Επισκέπτης
εχω παθει στερητικο ρε..καλά ρε πλέζουρα δε κοιμάσαι τέτοια ώρα?
μου λειπει η παπια..
εχω παθει στερητικο ρε..καλά ρε πλέζουρα δε κοιμάσαι τέτοια ώρα?
Που πήγε ? Την στείλατε για μετεκπαίδευση ?εχω παθει στερητικο ρε..
μου λειπει η παπια..
κορύφάιο μιλφ η Μακρή!!!
την έσκιζα σίγουρα.
Βλεπω (όταν βλέπω) ειδήσεις στο Αλτερ μόνο για την πα΄ρτυ της!
πρέπει να ειναι πολύ ανωμαλιάρα!
Στις συνεδριάσεις της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ , από τους 5000 συνέδρους, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!
LION34 , εσύ αν είσαι 34 ετών , μπήκες στο Δημόσιο πριν το ΑΣΕΠ επί Σημίτη;
Ή είχες μπει πιο πριν , πριν ψοφήσει ο Σιδερένιος;
Πως μπήκες;
Είχες ξεκινήσει τις αμφίσες της ΠΑΣΠ από καμιά σχολή;
Στη σχολή μπήκες από την πόρτα ή σε έβαλε το κόμμα από το παράθυρο με μεταγραφή από Ρουμανία/Αλβανία/Γιουγκοσλαβία;
Που σε διορίσαν;
Ολυμπιακή; ΟΣΕ; ΔΕΗ; ΕΥΔΑΠ ; ΣΔΟΕ; ΔΟΥ ;
Ή δεν είσαι Δημόσιος υπαλληλος , αλλά μπήκες με επιστολή από οργάνωση του ΠΑΣΟΚ σε ΙΝΤΡΑΚΟΜ , ΑΚΤΩΡ , ΑΤΕΜΚΕ , ΔΟΛ;
Κεντρική Επιτροπή με 5.000 μέλη;;;
Ξεπερνούσε και το Ανώτατο Σοβιέτ λέμε που με το ζόρι έφτανε τους 1.500.
[/b]! σκουλίκι! >
.....συνεχίζω.....
που γεννήθηκες?
ο παππους σου ήταν συμμορίτης?
τι εφημερίδα διαβάζεις?
καθε πότε πάς για κατούρημα?
ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΡΕ!!!! σκουλίκι!
Καταρχήν, μου γράφεις πολλά για να σου απαντήσω, πλην όμως συνοπτικά θα σου πω τα εξής:1)Καταρχήν φίλε πρέπει να μάθεις να μετράς. Όσοι διορίστηκαν μέχρι το 1974 , έχουν συμπληρώσει 35ετία και έχουν πάρει σύνταξη.
2)Η Χούντα δεν είχε κομματικό μηχανισμό , δεν είχε κάνει κόμμα. Κατά συνέπεια δεν είχε μάζα δικών της ανθρώπων για να διορίζει. Κατά συνέπεια διόριζε τους πάντες , πλην των κομμουνιστών. Ψηφοφόροι τόσο της προδικτατορικής ΕΡΕ όσο και της Ένωσης Κέντρου διορίζονταν επί Χούντας.Αυτοί που αποκλείονταν ήταν οι αριστεροί. Οι αριστεροί όμως τηε μετεμφυλιακήε περιόδου καλό είναι να θυμόμαστε ότι δεν διώκονταν λόγω ... "πολιτικών πεποιθήσεων" , αλλά λόγω των εγκλημάτων που διέπραξαν στην προσπάθειά τουε να καταλάβουν την εξουσία διά της βίας την περίοδο 1944-1949.
3)Πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων δεν υπήρχαν μετά το 1974. Υπήρχαν πριν τη δικτατορία και κατα τη διάρκεια αυτής. Αν υπολογίσουμε το ποσοστό που αποκλειόταν στην περίπτωση των πιστοποιητικών φρονημάτων πριν το 1974 , θα δούμε ότι ήταν το ποσοστό των αριστερών , που ήτσαν στιγματισμένοι από την περίοδο του εμφυλίου , λόγω εγκληματικής δράσης. Αυτοί ήταν γύρω στο 20% άντε 25% στην καλύτερη. Οι υπόλοιποι , οι ψηφοφόροι δηλαδή της ΕΡΕ και της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ουδέν πρόβλημα είχαν. Έβγαζαν ανετα το πιστοποιητικό από οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία.Μην ξεχνάς ότι πριν τη δικτατορία δεν κυβερνούσε η δεξιά , αλλά το κέντρο , ο γέρο-παπανδρέου ο οποίος είχε αρχίσει να σχηματίζει κομματικό μηχανισμό δικό του. Αν προλάβαινε δεν θα έκανε κάτι διαφορετικό από ό,τι έκανε ο κανακάρης του την περίοδο 1981-1989.
4)Την περίοδο 1974-1981 η ηλίθιοι της ΝΔ διόριζαν κυριως κομμουνιστές , από ... τύψεις , επειδή οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι δεν άφησαν τους κομμουνιστές να νικήσουν γισ να γίνουμε μπουρδέλο σαν την Αλβανία.Αυτό έχουν να το λένε πολλοί παραπονεμένοι της ΝΔ.
5) Στην περίοδο ΠΑΣΟΚ τώρα. Προνομιακή μεταχείριση είχαν μόνο οι πρασινοφρουροί , οι ρουφιάνοι δηλαδή του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί δεν ήταν ούτε καν όλοι του οι ψηφοφόροι , πρέπει να ήταν το 80% αυτών που ήταν καραβαμένοι , αφισσοκολλητές και τσανακογλύφτες του κερατά. Υπήρχε σίγουρα και ένα ποσοστό ηλιθίων που ψήφιζε (και ψηφιζει και τώρα, υπάρχουν ακόμη) το ΠΑΣΟΚ , λόγω βλακείας , επειδή πίστευαν δηλαδή τις μαλακίες που λέει , ότι είναι σοσιαλιστικό κόμμα , αντι-δεξιό κτλ . Στην πραγματικότητα βεβαια όσοι βλέπουν , μπορούν να δουν ότι το κόμμα αυτό δεν είχε ποτέ ιδεολογία , ήταν καθαρά ρουσφετολογικό , ήθελε να έχει την εξουσία με κάθε τρόπο , για να βολέψει τα κομματόσκυλά του και να φάνε όλοι μαζί όσα μπορούνε περισσότερα.
Οι πρασινορουφιάνοι που έκαναν ό,τι γούσταραν πρέπει να ήταν το πολύ 30% του πληθυσμού!
Στην περίπτωση δηλαδή του ΠΑΣΟΚ , το κράτος υπήρχε μόνο για ένα 30% των ελλήνων και αυτοί που αποκλείονταν , αποκλείονταν μόνο και μόνο επειδή δεν είναι αφισσοκολλητές του κόμματος.
Στην περίπτωση της ελλάδας μέχρι και τη μεταπολίτευση , με τα πιστοποιητικά φρονημάτων για τα οποία λυσσάς , αποκλειόταν ένα 20% του πληθυσμού , το οποίο όμως είχε κυρηξει ένοπλη στάση για να διαλύσει τη χώρα και να τη φέρει στην κατάσταση που είναι η γειτονική Αλβανία ή η Κούβα.
Τώρα για τα ποσοστά των πρασινορουφιάνων στις δημόσιες υπηρεσίες , μιλάνε τα αποτελέσματα για τις εκλογές των συνδικαλιστικών οργάνων των δημοσίων υπαλλήλων. Υπήρξε ποτέ πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ μη-ΠΑΣΟΚός; Υπάρχει συνδικάτο δημοσίων υπαλλήλων που να μην παίρνει το ΠΑΣΟΚ 80% - 90%;
Στις συνεδριάσεις της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ , από τους 5000 συνέδρους, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!
Ούτε αυτό λέει κάτι;
Το ότι έχει τόσους βουλευτές πρώην συνδικαλιστές ;
Λέει κάτι;
Ο Πρωτόπαππας ήταν συνδικαλιστής.
Ο Πιπεργιάς ήταν συνδικαλιστής.
Ο Κανελόπουλος ήταν συνδικαλιστής.
Ξέρεις άλλο κόμμα που να έχει δεκάδες βουλευτών πρώην συνδικαλιστών;
Τα παραμύθια σου λοιπόν σε τίποτε μυράκια. Εδώ έχεις να κάνεις με διαβασμένους ...
έχεις δίκιο, όχι στο ρουφιάνοι, ρουφιάνους είχε μόνο η χούντα και η δεξιά5) Στην περίοδο ΠΑΣΟΚ τώρα. Προνομιακή μεταχείριση είχαν μόνο οι πρασινοφρουροί , οι ρουφιάνοι δηλαδή του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί δεν ήταν ούτε καν όλοι του οι ψηφοφόροι , πρέπει να ήταν το 80% αυτών που ήταν καραβαμένοι , αφισσοκολλητές και τσανακογλύφτες του κερατά.
4)Ο Γεώργιος Παπανδρέου κυβέρνησε από το τέλος του 1963 έως την 15/07/1964. Ένα χρόνο και μισό δηλαδή με το ζόρι.
Το ανακριτικό ύφος δεν σου πάει αγαπητέ μου..... Και μην βιάζεσαι έτσι εύκολα να βγάλεις συμπεράσματα...... Το ποιος και τι είμαι δεν σε αφορά σε καμία περίπτωση, εγώ όμορφα και ωραία λέω την άποψή μου εδώ μέσα χωρίς να χαρακτηρίσω ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ σε προσωπικό επίπεδο.... Αλλά όταν λες την άποψή σου υπέρ του ΠΑΣΟΚ, για τους όποιους δικούς σου λόγους, είσαι εγκάθετος, πρασινοφρουρός και πρασινορουφιάνος. Όταν σε βρίζουν οι άμεμπτοι, άσπιλοι και αμόλυντοι δεξιοί και ακροδεξιοί, είναι όλα μια χαρά!!! Και μετά λένε κάποιοι κάποιοι ότι εγώ είμαι φανατισμένος...... Ιδού ο φανατισμός σε όλο του του μεγαλείο, και ο υφέρπων φασισμός.......LION34 , εσύ αν είσαι 34 ετών , μπήκες στο Δημόσιο πριν το ΑΣΕΠ επί Σημίτη;
Ή είχες μπει πιο πριν , πριν ψοφήσει ο Σιδερένιος;
Πως μπήκες;
Είχες ξεκινήσει τις αμφίσες της ΠΑΣΠ από καμιά σχολή;
Στη σχολή μπήκες από την πόρτα ή σε έβαλε το κόμμα από το παράθυρο με μεταγραφή από Ρουμανία/Αλβανία/Γιουγκοσλαβία;
Που σε διορίσαν;
Ολυμπιακή; ΟΣΕ; ΔΕΗ; ΕΥΔΑΠ ; ΣΔΟΕ; ΔΟΥ ;
Ή δεν είσαι Δημόσιος υπαλληλος , αλλά μπήκες με επιστολή από οργάνωση του ΠΑΣΟΚ σε ΙΝΤΡΑΚΟΜ , ΑΚΤΩΡ , ΑΤΕΜΚΕ , ΔΟΛ;
Όντως, το διόρθωσα. Το σωστό είναι 1965.Εδω καπου "το'χασες" φιλαρακι.....
Όπως υπάρχουν κάποιοι άλλοι κολλημένοι οι οποίοι κοιμούνται με την εικόνα των βασιλέων πάνω από το κεφάλι τους......έχεις δίκιο, όχι στο ρουφιάνοι, ρουφιάνους είχε μόνο η χούντα και η δεξιά
Υπήρχε σίγουρα και ένα ποσοστό ηλιθίων που ψήφιζε (και ψηφιζει και τώρα, υπάρχουν ακόμη) το ΠΑΣΟΚ , λόγω βλακείας , επειδή πίστευαν δηλαδή τις μαλακίες που λέει , ότι είναι σοσιαλιστικό κόμμα , αντι-δεξιό κτλ .
πες με βλάκα δεν με πειράζει, φτάνει που δεν έχω τα χάλια σου
τον ΑΣΕΠ τον έχεις ακουστά;
Καταρχήν, μου γράφεις πολλά για να σου απαντήσω, πλην όμως συνοπτικά θα σου πω τα εξής:
Ο Γεώργιος Παπανδρέου κυβέρνησε από το τέλος του 1963 έως την 15/07/1965. Ένα χρόνο και μισό δηλαδή με το ζόρι. Πριν τη δικτατορία πρωθυπουργός δεν ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου, υπήρχε υπηρεσιακή κυβέρνηση για να γίνουν εκλογές στις 28 Μαΐου, που δεν έγιναν ποτέ λόγω του πραξικοπήματος. Και πριν τον Παπανδρέου, από το 1955 (όταν διορίσθηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ) ο αείμνηστος Καραμανλής, μέχρι το 1963.
6)Εάν θεωρείς ότι ο αποκλεισμός ενός 20% του λαού από τα πάντα, όπως εσύ λες, μέσω των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων είναι κάτι επαινετέο, είναι δικαίωμά σου. Από την άλλη, εάν ήταν ένα 20%, απορώ πώς υπήρχαν 16.000.000 φάκελοι πολιτών...... Μάλλον είμαστε 90.000.000 και δεν το έχω καταλάβει.....
Από εκεί και έπειτα, το μένος σου για τους δημοσίους υπαλλήλους δεν το καταλαβαίνω σε καμία περίπτωση..... Βγάζεις μία εμπάθεια λες και το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων είναι μιάσματα και χαμερπή όντα, ενώ η ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου είναι κάτι που πρέπει να το κρύβεις σαν τις αδήλωτες πόρνες (για να είμαστε και στο πνεύμα του site!!!). Οι δημόσιοι υπάλληλοι, προέρχονται από εμάς τους ίδιους. Και εάν είναι σκατά, είναι που ως σύνολο είμαστε σκατά. Εάν είμαστε καλοί, καλοί θα είναι και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν χαλά τον άνθρωπο το επάγγελμα, η ποιότητα του ανθρώπου το χαλά.....Την ερώτηση δεν την έκανα από ενδιαφέρον για τα προσωπικά του, αλλά για να δείξω ότι υπάρχουν αρκετοί Δημόσιοι Υπάλληλοι και στο φόρουμ , άσχετα αν δεν τολμά κανεις να το παραδεχτεί.
Δύσκολο να κρυφτούν!
Είναι αυτό που λένε θέλει η ... κοπέλα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!
δεν ειναι???Από εκεί και έπειτα, το μένος σου για τους δημοσίους υπαλλήλους δεν το καταλαβαίνω σε καμία περίπτωση..... Βγάζεις μία εμπάθεια [size=30pt]λες και το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων είναι μιάσματα και χαμερπή όντα[/size], ενώ η ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου είναι κάτι που πρέπει να το κρύβεις σαν τις αδήλωτες πόρνες (για να είμαστε και στο πνεύμα του site!!!). Οι δημόσιοι υπάλληλοι, προέρχονται από εμάς τους ίδιους. Και εάν είναι σκατά, είναι που ως σύνολο είμαστε σκατά. Εάν είμαστε καλοί, καλοί θα είναι και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν χαλά τον άνθρωπο το επάγγελμα, η ποιότητα του ανθρώπου το χαλά.....
Καταρχήν, μου γράφεις πολλά για να σου απαντήσω, πλην όμως συνοπτικά θα σου πω τα εξής:
1)Η Χούντα δεν είχε όντως κομματικό μηχανισμό, πλην όμως από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο συνεργάστηκαν άτομα μαζί της και υπετάχθησαν στο καθεστώς της.
2)Κατά δεύτερο, φίλε μου εσύ πρέπει να μάθεις να μετράς!!! Όποιος διορίστηκε το 1974, φεύγει με 35ετία το 2009. Επομένως, υπάρχουν ακόμη διορισθέντες επί χούντας.
3)Το ότι ο αείμνηστος Καραμανλής ήταν φιλοκομμουνιστής πρώτη φορά το ακούω. Ίσως να έχεις δίκιο, και έτσι να εξηγείται η σύμπλευση της παραδοσιακής αριστεράς με την ΝΔ εδώ και μία εικοσαετία.
4)Ο Γεώργιος Παπανδρέου κυβέρνησε από το τέλος του 1963 έως την 15/07/1964. Ένα χρόνο και μισό δηλαδή με το ζόρι. Πριν τη δικτατορία πρωθυπουργός δεν ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου, υπήρχε υπηρεσιακή κυβέρνηση για να γίνουν εκλογές στις 28 Μαΐου, που δεν έγιναν ποτέ λόγω του πραξικοπήματος. Και πριν τον Παπανδρέου, από το 1955 (όταν διορίσθηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ) ο αείμνηστος Καραμανλής, μέχρι το 1963.
5)Το ότι οι ''πρασινοφρουροί'' δεν ήταν και η πλέον λαμπρή σελίδα του ΠΑΣΟΚ, το αναφέρω και παραπάνω.
6)Εάν θεωρείς ότι ο αποκλεισμός ενός 20% του λαού από τα πάντα, όπως εσύ λες, μέσω των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων είναι κάτι επαινετέο, είναι δικαίωμά σου. Από την άλλη, εάν ήταν ένα 20%, απορώ πώς υπήρχαν 16.000.000 φάκελοι πολιτών...... Μάλλον είμαστε 90.000.000 και δεν το έχω καταλάβει.....
7)Μου μιλάς για δεκάδες βουλευτές πρώην συνδικαλιστές, και μου αναφέρεις 3.....
8)Η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ δεν έχει 5000 μέλη. Νομίζω ότι έχει περίπου 150.
έχεις δίκιο, όχι στο ρουφιάνοι, ρουφιάνους είχε μόνο η χούντα και η δεξιά