Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
"Η φτώχεια φέρνει γκρίνια",και ο χώρος του αγοραίου έρωτα δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από τον κανόνα... Το ζητούμενο είναι,εάν κι εφόσον ομαλοποιηθεί η κατάσταση κάποια στιγμή,να εξορθολογιστούν οι τιμές και οι υπηρεσίες προς όφελος και των δύο πλευρών,και να παραμείνουν στην αγορά αυτές που αξίζουν,και στη δίκαιη τιμή!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
"Η φτώχεια φέρνει γκρίνια",και ο χώρος του αγοραίου έρωτα δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από τον κανόνα... Το ζητούμενο είναι,κι εφόσον ομαλοποιηθεί η κατάσταση κάποια στιγμή,να εξορθολογιστούν οι τιμές και οι υπηρεσίες προς όφελος και των δύο πλευρών,και να παραμείνουν στην αγορά αυτές που αξίζουν, και στη δίκαιη τιμή!

τον πουτσοοοοο κλαιγανε τρελε !

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
τον πουτσοοοοο κλαιγανε τρελε !
Ιδιοκτητης μπουρδελου εισαι ρε τυπε;Το 20 ευρω σημερα ειναι εξωπραγματικο και αυτο δε το αμφισβητει κανεις.Για μας που κανουμε 2 καταθεσεις τη βδομαδα βρεξει χιονισει.Εσυ μπορεις να διαθεσεις οπως θες τα λεφτα σου και με 60 αρια ,80 αρια, 120 αρια σε μασαζ,στριπτιζαδικα,σιτυ τουρς κλπ.Ελευθερη οικονομια εχουμε.

Επισκέπτης
Σαφως κι η φτωχια φερνει γκρινια....
Γιατι με τους δικους σας π.χ. δε γκρινιαζετε αν ελθει υψηλη η Εφορια ειτε οι αλλοι λογαριασμοι?
Σιγα μην εξαιρεθουν κι οι πριγκιπεσσες....
Η ερωτηση βασικα που εκανα πριν ξεκινησει το σαλοναρισμα και η ανακοινωση του προγραμματος ηταν αν παιζει εκπτωση λογω της επερχομενης κρισης. Σε μερικες περιπτωσεις μου ανεφεραν κατευθειαν το ποσο, σε αλλες με ρωτησαν με ποσα θες να το κανεις...

Τωρα ο Μr Fregoli, εθιξε πολλα ευαισθητα πραγματα, ειναι ομως αλλης συζητησης. Οχι οτι διαφωνω σε κατι, αντιθετως επαυξανω.

Με ξέρεις κι από...  χτες; :idiot:
Θα ελεγα οτι αυτος επρεπε να λεγοταν επιρρεπης κι οχι εσυ www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:45933/page:1/limit:10/]αξιζει εδω[/url] να μελετησετε τα σχολια με του Κυκλωπα. Επομενως Yianniskapsonis μη βιαζεσαι να κανεις κριτικα σχολια, στην τελικη οπως γραφει κι ο Κουκης, η οικονομια ειναι ελευθερη π.χ. χθες ειδα κερασια με 4Ε αλλα και με 1.

Δε γνωριζω καποιο απο τα μελη που αναφερθηκαν σε τουτο σχολιο

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Σαφως κι η φτωχια φερνει γκρινια....
Γιατι με τους δικους σας π.χ. δε γκρινιαζετε αν ελθει υψηλη η Εφορια ειτε οι αλλοι λογαριασμοι?
Σιγα μην εξαιρεθουν κι οι πριγκιπεσσες....
Η ερωτηση βασικα που εκανα πριν ξεκινησει το σαλοναρισμα και η ανακοινωση του προγραμματος ηταν αν παιζει εκπτωση λογω της επερχομενης κρισης. Σε μερικες περιπτωσεις μου ανεφεραν κατευθειαν το ποσο, σε αλλες με ρωτησαν με ποσα θες να το κανεις...

Τωρα ο Μr Fregoli, εθιξε πολλα ευαισθητα πραγματα, ειναι ομως αλλης συζητησης. Οχι οτι διαφωνω σε κατι, αντιθετως επαυξανω.
Θα ελεγα οτι αυτος επρεπε να λεγοταν επιρρεπης κι οχι εσυ www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:45933/page:1/limit:10/]αξιζει εδω[/url] να μελετησετε τα σχολια με του Κυκλωπα. Επομενως Yianniskapsonis μη βιαζεσαι να κανεις κριτικα σχολια, στην τελικη οπως γραφει κι ο Κουκης, η οικονομια ειναι ελευθερη π.χ. χθες ειδα κερασια με 4Ε αλλα και με 1.

Δε γνωριζω καποιο απο τα μελη που αναφερθηκαν σε τουτο σχολιο

ωραια αφου λοιπον η οικονομια ειναι ελευθερη γιατι δημιουργηθηκε αυτο το πουτσοthread ? τραβα βρες τα κερασια με το 1 ευρω και ασε εμας να παιρνουμε με τα 4 και μην μας τα κανετε μπαλονια....τοσο απλο

Επισκέπτης
Η οικονομια & καθε ειδους αγαθα/υπηρεσιες ειναι ελευθερα, αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν πρεπει να το συζητα ο υπολοιπος κοσμος τουλαχιστον που δεν εχει την πολυτελεια να τα πετα απλοχερα. Αν εσυ νομιζεις οτι αυξανοντας τις τιμες (οποτε θαχει ευπορους οικονομικα κυριως) θα κανουν καλυτερες υπηρεσιες, ενταξει παω πασο που λεν στην Πρεφα. Αντι λοιπον να εκφραζεσαι οτι σου ζαλισαμε τα @@ρια με τετοια θρεντ (σημειωτεον δεν ειμαι ο θεματοθετης του) σκεψου οτι οταν η φωτια καιει το γειτονα, καποια στιγμη θαρθει και σε εσενα, δε θα τη γλυτωσεις. Εκτος κι αν ζεις μεσα σε σιδεροφρακτα κτηρια και κυκλοφορεις με συνοδεια φουσκωτων.
Ασχετα με την οικονομικη κριση δε σε επηρεαζει η ουτε η συναισθηματικη (αντιπαρεβαλε το Στελιο με τα υποδειγματικα του σχολια) και σκεφτεσαι μοναχα τον εαυτο σου. Δεν ειμαι ιεραποστολος ουτε ο καλος σαμαρειτης να κανω δωρεες, ομως τα μερικα Ευρω που εχω δε θα τα ξοδεψω σε δαυτες ΚΑΙ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.

Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω κι επαυξανω!
Πρεπει να αναπροσαρμοστουν τα τιμολογια...
Στην ιδια (πεθαμενη) αγορα ζουμε και κινουμαστε ολοι...
Και σταμασαζ που ειναι η δικη μου αδυναμια, πρεπει να γινει κατι...

Επισκέπτης
Ενημερωση για εκπτωσεις

Κων/πολεως 94 με 30 απλο προγραμμα και με 40 δωρακι μεσα στο δωματιο (δεν το αποκαλυψε εκπληξη ειπε). Την κουτουπωσα κανονικα στο σαλονι, με κουτουπωνε κι αυτη για μισο λεπτο!

τον κωλο ενοουν φιλαρακο,αλλου το απλο ντε και καλα.

Επισκέπτης
Δεν ξερω φιλε μου, τη ρωτησα μια φορα αλλα δεν το αποκαλυπτε κι ετσι δεν επεμεινα. Ετσι κι αλλιως περισσοτερο ειχα το μυαλο στην περιεργεια και την καταγραφη των αντιδρασεων, παρα στις επιμονες ερωτησεις.
Πιθανως να δινει κωλο με 40αρι γιατι η συγκεκριμενη (ως Βραζιλιανα δηλωθηκε) μου τον εφερε καταμουτρα και μου τριβοταν και τα συναφη.

Επισκέπτης
Δεν ξερω φιλε μου, τη ρωτησα μια φορα αλλα δεν το αποκαλυπτε κι ετσι δεν επεμεινα. Ετσι κι αλλιως περισσοτερο ειχα το μυαλο στην περιεργεια και την καταγραφη των αντιδρασεων, παρα στις επιμονες ερωτησεις.
Πιθανως να δινει κωλο με 40αρι γιατι η συγκεκριμενη (ως Βραζιλιανα δηλωθηκε) μου τον εφερε καταμουτρα και μου τριβοταν και τα συναφη.
τελοσπαντων καταλαβαινω οτι δεν θες να καρφωθεις οκ αλλα κωλο ενοουν με το <δωρακι>.δεν χρειαζεται να πεις ποια.
απορω γιατι ειπαν απλο ομως.μηπως σε ειχαν στην φακα περνας-φευγεις;
επιβεβεωνω και για 128 οτι το ριχνουν στα 20 γιουρο,ωραια η αποπειρα σου.

Επισκέπτης
Οχι φιλε, τι να καρφωθω?
Πως να σας το πω απλουστερα, ημουνα και λιγο βιαστικος, ενταξει γαμησι εχουμε φαει ολοι μας τωρα, στεναχωριες εχουμε. Η κοπελα που κανει το δωρο ειναι μια Βραζιλιανα (κανονικο σωμα υψος γυρω στο 1.65 ατακουνωτη), κατσαρο μαλλι μακρυ. Παντως ειχε σκουρο δερμα, ΟΚ οχι αραπινα κατραμι!
Για να διευκρινησω, βραδυνη ωρα περασα (μεταξυ 22:00-23:00).

Επισκέπτης
Οχι φιλε, τι να καρφωθω?
Πως να σας το πω απλουστερα, ημουνα και λιγο βιαστικος, ενταξει γαμησι εχουμε φαει ολοι μας τωρα, στεναχωριες εχουμε. Η κοπελα που κανει το δωρο ειναι μια Βραζιλιανα (κανονικο σωμα υψος γυρω στο 1.65 ατακουνωτη), κατσαρο μαλλι μακρυ. Παντως ειχε σκουρο δερμα, ΟΚ οχι αραπινα κατραμι!
Για να διευκρινησω, βραδυνη ωρα περασα (μεταξυ 22:00-23:00).

ειπες για διαλογους και λεω μην την ειδες στραβα,οκ φιλε καταλαβα,την τζουλια λες μαλλον.
καλη για γρηγορη καβαλα,κανει και λιγα κολπα.
να πω κατι εδω αφου βλεπω ασχολειστε,μειωση δυσκολο να κανουν,πιο καλο για'μενα ειναι να ζητατε παραπανω πραγματα.
να παρουν οτι ειναι να παρουν τα ραμολι αλλα να δωσουν σερβις,ετσι κι αλλιως ρεπερτοριο εχουν,αφηστε τι λενε
στα προγραμματα,ολες κανουν παραπανω.

Επισκέπτης
OK man, περιμενα για να με ρωτησετε για να ποσταρω περισσοτερες λεπτομερειες για τους διαλογους. Ονοματα τωρα, σιγα μη ρωταγα εγω πως τη λενε τη μια ειτε την αλλη, απλα αποθηκευα στο κινητο τις τιμες με τις διευθυνσεις.
Αλλα κι αυτο που λες ωραιο ακουγεται π.χ. δε σου ζηταω εκπτωση θα παρεις 40αρι, αλλα θα δωσεις κωλαρακι! Ειτε ακαπ πιπα κλπ...........
Στο Κων/πολεως 92 η γκομενιτσα με ενα βυζακι μικρουλικο αλλα ρωγα τουμπανο (το χτυπησα απαλα στο κωλαρακι) μολις ακουσε την κουβεντα με τον τσατσο με το που βγηκε μου λεει οτι εισαι ωραιος, επειδη εξηγηθηκες αμεσα!
Για να συνοψισουμε η κινηση ειναι μια: απαιτειστε παραπανω υπηρεσιες με τα ιδια χρηματα ειτε εκπτωση (αν σας νοιαζει αυτο).

Πυρφορος ειμαι, δεν το αποκρυπτω. Αλλα αποφευγω δωρακια στις τυπισσες. Ειναι μετρημενες οι περιπτωσεις που εχω κανει δωρακια. Η τελευταια φορα ηταν στο Φ104 στην ξανθια Αλικη (της εδωσα ενα 10ρικο εξτρα στο 2ρο γαμησι) γιατι εφευγα για ταξιδι τις επομενες ημερες.

Αντε παιδια, ωρα να σας αφησω, σκεφτομαι να ξανακανω μια ενημερωση για αλλα στουντιο :cheesy: αλλα βαλτε κι εσεις πλατη!

Επισκέπτης
Αλλα κι αυτο που λες ωραιο ακουγεται π.χ. δε σου ζηταω εκπτωση θα παρεις 40αρι, αλλα θα δωσεις κωλαρακι! Ειτε ακαπ πιπα κλπ...........

θελει τροπο,δυσκολο με συμφωνια στο σαλονι γιατι θα βγει αγγαρεια και γιατι ακουνε τα τσατσονια.
δεν δουλευει και παντου το συστημα αλλα αμα δουλεψει,παιρνεις τα παντα στο διαβα σου.μια φορα να πιασει ομως
με την κοπελα εσπασε το τειχος και παει στον αυτοματο μετα.δεν προτεινεται ομως στους πολυ ευγενικους.
θελει τροπο οπως ολα στην ζωη.

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ωραια αφου λοιπον η οικονομια ειναι ελευθερη γιατι δημιουργηθηκε αυτο το πουτσοthread ? τραβα βρες τα κερασια με το 1 ευρω και ασε εμας να παιρνουμε με τα 4 και μην μας τα κανετε μπαλονια....τοσο απλο
αυτό το πουτσοθρεντ παπαρίδη μεγαλόστομε δημιουργήθηκε για να πηγαίνει ο κάθε ντουντάρας, εγώ και η αφεντιά πολλών και να παίζουνε μπάλα σε καλύτερες συνθήκες.
Να σε τρελάνω, έχω πάρει ντουετάκι με κώλο για μιάμιση ώρα με 150, τρεις ώρες ανεξάρτητο βιζιτάκι με κατοστάρικο( κ μάλιστα γνωστή)
Αυτά δεν θα προέκυπταν αν δεν έκανα τα κονέ κ τα νταραβέρια μου, εσύ πήγαινε κ δώσε στο κάθε βαλκανικό τσόλι κ διακοσάρες αμά λάχει να ούμε. Αντε γιατί μας τα έκανες τσουρέκια!!

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ενημερωση για εκπτωσεις

Εκανα μια βραδυνη εφοδο πετωντας τη μπαλα στις τυπισσες & τους τυπους για ενδεχομενες εκπτωσεις σε διαφορα στουντιο. Φυσικα δε ΧΧΧ, αλλα περιγραφω συνοπτικα την κατασταση....

Κων/πολεως 132 & 130 δεν ανοιξαν την πορτα παρολο που περιμενα 1 λεπτο (χτυπησα 2 φορες κουδουνι), οποτε μεταβολη.

Κων/πολεως 128 απλο προγραμμα με 20ρικο παρακαλω!

Κων/πολεως 94 με 30 απλο προγραμμα και με 40 δωρακι μεσα στο δωματιο (δεν το αποκαλυψε εκπληξη ειπε). Την κουτουπωσα κανονικα στο σαλονι, με κουτουπωνε κι αυτη για μισο λεπτο!

Κων/πολεως 92 οροφος & ισογειο απλα προγραμματα απο 30Ε αμφοτερα.

Μ. Αλεξανδρου 133 30Ε απλο. Γονατισε διπλα μου, μιλησαμε 1 λεπτο τη χαιδεψα στα βυζια!

Ιερα οδος & Ευνειδων 20ρικο απλο εχει ντουζιερα, η τυπισσα ~40αρα γυρω αδυνατη μετριας εμφανισης συγκριτικα με τις αλλες.

Ιεροφαντων 9 απλο με 40Ε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Αφου σε ολα κανεις μπανιο, ανεση, καλυτερος χωρος, οχι πακηδες κλπ κλπ, ωρα να πιεσετε τα μαγαζια Φυλης και περιξ για 15Ε ;)
Ειναι ανοησια να σκασεις 20ρικο για απλο προγραμμα στη Φυλης.
Το δε Μεταξι, αρχιστε να πιεζετε για 7Ε....
Ετσι να τις τσουξει....
Λεπτομερειες διαλογων με ρωτατε....

ΚΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ!
Σωστό report !! 

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Να σε τρελάνω, έχω πάρει ντουετάκι με κώλο για μιάμιση ώρα με 150, τρεις ώρες ανεξάρτητο βιζιτάκι με κατοστάρικο( κ μάλιστα γνωστή
Πως εισαι ομως σίγουρος ότι δε θα φας ξεπετα άμα κάνεις 'συμφωνία', την οποία δε θα ετρωγες άμα πλήρωνες κανονικά;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Πως εισαι ομως σίγουρος ότι δε θα φας ξεπετα άμα κάνεις 'συμφωνία', την οποία δε θα ετρωγες άμα πλήρωνες κανονικά;
δεν εισαι σιγουρος.σε τετοιες περιπτωσεις,μια ειναι η λεξη....κασκαντερ....και οτι βγει.

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
επειδή βασίζομαι στην τιμιότητα που διέπει, ακόμα και αυτές τις συναλλαγές, με τις ''εργαζόμενες ιέρειες ή γίδια του σεξ'' και στην εμπιστοσύνη περί μη ξεπέτας, κάποιες το τηρούν και πολύ ελάχιστες όχι, οι λεγόμενες ΄΄της αρπαχτής΄'
όπως έχουν τονίσει και άλλα μέλη, σε αυτές τις περιπτώσεις τρώνε ένα μαύρο εμπάργκο διαρκείας και όλα καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom