Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
του χαλάει την μόστρα κ αναρωτιέται μετά

'' ρε μήπως κ είμαι μαλακο-καυλης μπούφος που ο άλλος την πήδηξε με τόσα κ εγώ πλήρωσα τα διπλάσια/τριπλάσια?''

αχ βρε χαζουλη...ακομα να το καταλαβεις ?

ποιος νομιζεις οτι κανει παζαρια ? αυτος που τα βγαζει τσιμα τσιμα και σκεφτεται τωρα να την παρω να μην την παρω...τι να κανω...

εχεις δει ποτε τον yorkie για παραδειγμα να γραφει για παζαρια ?

αν καποιος εχει φραγκα δεν θα διαπραγματευτει ουτε το 100αρικο ουτε το 200αρικο....αν ο αλλος ομως θελει να παρει 1-2 call girls τον μηνα θα κοιταξει το 100 να το κανει 80.....

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

ποιος νομιζεις οτι κανει παζαρια ? αυτος που τα βγαζει τσιμα τσιμα και σκεφτεται τωρα να την παρω να μην την παρω...τι να κανω...

αν καποιος εχει φραγκα δεν θα διαπραγματευτει ουτε το 100αρικο ουτε το 200αρικο....αν ο αλλος ομως θελει να παρει 1-2 call girls τον μηνα θα κοιταξει το 100 να το κανει 80.....
ασε τον  yorkie  από την κουβέντα μωρή κότα, μαζί μιλάμε, Άδικο έχω να λέω πως είσαι παπαρο-μπρουκλης πελατάκος που τα χώνει με το παραπάνω κ γενικά θύμα?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ασε τον  yorkie  από την κουβέντα μωρή κότα, μαζί μιλάμε, Άδικο έχω να λέω πως είσαι παπαρο-μπρουκλης πελατάκος που τα χώνει με το παραπάνω κ γενικά θύμα?

ναι εχεις αδικο....βαριεμαι να σου εξηγω....κανε παζαρια απο δευτερα γιατι σε βλεπω με το πουλι στο χερι

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ναι εχεις αδικο....βαριεμαι να σου εξηγω....κανε παζαρια απο δευτερα γιατι σε βλεπω με το πουλι στο χερι
Άσε μένα το ''φτωχαδάκι''  να τους σκίζω το κωλάντερο στην μισή τιμή...εσύ πλήρωνε κ την καλημέρα αμά λάχει να`ούμε.

Επισκέπτης

εγω ενα ξερω,αν καποια ζητησει π.χ 250 ευρω και κανει μονο ακα πιπα δεν μου κανει κι ας μοιαζει με θεα.
μου εχει τυχει στα 150 + 20 να μου το παιξει ντιβα κι εφυγε μαζι με τα σκουπιδια.
το θεμα ειναι να πληρωθει χωρις να μας πει μαλακες οτι μασησε παραπανω
γιατι μαλακες θα μας πει ετσι κι αλλιως.
δεν ειναι παντα θεμα χρηματων,ειναι θεμα οτι ειναι το πουτανακι μου σ αρεσει δεν σ αρεσει.
μετα δεν την ξερω κι ουτε με ξερει.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
εγω ενα ξερω,αν καποια ζητησει π.χ 250 ευρω και κανει μονο ακα πιπα δεν μου κανει κι ας μοιαζει με θεα.
μου εχει τυχει στα 150 + 20 να μου το παιξει ντιβα κι εφυγε μαζι με τα σκουπιδια.
το θεμα ειναι να πληρωθει χωρις να μας πει μαλακες οτι μασησε παραπανω
γιατι μαλακες θα μας πει ετσι κι αλλιως.
δεν ειναι παντα θεμα χρηματων,ειναι θεμα οτι ειναι το πουτανακι μου σ αρεσει δεν σ αρεσει.
μετα δεν την ξερω κι ουτε με ξερει.
Μεγάλη αλήθεια... Το τι μας "στολίζουν" ούτε που το φανταζόμαστε...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Έτσι έεεε!Κι εγώ που νόμιζα ότι μας έχουν σε εκτίμηση... :think:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975

SUB220

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
να ρωτησω ρε παιδια εχει ριξει κανα στουντιο τιμεσ η εκει 50 ρικο?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Παίρνεις το εξηντάρι ή το πενηντάρι,ό,τι δίνει το ATM τελοσπάντων,αφαιρείς τα έξοδα φαγητού,και τα υπόλοιπα κατάθεση στο studio για να πάμε τουλάχιστον χαρούμενοι στον πάτο... :)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
μειωσανε χθες και τις τιμες τα γραφεια...τωρα πλεον θες 20 ευρω να γαμησεις για 3ωρο city-tour ...στην φυλης σε μερικα μαγαζια γαμας τζαμπα και χυνεις και την τσατσα ή τον τσατσο στην μαπα...

σε μερικα studio ακομα παρατηρησα οτι σε πληρωνουνε κιολας για να της γαμησεις...απο 20-30 ευρω αναλογα ποσο καλο γαμησι θα τους κανεις...

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
To νομισμα εχει 2 οψεις.
Απο τη μια οι μαλακες που τα σκανε χοντρα (και χαιρονται κιολας) "χαλανε" την πιατσα διοτι οι κοπελες καλομαθαινουν στα λεφτα και ως αποτελεσμα απαξιωνουν και πιθανοτατα προσφερουν κατωτερες υπηρεσιες σε ατομα που παζαρευουν, αλλα απο την αλλη οι μαλακες πιρφοροι που τα σκανε χοντρα (και χαιρονται κιολας) ειναι και ο λογος που οι κοπελες παραμενουν στην Ελλαδα. ;)

Σκεφτειτε να ηταν ΟΛΟΙ οι πελατες σαν εμενα που βγαζω απο τη μιγα ξιγκι ακομα και στο 10ρικο. Αναγκαζω τις κοπελες και το δουλευουν με το παραπανω, μεχρι τελευταιου σεντ, απαιτω τα ΜΕΓΙΣΤΑ απο τις υπηρεσιες στην χαμηλοτερη δυνατη τιμη. Αν δεν μου τα προσφερει, της προσφερω και γω ενα οριστικο ακυρο και φυσικα μαυρισμα στο ιντερνετ. :rockon:

Αν ηταν ΟΛΟΙ οι πελατες σαν εμενα, πιστεψτε με δε θα εμενε κανενα μουνι της προκοπης εδω. Με ανεχονται διοτι ξερουν οτι θα ρεφαρουν απ το μαλακα που θα παει μετα και θα σκασει 60ευρω για 20 λεπτα απλο προγραμμα :tooth:

ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
50ρικα για απλο προγραμμα δινουν μονο οι καθυστερημενοι πλεον.
Εκτος απο την αλυσιδα των γερμανων, σε σχεδον ολα τα υπολοιπα στουντιο γαμας και με 40 και 30 και με εξτραδακια κιολας.
Ωραίος. :hi:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Μια ιδέα, αν όλα τα studio είχανε 20-30 το απλό+ 10-20 anal κτλ δεν θα ήταν το τέλειο?
οι τιμές ανέκαθεν ήταν στα ύψη στην Ελλάδα, όταν ο βασικός στα maximum του ήταν (ονομαστικά) 7 κατοστάρικα,
απλά 1 πράγμα ρίχνει τις τιμές η αύξηση της προσφοράς (έστω και σε υποκατάστατα πχ amateur μασατζίδικο, ανεξάρτητες, στον δρόμο,
νοικοκυρές για χαρτζιλίκι, φοιτήτριες για τα τσιγάρα τους κτλ). ΥΓ η ζήτηση είναι ανελαστική σχεδόν- μόνο υποκατάστατο το γνωστό  :wanker:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
To νομισμα εχει 2 οψεις.
Απο τη μια οι μαλακες που τα σκανε χοντρα (και χαιρονται κιολας) "χαλανε" την πιατσα διοτι οι κοπελες καλομαθαινουν στα λεφτα και ως αποτελεσμα απαξιωνουν και πιθανοτατα προσφερουν κατωτερες υπηρεσιες σε ατομα που παζαρευουν, αλλα απο την αλλη οι μαλακες πιρφοροι που τα σκανε χοντρα (και χαιρονται κιολας) ειναι και ο λογος που οι κοπελες παραμενουν στην Ελλαδα. ;)

Σκεφτειτε να ηταν ΟΛΟΙ οι πελατες σαν εμενα που βγαζω απο τη μιγα ξιγκι ακομα και στο 10ρικο. Αναγκαζω τις κοπελες και το δουλευουν με το παραπανω, μεχρι τελευταιου σεντ, απαιτω τα ΜΕΓΙΣΤΑ απο τις υπηρεσιες στην χαμηλοτερη δυνατη τιμη. Αν δεν μου τα προσφερει, της προσφερω και γω ενα οριστικο ακυρο και φυσικα μαυρισμα στο ιντερνετ. :rockon:

Αν ηταν ΟΛΟΙ οι πελατες σαν εμενα, πιστεψτε με δε θα εμενε κανενα μουνι της προκοπης εδω. Με ανεχονται διοτι ξερουν οτι θα ρεφαρουν απ το μαλακα που θα παει μετα και θα σκασει 60ευρω για 20 λεπτα απλο προγραμμα :tooth:

ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ακριβώς την ίδια φιλοσοφία έχω και γώ εδώ και πολλά χρόνια
και όχι μόνο στο πορνικό κομμάτι αλλά και γενικότερα στην κοινωνία
δλδ η συμβολή του μαλάκα στην απόλαυση μιας μικρής μειοψηφίας που "βγάζει απ'τη μύγα ξύγκι"
είναι τεράστια

τα σέβη μου λοιπόν  :hi:

Επισκέπτης
πολλα γραφεια πρεπει να πινουν ουζα με αυτα που ζητανε,τωρα στα σουντιο αν εξαιρεσουμε τους γερμανους
που ειναι οι μονοι που εχουν διαστημικες κοπελες αν και δυσκολα ξανοιγονται στα προγραμματα
σε πολλα αλλα στουντιο παιζουν και κοπελες μπαζοκοφινα που δεν ειναι για οσα λενε ουτε απο εμφανιση
ουτε απο κρεβατι.η μεγαλυτερη μαλακια αν και τραβηγμενο ειναι η αρχικη τιμη παντου ιδια.
μεγα λαθος,εχει ξεκινησει στραβα η δουλεια εδω και χρονια,ολες ιδιες ειναι μωρε;

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
πολλα γραφεια πρεπει να πινουν ουζα με αυτα που ζητανε,τωρα στα σουντιο αν εξαιρεσουμε τους γερμανους
που ειναι οι μονοι που εχουν διαστημικες κοπελες αν και δυσκολα ξανοιγονται στα προγραμματα
σε πολλα αλλα στουντιο παιζουν και κοπελες μπαζοκοφινα που δεν ειναι για οσα λενε ουτε απο εμφανιση
ουτε απο κρεβατι.η μεγαλυτερη μαλακια αν και τραβηγμενο ειναι η αρχικη τιμη παντου ιδια.
μεγα λαθος,εχει ξεκινησει στραβα η δουλεια εδω και χρονια,ολες ιδιες ειναι μωρε;

Τις τιμές μπορεί μεν να τις βάλει ο πάροχος, αλλά αν δεν ανταποκρίνονται οι πελάτες, αυτές πέφτουν κατακόρυφα, και κρατιούνται στα όποια επίπεδα δέχεται ο ανταγωνισμός!!!
Τι διάολο...κλειστό επάγγελμα όπως οι συμβολαιογράφοι είναι??? :sunglasses:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Ασχετο, αλλά ποια είναι τα γερμανικά στούντιο;

Επισκέπτης
Τις τιμές μπορεί μεν να τις βάλει ο πάροχος, αλλά αν δεν ανταποκρίνονται οι πελάτες, αυτές πέφτουν κατακόρυφα, και κρατιούνται στα όποια επίπεδα δέχεται ο ανταγωνισμός!!!
Τι διάολο...κλειστό επάγγελμα όπως οι συμβολαιογράφοι είναι??? :sunglasses:

θεωριες κι ιστοριες οι παλιες μου ατασθαλειες,δηλαδη οταν εχω παρει αλεξανδρα σερκοφ
στο Κ8,να μην λεω μονο για γερμανους δηλαδη,θα επρεπε να παρει τα ιδια σε εκινηση με την <τυχαιοπουλου>;
γιατι;επειδη θα κανει πιο πολλα ραντεβου ας πουμε;αντικειμενικα αυτο δεν στεκει.
ποσες σερκοφ υπαρχουν ομως;δανειζομαι το ονομα.ολα τα μπισκοτα δεν ειναι ιδια.
ορισμενες ειναι για 20αρικο με το ζορι και σε στουντιο και σε μασαζ.
αντε για 30.δεν μιλαω για ολες ετσι;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
θεωριες κι ιστοριες οι παλιες μου ατασθαλειες,δηλαδη οταν εχω παρει αλεξανδρα σερκοφ
στο Κ8,να μην λεω μονο για γερμανους δηλαδη,θα επρεπε να παρει τα ιδια σε εκινηση με την <τυχαιοπουλου>;
γιατι;επειδη θα κανει πιο πολλα ραντεβου ας πουμε;αντικειμενικα αυτο δεν στεκει.
ποσες σερκοφ υπαρχουν ομως;δανειζομαι το ονομα.ολα τα μπισκοτα δεν ειναι ιδια.
ορισμενες ειναι για 20αρικο με το ζορι και σε στουντιο και σε μασαζ.
αντε για 30.δεν μιλαω για ολες ετσι;

για πές τι σου έκανε η "αλεξάνδρα σέρκοφ" ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom