rotakis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Να ρίξουν τις τιμές και να τα κάνουν only greek δεν παίζει;
οχι δεν παιζει. Αυτο πιστευω :-
Να ρίξουν τις τιμές και να τα κάνουν only greek δεν παίζει;
Ισμηνης 2 εδω φαρμακειο!
Βεβαια εχει μπαρ κι ανεση. Απλο 50Ε για 15 λεπτα, 100Ε για μιση ωρα!!
Ο κωλος χρεωνεται 50Ε εξτρα!
Γκομενες μετριες με κυτταρα και τα συναφη.
μονικα σερβα εγγυηση αλλα κι οι αλλες δεν πανε πισω και πριν διαβασα οτι με το γερμανικο πολυεργαλειο
την ζανετ,ενας περασε γαμαουα.κορμι δεν μπορω να πω,εχει γινει εντελως τουμπανο αλλα βελτιωθηκε
και μεσα ο κοριτσαρος λοιπον.
Η άποψή μου είναι ότι τα 10€ είναι το ψυχολογικό όριο όπου και οι κοπέλες δεν νοιώθουν ότι ξεφτιλίζονται,και ο πελάτης πληρώνει μια υπεραξία που πρέπει να υπάρχει στη συναλλαγή,και να το βλέπει ως κάτι ξεχωριστό από το να φάει μια τυρόπιτα,ας πούμε!Και στο χώρο του αγοραίου έρωτα,η ψυχολογία παίζει πρωταρχικό ρόλο...7 ευρω στο μεταξι ? αν τωρα οι πουτανες εκει ειναι τραγικες, φαντασου τι θα γινει μετα. καλυτερα να ξεφυγουν απο το "απλο" προγραμμα παρα να ριξουν την τιμη και να καταντησουν σε ακομα χειροτερα επιπεδα (ναι, εχει και πιο κατω).
μην ξεχναμε οτι το μπουρδελο ειναι εν μερει πολυτελεια, στις μερες που ζουμε. αν δεν βγαινεις οικονομικα απο τα μπουρδελα, ή βρισκεις γκομενα με λιγες απαιτησεις - και προσοντα, ή θα αρκεστεις με 1-2 επισκεψεις το μηνα.
το δεκαπενταρι στη φυλης ειναι σωστο, ελπιζω αν γινει να μην το εκλαβουν οι πουτανες σαν υποβαθμιση και μας πρηξουν στα οχι και τα μη....
θα πρέπει να πιέσουμε τις εταίρες για μείωση των τιμών κατά την διαπραγμάτευση, ας φωνάξουμε όλοι μαζί ένα βροντερό ''Όχι'' στα απλά προγράμματα των 20 ευρώ, ας πιέσουμε με τη ψήφο μας την κατάσταση !!
Η άποψή μου είναι ότι τα 10€ είναι το ψυχολογικό όριο όπου και οι κοπέλες δεν νοιώθουν ότι ξεφτιλίζονται,και ο πελάτης πληρώνει μια υπεραξία που πρέπει να υπάρχει στη συναλλαγή,και να το βλέπει ως κάτι ξεχωριστό από το να φάει μια τυρόπιτα,ας πούμε!Και στο χώρο του αγοραίου έρωτα,η ψυχολογία παίζει πρωταρχικό ρόλο...
10€ είναι η συνολική τιμή,τα δικά της δεν ξέρω πόσα είναι,δεν έχω κάνει νταβατζής!
τυπε εγω πιστευω εαν σκασεις με κανενα βανακι με φιμε τζαμια,οι τσουρκες απο τον φοβο τους μπορει να σε παρουν και τσαμπα,με δωρακι παρανομα εξτρακια
θα πρέπει να πιέσουμε τις εταίρες για μείωση των τιμών κατά την διαπραγμάτευση, ας φωνάξουμε όλοι μαζί ένα βροντερό ''Όχι'' στα απλά προγράμματα των 20 ευρώ, ας πιέσουμε με τη ψήφο μας την κατάσταση !!
Θα πρέπει να υπάρξει οργάνωση για το επιθυμητό αποτέλεσμα:
Να σκάσουμε όλοι με βανάκια και να τα παρκάρουμε έξω από τους οίκους!
Επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας των πόρνων στο Γιούρογκρουπ θα είναι (αυτοδικαίως) ο βανάκιας.
Σε πληροφορώ ότι τα δικά της είναι τα 5 ! :S :S :S :S
Τα 3 τα παίρνει ο οίκος.
Και τα 2 η τσατσά.