You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόταση για μείωση τιμών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 87K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
χαχαχαχαχ καψωνη μη γαμας ρε μεχρι να εχουν λεφτα κ οι αλλοι να σε ακολουθησουν αντρα μου!!!!!Mαs κοροιδευειs ακομα περιμενω την απαντηση σου....Kαλησπερα σεβαστη η αποψη σου,αλλα τι μισθο παιρνειs τον μηνα.Σκεψου και καποιουs που εχουν ελαχιστα εωs καθολου εισοδηματα.....να μην γαμησουν.....
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Mαs κοροιδευειs ακομα περιμενω την απαντηση σου....Kαλησπερα σεβαστη η αποψη σου,αλλα τι μισθο παιρνειs τον μηνα.Σκεψου και καποιουs που εχουν ελαχιστα εωs καθολου εισοδηματα.....να μην γαμησουν.....
δεν μπορεις να μπεις στην θεση του αλλου μαν αν δεν το εχεις ζησει εσυ ο ιδιος....αστειευομαι προφανως...δεν παιζω με τον πονο του αλλου που δεν εχει 10 ευρω να γαμησει στο μεταξι....
τωρα ποσα βγαζει ο καθενας και τι κανει νομιζω ειναι προσωπικα δεδομενα που δεν αφορανε κανεναν ....
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
χαχαχαχαχ καψωνη μη γαμας ρε μεχρι να εχουν λεφτα κ οι αλλοι να σε ακολουθησουν αντρα μου!!!!!
χααχαχαχαχ....σου εχω τρελα κομματια τυχερουλη !! 19χρονα πιπινια γαλακτος ...αρχιζουνε απο 150....αν σε ενδιαφερει ερχεται το πμ
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Μπορει να γαμαει και την χουφτα του....και να μαs το παιζει γαμιαs............
αααααχχααχααχχα υγεια πανω απο ολα παιδια...να φανουμε ολοι δυνατοι και ενωμενοι σε αυτην την δυσκολη περιοδο που περναει η χωρα μας και ολα θα πανε καλα...οι πλουσιοι θα συνεχιζουνε να πηδανε ολες τις γκομενες και οι φτωχοι με το πουλι στο χερι χαχααχχαχαχα
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.022
- Πόντοι
- 6.515
Μπορει να γαμαει και την χουφτα του....και να μαs το παιζει γαμιαs............
αααααχχααχααχχα υγεια πανω απο ολα παιδια...να φανουμε ολοι δυνατοι και ενωμενοι σε αυτην την δυσκολη περιοδο που περναει η χωρα μας και ολα θα πανε καλα...οι πλουσιοι θα συνεχιζουνε να πηδανε ολες τις γκομενες και οι φτωχοι με το πουλι στο χερι χαχααχχαχαχα
Θα γυρισει ο τροχος,θα γαμησει και ο φτωχος
Αραγε λεγαν αληθεια οι παλιοι
Δύο ώρες δεν γαμάει ούτε ο Manuel Ferrara!Κρίμα που η παγκόσμια τσοντοβιομηχανία έχασε έναν πορνοστάρ τέτοιων διαστάσεων...μαγκες δεν ξερω τι λετε εγω χθες πηρα με ενα 250αρι ενα 2ωρακι ενα πιπινακι γαλακτος και το ξεκωλιασα....χααχαχ...χαλαω την πιατσα
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Δύο ώρες δεν γαμάει ούτε ο Manuel Ferrara!Κρίμα που η παγκόσμια τσοντοβιομηχανία έχασε έναν πορνοστάρ τέτοιων διαστάσεων...
αν ημουνα αφραγκος πορνοσταρ θα γινομουνα ρε....αλλα τωρα δεν υπαρχει λογος
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
καψόνη είσαι βλάκας (άσχετο αλλά αληθινό)
Έεεε μα πια κι εσύ τώρα!Βρέθηκε ένας τύπος να μάς διασκεδάζει,και τον αποπαίρνεις...καψόνη είσαι βλάκας (άσχετο αλλά αληθινό)
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
απο λονδινο κανα νεο....?
κατι εχουμε ;)
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
pm δε βλεπω....
ναι ρε κατσε να το ξεσκισω εγω πρωτα να επιβεβαιωσω την φημη της και μετα ολη δικια σου χααχ
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Το έξυπνο και απόλυτο VALUE FOR MONEY είναι για βίζιτες να τα δίνω σε μουνακια ανεξάρτητες,
αν δίνεις 250 για δίωρο, άγνωστε συνφορουμίτη σε πιάνουνε κώτσο! αυτες είναι τιμές γραφείου !
πλαφόν στα 150 για δίωρο σε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ το έχω πει πολλάκις, για τα δε πιο Β εμφάνισης κάπως μέχρι 80-100 το δίωρο πάντα...
με 150 δίωρο καμία δεν θα πει όχι! κ εννοείται με cim/anal
Τώρα για τα στουντιάκια ορισμένα συμμορφώνονται και δίνουν γαμήσι στους ενδιαφερόμενους(δεν πατάω πλέον εκεί) κ με 30, ακόμα κ 40!
Τα δε μπουρδελάκια, να αυξήσουν ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ 20ΕΥΡΩ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΜΕΣ Ή ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΦΟΥΛ Ή ΚΑΡΑΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τα βιζιτογραφεία, με λίγους να τα σκάνε πλέον, δεν έχουν δείξει τάσεις υποχώρησης τιμών ή αύξησης χρόνου.
αν δίνεις 250 για δίωρο, άγνωστε συνφορουμίτη σε πιάνουνε κώτσο! αυτες είναι τιμές γραφείου !
πλαφόν στα 150 για δίωρο σε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ το έχω πει πολλάκις, για τα δε πιο Β εμφάνισης κάπως μέχρι 80-100 το δίωρο πάντα...
με 150 δίωρο καμία δεν θα πει όχι! κ εννοείται με cim/anal
Τώρα για τα στουντιάκια ορισμένα συμμορφώνονται και δίνουν γαμήσι στους ενδιαφερόμενους(δεν πατάω πλέον εκεί) κ με 30, ακόμα κ 40!
Τα δε μπουρδελάκια, να αυξήσουν ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ 20ΕΥΡΩ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΜΕΣ Ή ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΦΟΥΛ Ή ΚΑΡΑΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τα βιζιτογραφεία, με λίγους να τα σκάνε πλέον, δεν έχουν δείξει τάσεις υποχώρησης τιμών ή αύξησης χρόνου.