Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εσείς από τα γραφεία, επειδή διαβάζετε το thread, καλό θα ήταν να δείξετε κατανόηση κ να κάνετε κάτι με τις τιμές, έστω προσωρινά.

Δεν γίνεται την στιγμή που τα ΑΤΜ δίνουν 50αρια κ 60αρια, να κρατάτε τον πήχη στα 120.

Μέχρι στιγμής είστε στ`αρχίδια σας, ένας λόγος βέβαια που βλέπετε πελάτες με τα κυάλια

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Εσείς από τα γραφεία, επειδή διαβάζετε το thread, καλό θα ήταν να δείξετε κατανόηση κ να κάνετε κάτι με τις τιμές, έστω προσωρινά.

Δεν γίνεται την στιγμή που τα ΑΤΜ δίνουν 50αρια κ 60αρια, να κρατάτε τον πήχη στα 120.

Μέχρι στιγμής είστε στ`αρχίδια σας, ένας λόγος βέβαια που βλέπετε πελάτες με τα κυάλια
Επιπλέον καλό θα είναι να αρχίσετε να δέχεστε και πιστωτικές κάρτες!

Επισκέπτης
βγαζουν ψολαρα,μην νομιζεις,κι αν ρωτησεις μπορει και να σου πουν να κανεις οικονομια και να περιμενεις
2-3 μερουλες να μαζεψεις το μπαγιοκο για να τους το δωσεις.χτες καλλιθεα γνωστος συναντησε
ενα <κωλοκοριτσο> και του ειπε παει σε γενναιωδορο μαλακα.αληθεια ελεγε αφου διασταυρωθηκε.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Τα'χουμε ξαναπεί και αναλύσει πολλάκις, καμμία γκόμενα,εκδιδόμενη ή μη,δεν... χάθηκε,πόσω μάλλον όταν πρόκειται για επαγγελματία!

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
βγαζουν ψολαρα,μην νομιζεις,κι αν ρωτησεις μπορει και να σου πουν να κανεις οικονομια και να περιμενεις
2-3 μερουλες να μαζεψεις το μπαγιοκο για να τους το δωσεις.χτες καλλιθεα γνωστος συναντησε
ενα <κωλοκοριτσο> και του ειπε παει σε γενναιωδορο μαλακα.αληθεια ελεγε αφου διασταυρωθηκε.
ίσως δεν κατάλαβες, πρώτον τα ραντεβού τους στα γραφεία έχουν μειωθεί
Κατα δευτερον να αγγίξουν το 80-100 ως τιμή για μια ώρα με 2 εκτονώσεις κ πίπα ακά

Από την άλλη, αρκετές ανεξάρτητες προβαίνουν σε μείωση τιμών, προσωρινά ή μόνιμα θα δείξει, αν συνεχίσει να είναι ασφυκτική η κατάσταση θα αναγκαστούν να παγιώσουν μια ελκυστική τιμή. Δείχνουν πάντως πρόθεση, μπουρδελάκια και γραφεία μέχρι στιγμής το παίζουν κυριλέ, αμέτοχοι...

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
μαγκες δεν ξερω τι λετε.....εγω θα σκασω ενα 500αρι αυριο για 3ωρο city-tour...

Επισκέπτης
ίσως δεν κατάλαβες, πρώτον τα ραντεβού τους στα γραφεία έχουν μειωθεί
Κατα δευτερον να αγγίξουν το 80-100 ως τιμή για μια ώρα με 2 εκτονώσεις κ πίπα ακά

Από την άλλη, αρκετές ανεξάρτητες προβαίνουν σε μείωση τιμών, προσωρινά ή μόνιμα θα δείξει, αν συνεχίσει να είναι ασφυκτική η κατάσταση θα αναγκαστούν να παγιώσουν μια ελκυστική τιμή. Δείχνουν πάντως πρόθεση, μπουρδελάκια και γραφεία μέχρι στιγμής το παίζουν κυριλέ, αμέτοχοι...

εχουν μειωθει τα ραντεβου αλλα μην ξεχνας οτι εδω γραφουν αυτοι που γραφουν,εχει και μεγαθηρια που δεν γραφουν
και τα σκανε πολυ χονδρα,τετοιους θελουνε.οι φασολες ολο κλαιγονται,ποιος τις υπολογιζει;
οι ανεξαρτητες ειναι καλη φαση αν και καπου θα δινουν λογο και μιζα κι αυτες,τα στουντομπουρδελα
το παιζουν ανετα γιατι ειναι.
πεφτουν ακαποτα κι ανωμαλιες βροχη που πληρωνονται πολυ χονδρα κι ας αφησουν τα περι υγιεινης
για κανεναν παρθενοπηδουλα.η προταση σου με ενθουσιαζει,80-100 για αυτα ειναι επενδυση.

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
τεσπα εγω εχω να πω το εξης.....οταν σκας 130 ευρω για παραδειγμα στο your angels για να παρεις καποια κοπελα για 1 ωρα....λες ενταξει μωρε παιρνει και το γραφειο και ο οδηγος κτλπ και η κοπελα παιρνει τα μισα...

μετα εχεις την απαιτηση να την γαμησεις στα 60-70 ευρω ως ανεξαρτητη....

εγω προσωπικα δεν το βλεπω ετσι....οταν λες τρωω εναν Χ αριθμο χρηματων σε πουτανες τον μηνα....δεν λες τοσα παιρνει ο οδηγος τοσα το γραφειο η τηλεφωνητρια κτλπ....

δεν γινεται να πηδας με 50-60 ευρω call girls που αξιζουνε τελος....για τα πατσαβουρια που βαζει ο psolaras78 μαγια κτλπ οκ

Επισκέπτης
θες να σου ριξω εναν πουτσο να δεις οτι ειμαι μια χαρα ?

κινδυνευεις να παρεξηγιθεις γραφοντας εδω εναντια της πτωσης τιμων που ειναι το θεμα.
θα νομισει κανεις οτι εισαι καψουρης γιατι νταβας δεν εισαι με τιποτα.
αν εισαι καψουρης με καμια να προσεχεις γιατι οι λαμες στα ποδια δεν εχουν το ιδιο αποτελεσμα
με τα κανονικα μαμαδιστικα.

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
τεσπα εγω εχω να πω το εξης.....οταν σκας 130 ευρω για παραδειγμα στο your angels για να παρεις καποια κοπελα για 1 ωρα....λες ενταξει μωρε παιρνει και το γραφειο και ο οδηγος κτλπ και η κοπελα παιρνει τα μισα...

εγω προσωπικα δεν το βλεπω ετσι....οταν λες τρωω εναν Χ αριθμο χρηματων σε πουτανες τον μηνα....δεν λες τοσα παιρνει ο οδηγος τοσα το γραφειο η τηλεφωνητρια κτλπ....

δεν γινεται να πηδας με 50-60 ευρω call girls που αξιζουνε τελος....για τα πατσαβουρια που βαζει ο psolaras78 μαγια κτλπ οκ
ενώ εσένα να σε αφοδεύουν τα ''εκλεκτά'' ψωλ γκερλς είναι ευλογια...

τι μυαλό- χυλός...από την πούτσα του 61% θα είναι μάλλον

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
κινδυνευεις να παρεξηγιθεις γραφοντας εδω εναντια της πτωσης τιμων που ειναι το θεμα.
θα νομισει κανεις οτι εισαι καψουρης γιατι νταβας δεν εισαι με τιποτα.
αν εισαι καψουρης με καμια να προσεχεις γιατι οι λαμες στα ποδια δεν εχουν το ιδιο αποτελεσμα
με τα κανονικα μαμαδιστικα.

δεν καταλαβα σε τι διαφωνεις με αυτα που γραφω μιας και δεν αναφερεις κατι συγκεκριμενο....αλλα καταλαβαινω σε γενικες γραμμες οτι δεν υπαρχει φραγκο αρα αυτο φερνει και κλαψα......

καψουρα ειναι να σκας ενα 100αρικο για call-girl ? με ποσα δηλαδη εσυ πιστευεις οτι πρεπει να γαμησεις καποια ?

φιλε με 50-60 ευρω και σε 10 δραχμες να παμε δεν γαμαςςςςςςςςς call-girl της προκοπης

Επισκέπτης

για εξηγησου ρε γιαννακη,τι σε χαλαει εσενα αν ο αλλος βρει κονε και ανοιγει κωλους στην μιση τιμη;
ποιος τον γαμαει τον οδηγο και το γραφειο;δεν θες να πιεσεις με κλαψα,οκ το καταλαβα και σ'αυτο μαζι σου
αλλα τι σε χαλαει αν βρεθει καμια μοντα;δηλαδη τοσο πολυ πονοψυχος και δικαιος εισαι;

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
για εξηγησου ρε γιαννακη,τι σε χαλαει εσενα αν ο αλλος βρει κονε και ανοιγει κωλους στην μιση τιμη;
ποιος τον γαμαει τον οδηγο και το γραφειο;δεν θες να πιεσεις με κλαψα,οκ το καταλαβα και σ'αυτο μαζι σου
αλλα τι σε χαλαει αν βρεθει καμια μοντα;δηλαδη τοσο πολυ πονοψυχος και δικαιος εισαι;
του χαλάει την μόστρα κ αναρωτιέται μετά

'' ρε μήπως κ είμαι μαλακο-καυλης μπούφος που ο άλλος την πήδηξε με τόσα κ εγώ πλήρωσα τα διπλάσια/τριπλάσια?''

Επισκέπτης
δεν καταλαβα σε τι διαφωνεις με αυτα που γραφω μιας και δεν αναφερεις κατι συγκεκριμενο....αλλα καταλαβαινω σε γενικες γραμμες οτι δεν υπαρχει φραγκο αρα αυτο φερνει και κλαψα......

καψουρα ειναι να σκας ενα 100αρικο για call-girl ? με ποσα δηλαδη εσυ πιστευεις οτι πρεπει να γαμησεις καποια ?

φιλε με 50-60 ευρω και σε 10 δραχμες να παμε δεν γαμαςςςςςςςςς call-girl της προκοπης

δεν ειμαι λατσης αλλα αντεχω.αλλα κι αν ειχα 1 δις ας πουμε,πως να το κανουμε ρε μαστορα;
θα πρεπει να παρει οσα συμφωνησαμε με το πουτανι,ουτε τσιχλα παραπανω για να με σεβεται.
αυτα για την προκοπη πες τα αλλου εκτος αν νομιζεις κι εσυ οτι αν ειναι ακριβη καποια θα ειναι
και σιγουρα καλη.τις εχουμε δει στο mylist και στο μπαντου τις σαυρες.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

αν καποιος το εχει καταφερει αυτο μπραβο του...τι να πω μαν...με οποιους εχω μιλησει και οτι εχω παρει εγω....κατω απο 100 ευρω....δηλαδη για 60-80 ητανε πατσαβουρι η αλλη κακασχημη...η τρωγοτανε απλα...σερβις μπορει να τα σπανε αλλα αν η φατσα ειναι σκατα δεν....

το θεμα ειναι κατι τετοιο να γινει ευρεως γνωστο....και οχι να πεταγεται ο παπαριδης και να μας λεει εγω γαμησα την μουναρα 3 ωρες στα 100 ευρω....ο καθενας τα κραταει για την παρτυ του και δεν γινεται τιποτα...

να γινει αυτος ευρεως γνωστο και οχι μεσα απο κλειστους κυκλους...να πηδιουνται δηλαδη με 60 ευρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom