Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
σαλτα κ πηδήξου άλλη μια φορά λοιπόν σκατόφλωρε
κλαψε λιγο ακομα για τις τιμες...εχει πλακα
σαλτα κ πηδήξου άλλη μια φορά λοιπόν σκατόφλωρε
δεν σου ειπα τιποτα μεχρι τωρα γιατι λεω οκ,εχει ψηλα την μυτη και δεν θελει σκοντο κατι που συμφωνω
αφου ουτε κι εγω κανω.αλλο που κοιτω να παρω ολο τον καταλογο στην βασικη τιμη και να σου πω γινεται-γινεται
οπως λεει κι ο παντελιδης σε ενα τραγουδι του.
αλλα αυτο που εγραψες με το να πουλαει το κορμι για 20 ευρω οτι δεν γινεται,ηταν πολυ σκατενιο.
νταβας δεν φαινεσαι οποτε μηπως εισαι ερωτευμενος με καμια απο αυτες που πινουν τα χυσια μας;
κλαψε λιγο ακομα για τις τιμες...εχει πλακα
φιλε εχω να παω φυλης απο τα 17....να ειμαι ερωτευμενος απο τα 17 λιγο δυσκολο...
Πρέπει μόνος σου να επιστρέψεις στο παρόν θρεντ κ να μας ανακοινώσεις ότι έπαιξες με 40Λεω να κατηφορισω προς την Κατεχακη πιο μετα....θα μου το αφησουν 40 € αραγε?
Σωστα.Τη μοναδικη φορα που εχω περασει απο στουντιο μου φανηκε αλλοκοτο το ολο εγχειρημα.Η τσατσα μου επιασε τη κουβεντα προτρεποντας με να καθισω στο σαλονι για ψιλη κουβεντα και προτεινοντας μου τι θα πιω.Λες και πηγα για βεγγερα.σωστα φιλαρακο,στα ντελα τα τσατσονια λενε μουφες οτι χανουν ταληρα ανα ραντεβου λες και το γιαπι
ειναι δικο τους,στα στουντιο στο παιζουν φιλαρακια με ψιλη κουβεντουλα και στα κυριλε μασατζιδικα
στο παιζουν και γνωστοι δηθεν που ηγουνται τιποτα πολυεθνικων.οσο πιο ψηλα τοσο πιο φαντεζι τα κυριζια.
Ενημερωση στουντιο παρτ 3
Πειραιως 193 ομιλητικοτατη Βουλγαρα τσα2, μιλησαμε σχεδον 2 λεπτα, ανεφερε οτι εχει πτωση στο τζιρο και ξεκινανε απο 40Ε το απλο προγραμμα. Μοναχα που αντι για γυναικα παρουστιαστηκε μια φαλαινα 1.70 επιπεδου Μεταξουργειου. Μια δουλευει ανα βαρδια, δευτερη δεν ερχεται γιατι θα χαζευει ασκοπα λογω αναδουλειας ανεφερε παλι η τσα2.
Πειραιως 121 εδω ειχα προβλημα γιατι η τσα2 ηταν προχθες σε καποιο απο τα Κων/πολεως, επομενως απεφυγα να μιλησω πολυ, προσπαθουσα να μην την κοιταζω καταμουτρα LOL...
Τωρα μαθατε τι προβληματα εχει ο πορνοδημοσιογραφος...
Η γκομενα ωραια 40€ απλο, 50€ ακαπ πιπα => δε ρωτησα για τελειωτικο => επρεπε να τελειωνει γρηγορα η παρουσια μου εκει, ευτυχως δε με αναγνωρισε!
Κασσανδρας 4 οροφος 40 απλο
Κασσανδρας 4 ισογειο 40 απλο, με 70 παρτουζα τις δυο.
Κασσανδρας 8Β εκπτωση ΓΙΟΚ, αλλα ειπαμε τα παντα ρει.
Τα υπολοιπα της οδου, ειτε δεν ανοιγαν την πορτα, ειτε αρχιζαν βαρδυα τα μεσανυχτα.
Ενημερωση πορτελων παρτ 2
Κων/πολεως 166 πετρινος διαδρομος δυο μιλφ, η μια ωραια φοραδε ξανθια, 15€ με ακαπ πιπα και τελειωτικο στους βυζους (οχι στομα). Η δευτερη μια μελαχρινη κατσαρομαλλα κοντουλα. Ιδιο προγραμμα κι αυτη, δε ρωτησα αν με 20ρικο δινουν κωλο ειτε τελειωτικο στο μαουθ.
Κων/πολεως 166 ημιυπογειο ηταν σε αλλαγη βαρδυας, οποτε μεταβολη.
ΜΟΡ ΙΝΦΟ ΑΜΠΑΟΥΤ ΠΑRLES
Στην Κασσανδρας πετυχα νεαρο, του συστηθηκα ποιος ειμαι και για τουτο θρεντ.
Προσπαθηστε να κινηθειτε αναλογα, διαδωστε παντου το θεμα!
Ωρες εφοδου 22:30-23:30
Εδω σταματουν οι εφοδοι μου, αυριο μετακομιζω, η συνεχεια σε σας!
Σωστα.Τη μοναδικη φορα που εχω περασει απο στουντιο μου φανηκε αλλοκοτο το ολο εγχειρημα.Η τσατσα μου επιασε τη κουβεντα προτρεποντας με να καθισω στο σαλονι για ψιλη κουβεντα και προτεινοντας μου τι θα πιω.Λες και πηγα για βεγγερα.
ευχαριστούμε για την ενημέρωσηΕνημερωση για εκπτωσεις
Εκανα μια βραδυνη εφοδο πετωντας τη μπαλα στις τυπισσες & τους τυπους για ενδεχομενες εκπτωσεις σε διαφορα στουντιο. Φυσικα δε ΧΧΧ, αλλα περιγραφω συνοπτικα την κατασταση....
Κων/πολεως 132 & 130 δεν ανοιξαν την πορτα παρολο που περιμενα 1 λεπτο (χτυπησα 2 φορες κουδουνι), οποτε μεταβολη.
Κων/πολεως 128 απλο προγραμμα με 20ρικο παρακαλω!
Κων/πολεως 94 με 30 απλο προγραμμα και με 40 δωρακι μεσα στο δωματιο (δεν το αποκαλυψε εκπληξη ειπε). Την κουτουπωσα κανονικα στο σαλονι, με κουτουπωνε κι αυτη για μισο λεπτο!
Κων/πολεως 92 οροφος & ισογειο απλα προγραμματα απο 30Ε αμφοτερα.
Μ. Αλεξανδρου 133 30Ε απλο. Γονατισε διπλα μου, μιλησαμε 1 λεπτο τη χαιδεψα στα βυζια!
Ιερα οδος & Ευνειδων 20ρικο απλο εχει ντουζιερα, η τυπισσα ~40αρα γυρω αδυνατη μετριας εμφανισης συγκριτικα με τις αλλες.
Ιεροφαντων 9 απλο με 40Ε.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Αφου σε ολα κανεις μπανιο, ανεση, καλυτερος χωρος, οχι πακηδες κλπ κλπ, ωρα να πιεσετε τα μαγαζια Φυλης και περιξ για 15Ε ;)
Ειναι ανοησια να σκασεις 20ρικο για απλο προγραμμα στη Φυλης.
Το δε Μεταξι, αρχιστε να πιεζετε για 7Ε....
Ετσι να τις τσουξει....
Λεπτομερειες διαλογων με ρωτατε....
ΚΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ!
Να ρίξουν τις τιμές και να τα κάνουν only greek δεν παίζει;Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν η τιμή πέσει πιο κάτω από την εξευτελιστική τιμή των 10 ευρό το Μετάξι και η Φυλής θα γίνουν πακιστανικά-αλγερινά-σομαλινά γκέτο