Νέα

Πρόθεση ψήφου 07/03/2023 - Version 08 - Μυστική ψηφοφορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα npnp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 669
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί θα ψηφίζατε αν είχαμε σήμερα εκλογές;

• Νέα Δημοκρατία

Ψήφοι: 124 29,0%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Ψήφοι: 75 17,5%
  • ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Ψήφοι: 17 4,0%
  • Εθνική Δημιουργία

Ψήφοι: 33 7,7%
  • ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Ψήφοι: 6 1,4%
  • Εθνικό κόμμα Έλληνες

Ψήφοι: 61 14,3%
  • Ελληνική Λύση

Ψήφοι: 12 2,8%
  • ΜΕΡΑ 25

Ψήφοι: 22 5,1%
  • Κ.Κ.Ε.

Ψήφοι: 27 6,3%
  • Μ-Λ Κ.Κ.Ε.

Ψήφοι: 2 0,5%
  • ΟΑΚΚΕ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πνοή Δημοκρατίας - Κούβελας

Ψήφοι: 1 0,2%
  • Μέτωπο Νίκης - Ραχήλ Μακρή

• Πλεύση Ελευθερίας

Ψήφοι: 3 0,7%
  • ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Ψήφοι: 5 1,2%
  • Ένωση Κεντρώων

Ψήφοι: 5 1,2%
  • ΕΠΑΜ - Καζάκης

Ψήφοι: 9 2,1%
  • Ελεύθεροι Ξανά

Ψήφοι: 4 0,9%
  • ΕΝΩΝΩ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • Πατριωτικη Ενωση - Προδρομος Εμφιετζογλου

• Ελεύθεροι Άνθρωποι

Ψήφοι: 4 0,9%
  • ΔΗ.ΠΑ.Κ

• Δημοκρατική Αναγέννηση

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 11 2,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    428
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εγω παντως θα ψηφισω συριζα μονοκουκι

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.795
Πόντοι
1.196
Δεν, λογω των Τεμπών ακυρώθηκε.
Πάει για Μάιο, κι αν οι δημοσκοπήσεις δεν το επιτρέπουν, θα πάει για Ιούλιο, ωστε η νεολαια να ειναι στις παραλίες και οι γέροι πρώτη μούρη απο τα ξημερώματα εξω απο τα εκλογικά κέντρα.
Ιούλιο δεν μπορεί από το Σύνταγμα, Ιούνιο δεν θέλει διότι οι δευτερες θα είναι αυγουστο και η ΝΔ ειναι κατεξοχην κομμα οι ψηφοφόρι του οποίου δεν χαλάνε τις διακοπές τους για τις εκλογες. Μάιο..

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.394
Πόντοι
786
Εγω παντως θα ψηφισω συριζα μονοκουκι

ε καλά, τον ιούλιο έκανε εκλογές ο τσίπρας επειδή είχε συντριβεί πριν στις ευρωεκλογές,
δεν είχε πλέον νομιμοποίηση στην κοινωνία

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
81
Στον σαχλαμάρα σου

Ειναι υποψήφιοι Μαρινάκης, Πέτρος Κόκκαλης και λοιποί;

Σιγουρα εισαι ο κλασσικός βλακας σκέτο που υποθετει ότι θέλει

Κοντα. Όχι μεσα. Εδω και 25 χρόνια, από ΠΑΣΟΚ, το οριτζιναλ. Εχω τη δυνατότητα να πω καλή κουβεντα για όποιον θέλω. Σιγουρα δεν ειναι κανενας Συριζαίος, αν σε ενδιαφέρει.

Θα παω Αθηνα να ψηφισω Δενδια, Πιερακκακη ή Καβαλα να ψηφίσω Παναγιωτόπουλο, ή Κορινθο για Ταγαρα, αν μου επιτρέπεις δηλαδή. επίσης, just FYI, είναι η πρωτη φορά που θα ψηφίσω ΝΔ.

Θα δείξει, ανοιχτό ειναι. Νομικά έχει το δικαίωμα, πολιτικά οφείλει να του βαλει φρένο..

Ειμαι θιασώτης του σιδηρόδορου, και εχω κολλητους μηχανοδηγούς. Δεν είσαι υποχρεωμένος να το πιστέψεις φυσικά, για το φιλοθεαμον κοινό το γραφω περισσότερο. Οχι ότι δεν φταίει και η αδράνεια της παρούσας κυβέρνησης, αλλα επειδή εχεις χάσει επεισόδια, από το 2011 (ΓΑΠ) ξεκίνησε η κατρακυλα και καθε χρόνο χειροτέρευε.

με πεντε αυτοκίνητα και αφηνεις τα παιδιά να πηγαινουν με τρένο; Τόσο δεν εχεις για βενζίνη;

ΥΓ: Btw, για την ταμπακιερα τίποτα. Και επείδη τα συλλογικά προβλήματα απαιτουν και συλλογικες λύσεις, με κάποιους πρεπει να δουλεψεις μαζί. Για πες την πρόταση σου, να παρεις και την ευθύνη.
1.για το ποιος ειναι "ο σαχλαμαρας μου" απαντηση δεν δινεις..σιγουρα δεν βολευει ..
2.η νδ με στηριξη μαρινακη δεν βγηκε?θα κανεις οτι δεν ξερεις κιολας?
3.δεν υποθετω οτι θελω , απλα εισαι κοτουλα και δεν παραδεχεσαι ποιον εννοεις..
4 .το οτι εχεις θεματα με τον συριζα δεν κρυβεται,το οτι σε εδιωξε μαλλον φταιει.
αλλα τι μου το λες?ειπα πουθενα οτι τους ψηφιζω?
5.να πας να τους ψηφισεις , δεν απαγορεψα τιποτα εγω,αλλωστε ημουν σιγουρος οτι τους ψηφιζεις
χρονια και ας κανεις τον κινεζο...αλλωστε πρεπει να βολεψεις και κανενα απο τα παιδια ε?
6.πολυ σωστο αυτο με το να του βαλει φρενο,πες μας ομως αφου δεν του βαζει τελικα τι αληταρα ψηφιζεις.
7.που ειπα εγω οτι φταιει για τον σιδηροδρομο ΜΟΝΟ η νεα δημοκρατια?το "διαχρονικους δολοφονους" που
εγραψα , το διαβασες??
8.τα παιδια μου εχουν τα δικα τους αυτοκινητα σαν φοιτητες.το οτι γουσταρουν να πηγαινουν με το τρενο για τον χαβαλε με τους φιλους τους δεν σου περναει απο το μυαλο φανταζομαι..και στην τελικη εσυ που λες οτι ξερεις απο σιδηροδρομο εχεις ρωτησει ποσο κανει αλε ρετουρ αθηνα-πατρα για εναν φοιτητη?να σου πω εγω, 17 ευρω μονο.
εσυ που λες οτι βαζεις σελ 98 πες μας ποσα θελεις να πας αθηνα πατρα αλε ρετουρ μορτη?
εγω που το κανω συχνα με το SLK 200 να μην θελω και 110 ευρω?
για οικονομολογος να κανεις αιτηση στην κυβερνηση,τετοιους εχει ετσι κι αλλιως, τους καλυτερους τους εδιωξε στα ξενα.

ΥΓ..για να μην το κουραζουμε ,εχω αρκετα ευρω για να περασω την ζωη μου και να βοηθησω τα παιδια μου..
πιστεψε με δεν αντιμετωπιζω οικονομικο προβλημα, το εχω λυσει εδω και χρονια..
αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ψηφιζω το ιδιο κομμα που ψηφιζει ο μαρινακης ο βαρδης και οι υπολοιποι καργιοληδες που με την αμεριστη βοηθεια των κομματων που κυβερνησαν πολλαπλασιαζουν καθε μερα την περιουσια τους εις βαρος σου και εις βαρος μας..
δεν θα σου πω εγω ρε μορτη τι θα ψηφισεις...εγω σε συμβουλευω για τα παιδια σου πρωτα τι ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ αφου το εχεις σιγουρα δοκιμασει σαν κομμα και απετυχε...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Θεωρητικά τα λέει, ανάθεμα αν έχει πει σε κάποιον ξένο κατάμουτρα να φύγει από την Ελλάδα, ή σε κάποιον αριστερο ότι θα τον πυροβολήσει

Οι περισσότεροι εξ αυτών τα κρατάνε μέσα τους και δεν τα εκφράζουν, διοτι ξέρουν τι θα πάθουν.

Εν ολίγοις, ψυχική διαταραχή
Ο Χρόνος.
Καταλυτικός παράγοντας που ως νέος άνθρωπος λογικό είναι να τον παραγνωρίζεις.
Τα γραφόμενα σήμερα δεν είναι τα ίδια επειδή και το εξωτερικό περιβάλλον άλλαξε αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι.
Πριν λίγα χρόνια που η οργή ήταν στο ζενίθ μια χαρά έβλεπες Χρυσαύγουλα να απειλούν και να μαχαιρώνουν μετανάστες.
Τότε που ήταν φυσιολογικό τα γυμνασιόπαιδα να έχουν το σήμα της (τότε νόμιμης) ΧΑ στις τσάντες και ο κουλουράς στην Ομόνοια να έχει πινακίδα στον ταβά "μόνο για Έλληνες".
Επίσης με τον χρόνο οι άνθρωποι ηρεμούν και μαλακώνουν.
Άλλο Λάκης33 στα ντουζένια του, άλλο ξεθυμασμένος πενηντάρης μπάρμπα-τέληςσταλόνε.
Τώρα μία άνευρη ignore list, τότε ο πυροβολισμός ήταν το ορεκτικό πριν τον σοδομισμό και το χέσιμο τάφου.
Άλλες εποχές. Ίσως λίγο πιο διασκεδαστικές.

Bitzios

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2023
Like
263
Πόντοι
21
Διαβαζω τους περισσοτερους πως με γνώμονα τον καλυτερο πρωθυπουργο ψηφίζει ο Ελληνας,τοτε ισως συμφωνησω πως ο Μητσοτακης παιζει μονος του.

Εγω Προσωπικα θεωρω πως ο Ελληνας ψηφίζει με κριτηριο την τιμωρια του εκάστοτε κομματος που κυβερνα,εαν ειναι ετσι τοτε ξανα ο Μητσοτακης ειναι ο πρωτος π ερχεται σε ολονων το μυαλο.

Θεωρω πως η ΝΔ θα ειχε μελλον εαν γινοταν κατι και άλλαζε τον Μητσοτακη απο τιμονιέρη,δεν θεωρω πως εχει ελπιδα και αυτο γιατι ο κοσμος του τα χει μαζεμενα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ο Χρόνος.
Καταλυτικός παράγοντας που ως νέος άνθρωπος λογικό είναι να τον παραγνωρίζεις.
Τα γραφόμενα σήμερα δεν είναι τα ίδια επειδή και το εξωτερικό περιβάλλον άλλαξε αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι.
Πριν λίγα χρόνια που η οργή ήταν στο ζενίθ μια χαρά έβλεπες Χρυσαύγουλα να απειλούν και να μαχαιρώνουν μετανάστες.
Τότε που ήταν φυσιολογικό τα γυμνασιόπαιδα να έχουν το σήμα της (τότε νόμιμης) ΧΑ στις τσάντες και ο κουλουράς στην Ομόνοια να έχει πινακίδα στον ταβά "μόνο για Έλληνες".
Επίσης με τον χρόνο οι άνθρωποι ηρεμούν και μαλακώνουν.
Άλλο Λάκης33 στα ντουζένια του, άλλο ξεθυμασμένος πενηντάρης μπάρμπα-τέληςσταλόνε.
Τώρα μία άνευρη ignore list, τότε ο πυροβολισμός ήταν το ορεκτικό πριν τον σοδομισμό και το χέσιμο τάφου.
Άλλες εποχές. Ίσως λίγο πιο διασκεδαστικές.
Δεν ήμουν στα χρόνια που ο Λάκης έγραφε αυτά τα μαργαριτάρια, δεν έχω όμως και κανένα λόγο να μη σε πιστέψω, άλλωστε, δεν είσαι ο μόνος που τα λέει αυτά για τον Λάκη.

Τα χρόνια με τα χρυσαύγουλα που είχαν πάρει τα "πάνω" τους τα θυμάμαι πολύ καλά, ειχα λάβει κι ανάλογα προσωπικά μηνύματα στο κινητό μου με απειλές. Κι άλλοι φίλοι μου επίσης. Γενικά πολλοι άνθρωποι, που κάποιοι τους είχαν δείξει με το δάχτυλο ότι ήταν κατά των Χ.Α στοχοποιηθηκαν.
Δεν φοβήθηκα όμως γιατί ήξερα ότι είναι κότες. Άλλοι όμως σίγουρα φοβήθηκαν, κι αυτό είχε αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή τους.
Πόσο δε μάλλον αυτοί που το πλήρωσαν πιο ακριβά.
Ο Λάκης όμως είναι η περίπτωση που αυτά τα έβλεπε απο την εξω μεριά και τον έπαιζε από τη χαρά του. Σιγά μην τα έκανε κιόλας. Φαίνεται από αυτά που γράφει.
Συνυπευθυνος ομως, είναι, γιατι αυτός και άλλοι πολλοί, που ενδεχομένως να μην είχαν ενεργό ρόλο, τροφοδοτούσαν αυτη τη κατάσταση με την ευχαρίστηση τους.
Ανθρώπους σαν τον Λάκη όμως καλό είναι να μη τους βρίζουμε.
Όπως είπες κι εσύ, ένας 50ρης είναι με ignore lists. Άστον, πέρασε τον κύκλο του. Τωρα γράφει αποκλειστικα για ΔΕΚΟ, Ολυμπιακή, ΔΕΗ κ.λπ.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
σε τι να με καλυψεις ?εσυ εχεις ενα αμαξι και γω εχω 5 μαζι με των παιδιων μου...
δεν βαζουμε την ιδια ποσοτητα
τι με νοιαζει ρε μεγαλε αν οι υπολοιπες χωρες εχουν τις ιδιες τιμες η οχι με τις
τιμες που ειχαν πριν 4 χρονια?εχεις ζησει καθολου σε αυτες τις χωρες να δεις
τι μισθους παιρνουν?που ειδες εσυ να ανεβαινουν οι μισθοι στην ελλαδα?
καλα λεω οτι εισαι εκτος πραγματικοτητας...
οσο για το ποιος ειναι ψεκασμενος αποδειχθηκε ...εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι
ακομα τι εγινε ...να βαζεις την μασκα οταν μπαινεις μονος σου στ αμαξι ...:2funny:
να μας πεις τι αλλαξε και περσυ δεν μπορουσα ως ανεμβολιαστος να πιω καφε
μαζι σου μεσα στην καφετερια και φετος μπορω...οταν απαντησεις σε τετοια ερωτηματα
θα καταλαβεις ποιος ειναι ο ψεκασμενος εγω η εσυ...

να τα παρω ενα ενα

καταρχην οικογενεια με 5 αμαξια ειναι υπερβολη. αν τα παιδια σου δουλευουν, θα επρεπε αυτα να πληρωνουν την βενζινης τους. αν δεν δουλευουν, δεν θα επρεπε να εχουν αμαξια αλλα να περνουν τα μεσα οπως καναμε και εμεις

εχω ζησει 6 χρονια στην αγγλια, τα πρωτα 2 δεν εβαζα τπτ στην ακρη. μπορει οι μισθοι να ειναι υψηλοι, αλλα και το κοστος ζωης ειναι υψηλο (πχ 1200 λιρες σπιτ vs 300 ευρω). οπως ακριβυναν
θες να μου πεις οτι εχουμε ιδιους μισθους με πριν 4 χρονια? εγω παντως δεν παιρνω τα ιδια με το 17. και με το κοψιμο της εισφορας αλληλεγγυης πηρα ακομα περθσσοτερα

κανενας δεν ειπε να φορας μασκα μονος σου στο αυτοκινητο. αυτο που αλλαξε απο περυσι μεχρι φετος ειναι οτι εχουμε συν 1 χρονο στην δημιουργια ανοσιας μεσω εμβολιασμου και κρουσματων
και ο η1ν1 οταν βγηκε ειχαμε αλλα μετρα προφυλαξης, ενω φετος ειναι απλα αλλο ενα στελεχος ιου στο τετραδυναμο εμβολιο

να σε ρωτησω εγω υπηρχε covid η οχι? εμβολιαζεις τα παιδια σου απο οταν γεννηθηκαν η οχι?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
Τώρα στην ερώτηση σου για το αν θα κατέβει, θα αποφασίσει ο Άρειος Παγος αν έχω καταλάβει σωστά.
το πιο ωραιο σανο μας το πουλανε οι συριζαιοι, θελουν λενε να αποκλειστει ο κασιδας αλλα απο την αλλη ξερουν οτι μονο αυτος θα εκοβε την αυτοδυναμια κουλη (προ δυστυχηματος)

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.795
Πόντοι
1.196
1.για το ποιος ειναι "ο σαχλαμαρας μου" απαντηση δεν δινεις..σιγουρα δεν βολευει ..
2.η νδ με στηριξη μαρινακη δεν βγηκε?θα κανεις οτι δεν ξερεις κιολας?
3.δεν υποθετω οτι θελω , απλα εισαι κοτουλα και δεν παραδεχεσαι ποιον εννοεις..
4 .το οτι εχεις θεματα με τον συριζα δεν κρυβεται,το οτι σε εδιωξε μαλλον φταιει.
αλλα τι μου το λες?ειπα πουθενα οτι τους ψηφιζω?
5.να πας να τους ψηφισεις , δεν απαγορεψα τιποτα εγω,αλλωστε ημουν σιγουρος οτι τους ψηφιζεις
χρονια και ας κανεις τον κινεζο...αλλωστε πρεπει να βολεψεις και κανενα απο τα παιδια ε?
6.πολυ σωστο αυτο με το να του βαλει φρενο,πες μας ομως αφου δεν του βαζει τελικα τι αληταρα ψηφιζεις.
7.που ειπα εγω οτι φταιει για τον σιδηροδρομο ΜΟΝΟ η νεα δημοκρατια?το "διαχρονικους δολοφονους" που
εγραψα , το διαβασες??
8.τα παιδια μου εχουν τα δικα τους αυτοκινητα σαν φοιτητες.το οτι γουσταρουν να πηγαινουν με το τρενο για τον χαβαλε με τους φιλους τους δεν σου περναει απο το μυαλο φανταζομαι..και στην τελικη εσυ που λες οτι ξερεις απο σιδηροδρομο εχεις ρωτησει ποσο κανει αλε ρετουρ αθηνα-πατρα για εναν φοιτητη?να σου πω εγω, 17 ευρω μονο.
εσυ που λες οτι βαζεις σελ 98 πες μας ποσα θελεις να πας αθηνα πατρα αλε ρετουρ μορτη?
εγω που το κανω συχνα με το SLK 200 να μην θελω και 110 ευρω?
για οικονομολογος να κανεις αιτηση στην κυβερνηση,τετοιους εχει ετσι κι αλλιως, τους καλυτερους τους εδιωξε στα ξενα.

ΥΓ..για να μην το κουραζουμε ,εχω αρκετα ευρω για να περασω την ζωη μου και να βοηθησω τα παιδια μου..
πιστεψε με δεν αντιμετωπιζω οικονομικο προβλημα, το εχω λυσει εδω και χρονια..
αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ψηφιζω το ιδιο κομμα που ψηφιζει ο μαρινακης ο βαρδης και οι υπολοιποι καργιοληδες που με την αμεριστη βοηθεια των κομματων που κυβερνησαν πολλαπλασιαζουν καθε μερα την περιουσια τους εις βαρος σου και εις βαρος μας..
δεν θα σου πω εγω ρε μορτη τι θα ψηφισεις...εγω σε συμβουλευω για τα παιδια σου πρωτα τι ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ αφου το εχεις σιγουρα δοκιμασει σαν κομμα και απετυχε...
Σου εχω απαντήσει σε ολα, εγραφες χωρίς να εχεις διαβασει τα επόμενα. ΔΕΝ με πείθεις ότι δεν εισαι συριζοτρολ, με εγγραφη στο φορουμ από τον Φλεβαρη μολις. Εγω σου εχω γραψει ανοιχτά ότι πρωτη φορά στη ζωη μου θα ψηφίσω ΝΔ. Εσύ τί; θα ψηφίσεις, άντε πες μας,να δουμε ποιος εχει λειρί..

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δεν ήμουν στα χρόνια που ο Λάκης έγραφε αυτά τα μαργαριτάρια, δεν έχω όμως και κανένα λόγο να μη σε πιστέψω, άλλωστε, δεν είσαι ο μόνος που τα λέει αυτά για τον Λάκη.

Τα χρόνια με τα χρυσαύγουλα που είχαν πάρει τα "πάνω" τους τα θυμάμαι πολύ καλά, ειχα λάβει κι ανάλογα προσωπικά μηνύματα στο κινητό μου με απειλές. Κι άλλοι φίλοι μου επίσης. Γενικά πολλοι άνθρωποι, που κάποιοι τους είχαν δείξει με το δάχτυλο ότι ήταν κατά των Χ.Α στοχοποιηθηκαν.
Δεν φοβήθηκα όμως γιατί ήξερα ότι είναι κότες. Άλλοι όμως σίγουρα φοβήθηκαν, κι αυτό είχε αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή τους.
Πόσο δε μάλλον αυτοί που το πλήρωσαν πιο ακριβά.
Ο Λάκης όμως είναι η περίπτωση που αυτά τα έβλεπε απο την εξω μεριά και τον έπαιζε από τη χαρά του. Σιγά μην τα έκανε κιόλας. Φαίνεται από αυτά που γράφει.
Συνυπευθυνος ομως, είναι, γιατι αυτός και άλλοι πολλοί, που ενδεχομένως να μην είχαν ενεργό ρόλο, τροφοδοτούσαν αυτη τη κατάσταση με την ευχαρίστηση τους.
Ανθρώπους σαν τον Λάκη όμως καλό είναι να μη τους βρίζουμε.
Όπως είπες κι εσύ, ένας 50ρης είναι με ignore lists. Άστον, πέρασε τον κύκλο του. Τωρα γράφει αποκλειστικα για ΔΕΚΟ, Ολυμπιακή, ΔΕΗ κ.λπ.
Nαι, οκ, γενικότερη κουβέντα έκανα, οτι η συμπεριφορά μας εξαρτάται και από την συγκυρία.
Όπως και οτι οι θέσεις μας δεν παραμένουν απαραίτητα ίδιες στην πορεία του χρόνου.
Καλά να περνάμε όλοι. Και ο Λάκης και τα μέλη της ignore list. :tooth:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Στον σαχλαμάρα σου
Με παρόμοιο τρόπο πάντως ( δηλαδή με πολλαπλές παραθέσεις ) απαντούσε και ο Μπαρμπαπήδουλας.

Δεν ισχυρίζομαι οτι είσαι εκείνος , απλά μια παρατήρηση είπα να κάνω.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
το πιο ωραιο σανο μας το πουλανε οι συριζαιοι, θελουν λενε να αποκλειστει ο κασιδας αλλα απο την αλλη ξερουν οτι μονο αυτος θα εκοβε την αυτοδυναμια κουλη (προ δυστυχηματος)
Αυτοί διαφωνούν σε κάτι με την ΝΔ τελικά ; :P

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.357
Πόντοι
3.656
Αυτοί διαφωνούν σε κάτι με την ΝΔ τελικά ; :P

Ρε φίλε τι θες αφού ;;;

Να διαφωνήσουν με τη ΝΔ παραμονές συγκυβέρνησης αφού ;;

Δεν γίνεται .

Η ΠΑΣΟΚάρα ,δεν βλέπεις πως μαλάκωσε ; Με όλους μέλι γάλα είναι !

Το μεγάλο γέλιο .... θα είναι μετά τις εκλογές ! Με τις προτάσεις για συνεργασία .
Όχι ότι δεν θα γελάσουμε και όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα ! Θα γελάσουμε και τότε.
Μετά όμως θα έχει πιο χοντρό γέλιο .

Όσοι ξέρουν ιστορία ... κάνουν αντιστοιχίες ... με εκλογές 1923 .... συμμετοχή κομμάτων τότε .... συγγένειες ... και διαδοχές ....

και με τα μεταγενέστερα ....

Σύμφωνο Σοφούλη Σκλάβαινα ...
το άγνωστο (σύμφωνο) ... Τσαλδάρη - Σκλάβαινα .........

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Screenshot_20230224-192340_Facebook.jpg
Διπλα του ποιο μελος ειναι.. ο Αλεξ71;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η διαφορά ανέρχεται στις 2,9 ποσοστιαίες μονάδες και διαμορφώνεται ως εξής:

• ΝΔ: 27,4% από 30,2%
  • ΣΥΡΙΖΑ: 24,5% από 24,3%
  • ΠΑΣΟΚ: 9% από 10,5%
  • ΚΚΕ 5,1% από 5%
  • Ελληνική Λύση 4,5% από 4,4%
  • ΜέΡΑ25 3,9% από 2,9%
  • Αδιευκρίνιστη ψήφος στο 17,4%

Jimmy the Kid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2021
Κριτικές
5
Like
1.017
Πόντοι
361

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η διαφορά ανέρχεται στις 2,9 ποσοστιαίες μονάδες και διαμορφώνεται ως εξής:

• ΝΔ: 27,4% από 30,2%
  • ΣΥΡΙΖΑ: 24,5% από 24,3%
  • ΠΑΣΟΚ: 9% από 10,5%
  • ΚΚΕ 5,1% από 5%
  • Ελληνική Λύση 4,5% από 4,4%
  • ΜέΡΑ25 3,9% από 2,9%
  • Αδιευκρίνιστη ψήφος στο 17,4%
Όσοι αγαπησαμε και πιστεψαμε το ΠΑΣΟΚ, οφείλουμε να μη στηρίξουμε το συγκεκριμένο ψευδοπασοκ.

Όχι αδέλφια.
Εμείς είμαστε ΠΑΣΟΚ, αυτοί δεν είναι.
ΠΑΣΟΚ μόνο σε Παπανδρέου.
Είναι σχεση dna....

Ενδεχόμενη συγκυβέρνηση με τον μητσοτακισμο (άλλωστε ο Κούλης δεν είναι δεξιά) σημαινει το τέλος του κόμματος.

Το ΠΑΣΟΚ είναι κομμα εξουσίας.
Όχι ορντινατσα.

Να φύγουν οι φαύλοι.

Γιωργάκη πάρτο πάνω σου.

Μείναμε ιδεολογικώς άστεγοι....

Με το ΠΑΣΟΚ, από το ΠΑΣΟΚ, για το ΠΑΣΟΚ...

ΥΓ. αν είχαν πλάκα στις δημοσκοπήσεις , θα έβαζαν επιλογή Αδιευκρίνιστο ΠΑΣΟΚ....
Αν έβαζαν Πατριωτικό Παπανδρεϊκο Πασοκ με εικόνα του γίγαντα (Ανδρέας) θα βαραγαμε ποσοστά 18 Οκτώβρη του 81....

Αυτά....φέτος θα κάνω ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Προσωπικά για εμένα το λυπηρο της υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν τόσες επιλογές ΑΛΛΆ δυστυχώς δεν εμπιστεύομαι και δεν με καλύπτει κανένας....ενώ θέλω τόσο πολύ να πάω να ψηφίσω και να διαμαρτυρηθω.
Δες στο διαδίκτυο βιδεο των κομμάτων που θα συμμετέχουν.
Εγώ τρελαίνομαι να τα βλέπω στην τηλεόραση ιδίως όταν μπαίνουν κατά τις δύο την νύχτα...αυτό θα πει ποιοτικό ξενύχτι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom