Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στο δωματιο αν βλεπω τη παραμικρη δυσκολια απο αποψη συνεργασιας με τη κοπελα τη διωχνω αμεσως και ζηταω πισω το χρημα απο τσατσο.καποιες φορες απορω με αυτους τους ανθρωπους.
Δεν το εχω κανει ποτε αυτο, γιατι δε γουσταρω να μπλεκω σε φασαριες με ατομα διαφορετικου κοσμου, που εχουν μαθει να σκεφτονται αλλιως (κι αυτος ειναι ενας λογος που δεν καθομαι να κανω συζητησεις ψυχολογιας και μαλακιας θα ελεγα μαζι τους). Βεβαια ενημερωνω το φορουμ με κριτικη ειτε σχολιο για τετοια περιστατικα φολων (οπως και το εχω κανει ηδη).

αλλοι τα πετανες στα τσιγαρα.
Εξυπακουεται οτι ειναι προτιμοτερο να χαλας τα χρηματα σου για ΧΧΧ αντι για το καπνισμα.

επισης το να εχεις συντροφο κοστιζει ακριβοτερα.δεν υπαρχει φτηνοτερη λυση για το μεσο ελληνα αν θελει να γαμησει
Σιγουρα κοστιζει η γυναικα/γκομενα αλλα ειδικα σε τετοιες δυσκολες καταστασεις τα οφελη μιας μονιμης σχεσης ειναι αναντικαταστατα και ποσο μαλλον το νοιωθεις στο πετσι σου οταν εισαι παντερημος (οπως ο γραφων).

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Το μόνιμο και καλό όλοι το θέλουν, αλλά για τους περισσότερους από εμάς ισχύει το "οι καλές είναι πιασμένες, και οι ελεύθερες... χεσμένες"! :'(

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ίσως δεν είναι το παρόντος θρέντ,αλλά τις γκόμενες εμείς τις κακομαθαίνουμε και μετά λέμε δεν είναι σχέσεις και τέτοια.
Τίποτα!Γουστάρεις να είσαι εδώ με μένα;Τρεξιματάκι για σπόρ (τζαμπέ στη φύση),βόλτα και άραγμα σε κάνα πάρκο (όπως ευρώπη) και αν
δουλεύω και έχω δυνατότητα μια στο τόσο (μήνα) θα σε κερνάω και ένα τραπέζι φαγητό. Αλλά τα χουμε γαμήσει όλα και απ την αρχή κεράσματα,όλα εγώ και μετά λέμε μας φταίνε αυτές,τόσο μαλάκες που γίναμε!

Ον τόπικ . Κάποιος είχε προβλέψει για την Αλίκη ότι μετά το 150 άρι θα ερχόταν το 80 άρι . Εύχομαι να ρθεί και κάτι καλύτερο απ το 80 άρι,40 άρι .

Επισκέπτης
Μετα απο αυτη τη συζητηση, ποσοι απο εσας σκεφτεστε να πειτε στα ισια στους τυπαδες => ριξτε τις τιμες, μπηκε πλαφον στα ΑΤΜ => else θα παρεις τα @@ρια του κριαριου.
Ειδικα για τα στουντιο, ας αφησουμε τη Φυλης στην ακρη (που κι εκει πρεπει να πεσει στο 15αρι).
Καλα τα συζητησαμε, δεν ηλθε ωρα για πραξη?
Εκτος κι αν νομιζετε οτι μας παρακολουθουν ολοι οι τσατσοι, ολες οι τσατσες κι ολες οι τσατσαρες. Οχι οτι δε μπαινουν καμποσοι, αλλα δε νομιζω κι ολοι...

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Μετα απο αυτη τη συζητηση, ποσοι απο εσας σκεφτεστε να πειτε στα ισια στους τυπαδες => ριξτε τις τιμες, μπηκε πλαφον στα ΑΤΜ => else θα παρεις τα @@ρια του κριαριου.
Ειδικα για τα στουντιο, ας αφησουμε τη Φυλης στην ακρη (που κι εκει πρεπει να πεσει στο 15αρι).
Καλα τα συζητησαμε, δεν ηλθε ωρα για πραξη?
Εκτος κι αν νομιζετε οτι μας παρακολουθουν ολοι οι τσατσοι, ολες οι τσατσες κι ολες οι τσατσαρες. Οχι οτι δε μπαινουν καμποσοι, αλλα δε νομιζω κι ολοι...

αντε παλι τα ιδια....παμε παλι απο την αρχη....αν πιστευεις οτι ειναι ακριβο δεν πας....τοσο απλο...δεν σε αναγκαζει κανενας....αν πιστευω οτι η τυροπιτα ειναι ακριβη και πρεπει να κανει 50 λεπτα φτηνοτερα δεν την αγοραζω....αν νομιζεις οτι τα 120 θεωρειται ψηλη τιμη για call-girl δεν ψωνιζεις απλα....απο την στιγμη που οι τιμες παραμενουνε εκει ψηλα σημαινει οτι υπαρχουνε ακομα ατομα που τα σκανε....μια πουτανα δεν θελει και πολλους για να ειναι κομπλε....με 7-8 σταθερους πελατες κομπλε ειναι....για ανεξαρτητη μιλαω...

τωρα στα μπουρδελα και στα στουντιο παλι νορμαλ ειναι οι τιμες....οι τιμες θα πεσουνε αν δεν υπαρχει ζητηση....δεν εχει νοημα να το συζηταμε εδω....οσο παει κοσμος ακομα οι τιμες θα παραμενουνε εκει που ειναι....τελος

τωρα αν καποιος εχει πιεστει οικονομικα και θελει ντε και καλα το call-girl να το παει 60 ευρω φουλ και να το ξεσκιζει 2 ωρες....αυτο ειναι αλλο θεμα....

εγω μια χαρα τα βλεπω τα πραγματα παντως

Επισκέπτης
Εισαι εν μερη ισοπεδωτικος, εφοσον ανοιχτηκε το θεμα και συζητιεται και ποσο μαλλον ανοιχτηκε πριν γινει τουτη οικονομικη ανωμαλια, θεωρησα οτι καλο ειναι να κανουμε μια νυξη προσωπο με προσωπο ωστε να επισπευστει η οποια εξελιξη. Δεν αναφερομαι σε προσωπικο υφος γιατι πολυ απλα δηλωσα Α-Π-Ο-Χ-Η για δεοντολογικους & οικονομικους λογους.
Απο εκει και περα, δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Δε θέλω να τρομάξω κανένα αλλά είναι μετρημένες οι μέρες που όσοι είναι Ελλάδα (ανεξαρτήτως εισοδήματος ή κομποδέματος) θα προσπαθούν να επιβιώσουν με χρήματα που πριν διέθεταν απλά για ένα φτηνό xxx ξενοδοχείο για 3 ώρες.

Και όλα αυτά θα συμβούν ανεξαρτήτως αποτελέσματος του δημοψηφίσματος. Ζούμε στιγμές αρχαίας Πομπηίας. Το ηφαίστειο έχει εκραγεί, η λάβα έχει μπει στην πόλη και εμείς παζαρεύουμε για να πέσουν οι τιμές ένα 20ρικο και να ικανοποιήσουμε μια ανάγκη μερικών λεπτών της ώρας.

Εγώ αλλάζω το status μου σε ΑΠΟΧΗ λόγω πένθους για τη χώρα μου. Δεν έχω διάθεση ούτε να γ@μησω (και ας με συμφέρει που έχουν πέσει έστω και ελάχιστα οι τιμές) ενώ ο συνάνθρωπός μου δίπλα υποφέρει, ούτε να συνεχίζω να δίνω μαύρο χρήμα σε αυτές και αυτούς που έχουν ντουλάπες ολόκληρες μαύρου χρήματος τις οποίες μάλιστα στέλνουν και εκτός συνόρων.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Δε θέλω να τρομάξω κανένα αλλά είναι μετρημένες οι μέρες που όσοι είναι Ελλάδα (ανεξαρτήτως εισοδήματος ή κομποδέματος) θα προσπαθούν να επιβιώσουν με χρήματα που πριν διέθεταν απλά για ένα φτηνό xxx ξενοδοχείο για 3 ώρες.
Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό φίλε?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

Και όλα αυτά θα συμβούν ανεξαρτήτως αποτελέσματος του δημοψηφίσματος. Ζούμε στιγμές αρχαίας Πομπηίας. Το ηφαίστειο έχει εκραγεί, η λάβα έχει μπει στην πόλη και εμείς παζαρεύουμε για να πέσουν οι τιμές ένα 20ρικο και να ικανοποιήσουμε μια ανάγκη μερικών λεπτών της ώρας.

Εγώ αλλάζω το status μου σε ΑΠΟΧΗ λόγω πένθους για τη χώρα μου. Δεν έχω διάθεση ούτε να γ@μησω (και ας με συμφέρει που έχουν πέσει έστω και ελάχιστα οι τιμές) ενώ ο συνάνθρωπός μου δίπλα υποφέρει, ούτε να συνεχίζω να δίνω μαύρο χρήμα σε αυτές και αυτούς που έχουν ντουλάπες ολόκληρες μαύρου χρήματος τις οποίες μάλιστα στέλνουν και εκτός συνόρων.

στελιο διαφωνω αλλα οκ δεν πειραζει...κομπλε....

ο συνανθρωπος δεν ξεκινησε να πειναει τωρα ξαφνικα....και οταν εψαχνες να γαμησεις την χριστιανα παλι στα σκουπιδια εψαχνε ο συνανθρωπος...δεν θελω να σου την μπω....απλα οσοι εχουνε στειλει τα χρηματα τους στο εξωτερικο ή εχουνε κανει καποια αποταμιευση της προκοπης μια χαρα θα ειναι...προβλημα θα εχουνε οι υπολοιποι

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
στελιο διαφωνω αλλα οκ δεν πειραζει...κομπλε....

ο συνανθρωπος δεν ξεκινησε να πειναει τωρα ξαφνικα....και οταν εψαχνες να γαμησεις την χριστιανα παλι στα σκουπιδια εψαχνε ο συνανθρωπος...δεν θελω να σου την μπω....απλα οσοι εχουνε στειλει τα χρηματα τους στο εξωτερικο ή εχουνε κανει καποια αποταμιευση της προκοπης μια χαρα θα ειναι...προβλημα θα εχουνε οι υπολοιποι

Φίλε μου δεν έχεις άδικο σε αυτό που γράφεις. Αν το δω και εγώ εγωιστικά, δε μου καίγεται καρφί μιας και εδώ και κάποια χρόνια δεν έχω σαν έδρα μου αποκλειστικά την Ελλάδα. Άλλωστε εδώ και μήνες έχω γράψει σε άλλο thread τι έπρεπε να κάνει κάποιος με τα τυχόν χρήματα που είχε σε ελληνικές τράπεζες. Έχω όμως και συγγενείς και φίλους στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να είμαι αναίσθητος. Επιπλέον, αυτό που θα ζήσουν σε λίγο οι Έλληνες που βρίσκονται ακόμα εντός των συνόρων το έχουν ζήσει μόνο οι παππούδες μας. Δεν θα παίζουν κανένα ρόλο οι αποταμιεύσεις σου όσο θα είσαι εδώ. Δυστυχώς η σημερινή εβδομάδα και οι επόμενες δεν έχουν καμία σχέση με την προηγούμενη και τις προηγούμενες γενικότερα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Συμφωνώ 100% μαζί σου φίλε! Αυτά ακριβώς έχω αναφέρει σε προηγούμενο post του παρόντος thread. Προσωπικά, δε με αφήνει ανεπηρέαστο η όλη κατάσταση.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Προσωπικά στενοχωριέμαι που όλα αυτά τα χρόνια των παχιών αγελάδων έκανα συνετή διαχείριση των χρημάτων μου,μην παίρνοντας διακοποδάνεια και λοιπές καταναλωτικές φούσκες, οπότε με την υπάρχουσα κατάσταση εξομοιώνομαι μ'αυτήν την κατηγορία... :huh: "Στερνή μου γνώση,να σε είχα πρώτα",πουτάνα θα τα έκανα τότε... Ας είναι,από εδώ και πέρα,ούτε σεντ για αποταμίευση και επένδυση για το μέλλον, όλα... κωλοτρυπίδες!

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
αντε παλι τα ιδια....παμε παλι απο την αρχη....αν πιστευεις οτι ειναι ακριβο δεν πας....τοσο απλο...δεν σε αναγκαζει κανενας....αν πιστευω οτι η τυροπιτα ειναι ακριβη και πρεπει να κανει 50 λεπτα φτηνοτερα δεν την αγοραζω....αν νομιζεις οτι τα 120 θεωρειται ψηλη τιμη για call-girl δεν ψωνιζεις απλα....απο την στιγμη που οι τιμες παραμενουνε εκει ψηλα σημαινει οτι υπαρχουνε ακομα ατομα που τα σκανε....μια πουτανα δεν θελει και πολλους για να ειναι κομπλε....με 7-8 σταθερους πελατες κομπλε ειναι....για ανεξαρτητη μιλαω...

τωρα στα μπουρδελα και στα στουντιο παλι νορμαλ ειναι οι τιμες....οι τιμες θα πεσουνε αν δεν υπαρχει ζητηση....δεν εχει νοημα να το συζηταμε εδω....οσο παει κοσμος ακομα οι τιμες θα παραμενουνε εκει που ειναι....τελος

τωρα αν καποιος εχει πιεστει οικονομικα και θελει ντε και καλα το call-girl να το παει 60 ευρω φουλ και να το ξεσκιζει 2 ωρες....αυτο ειναι αλλο θεμα....

εγω μια χαρα τα βλεπω τα πραγματα παντως
εσύ μια χαρά τα βλέπεις αλλά ρώτα εργαζόμενες κ όσους κάνουν τα κουμάντα να σου πουν ότι είναι τραγική η κατάσταση....αυτά που λες θα ίσχυαν λίγους μήνες ή χρόνια πριν...

Να γίνει έκτακτο eurogroup νταβάδων και να βάλουν νέες τιμές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, το μήνυμα το έχουν λάβει

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικά στενοχωριέμαι που όλα αυτά τα χρόνια των παχιών αγελάδων έκανα συνετή διαχείριση των χρημάτων μου,μην παίρνοντας διακοποδάνεια και λοιπές καταναλωτικές φούσκες, οπότε με την υπάρχουσα κατάσταση εξομοιώνομαι μ'αυτήν την κατηγορία... :huh: "Στερνή μου γνώση,να σε είχα πρώτα",πουτάνα θα τα έκανα τότε... Ας είναι,από εδώ και πέρα,ούτε σεντ για αποταμίευση και επένδυση για το μέλλον, όλα... κωλοτρυπίδες!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μπραβο σου Στελιο μιλησες ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ....
Χθες η γειτονισσα δεν εδωσε πορτοκαλαδα στο διχρονο κοριτσακι της.
Καθομουν εξω στη βεραντα αλλα πως να απλωσω και τις κεραιες να καταλαβω και πολλα, ισως να μην ηθελε να την κακομαθαινει για να φαει το μεσημεριανο, ισως δεν ειχε επειδη τσιγγουνευεται....
Το κοριτσακι εκλεγε φωναζοντας μαμα μου συνεχως.....
Δεν τους γνωριζω προσωπικα, αλλιως θα ηξερα περισσοτερα....
Απο τη μια ειμαι ατυχος που δεν εχω οικογενεια, απο την αλλη τυχερος που δεν εχω ευθυνες.

ΦΑΡΜΑΚΩΘΗΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ....

dimisabsolut

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς έρχονται χειρότερες ημέρες χωρίς καμία διάθεση κινδυνολογίας είτε με ΝΑΙ είτε με ΟΧΙ (με το δεύτερο μάλλον πιο σίγουρα) οπότε απορώ πως υπάρχει διάθεση για γαμήσι, εκτός εάν όποιος συνεχίζει δεν έχει οικογένεια και προχωράει με τη σκέψη να τα φάω τώρα πριν μου τα φάνε οι τράπεζες.... να πάω ευτυχισμένος .... 

Επισκέπτης
Ενημερωση για εκπτωσεις

Εκανα μια βραδυνη εφοδο πετωντας τη μπαλα στις τυπισσες & τους τυπους για ενδεχομενες εκπτωσεις σε διαφορα στουντιο. Φυσικα δε ΧΧΧ, αλλα περιγραφω συνοπτικα την κατασταση....

Κων/πολεως 132 & 130 δεν ανοιξαν την πορτα παρολο που περιμενα 1 λεπτο (χτυπησα 2 φορες κουδουνι), οποτε μεταβολη.

Κων/πολεως 128 απλο προγραμμα με 20ρικο παρακαλω!

Κων/πολεως 94 με 30 απλο προγραμμα και με 40 δωρακι μεσα στο δωματιο (δεν το αποκαλυψε εκπληξη ειπε). Την κουτουπωσα κανονικα στο σαλονι, με κουτουπωνε κι αυτη για μισο λεπτο!

Κων/πολεως 92 οροφος & ισογειο απλα προγραμματα απο 30Ε αμφοτερα.

Μ. Αλεξανδρου 133 30Ε απλο. Γονατισε διπλα μου, μιλησαμε 1 λεπτο τη χαιδεψα στα βυζια!

Ιερα οδος & Ευνειδων 20ρικο απλο εχει ντουζιερα, η τυπισσα ~40αρα γυρω αδυνατη μετριας εμφανισης συγκριτικα με τις αλλες.

Ιεροφαντων 9 απλο με 40Ε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Αφου σε ολα κανεις μπανιο, ανεση, καλυτερος χωρος, οχι πακηδες κλπ κλπ, ωρα να πιεσετε τα μαγαζια Φυλης και περιξ για 15Ε ;)
Ειναι ανοησια να σκασεις 20ρικο για απλο προγραμμα στη Φυλης.
Το δε Μεταξι, αρχιστε να πιεζετε για 7Ε....
Ετσι να τις τσουξει....
Λεπτομερειες διαλογων με ρωτατε....

ΚΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ!

lastfallen

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
1
Ολα αυτα σημαίνουν πως εχει επεκταθει η μοναξια και η κοινωνική απομόνωση. Και είναι κρίμα γιατι είμαστε μια χώρα που κλιματολογικά είναι ευλογημενη αλλα και οι Ελληνες ως λαός είμαστε αρκετα κονωνικοί και μπορούμε να αναπτύξουμε εύκολα κοινωνικές σχεσεις.
Εσεις κοροϊδεύετε ενα φαινόμενο που το ακουμπάτε μονο επιφανειακά βλέποντας το οτι κάνει κακο στις τιμές...
Δεν είναι λυπηρό όμως ένα νεο παιδι να πηγαίνει σε μια ιερόδουλη και να ψάχνει απλά μια συναισθηματική επαφή αφού βλέπει πως οι σημερινές κοπέλες θετουν άλλα "στανταρ" στην αναπτυξη σχεσεων πέραν του συναισθηματικού κομματιου?
Εχουν γίνει τοσο περίπλοκες πλεον οι ανθρωπινες σχεσεις..όλες αποβλέπουν στο πρακτικό όφελος και όχι στην αμοιβαία ανταλλαή ειλικρινών συναισθημάτων...

Πιστεύω πως το πρόβλημα τόσο στην απράδεκτη τιμολογιακή πολιτικη όσο και στα παρελκόμενα της έγκειται σε αυτη καθευατη την πορνεία όπως αυτη εξασκείται.

Ολα τα πορνεία του κέντρου, όλες αυτες οι απαράδεκτες τρωγλες με τις αμφιβόλου προελεύσεως εργαζόμενες επρεπε να είχαν κλείσει. Στη θεση τους να ανοίξουν κανονικα μπουρδέλα που να ελεγχονται απο το κράτος φορολογικά αλλά και υγειονομικά. Και εννοώ με αποδείξεις κλπ κλπ. Αλλιως συντηρύμε μια κατάσταση παραοικονομίας και μετα μας φταίει αν το 20 θα γίνει 15 και το 10 αν θα γίνει 7.
Προσπαθείτε να βάλετε κανόνες σε μια αγορά ασύδοτη και ανεξέλγκτη. Παραπονιέστε για τις τιμές λόγω κρίσης και ότι "το 20ρικο δεν βγαίνει εύκολα πλέον" χωρις να κοιτάτε γιατι συμβαίνει αυτο... Και αυτο γιατι ποικίλοι κλαδοι μεσα στην κοινωνία ζουσαν χρόνια ανεξέλγκτοι και στο απυρόβλητο (ενας απο αυτους και η πορνεία) και οδήγησαν στν κρίση με όλα τα επακόλουθα.
Και φυσικά τα αίτια είναι βαθύτερα...στην νοοτροπία του ίδιου του λαού...που δεν αλλάζει..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
πω φιλε μονο που σκεφτομαι ολη την μιζερια και την γκρινια που εχει να επακολουθησει τους επομενους μηνες για μειωση τιμων ξενερωνω....θα πας να γραψεις μια κριτικη θα βαζεις μια τιμη και θα σου την πεφτουνε 200 μαλακες να σου λενε οτι ειναι ακριβα αντι να κοιτανε την κριτικη και τι λες για την κοπελα...δεν νομιζω πλεον να εχει νοημα...το κακο εχει ηδη γινει...

για μενα ειναι ξεφτιλα να διαπραγματευεσαι το 20αρικο στην φυλης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom