να τα παρω ενα ενα
καταρχην οικογενεια με 5 αμαξια ειναι υπερβολη. αν τα παιδια σου δουλευουν, θα επρεπε αυτα να πληρωνουν την βενζινης τους. αν δεν δουλευουν, δεν θα επρεπε να εχουν αμαξια αλλα να περνουν τα μεσα οπως καναμε και εμεις
εχω ζησει 6 χρονια στην αγγλια, τα πρωτα 2 δεν εβαζα τπτ στην ακρη. μπορει οι μισθοι να ειναι υψηλοι, αλλα και το κοστος ζωης ειναι υψηλο (πχ 1200 λιρες σπιτ vs 300 ευρω). οπως ακριβυναν
θες να μου πεις οτι εχουμε ιδιους μισθους με πριν 4 χρονια? εγω παντως δεν παιρνω τα ιδια με το 17. και με το κοψιμο της εισφορας αλληλεγγυης πηρα ακομα περθσσοτερα
κανενας δεν ειπε να φορας μασκα μονος σου στο αυτοκινητο. αυτο που αλλαξε απο περυσι μεχρι φετος ειναι οτι εχουμε συν 1 χρονο στην δημιουργια ανοσιας μεσω εμβολιασμου και κρουσματων
και ο η1ν1 οταν βγηκε ειχαμε αλλα μετρα προφυλαξης, ενω φετος ειναι απλα αλλο ενα στελεχος ιου στο τετραδυναμο εμβολιο
να σε ρωτησω εγω υπηρχε covid η οχι? εμβολιαζεις τα παιδια σου απο οταν γεννηθηκαν η οχι?
την εισφορα αλληλεγγυης ποιος την εβαλε τυπε και την πληρωνες τοσα χρονια?
η νδ δεν την εβαλε?
στο σουπερ μαρκετ στο λονδινο ειδες το παραλογο να ειναι φθηνοτερη η φετα
απο την τιμη στην ελλαδα?γιατι εγω το εχω δει και εκει , και στη φρανκφουρτη και
στη μαδριτη και στη βαρκελωνη..
τα παιδια μου αν και φοιτητες τωρα ,τα εχω εμβολιασει με ολα τα εμβολια οταν ηταν μικρα.
εχεις την εντυπωση οτι αυτα τα εμβολια του κοβιντ εχουν καμια σχεση με εκεινα που εκαναν
τα παιδια?αδυνατω να πιστεψω οτι μετα απο 3 ολοκληρα χρονια δεν εχετε καταλαβει τι παιζει..
υπαρχει το "πεθαναν τυχαια" στο φβ ..βαλε τον φιλο σου τον γκουγκλη να σε παει να δεις τι
γινεται καθε μερα με θανατους συνανθρωπων μας κατω των 50 ετων που φευγουν ΟΛΟΙ με τον ιδιο τροπο
ανακοπη εγκεφαλικο απο θρομβωση...
εχεις δει τις στατιστικες των θανατων στην ελλαδα απο τον μαρτιο του 2021 και μετα?
δες κλαψε και αναρωτησου τι αλλαξε...