Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αλλα αν ειναι στα 100 δεν θα κανω παζαρια σαν τον γυφτο οπως εσυ...

το να πηγαινεις εσυ σαν τον γυφτο να ζητας ελεημοσυνες ειναι τραγικο...

αυτο δεν καταλαβαινετε....
Αλλο πραγμα η ελεημοσυνη κι αλλο το παζαρι. Οπως αλλο το παπαρι κι αλλο το παλαμαρι. Συμβουλεψου ενα λεξικο  :2funny:

οκ μαν....αυτο το αθλημα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι για φτωχαδακια...οποιος εχει παει...
Κατι τυποι σαν του λογου σου εφεραν τη Ν.Δ. εκει που ειναι τωρα. Αφου το θες και πολιτικα να στο πω. Με τις επιδειξεις σας.

ειστε γυφτοι οπως και να το κανουμε
Aφου με αποκαλεσες γυφτο, θα σου απαντησω τα εξης:
Προτιμω να γινω φραγκοφονιας, καρμιρης, Σκρουτζ, γυφτος αντι να τα δινω απλοχερα στις τυπισσες.
Με τα 5Ε πονηριδη ριχνω μια μελετημενη μπομπιτσα στο Στοιχημα και αν κατσει παιρνω απο 50-500Ε (αναλογα με τις αποδοσεις και τις επιτυχιες). Επομενως, δε χαριζω τιποτα για να μου πει ευχαριστω καμμια απο δαυτες.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
οκ μαν....αυτο το αθλημα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι για φτωχαδακια...οποιος εχει παει...αν ειναι να διαπραγματευεσαι το 50αρικο βρες κανα ξεκολο να γαμας τζαμπα....εχει καταντησει αηδια...ειστε γυφτοι οπως και να το κανουμε

απορώ πώς αυτό το νήμα σου κίνησε την περιέργεια να μπεις  :think:

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280
Με τα 5Ε πονηριδη ριχνω μια μελετημενη μπομπιτσα στο Στοιχημα και αν κατσει παιρνω απο 50-500Ε (αναλογα με τις αποδοσεις και τις επιτυχιες). Επομενως, δε χαριζω τιποτα για να μου πει ευχαριστω καμμια απο δαυτες.

Τύπε, εκπληκτικό επιχείρημα ....

dimisabsolut

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
απορώ πώς αυτό το νήμα σου κίνησε την περιέργεια να μπεις  :think:

Στέλιο δεν συμφωνώ, στο νήμα αυτό δεν πρέπει να μπουν και να ποστάρουν μόνον όσοι συμφωνούν με τη μείωση των τιμών αλλά κι αυτοί που δεν συμφωνούν. Μόνον έτσι μπορείς στατιστικά να κρίνεις πόσοι θέλουν και πόσοι δεν θέλουν.
Άποψη δεν έχω για τα studio ή τα μπουρδέλα διότι δεν πηγαίνω αλλά νομίζω ότι σε αυτούς τους χώρους με τον τρόπο που γίνεται το παιχνίδι -ψεκάστε σκουπήστε τελειώσατε- μια χαρά παζάρια μπορούν να γίνουν και δεν είναι καθόλου γυφτιά. Όπως σε κάθε μαγαζί που έχεις τα χρήματα και έχεις επιλέξει το εμπόρευμα και προσπαθείς να το πάρεις με έκπτωση.
Στις ανεξάρτητες όμως νομίζω ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αυτές που είναι παλιές με σταθερή αξία λόγω κρίσης κατεβάζουν μόνες τις τιμές και έτσι προτιμώνται από αυτές που δεν τις κατεβάζουν ή από αυτές που έχουν ίδια τιμή αλλά δεν αξίζουν το ίδιο σε εμφάνιση/ υπηρεσίες/διάθεση κλπ, οι νέες για τους δικούς τους λόγους βάζουν μία τιμή που νομίζουν αυτές ότι αξίζουν και ανάλογα θα κριθούν από τους παίκτες. Σε κάθε περίπτωση ανεξάρτητης είναι νομίζω αστείο να μιλάμε για παζάρια, διότι παζάρια για εκπτώσεις έχω καταλάβει ότι ούτως ή άλλως γίνονται, αλλά μένει μεταξύ της κοπέλας και του παίκτη για λόγους ευνόητους και μετά ακολουθούν προμοταρίσματα ή θαψίματα ανάλογα.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Στέλιο δεν συμφωνώ, στο νήμα αυτό δεν πρέπει να μπουν και να ποστάρουν μόνον όσοι συμφωνούν με τη μείωση των τιμών αλλά κι αυτοί που δεν συμφωνούν. Μόνον έτσι μπορείς στατιστικά να κρίνεις πόσοι θέλουν και πόσοι δεν θέλουν.
Άποψη δεν έχω για τα studio ή τα μπουρδέλα διότι δεν πηγαίνω αλλά νομίζω ότι σε αυτούς τους χώρους με τον τρόπο που γίνεται το παιχνίδι -ψεκάστε σκουπήστε τελειώσατε- μια χαρά παζάρια μπορούν να γίνουν και δεν είναι καθόλου γυφτιά. Όπως σε κάθε μαγαζί που έχεις τα χρήματα και έχεις επιλέξει το εμπόρευμα και προσπαθείς να το πάρεις με έκπτωση.
Στις ανεξάρτητες όμως νομίζω ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αυτές που είναι παλιές με σταθερή αξία λόγω κρίσης κατεβάζουν μόνες τις τιμές και έτσι προτιμώνται από αυτές που δεν τις κατεβάζουν ή από αυτές που έχουν ίδια τιμή αλλά δεν αξίζουν το ίδιο σε εμφάνιση/ υπηρεσίες/διάθεση κλπ, οι νέες για τους δικούς τους λόγους βάζουν μία τιμή που νομίζουν αυτές ότι αξίζουν και ανάλογα θα κριθούν από τους παίκτες. Σε κάθε περίπτωση ανεξάρτητης είναι νομίζω αστείο να μιλάμε για παζάρια, διότι παζάρια για εκπτώσεις έχω καταλάβει ότι ούτως ή άλλως γίνονται, αλλά μένει μεταξύ της κοπέλας και του παίκτη για λόγους ευνόητους και μετά ακολουθούν προμοταρίσματα ή θαψίματα ανάλογα.

Με μπέρδεψες καθώς διαφωνείς συμφωνώντας..  :think: Τον ρωτάω γιατί μπήκε στη διαδικασία να χαλιέται και να αντικρούει το 99% των επιχειρημάτων για μείωση τιμής που συζητάμε εδώ. Το θέμα είναι πρόταση για μείωση τιμών (δεν θέτει ερώτημα δημοψηφίσματος) καθώς δεν έχει κάποια λογική να διαφωνείς. Εκτός και αν το εισόδημά σου εξαρτάται από ενασχολήσεις με το συγκεκριμένο κλάδο.

Και για να ξεκαθαρίσω κάτι. Εδώ δε μιλάμε για μαρκέ τιμές που και καλά το να ζητήσεις έκπτωση κλπ είναι γυφτιά. Συνεπώς η τιμή καθορίζεται από τον αγοραστή της υπηρεσίας. Απλά τα πράγματα. Αν κάποιος θέλει να δίνει και 1000 ευρώ για ραντεβού είναι δικαίωμά του. Το μόνο που ξέρω εγώ είναι το πώς χαρακτηρίζουν τέτοιες περιπτώσεις τα κορίτσια και για ποιο λόγο δίνει περισσότερα χρήματα.  :hi:   

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Με μπέρδεψες καθώς διαφωνείς συμφωνώντας..  :think: Τον ρωτάω γιατί μπήκε στη διαδικασία να χαλιέται και να αντικρούει το 99% των επιχειρημάτων για μείωση τιμής που συζητάμε εδώ. Το θέμα είναι πρόταση για μείωση τιμών (δεν θέτει ερώτημα δημοψηφίσματος) καθώς δεν έχει κάποια λογική να διαφωνείς. Εκτός και αν το εισόδημά σου εξαρτάται από ενασχολήσεις με το συγκεκριμένο κλάδο.

Και για να ξεκαθαρίσω κάτι. Εδώ δε μιλάμε για μαρκέ τιμές που και καλά το να ζητήσεις έκπτωση κλπ είναι γυφτιά. Συνεπώς η τιμή καθορίζεται από τον αγοραστή της υπηρεσίας. Απλά τα πράγματα. Αν κάποιος θέλει να δίνει και 1000 ευρώ για ραντεβού είναι δικαίωμά του. Το μόνο που ξέρω εγώ είναι το πώς χαρακτηρίζουν τέτοιες περιπτώσεις τα κορίτσια και για ποιο λόγο δίνει περισσότερα χρήματα.  :hi:   
Μην αναλωθούμε άλλο στο τρολο-παπαρο bot...

Οι τιμές ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ κ θα το καταλάβουν καλά κάτι κωλότρυπες που κάνουν το καψώνι τους εδώ μέσα...

Επισκέπτης
Θα ξανακάνω μια έφοδο στα υπόλοιπα μαγαζιά σήμερα, την Κυριακή μετακομίζω ταξιδεύοντας με την AIDSean airlines :grin:
Προτείνω το θέμα να στικαριστεί και καλύτερα να μετονομαστεί σε παρατηρητήριο τιμών ώστε να ενημερώνεται τακτικά η βάση δεδομένων!
Π.χ. ακάπ πίπα με τόσα Ευρώ εκεί (ή δραχμές που ξέρουμε το μέλλον μας), :zfuck: κωλοτρυπίδα σιαπέρα κλπ κλπ

Αν κάποιος θέλει να δίνει και 1000 ευρώ για ραντεβού είναι δικαίωμά του. Το μόνο που ξέρω εγώ είναι το πώς χαρακτηρίζουν τέτοιες περιπτώσεις τα κορίτσια και για ποιο λόγο δίνει περισσότερα χρήματα.  :hi:    
ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ, ΠΕΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!
Ζήτω οι τσιγγουνιές! :rockon:
Μα να δώσεις φακελάκι στο γιατρό για να σε προσέξει καλύτερα ειδικά αν έχεις πρόβλημα υγείας σοβαρό κάπως να το χωνέψω....
Για μια τρύπα (ή τρύπες ανάλογα τι δίνει) να την χαρτζιλικώσεις και παραπάνω?
Τι :uglystupid: ήμουνα όταν τα έδινα παλιότερα!

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26

dimisabsolut

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Οκ τώρα κατάλαβα τι εννούσες και συμφωνώ.
Πιστεύω ότι εάν είναι να παζαρέψεις με την ανεξάρτητη κάντο αλλά κάντο πριν το ραντεβού από το τηλέφωνο όχι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Οι τιμές με κώλο πρέπει να αγγίζουν τα 80, με 2 εκτονώσεις, ελευθερη πιπα κ cim ΄H cif

Χωρίς κώλο στα 60 και τα ρδέλα να μπουν στο 15αρι, η πτώση είναι μεγάλη, κλαίνε οι βίζιτες,οι γραφειοκράτορες,οι οδηγοί,οι τηλεφωνήτριες,οι τσατσάδες...θα τις αναγκάσει όλες να δουλέψουν με χαμηλότερα πακέτα.

Επισκέπτης
καλα τα λετε και τα γραφετε για να ξεσπατε αλλα οι τιμες δεν προκειται να πεσουν ποτε στην ελλαδα.
απεχουμε πολυ απο ευρωπαικα προτυπα και οργανομενες καταστασεις,εδω η καθε μπαζολα πουτσογλυφτρα φασολα
ερχεται για να βρει ευκολο κερδος,κατι που βρισκει με ολο και καποιον μαλακοκαβλη λοβερ μποι.
αυτες στις χωρες τους γαμιονταν πατοκορφα με δυο δεκαρες,ερχονται εδω τωρα για να κανουν πλιατσικο και αν πιαστουν
καθονται,παιρνουν 2-3 σπιτακια και μην τον ειδατε τον παναη.αλλιως την κανουν για αλλες πολιτειες
η βρισκουν τιποτα γκασμαδες να τους αρμεγουν,καλα ρε παιδες που ζειτε που νομιζετε θα πεσουν οι τιμες;

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
καλα τα λετε και τα γραφετε για να ξεσπατε αλλα οι τιμες δεν προκειται να πεσουν ποτε στην ελλαδα.
απεχουμε πολυ απο ευρωπαικα προτυπα και οργανομενες καταστασεις,εδω η καθε μπαζολα πουτσογλυφτρα φασολα
ερχεται για να βρει ευκολο κερδος,κατι που βρισκει με ολο και καποιον μαλακοκαβλη λοβερ μποι.
αυτες στις χωρες τους γαμιονταν πατοκορφα με δυο δεκαρες,ερχονται εδω τωρα για να κανουν πλιατσικο και αν πιαστουν
καθονται,παιρνουν 2-3 σπιτακια και μην τον ειδατε τον παναη.αλλιως την κανουν για αλλες πολιτειες
η βρισκουν τιποτα γκασμαδες να τους αρμεγουν,καλα ρε παιδες που ζειτε που νομιζετε θα πεσουν οι τιμες;
Σε αυτό το θρεντ σε λίγες μέρες, καιρό, πανηγυρικά θα ανακοινώνουμε το πρώτο ποστάρισμα..

ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΑ 100 ΜΕ 2 ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ

ΜΠΑΖΑΚΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ,ΧΟΝΤΡΟΥΛΕΣ Ή ΓΚΙΛΦ, ΕΩΣ 50-60

ΜΟΥΝΙΤΣΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 80 ΜΕ ΚΩΛΟ

ΜΟΥΝΙΤΣΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΟ 60

Αν κ ήδη Αλίκη κ Άντζελα έκαναν την αρχή, ο ντουντάρας σε τσάρκα εντόπισε κ εγραψε για 15αρι σε ρδελο και στουντιάκι με 20 έως 30, μια-δυο σελίδες πριν

Επισκέπτης
τον διαβασα τον ντουνταρα και συμφωνω πως καλα εκανε και να'ναι καλα που ασχοληθηκε.του εχω απαντησει.
το κατοσταρικακι με διμπαλο που λες αν κατσει στα ισα για ολους μιας και στα κονε ολο και κατι εχει
ο καθενας μας,πιστευω θα ειναι γροθια στο στομαχι των τραγικοπουστων γρσαφειατζηδων.
οι αλλες κατηγοριες που εγραψες ειναι καπως στο μετα χωρις να χανουν βεβαια την αξια τους.
ελπιζω και στα στουντιο να πεσουν γιατι το 50αρι πιανει τοπο μονο αν ειναι καλο το γαμησι.
δηλαδη ετσι κι ετσι κι ας γραφουν οι σαλιαρηδες εδω μεσα της ψωλης τους τον χαβα για ωραιες στιγμες
στο δωματιο με τις κοπελες που ντε και καλα γαμανε.να ξεραν τι κοροιδιλικι τρωνε δεν θα ξαναπατουσαν.
αυτες μονο για πουτσα ειναι,μονο ετσι σε σεβονται,τα ξερετε νομιζω,δεν περιμενατε εμενα.

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
οκ μαν....αυτο το αθλημα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι για φτωχαδακια...οποιος εχει παει...αν ειναι να διαπραγματευεσαι το 50αρικο βρες κανα ξεκολο να γαμας τζαμπα....εχει καταντησει αηδια...ειστε γυφτοι οπως και να το κανουμε
παπαρίδη θα φας άγριο ΧΈΣΙΜΟ όπως όταν πήδαγες το Νεφελάκι κ σε έστειλε αδιάβαστο :shower:... :shit:

έχω πάρω τις τριπλάσιες βίζιτες από σένα από το 1998 έως σήμερα κ υποδείξεις από τόσο χθεσινούς δεν δέχομαι!!

Το νόημα του θρεντ το έπιασες αν και επαναλαμβάνεις όσα ήδη έχουμε πει..μπρούκλη μου εσύ..κόψε το τρολάρισμα  :effemine:

Επισκέπτης
μας πρηξατε τις μπαλεςςςς ρε !!!

εγω επιμενω για αυξηση των τιμων....δεν γινεται να πουλαει μια ιεροδουλη το σωμα της για 20 ευρω...μινιμουμ 50 ευρω και στην φυλης

δεν σου ειπα τιποτα μεχρι τωρα γιατι λεω οκ,εχει ψηλα την μυτη και δεν θελει σκοντο κατι που συμφωνω
αφου ουτε κι εγω κανω.αλλο που κοιτω να παρω ολο τον καταλογο στην βασικη τιμη και να σου πω γινεται-γινεται
οπως λεει κι ο παντελιδης σε ενα τραγουδι του.
αλλα αυτο που εγραψες με το να πουλαει το κορμι για 20 ευρω οτι δεν γινεται,ηταν πολυ σκατενιο.
νταβας δεν φαινεσαι οποτε μηπως εισαι ερωτευμενος με καμια απο αυτες που πινουν τα χυσια μας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom