναντάται σε όλα τα στρώματα, σε όλες τις ηλικίες και σε όλο το πολιτικό φάσμα και σε κάθε εργασιακό χώρο...
Η ταύτιση δεξιάς- ρουφιάνου είναι μεγάλη επικοινωνιακή επιτυχία της ευρύτερης αριστεράς αλλά είναι όλως ανακριβής...
Και την περίοδο 1981-1989 αυτό κατέστη απόλυτα σαφές....

Όσο για το ασεπ, αυτό θεσπίστηκε το 1996 αν ενθυμούμαι καλά...
Έως τότε, οι καραβιές διορισμών από το hardcore δημόσιο (υπουργεία κτλ) έως την ερτ και την ολυμπιακή και άλλες δέκο έχουν αφήσει εποχές...

Το ότι ο σημίτης κάτι έκανε, δεν ξεπλένει το πράσινο καρακατσουλιό των 80s...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom