Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
πολλα γραφεια πρεπει να πινουν ουζα με αυτα που ζητανε,τωρα στα σουντιο αν εξαιρεσουμε τους γερμανους
που ειναι οι μονοι που εχουν διαστημικες κοπελες αν και δυσκολα ξανοιγονται στα προγραμματα
σε πολλα αλλα στουντιο παιζουν και κοπελες μπαζοκοφινα που δεν ειναι για οσα λενε ουτε απο εμφανιση
ουτε απο κρεβατι.η μεγαλυτερη μαλακια αν και τραβηγμενο ειναι η αρχικη τιμη παντου ιδια.
μεγα λαθος,εχει ξεκινησει στραβα η δουλεια εδω και χρονια,ολες ιδιες ειναι μωρε;

πλεον σε οποιο studio και να πας...οι γκομενες μουναρες και μη μοιραζουνε τα τηλεφωνα τους για χοτελια...αν δεν εχει κοσμο στα στουντιο πανε οταν εχουνε ρεπο και πηδιουνται σε χοτελια...

σχεδον ολες πια....

Επισκέπτης
για πές τι σου έκανε η "αλεξάνδρα σέρκοφ" ?

ηταν πολυ καλυτερη στο γαμησι απο το 70% των υπολοιπων.και οποιος την εχει παρει ξερει οτι ξηγιεται
ωραια στο δωματιο.επισης αυτα τα εμετικα νυσταζω μωρακι μου για να καθυστερει μπλα μπλα μπλα
και πως περασες δεν τα εχει.
βουρ στο ψητο.κι αντοχες αλλο πραγμα.το κατεχει το αθλημα.αν λοιπον οι αλλες παιρνουν 50,τοτε αυτη
η μαριναρα,η κλαουντια,η μαρκελα,η ζανετ κτλ πρεπει να παρουν τ'αντερα τους κι οχι να περιμενουν ραντεβου.
τετοιες να φερουν να μην τρωμε και φολες.
τωρα γινομαι κι εγω καπσονις αλλα καταλαβατε τι εννοω.να φυγουν οι ξενερωτες.

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
ολες κανουν ραντεβου εγω παντως εφαγα ακυρο απο μια που το πα  :'(

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ηταν πολυ καλυτερη στο γαμησι απο το 70% των υπολοιπων.και οποιος την εχει παρει ξερει οτι ξηγιεται
ωραια στο δωματιο.επισης αυτα τα εμετικα νυσταζω μωρακι μου για να καθυστερει μπλα μπλα μπλα
και πως περασες δεν τα εχει.
βουρ στο ψητο.κι αντοχες αλλο πραγμα.το κατεχει το αθλημα.αν λοιπον οι αλλες παιρνουν 50,τοτε αυτη
η μαριναρα,η κλαουντια,η μαρκελα,η ζανετ κτλ πρεπει να παρουν τ'αντερα τους κι οχι να περιμενουν ραντεβου.
τετοιες να φερουν να μην τρωμε και φολες.
τωρα γινομαι κι εγω καπσονις αλλα καταλαβατε τι εννοω.να φυγουν οι ξενερωτες.

αν σου πώ ότι μου χει τύχει σε παρακμιακή τρώγλη στο μετάξι να κάτσω 20λεπτά ,να χύσω 2φορές εκτων οποίων η μια ακάποτα
να κάνω όλων των ειδών τις λειχίες και όλων των ειδών τις πεοσκοπήσεις , και όλα αυτά με 10ευρώ , τι θα μου πείς ?  :think:

Επισκέπτης
αν σου πώ ότι μου χει τύχει σε παρακμιακή τρώγλη στο μετάξι να κάτσω 20λεπτά ,να χύσω 2φορές εκτων οποίων η μια ακάποτα
να κάνω όλων των ειδών τις λειχίες και όλων των ειδών τις πεοσκοπήσεις , και όλα αυτά με 10ευρώ , τι θα μου πείς ?  :think:

μου το λες σαν να προκειται να ζηλεψω.πολυ φυσιλογικο το βρισκω,παντου βρισκονται αξιομαχες τρυπες
για τον πουτσο μας.και τωρα η σειρα σου,διαβασα λιγες κρτικες σου,βρες την σερκοφ και γλεντα τη να δουμε
πως θα βγεις απο το δωματιο και σε τι κατασταση.να μετρηθεις μαζι της στο τετ α τετ.
θα σε κανει κομματια γιατι δεν εχει ορια το τεμαχιο.και μετα βγες να μας πεις,αν σου εχει μεινει λαλια ομως.
αστο φιλε,εχουμε παει παντου.νομιζετε οτι στα στοντιο και στα μασαζ πανε οι μαλακες αλλα δεν ειναι ετσι.
όσοι μαλακες στα στουντιο λεω εγω αλλοι τοσοι και στα μπουρδελα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ισμηνης 2,τριγγετα 3,η.πολυτεχνιου 37,κατεχακη 8,λ.αθηνων 204,θησεως 35,συγγρου 144
και το εξ μπαρ,σωστα η λαθος;δεν θυμαμαι αλλο.
Και Αριστοτελους 6 + Bουλιαγμενης 238
Θησεως 35 οχι. Ηταν παλια.
Το Η. ΠΟλυτεχνειου εχει κλεισει εδω και καιρο.
Το ΛΑ 204 εχει τροποποοηθει πλεον στο west rose

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
πλεον σε οποιο studio και να πας...οι γκομενες μουναρες και μη μοιραζουνε τα τηλεφωνα τους για χοτελια...αν δεν εχει κοσμο στα στουντιο πανε οταν εχουνε ρεπο και πηδιουνται σε χοτελια...

σχεδον ολες πια....
ασε ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Και Αριστοτελους 6 + Bουλιαγμενης 238
Θησεως 35 οχι. Ηταν παλια.
Το Η. ΠΟλυτεχνειου εχει κλεισει εδω και καιρο.
Το ΛΑ 204 εχει τροποποοηθει πλεον στο west rose

αστο λιγο φιλε να γινει ρομπα ο καπσονις.αφου βλεπεις ρωταω <σωστο η λαθος>
και πιο κατω λεω οτι κανω τον μαλακα.για θησεως δεν το ηξερα,το δωσανε οι μαλακες;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αστο λιγο φιλε να γινει ρομπα ο καπσονις.αφου βλεπεις ρωταω <σωστο η λαθος>
και πιο κατω λεω οτι κανω τον μαλακα.για θησεως δεν το ηξερα,το δωσανε οι μαλακες;
Eδω και πολυ καιρο.
Και του καματερου εκλεισε μετα αο το πολυ δυο εβδομαδες λειτουργεια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μου το λες σαν να προκειται να ζηλεψω.πολυ φυσιλογικο το βρισκω,παντου βρισκονται αξιομαχες τρυπες
για τον πουτσο μας.και τωρα η σειρα σου,διαβασα λιγες κρτικες σου,βρες την σερκοφ και γλεντα τη να δουμε
πως θα βγεις απο το δωματιο και σε τι κατασταση.να μετρηθεις μαζι της στο τετ α τετ.
θα σε κανει κομματια γιατι δεν εχει ορια το τεμαχιο.και μετα βγες να μας πεις,αν σου εχει μεινει λαλια ομως.
αστο φιλε,εχουμε παει παντου.νομιζετε οτι στα στοντιο και στα μασαζ πανε οι μαλακες αλλα δεν ειναι ετσι.
όσοι μαλακες στα στουντιο λεω εγω αλλοι τοσοι και στα μπουρδελα.

όχι σε μένα αυτά αγοράκι ,
στα studio πήγαινα με τα λεφτά του μπαμπά όταν ήμουν 18χρονών φοιτητάκος (ενίοτε και σε χοτέλια με σοκολάτακια) εποχή παχιών αγελάδων κτλ κτλ...,
όμως όσο προχωρούσε η αρρώστια του εθισμού το σαρκίο μου είχε ανάγκη να αποσπάει το μεγαλύτερο όφελος σχεδόν εκμηδενίζοντας το κόστος
πλέον, αυτός ο κομφορμισμός με αηδιάζει ενώ η παρακμή η σαπίλα και η αποσύνθεση της πιάτσας αποτελούν μεγάλο αφροδισιακό για μένα

ή αν θέλεις πλέον είμαι μαθητευόμενος αλχημιστής , μετατρέπω φτηνά υλικά σε μαγεία δεν χρειάζεται να πληρώνω υπεραξίες

δεν σε κατηγορώ ούτε προσπαθώ να σε κάνω να ζηλέψεις , αλλά αφού έθεσες το θέμα οφείλω να σου απαντήσω απ'τη σκοπιά μου με ειλικρίνεια

την καλησπέρα μου  :hi:

Επισκέπτης
καλα μαστορα,οτι πεις,μας ρωτας τι εκανε η σερκοφ και μετα μας το γυριζεις στις τιμες για να πεις κι εσυ κατι.
καπακι τρως την συγκριση στο κεφαλι και βγαινεις με αναποδο τιμονι να μας πεις αγορακι που ουτε
ξερεις τι και πως,ολοι οι σκληραντρες εδω μαζευτηκαν,κανας λυγερος καλε;και στο τελος το παιζεις θεωρητικος
φινετσας.......σου θιξαμε την επιλογη σου ε;βαλε πλατη.

ελα τωρα,δεν......

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
μαγκες δεν ξερω τι λετε εγω χθες πηρα με ενα 250αρι ενα 2ωρακι ενα πιπινακι γαλακτος και το ξεκωλιασα....χααχαχ...χαλαω την πιατσα

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
μαγκες δεν ξερω τι λετε εγω χθες πηρα με ενα 250αρι ενα 2ωρακι ενα πιπινακι γαλακτος και το ξεκωλιασα....χααχαχ...χαλαω την πιατσα
Mαs κοροιδευειs ακομα περιμενω την απαντηση σου....Kαλησπερα σεβαστη η αποψη σου,αλλα τι μισθο παιρνειs τον μηνα.Σκεψου και καποιουs που εχουν ελαχιστα εωs καθολου εισοδηματα.....να μην γαμησουν.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom