Νέα

Πρόθεση ψήφου 07/03/2023 - Version 08 - Μυστική ψηφοφορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα npnp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 669
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τί θα ψηφίζατε αν είχαμε σήμερα εκλογές;

• Νέα Δημοκρατία

Ψήφοι: 124 29,0%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Ψήφοι: 75 17,5%
  • ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Ψήφοι: 17 4,0%
  • Εθνική Δημιουργία

Ψήφοι: 33 7,7%
  • ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Ψήφοι: 6 1,4%
  • Εθνικό κόμμα Έλληνες

Ψήφοι: 61 14,3%
  • Ελληνική Λύση

Ψήφοι: 12 2,8%
  • ΜΕΡΑ 25

Ψήφοι: 22 5,1%
  • Κ.Κ.Ε.

Ψήφοι: 27 6,3%
  • Μ-Λ Κ.Κ.Ε.

Ψήφοι: 2 0,5%
  • ΟΑΚΚΕ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πνοή Δημοκρατίας - Κούβελας

Ψήφοι: 1 0,2%
  • Μέτωπο Νίκης - Ραχήλ Μακρή

• Πλεύση Ελευθερίας

Ψήφοι: 3 0,7%
  • ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Ψήφοι: 5 1,2%
  • Ένωση Κεντρώων

Ψήφοι: 5 1,2%
  • ΕΠΑΜ - Καζάκης

Ψήφοι: 9 2,1%
  • Ελεύθεροι Ξανά

Ψήφοι: 4 0,9%
  • ΕΝΩΝΩ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • Πατριωτικη Ενωση - Προδρομος Εμφιετζογλου

• Ελεύθεροι Άνθρωποι

Ψήφοι: 4 0,9%
  • ΔΗ.ΠΑ.Κ

• Δημοκρατική Αναγέννηση

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 11 2,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    428
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: px75

spider333

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Like
57
Πόντοι
1
H απαντηση είναι αυτη που ΔΕΝ φαντάζεσαι σε ολα τα παραπάνω
ναι, στα Πατήσια είδα προποτζή που μου ειπε ότι εκανε €5 ημερήσιο τζιρο, εσυ ήσουν;
Διότι εμένα ο Τσιπρας το 2015 με εστειλε στο εξωτερικό
Σημερα και βενζίνη βαζω
τρωω και ταιζω και 3 παιδιά
Ρευμα πληρωνω το ίδιο χαρη στην επιδότηση επί ενος ευρωπαικου νομου που ενσωματωσε στην ελληνική νομοθεσία ο σαχλαμαρας σου και πληρωνω και στο μαγαζί
Και στις πουτανες παω.
Και το εισοδημα μου εχει φτασει στα επίπεδα του 2004
Και βλεπω πολλους σαν κι εμενα. Εσύ πάλι οχι, υποθετω
Και το σημαντικότερο: Πολλοι μεσα στην κυβερνηση είναι φρουτα εξωτικά, αλλά εδω και 25 χρόνια που ειμαι πολύ κοντά σε κυβερνητικες θεσεις, πρώτοι φορά βλέπω ΚΑΠΟΙΟΥΣ να δουλεύουν. Και βλεπω να γινονται πράγματα ουσιαστικά, όχι μονο συμφωνα συμβίωσης.

ΥΓ. Πάμε ενα στοίχημα ότι από τους δυο μας μόνο ο ένας μπορέι να δείξει κοματική ταυτότητα, και αυτός δεν είμαι εγω;
Δεν θα ψηφίσει Κούλη γιατί είναι γκαντεμης.......και θα ψηφίσει Ταμτάκο της πολιτικής γιατί είναι γουρλης....χαχαχχχ

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
την εισφορα αλληλεγγυης ποιος την εβαλε τυπε και την πληρωνες τοσα χρονια?
η νδ δεν την εβαλε?
στο σουπερ μαρκετ στο λονδινο ειδες το παραλογο να ειναι φθηνοτερη η φετα
απο την τιμη στην ελλαδα?γιατι εγω το εχω δει και εκει , και στη φρανκφουρτη και
στη μαδριτη και στη βαρκελωνη..
τα παιδια μου αν και φοιτητες τωρα ,τα εχω εμβολιασει με ολα τα εμβολια οταν ηταν μικρα.
εχεις την εντυπωση οτι αυτα τα εμβολια του κοβιντ εχουν καμια σχεση με εκεινα που εκαναν
τα παιδια?αδυνατω να πιστεψω οτι μετα απο 3 ολοκληρα χρονια δεν εχετε καταλαβει τι παιζει..
υπαρχει το "πεθαναν τυχαια" στο φβ ..βαλε τον φιλο σου τον γκουγκλη να σε παει να δεις τι
γινεται καθε μερα με θανατους συνανθρωπων μας κατω των 50 ετων που φευγουν ΟΛΟΙ με τον ιδιο τροπο
ανακοπη εγκεφαλικο απο θρομβωση...
εχεις δει τις στατιστικες των θανατων στην ελλαδα απο τον μαρτιο του 2021 και μετα?
δες κλαψε και αναρωτησου τι αλλαξε...

Σε όλα έχεις δίκιο, πλην του εμβολίου.
Οι θάνατοι έχουν αυξηθεί , επειδή ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΟ. Σε κάθε ιατρό.
Στις δημόσιες δωρέαν δομές πρωτοβάθμιες , φοβάται ο κόσμος να πάει . Κάποιο δίκιο το έχει , αφού
πάνε ταλαίπωροι από κάθε άκρη της γης και υπάρχουν τα πάντα.
Στα ιδιωτικά ιατρεία μειώθηκε πολύ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

Εφόσον μείωσαν αντιυπερατασικά , αντιπηκτικά και τις επισκέψεις σε καρδιολόγους, παθαίνουν εγκεφαλικά , εμφράγματα κτλ .

Το εμβόλιο αν ήταν να ξεμπερδέψει κόσμο , θα έτρωγε πολύ περισσότερους.
Το ότι κάποιοι το συνδίασαν ... ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ .... ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ .... είναι ηλιθιομάρα.

Είχα δυνατότητα να εμβολιαστώ από Δεκέμβριο του 2020.
Δεν ήθελα . Ήταν πολύ καινούριο για να το εμπιστευτώ.
Άπαξ και άρχισαν μαζικοί εμβολιασμοί υγειονομικών , δεκέμβριο 2020
και γενικού πληθυσμού γενάρη - φλεβάρη
σκεφτόμουν να το κάνω κανά χρόνο μετά , δεκέμβριο του 2021 , νοέμβριο το νωρίτερο.

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ , ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ . ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΑ , ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ , ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ .
ΑΙΣΧΡΗ .

Χαλάστηκα απίστευτα. Το έκανα αρχές σεπτεμβρίου 2021.

Μετά από όλα αυτά όμως, έκανα με δική μου βούληση , 4η δόση , δεκέμβριο του 2022 !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οχι όλες,σε κάποιες χώρες η καραντινα κράτησε 1 μήνα ενώ εδώ φάγαμε 2 χρόνια στο άνοιξε κλεισε, μην πούμε για τις μεθ και πόσοι χάθηκαν άδικα γιατί είχε καταρρεύσει το σύστημα υγείας,τι έκανε η κυβερνηση για να υποστελεχωση μεθ,800 μεθ σε 10.εκ πλυθησμο δεν το λες επιτυχία.
πρέπει το θέμα με τις έλλειψεις μεθ και πόσοι πεθαναν εκτός να παει δικαστικά και να αποδωθουν ευθύνες
Φαντασου δηλαδη τι πρεπει να γινει στις ΗΠΑ, που πεθανανε 1 εκατομμυριο ανθρωποι. Πρεπει να γδερνουν τον Τραμπ με ατροχιστα μαχαιρια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο ακροδεξιός αχταρμάς της νέας δημοκρατίας θα ξαναβγει
Ου ναι. Πολυ ακροδεξιος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εχεις απαντησει σε ολα?ποτε?:2funny:
λες να κολλαω να σου πω τι σκεφτομαι να ψηφισω ρε μορτη?:2funny:
αν εχω λειρι?αλλη ειναι η κοτα ...
ελευθεροι ξανα σκεφτομαι μορτη ,αφθαρτος με νεα προσωπα , νεο κομμα νεοι συνεργατες αφθαρτοι διπλα του.
με ψαχνεις ρε οργιο και κοιτας ποσο παλιος ειμαι?:2funny:
γιατι με την παλαιοτητα μετρας κατι?σαν επισκεπτης ειμαι 10 χρονια εδω .
εγγραφη εκανα περσυ αν θυμαμαι καλα , εσυ με εγγραφη 24 μαιου 2022 τι εισαι παλιος?:2funny:
οικονομικος μεταναστης απο το 2015 εισαι ρε μεγαλε,λιγο ωπα...
και μην μου απαντησεις παλι, ετσι και αλλιως σε τιποτα δεν απαντας γιατι δεν βολευει..
ακου "ο σαχλαμαρας σου":jerking:
τραβα παραπερα ρε κομματοσκυλο που κοροιδευεις κιολας οτι θα ψηφισεις πρωτη φορα κουλη!!:2funny:
"Ελευθεροι ξανα"? Το κομμα του ξεκασμενου Βοβολη, που μολις τον σακατεψε ο κορωνοιος τα γύρισε? Μπραβο τύπε, τεραστια επιλογη. Γιατι δεν μας το ελεγες απο την αρχη, να μην σε παιρνουμε καθολου στα σοβαρα?
Επισης ελπίζω να μην εισαι πανω απο 18-19 χρονων, γιατι ειναι λιγο γελοιο να βαζεις παντου εμοτικονς σε καθε παραγραφο, σαν κατι κοπελιτσες που μιλανε με φιλες τους στο φουμπου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχεις δει τις στατιστικες των θανατων στην ελλαδα απο τον μαρτιο του 2021 και μετα?
Οχι. Γιατι δεν μας τις βαζεις να τις δουμε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
λέμε αποκλειστικά για θανόντες από κορονοιο εκτός μεθ.
Η αμερικη έχει αναλογικά τετραπλάσιες μεθ αναλογικά με τον πληθυσμο σε σχεση με εδω.
Σωστα τυπε επρεπε να εχουμε 5.000 ΜΕΘ. Δολοφονος ο Κουλης

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Η νέα Δημοκρατία η σημερινή είναι ένας αχταρμάς μεταξι ακροδεξιών στοιχείων παλαιοπασοκων και μητσοτακικων,Καραμανλήδες δεν μετράνε έχουν λήξει.
και εφάρμοσαν μια πολιτική αυτά τα 4 χρόνια ουτε φιλελέυθερη όπως ήταν η γραμμή του κόμματος, ούτε καπιταλιστικη όπως πολλοί περίμεναν ειδικά η ελίτ της χωρας,αλλά μια πολιτική απροσανατολισμενη,ο λεγομενος μητσοτακισμος.μιας μορφής ψευτοκαπιταλισμου με σοσιαλιστικα στοιχεια.
Mια χαρα καπιταλιστικη ειναι η πολιτικη του κουλη στην οικονομια.Επειδη σας πεταει 2,3 ψωροεπιδοματα τον κανατε σοσιαλιστη.Αυτα τα επιδοματα τα δινουνε ολα τα κρατη της ανεπτυγμενης καπιταλιστικης δυσης....για να μην ξεσηκωθει η πλεμπα. Επι κουλη το κεφαλαιο εγινε κατα 70% πλουσιοτερο.Σουπερμακεταδες,παροχοι ενεργειας,εφοπλιστες,καναλαρχες,εργολαβοι κλπ ειδαν τις περιουσιες τους να εκτοξευονται.Η μεσσαια ταξη αρχισε να πιεζεται και οι φτωχοι εγιναν φτωχοτεροι.Το μονο κεντρωο που εχει ο Μιτσοτακης και δεν μπορεις να τον πεις/χαρακτηρισεις ως ακροδεξιο ειναι τα κοινωνικα ζητηματα στα οποια οντως δεν εχει καμμια σχεση με την συντηρηση που εκφραζει παραδοσιακα ο δεξιος/ακροδεξιος χωρος απο τον οποιο η ΝΔ εχει απομακρυνθει χρονια τωρα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εγω παντως θα το ριξω ΠΑΣΟΚ.Εκατσα και ειδα αρκετες ομιλιες του Ανδρουλακη και απο εκει που τον ειχα για εναν ανευρο,αγευστο μαλακοπιτουρα πολιτικαντη μου αρεσαν οι αποψεις του

Περίμενε μέχρι να ξεκαθαρίσει αν δέχεται να συνεργαστεί με Μέρκελ ή με Τζο Μπάιντεν. :confused:

Screenshot_4.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
H απαντηση είναι αυτη που ΔΕΝ φαντάζεσαι σε ολα τα παραπάνω
ναι, στα Πατήσια είδα προποτζή που μου ειπε ότι εκανε €5 ημερήσιο τζιρο, εσυ ήσουν;
Διότι εμένα ο Τσιπρας το 2015 με εστειλε στο εξωτερικό
Σημερα και βενζίνη βαζω
τρωω και ταιζω και 3 παιδιά
Ρευμα πληρωνω το ίδιο χαρη στην επιδότηση επί ενος ευρωπαικου νομου που ενσωματωσε στην ελληνική νομοθεσία ο σαχλαμαρας σου και πληρωνω και στο μαγαζί
Και στις πουτανες παω.
Και το εισοδημα μου εχει φτασει στα επίπεδα του 2004
Και βλεπω πολλους σαν κι εμενα. Εσύ πάλι οχι, υποθετω
Και το σημαντικότερο: Πολλοι μεσα στην κυβερνηση είναι φρουτα εξωτικά, αλλά εδω και 25 χρόνια που ειμαι πολύ κοντά σε κυβερνητικες θεσεις, πρώτοι φορά βλέπω ΚΑΠΟΙΟΥΣ να δουλεύουν. Και βλεπω να γινονται πράγματα ουσιαστικά, όχι μονο συμφωνα συμβίωσης.

ΥΓ. Πάμε ενα στοίχημα ότι από τους δυο μας μόνο ο ένας μπορέι να δείξει κοματική ταυτότητα, και αυτός δεν είμαι εγω;
Οαση. Respect. Ετσι, μην τρελαθουμε κιολας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
"ο σαχλαμαρας μου"?????
σε ποιον αναφερεσαι?
ειδες να σου ειπα τι ψηφιζω?
δηλαδη οποιος δεν ψηφιζει την εγκληματικη οργανωση που λυμαινεται
τον τοπο ,οποσδηποτε ψηφιζει τσιπρα?
μαλιστα ...
μαλλον εισαι ο κλασσικος βλακας νεοδημοκρατης-κομματοσκυλο
που οταν τον ρωτας γιατι ψηφιζει τον κουλη , σου απανταει αμεσως
"και ποιον να ψηφισω ?τον τσιπρα?"
κλασσικος μαλακας νεοδημοκρατης, λες και βαζετε εσεις οι 2 μονο,οι λαμογιακοι..
οι χαρακτηρισμοι δεν ειναι για σενα προσωπικα..
ειπες οτι εισαι κοντα σε κυβερνητικες θεσεις...
μαρτυρας χωρις ξυλο δηλαδη....:2funny:
να πας στις σερρες να ψηφισεις τον καραμαν αλι τοτε που ειναι επιτυχημενος και
ο κουλης τον αφηνει να ξαναζητησει την ψηφο σου..
αλλα επρεπε να ηταν κανενα δικο σου παιδι στο τρενο να δω αν θα μας ελεγες
τα ιδια , με τους διαχρονικους δολοφονους που ψηφιζεις...
που τρωνε τα λεφτα και αφηνουν τα παιδια σου και τα δικα μου στους"παμε και οπου βγει"
εμενα τρεμει η ψυχη μου που εχω 2 φοιτητες και πηγαινοερχονται ΚΑΙ με τρενο...
Σε ολα οσα σου ειπε, δεν απαντησες τίποτα. Σε εκμηδένισε

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εννοει να μην ειναι πρωθυπουργοι αυτοι ρε τύπε

Αυτό λέω κι εγώ, να μας πει αν δέχεται τον Τζο.

Υ.Γ. Θα μας πει ο κυρ Νίκος με τους 25 που θα έχει ποιος θα είναι ΠΘ.
Κάτσε να δούμε αν χρειαστεί πόσοι θα στηρίξουν Κούλη χωρίς την έγκριση του Νικολάκη.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Περίμενε μέχρι να ξεκαθαρίσει αν δέχεται να συνεργαστεί με Μέρκελ ή με Τζο Μπάιντεν. :confused:

Screenshot_4.jpg

Το ΠΑΣΟΚ/Κινημα Αλλαγης ειναι μελος των ευρωπαιων social democrats.Οτι ειναι ο Σολτς ας πουμε στην Γερμανια.Στην Αμερικανικη πολιτικη ειναι σιγουρα ιδεολογικα πιο κοντα στον Γερο Τζο.Οσο για τις συνεργασιες ειτε παει με τον Τσιπρα ειτε με τον Κουλη κακο του κεφαλιου του.Ας κατσει να περιμενει και τα ποσοστα του θα ανεβουν με τον καιρο.Δεν υπαρχει λογος να παρει υπουργεια ενω μπορει να κυβερνησει αυριο μεθαυριο.Η ΝΔ με τον Μιτσοτακη αυτοδυναμη δεν ξανα βγαινει και ο Νταουλιερης θα ψαχνει παλι κανα ακροδεξιο λαικο καραμανλικο δεκανικι τυπου βελοπουλου μπας και σχηματισει κυβερνηση.Αν ο Ανδρουλακης δεχτει να κανει συνεργασια τοτε απλα τους κανει την χαρη...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτό λέω κι εγώ, να μας πει αν δέχεται τον Τζο.

Υ.Γ. Θα μας πει ο κυρ Νίκος με τους 25 που θα έχει ποιος θα είναι ΠΘ.
Κάτσε να δούμε αν χρειαστεί πόσοι θα στηρίξουν Κούλη χωρίς την έγκριση του Νικολάκη.
Κανενας δεν θα χρειαστει να στηριξει Κουλη. Αν δεν βγει αυτοδυναμος στις δευτερες εκλογες, θα βγει στις τριτες

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
την εισφορα αλληλεγγυης ποιος την εβαλε τυπε και την πληρωνες τοσα χρονια?
η νδ δεν την εβαλε?
στο σουπερ μαρκετ στο λονδινο ειδες το παραλογο να ειναι φθηνοτερη η φετα
απο την τιμη στην ελλαδα?γιατι εγω το εχω δει και εκει , και στη φρανκφουρτη και
στη μαδριτη και στη βαρκελωνη..
τα παιδια μου αν και φοιτητες τωρα ,τα εχω εμβολιασει με ολα τα εμβολια οταν ηταν μικρα.
εχεις την εντυπωση οτι αυτα τα εμβολια του κοβιντ εχουν καμια σχεση με εκεινα που εκαναν
τα παιδια?αδυνατω να πιστεψω οτι μετα απο 3 ολοκληρα χρονια δεν εχετε καταλαβει τι παιζει..
υπαρχει το "πεθαναν τυχαια" στο φβ ..βαλε τον φιλο σου τον γκουγκλη να σε παει να δεις τι
γινεται καθε μερα με θανατους συνανθρωπων μας κατω των 50 ετων που φευγουν ΟΛΟΙ με τον ιδιο τροπο
ανακοπη εγκεφαλικο απο θρομβωση...

Το παράδειγμα με την φετα σηκώνει πολύ κουβέντα. Με μια γρήγορη ματιά βρήκα πολλες no name φτηνότερες, μια επώνυμη φτηνότερη και μαι επώνυμη ακριβότερη. Έχει να κάνει με την ποιότητα του προϊόντος, το ΦΠΑ, τον παραγωγό (πχ οι παραγωγοί του lidl πουλάνε παντού φτηνοτερα) και με τον ανταγωνισμό (πχ το αμαζον αναγκάζει σε μείωση τιμών τους ανταγωνιστές) Την ίδια στιγμή πολλά προϊόντα όπως το λάδι είναι φτηνότερο εδώ. Δνε έχει νόημα να κοιτάς ένα ένα τα προϊόντα, κοιτάς έναν δείκτη κόστους ζωής και ξεμπερδέψες.
Για τα εμβόλια διαφωνώ, για μένα δεν υπάρχουν καλά και κακά εμβόλια. Μπορεί να βγήκαν βιάστηκαν στα μάτια του κόσμου αλλά έχουν γίνει αρκετές έρευνες και έχουν κάνει την δουλειά τους. Για τα γκρουπ που λες σορρυ αλλά δεν τα πιστευω. θυμάμαι 2-3 άτομα που έλεγαν ότι έπαθαν μετά το εμβολιο και εξεφτιλιστηκαν όπως η τύπισσα του τριανταφυλλοπουλου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο συριζα δεν θα έβαζε πολακη τον ξανθό θα έβαζε
πάντως από πλευρη και κικιλία καλύτερος θα ήταν ο πολακης
Βεβαιως τύπε, συμφωνω. Θα ειχαμε πεθανει ολοι εξ αρχης, οπως ειπε και η Κωνσταντοπουλου, και δεν θα ταλαιπωριομασταν. Μια κι εξω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το παράδειγμα με την φετα σηκώνει πολύ κουβέντα. Με μια γρήγορη ματιά βρήκα πολλες no name φτηνότερες, μια επώνυμη φτηνότερη και μαι επώνυμη ακριβότερη. Έχει να κάνει με την ποιότητα του προϊόντος, το ΦΠΑ, τον παραγωγό (πχ οι παραγωγοί του lidl πουλάνε παντού φτηνοτερα) και με τον ανταγωνισμό (πχ το αμαζον αναγκάζει σε μείωση τιμών τους ανταγωνιστές) Την ίδια στιγμή πολλά προϊόντα όπως το λάδι είναι φτηνότερο εδώ. Δνε έχει νόημα να κοιτάς ένα ένα τα προϊόντα, κοιτάς έναν δείκτη κόστους ζωής και ξεμπερδέψες.
Για τα εμβόλια διαφωνώ, για μένα δεν υπάρχουν καλά και κακά εμβόλια. Μπορεί να βγήκαν βιάστηκαν στα μάτια του κόσμου αλλά έχουν γίνει αρκετές έρευνες και έχουν κάνει την δουλειά τους. Για τα γκρουπ που λες σορρυ αλλά δεν τα πιστευω. θυμάμαι 2-3 άτομα που έλεγαν ότι έπαθαν μετά το εμβολιο και εξεφτιλιστηκαν όπως η τύπισσα του τριανταφυλλοπουλου.
Για το ουζο Βαρβαγιαννη εχουμε καμια νεοτερη πληροφορια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom