Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
δεν σου ειπα τιποτα μεχρι τωρα γιατι λεω οκ,εχει ψηλα την μυτη και δεν θελει σκοντο κατι που συμφωνω
αφου ουτε κι εγω κανω.αλλο που κοιτω να παρω ολο τον καταλογο στην βασικη τιμη και να σου πω γινεται-γινεται
οπως λεει κι ο παντελιδης σε ενα τραγουδι του.
αλλα αυτο που εγραψες με το να πουλαει το κορμι για 20 ευρω οτι δεν γινεται,ηταν πολυ σκατενιο.
νταβας δεν φαινεσαι οποτε μηπως εισαι ερωτευμενος με καμια απο αυτες που πινουν τα χυσια μας;

φιλε εχω να παω φυλης απο τα 17....να ειμαι ερωτευμενος απο τα 17 λιγο δυσκολο...

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
κλαψε λιγο ακομα για τις τιμες...εχει πλακα

Οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ηδη για Αλίκη, Άντζελα δεν είπες τίποτα. Μάλλον είπες αυτό που είχα προτείνει από την αρχή,άρα εκ των υστέρων πάντα θέλεις να το παίζεις μούρη νεοελληναρα πυρφορε πελάτη, πριν κ 200 να σου λέγανε, θα τα έδινες.

Αυτό δείχνει κ πόσο πρόβατο είσαι :orchestra:

Επισκέπτης
φιλε εχω να παω φυλης απο τα 17....να ειμαι ερωτευμενος απο τα 17 λιγο δυσκολο...

οκ το δεχομαι αλλα σταθηκα σε αυτο που ειπες οτι δεν γινεται να πουλαει το κορμι χαμηλα για 20 γιουρια.
να που γινεται ομως.μην ξεχνας οτι στις χωρες τους γαμιονταν μονο για καινουργια βρακια χωρια τα μπουνιδια.
καλα περνανε λοιπον οι φασολες,ας μην παραμυθιαζομαστε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πλάκα πλάκα, όσον αφορά το ρεπορτάζ του Ntountaras, εγώ πριν 2,5 περίπου χρόνια είχα δοκιμάσει να κάνω παζάρια στη Λιοσίων για να μου το αφήσουν στα 15 ευρώ. Θυμάμαι που μόνο σε 2 σπιτάκια το είχαν δεχτεί και μάλιστα η τσατσά στο ένα, όταν έφευγα για να συνεχίσω την μπουρδελότσαρκα, μου κάνει:

-Ναι, αλλά άμα φύγεις, ξέχνα την έκπτωση!
Την κοιτάζω απορημένος και μου λέει:
-Περιμένεις από εμένα να βάλω 5 ευρώ από την τσέπη μου και εσύ το απαξιώνεις με αυτό τον τρόπο.

Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα λόγια, αλλά το νόημα ίδιο. Και η πουτάνα να συμπληρώνει "έχει δίκιο". Σηκώθηκα κι έφυγα φυσικά. Ας τολμήσουν τέτοιους τσαμπουκάδες τώρα.  :2funny:

Επισκέπτης
σωστα φιλαρακο,στα ντελα τα τσατσονια λενε μουφες οτι χανουν ταληρα ανα ραντεβου λες και το γιαπι
ειναι δικο τους,στα στουντιο στο παιζουν φιλαρακια με ψιλη κουβεντουλα και στα κυριλε μασατζιδικα
στο παιζουν και γνωστοι δηθεν που ηγουνται τιποτα πολυεθνικων.οσο πιο ψηλα τοσο πιο φαντεζι τα κυριζια.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Λεω να κατηφορισω προς την Κατεχακη πιο μετα....θα μου το αφησουν 40 € αραγε?

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Λεω να κατηφορισω προς την Κατεχακη πιο μετα....θα μου το αφησουν 40 € αραγε?
Πρέπει μόνος σου να επιστρέψεις στο παρόν θρεντ κ να μας ανακοινώσεις ότι έπαιξες με 40

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
σωστα φιλαρακο,στα ντελα τα τσατσονια λενε μουφες οτι χανουν ταληρα ανα ραντεβου λες και το γιαπι
ειναι δικο τους,στα στουντιο στο παιζουν φιλαρακια με ψιλη κουβεντουλα και στα κυριλε μασατζιδικα
στο παιζουν και γνωστοι δηθεν που ηγουνται τιποτα πολυεθνικων.οσο πιο ψηλα τοσο πιο φαντεζι τα κυριζια.
Σωστα.Τη μοναδικη φορα που εχω περασει απο στουντιο μου φανηκε αλλοκοτο το ολο εγχειρημα.Η τσατσα μου επιασε τη κουβεντα προτρεποντας με να καθισω στο σαλονι για ψιλη κουβεντα και προτεινοντας μου τι θα πιω.Λες και πηγα για βεγγερα.

Επισκέπτης
Ενημερωση στουντιο παρτ 3

Πειραιως 193 ομιλητικοτατη Βουλγαρα τσα2, μιλησαμε σχεδον 2 λεπτα, ανεφερε οτι εχει πτωση στο τζιρο και ξεκινανε απο 40Ε το απλο προγραμμα. Μοναχα που αντι για γυναικα παρουστιαστηκε μια φαλαινα 1.70 επιπεδου Μεταξουργειου. Μια δουλευει ανα βαρδια, δευτερη δεν ερχεται γιατι θα χαζευει ασκοπα λογω αναδουλειας ανεφερε παλι η τσα2.

Πειραιως 121 εδω ειχα προβλημα γιατι η τσα2 ηταν προχθες σε καποιο απο τα Κων/πολεως, επομενως απεφυγα να μιλησω πολυ, προσπαθουσα να μην την κοιταζω καταμουτρα LOL...
Τωρα μαθατε τι προβληματα εχει ο πορνοδημοσιογραφος...
Η γκομενα ωραια 40€ απλο, 50€ ακαπ πιπα => δε ρωτησα για τελειωτικο => επρεπε να τελειωνει γρηγορα η παρουσια μου εκει, ευτυχως δε με αναγνωρισε!

Κασσανδρας 4 οροφος 40 απλο

Κασσανδρας 4 ισογειο 40 απλο, με 70 παρτουζα τις δυο.

Κασσανδρας 8Β εκπτωση ΓΙΟΚ, αλλα ειπαμε τα παντα ρει.

Τα υπολοιπα της οδου, ειτε δεν ανοιγαν την πορτα, ειτε αρχιζαν βαρδυα τα μεσανυχτα.

Ενημερωση πορτελων παρτ 2

Κων/πολεως 166 πετρινος διαδρομος δυο μιλφ, η μια ωραια φοραδε ξανθια, 15€ με ακαπ πιπα και τελειωτικο στους βυζους (οχι στομα). Η δευτερη μια μελαχρινη κατσαρομαλλα κοντουλα. Ιδιο προγραμμα κι αυτη, δε ρωτησα αν με 20ρικο δινουν κωλο ειτε τελειωτικο στο μαουθ.

Κων/πολεως 166 ημιυπογειο ηταν σε αλλαγη βαρδυας, οποτε μεταβολη.

ΜΟΡ ΙΝΦΟ ΑΜΠΑΟΥΤ ΠΑRLES
Στην Κασσανδρας πετυχα νεαρο, του συστηθηκα ποιος ειμαι και για τουτο θρεντ.
Προσπαθηστε να κινηθειτε αναλογα, διαδωστε παντου το θεμα!

Ωρες εφοδου 22:30-23:30

Εδω σταματουν οι εφοδοι μου, αυριο μετακομιζω, η συνεχεια σε σας!

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ενημερωση στουντιο παρτ 3

Πειραιως 193 ομιλητικοτατη Βουλγαρα τσα2, μιλησαμε σχεδον 2 λεπτα, ανεφερε οτι εχει πτωση στο τζιρο και ξεκινανε απο 40Ε το απλο προγραμμα. Μοναχα που αντι για γυναικα παρουστιαστηκε μια φαλαινα 1.70 επιπεδου Μεταξουργειου. Μια δουλευει ανα βαρδια, δευτερη δεν ερχεται γιατι θα χαζευει ασκοπα λογω αναδουλειας ανεφερε παλι η τσα2.

Πειραιως 121 εδω ειχα προβλημα γιατι η τσα2 ηταν προχθες σε καποιο απο τα Κων/πολεως, επομενως απεφυγα να μιλησω πολυ, προσπαθουσα να μην την κοιταζω καταμουτρα LOL...
Τωρα μαθατε τι προβληματα εχει ο πορνοδημοσιογραφος...
Η γκομενα ωραια 40€ απλο, 50€ ακαπ πιπα => δε ρωτησα για τελειωτικο => επρεπε να τελειωνει γρηγορα η παρουσια μου εκει, ευτυχως δε με αναγνωρισε!

Κασσανδρας 4 οροφος 40 απλο

Κασσανδρας 4 ισογειο 40 απλο, με 70 παρτουζα τις δυο.

Κασσανδρας 8Β εκπτωση ΓΙΟΚ, αλλα ειπαμε τα παντα ρει.

Τα υπολοιπα της οδου, ειτε δεν ανοιγαν την πορτα, ειτε αρχιζαν βαρδυα τα μεσανυχτα.

Ενημερωση πορτελων παρτ 2

Κων/πολεως 166 πετρινος διαδρομος δυο μιλφ, η μια ωραια φοραδε ξανθια, 15€ με ακαπ πιπα και τελειωτικο στους βυζους (οχι στομα). Η δευτερη μια μελαχρινη κατσαρομαλλα κοντουλα. Ιδιο προγραμμα κι αυτη, δε ρωτησα αν με 20ρικο δινουν κωλο ειτε τελειωτικο στο μαουθ.

Κων/πολεως 166 ημιυπογειο ηταν σε αλλαγη βαρδυας, οποτε μεταβολη.

ΜΟΡ ΙΝΦΟ ΑΜΠΑΟΥΤ ΠΑRLES
Στην Κασσανδρας πετυχα νεαρο, του συστηθηκα ποιος ειμαι και για τουτο θρεντ.
Προσπαθηστε να κινηθειτε αναλογα, διαδωστε παντου το θεμα!

Ωρες εφοδου 22:30-23:30

Εδω σταματουν οι εφοδοι μου, αυριο μετακομιζω, η συνεχεια σε σας!
:hi:

Ωραίος ακόμα μια φορά στο report,  :thumbsup:

καλή φάση παρτούζα πχ στα 70, πιστεύω να ήταν καλά μουνάκια καθώς στα στούντιο δεν γυρίζω.

Κάτι ψιλοκινείται, λίγο ορισμένες ανεξάρτητες,λίγο τα στουντέλα, άντε να πάρουν κ τα γραφεία σειρά κ φυσικά να ακολουθήσουν κ όλα τα υπόλοιπα ευαγή ιδρύματα.

το μπουρδελακι να καθιερωθεί  στα 15

Για τα πορνοχοτέλια δεν το συζητάμε πλέον, θα ζητάω αποδειξη ή λιγότερα όταν θα πηγαίνω καθώς σπιτικά και μόνο πλέον οι βίζιτες ( 5  επισκέψεις σε χοτέλ των 20 κοστίζουν όσο περίπου μια βίζιτα)

Επισκέπτης
H μια ηταν μαυρομαλλα ισιο μεχρι τον ωμο, κανονικου αναστηματος σπαθι σωμα και βγηκα εξω πρησμενος :grin:
H δευτερη ενα - δυο τσικ παρακατω στο γενικο συνολο, αλλα προς Θεου δεν την αποκαλεις μπαζο!

Αναφορικα με αυτο που λες θεματοθετη, να η τσα2 του Πειραιως 192 το παραδεχτηκε, ειχαμε συζητηση κλπ κλπ....
Το ιδιο στο Κων/πολεως 166. Αρα το εχουν παρει το μηνυμα ειτε ευθεως (οσοι παζαρευουν) ειτε εμμεσως (αναδουλειες).
Απλα εμεις που συμφωνουμε στη δημιουργια του παρατηριου τιμων, θα πρεπει να κινηθουμε συλλογικα (προτιμοτερο) και το κυριοτερο => να συζηταμε.
Καλο βραδυ παιδες!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Καλή τύχη με τις Καλαματιανές,@Ntoutara!
(Άραγε η περιοχή διατηρεί τη φήμη του "Σ.Σ.Σ");

Επισκέπτης
Δεν εχω ιδεα γιατι απουσιαζω 2 χρονια τουλαχιστον :grin:
Τωρα για τις επιλογες εκει κατω ειναι δυο => ενα μπουρδελο σε επιπεδο Μεταξουργειου. Ειναι ηδη παλιο, πρωτοπηγα το 2006 και δεν το ανακαινησαν καθολου ως προπερσυ και δεν κοβω ναχει αλλαξει κατι τον υπολοιπο χρονο....
Απο την αλλη ειναι το στουντιο της glikoulas που της πεταξα ηδη σποντες στο θρεντ της :rockon: ομως εχω αλλες προτεραιοτητες.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Καλώς,αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα!Άλλο το Κολωνού 30,23,κ.ά,και άλλο το Ιάσωνος 31 υπόγειο π.χ.!
Στο "Καλαματιανές" στις... ελευθέρας βοσκής αναφερόμουνα,αλλά μάλλον χλωμά τα πράγματα...

Επισκέπτης
Ελευθερης βοσκης στην Καλαματα ουδεποτε ειχα αλισβερισια, τωρα σε τετοιες εποχες κικιρικο σιγα μην ψαξω για τετοιες φασεις.

Συντομη μεσημεριανη εφοδο σε στοχευμενη περιοχη.

Μπουρδελοεκπτωσεις γιοκ but τα παντα ρει ν3

Αλκαμενους 117 δεν κανουμε η απαντηση αλλοδαπης τσατσαρας

Ρεμουνδου 21 οροφος ελεος φαλαινα 40+

Ρεμουνδου 21 ισογειο απορησε η τσα2

Ρεμουνδου 20 ητανε στοκος ακουγε με σκυμμενο κεφαλι δεν ειπε τιποτα

Αγιου Πετρου 7 γιαγια ξανθια γιοκ σε ολα (ακαπ, εκπτωση & κωλο)

Αυτα, αν βρω χρονο ισως περασω κι απο αλλα μαγαζια το σουρουπο, αν και νομιζω οτι εχω προσφερει αρκετα :grin: ο καιρος γαρ εγγυς θα πεσουν οι τιμες!

Επισκέπτης
Σωστα.Τη μοναδικη φορα που εχω περασει απο στουντιο μου φανηκε αλλοκοτο το ολο εγχειρημα.Η τσατσα μου επιασε τη κουβεντα προτρεποντας με να καθισω στο σαλονι για ψιλη κουβεντα και προτεινοντας μου τι θα πιω.Λες και πηγα για βεγγερα.

ηθελε να μαθει ποιος εισαι,αν γραφεις πουθενα κι αναλογως το ψευδωνυμο να μαθητευσει την φασολα της.
και μολις με το καλο πας 2-3 φορες να μαρκαριστεις και να γραψεις κατι πολυ παραπανω απο την σκετη αληθεια.
ας πουμε το 5 να γινει 8 κι οτι στο δωματιο υπηρχε ανεση χρονου και λογακια. χαχαχαχα.
πρεπει να φαινεται ανεκτικη η κοπελα για να πανε σουμπουτοι οι αβγαλτοι.
και προς θεου,μην γραψεις τι εγινε στο δωματιο,μονο γενικοτητες για να ριχνει ξεπετες η κοπελα
οταν θελει κι οπου δεν τρωει κραξιμο.
αλλα ας το αφησουμε αυτο μιας κι ο ντουνταρας κανει πολυ ωφελιμα δρομολογια και μπραβο του.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ενημερωση για εκπτωσεις

Εκανα μια βραδυνη εφοδο πετωντας τη μπαλα στις τυπισσες & τους τυπους για ενδεχομενες εκπτωσεις σε διαφορα στουντιο. Φυσικα δε ΧΧΧ, αλλα περιγραφω συνοπτικα την κατασταση....

Κων/πολεως 132 & 130 δεν ανοιξαν την πορτα παρολο που περιμενα 1 λεπτο (χτυπησα 2 φορες κουδουνι), οποτε μεταβολη.

Κων/πολεως 128 απλο προγραμμα με 20ρικο παρακαλω!

Κων/πολεως 94 με 30 απλο προγραμμα και με 40 δωρακι μεσα στο δωματιο (δεν το αποκαλυψε εκπληξη ειπε). Την κουτουπωσα κανονικα στο σαλονι, με κουτουπωνε κι αυτη για μισο λεπτο!

Κων/πολεως 92 οροφος & ισογειο απλα προγραμματα απο 30Ε αμφοτερα.

Μ. Αλεξανδρου 133 30Ε απλο. Γονατισε διπλα μου, μιλησαμε 1 λεπτο τη χαιδεψα στα βυζια!

Ιερα οδος & Ευνειδων 20ρικο απλο εχει ντουζιερα, η τυπισσα ~40αρα γυρω αδυνατη μετριας εμφανισης συγκριτικα με τις αλλες.

Ιεροφαντων 9 απλο με 40Ε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Αφου σε ολα κανεις μπανιο, ανεση, καλυτερος χωρος, οχι πακηδες κλπ κλπ, ωρα να πιεσετε τα μαγαζια Φυλης και περιξ για 15Ε ;)
Ειναι ανοησια να σκασεις 20ρικο για απλο προγραμμα στη Φυλης.
Το δε Μεταξι, αρχιστε να πιεζετε για 7Ε....
Ετσι να τις τσουξει....
Λεπτομερειες διαλογων με ρωτατε....

ΚΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ!
ευχαριστούμε για την ενημέρωση  :hi:

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν η τιμή πέσει πιο κάτω από την εξευτελιστική τιμή των 10 ευρό το Μετάξι και η Φυλής θα γίνουν πακιστανικά-αλγερινά-σομαλινά  :2funny: γκέτο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν η τιμή πέσει πιο κάτω από την εξευτελιστική τιμή των 10 ευρό το Μετάξι και η Φυλής θα γίνουν πακιστανικά-αλγερινά-σομαλινά  :2funny: γκέτο
Να ρίξουν τις τιμές και να τα κάνουν only greek δεν παίζει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom