Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
:2funny: :2funny: :2funny:

Άμεση αλλαγή στην αποχή λόγω εξελίξεων.. Καθολική αποχή από το πληρωμένο νιμού.

Γαμάτε μόνο τις γυναίκες σας, τις γκομένές σας, τις φίλες σας και τις τουρίστριες (αυτές μόνο επί πληρωμή -εννοώ να τους ζητάτε κάνα 50 αρι για να τις πηδήξετε ελεω capital controls)

Προστατέψτε τα χρήματά σας  :hi:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Προσωπική μου άποψη.....

.... μείωση τών τιμών θά είχε ώς άποτέλεσμα καιί τό κλείσιμο σε μιά πληθώρα οίκων !!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
:2funny: :2funny: :2funny:

Άμεση αλλαγή στην αποχή λόγω εξελίξεων.. Καθολική αποχή από το πληρωμένο νιμού.

Γαμάτε μόνο τις γυναίκες σας, τις γκομένές σας, τις φίλες σας και τις τουρίστριες (αυτές μόνο επί πληρωμή -εννοώ να τους ζητάτε κάνα 50 αρι για να τις πηδήξετε ελεω capital controls)

Προστατέψτε τα χρήματά σας  :hi:
Μεγάλη κουβέντα είπες μακάρι να υπήρχαν καμιά 100σταρια σαν εσένα  θα άλλαζαν όλα  προς το συμφέρον μας..

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Και πιο πολύ πρέπει να πονέσουν αυτές που ζητάνε 100σταρικα...

Επισκέπτης
Εγω παντως απο προχθες (λες κι ο γκαντεμης ειχα μυριστει κατι) ειχα ατονια, ετρωγα λιγο....
Αν παμε χειροτερα ενταξει δεν το συζητω ουτε για  :jerking: δε θα μπορεσω. Ηδη ειμαι 1.5 ημερα που ειμαι σε καταστολη :think:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Μεγάλη κουβέντα είπες μακάρι να υπήρχαν καμιά 100σταρια σαν εσένα  θα άλλαζαν όλα  προς το συμφέρον μας..

100 αρια? Λίγους λες. Δεν είναι μόνο όσοι είναι εδώ μέσα. Ήδη έχει πέσει νέκρα.. Οι μόνοι που κινούνται είναι οι μπουκαδόροι στα σπίτια..  :2funny: :2funny: Παρατηρήστε τι έχει να γίνει τις επόμενες ημέρες. Το μόνο κακό είναι ότι ήδη κάποιες άρχισαν να φεύγουν..

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Εγω παντως απο προχθες (λες κι ο γκαντεμης ειχα μυριστει κατι) ειχα ατονια, ετρωγα λιγο....
Αν παμε χειροτερα ενταξει δεν το συζητω ουτε για  :jerking: δε θα μπορεσω. Ηδη ειμαι 1.5 ημερα που ειμαι σε καταστολη :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαλαρωσε τρελε...δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα....

Επισκέπτης
Αν δε με πιστευεις ελα να βρεθουμε και σε προκαλω να παμε σε στουντιο κι αν με καταφερει η γκομενα θα κατσω μετα να με στραπονιαρει. Νοιωθω ερειπιο.....
Τεσπα ωρα να βγω εξω για ενα φτηνιαρικο καφε των 340.75 δραχμων και πολλα θα χαλασω, αρχισα να τα μετραω ολα......

Επισκέπτης
Δεν γίνεται αγαπητοί συναγωνιστές να πορευθούμε με τιμές μιας δεκαετίας ή επταετίας πριν

Εσείς με τα ''μαγαζιά'', γραφεία κτλ ρίχτε λίγο τις απαιτήσεις...

ξέρετε είναι το ''κακό κάρμα'' που με κάποιο τρόπο σας ''τρώει'' όσα έχετε βγάλει και έρχεται η νέμεσις μετά την αλλαζονεία...

χαμηλώστε λίγο το μύτο και ακούστε τι γίνεται έξω...

για πιάτσες κτλ προτείνω να πάει ένα δεκάρικο

Προτείνω

ΜΕΤΑΞΙ 7  ΕΥΡΩ ( ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΙΖΑ Η ΤΣΑΤΣΑ Ή Ο ΟΙΚΟΣ)

ΦΥΛΗΣ 15 ΕΥΡΩ  (ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ)

ΣΤΟΥΝΤΙΟ  30 (ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΜΥΓΕΣ)

ΒΙΖΙΤΕΣ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, ΩΣ ΜΠΑΖΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟΎΛΕΣ Ή ΓΚΙΛΦ

ΜΠΑΖΑ 40-60

ΜΟΥΝΑΡΕΣ
50-80

ΒΙΖΙΤΟΓΡΑΦΕΙΑ 80-100 ΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ

Ακούω προτάσεις  :hi:

Η Δουλεια στα στουντιο εχει πεσει παρα πολυ αγαπητε φιλε μου , οσες φορες πηγα για επισκεψη στα στουντιο οχι να περασω στο δωματιο απλα για επισκεψη δεν υπηρχε απολυτος καμια ψυχη στο σαλονι οπως επισης και εξω στον δρομο. Με εξαιρεση τα στουντιο στην Βριλησσου και 2 στουντιο στην οδος Κωνσταντινουπολεως στο Γκαζι. Μιλαμε η δουλεια εχει πεσει μεταξυ 60%-70% .

Προσωπικα για μενα οταν εχω καυλες πηγαινω σε ξενοδοχειο και φερνω ενα call-girls μεταξυ των τιμων 70 ευρω εως 120 ευρω την ωρα αναλογα την Γκομενα. Εδω και 3 μηνες εχω σταματησει τα στουντιο γιατι οσες φορες εχω παει εχω φυγει πολυ πικραμενος απο την συμπεριφορα των κοριτσιων και κυριος απο την συμπεριφορα , μαγκια, τσαμπουκαδες και βρισιδια των τσατσων. Καποια στιγμη θα ξεσπαγε η μαλακια και θα επρεπε να μπει ενα οριστικο πληρες γενικο τελος σε αυτην την κατασταση.Τελεια και παυλα

Τουλαχιστων στο δωματιο του ξενοδοχειου εγω ειμαι το αφεντικο και δεν εχω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου. Και η κοπελα που ερχεται εχουμε συνενοηθει απο πριν για ποια παιχνιδια μου αρεσουν . Και ουτε σου πουλαει τσαμπουκα και μαγκια το κοριτσι στο ξενοδοχειο.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Αν δε με πιστευεις ελα να βρεθουμε και σε προκαλω να παμε σε στουντιο κι αν με καταφερει η γκομενα θα κατσω μετα να με στραπονιαρει. Νοιωθω ερειπιο.....
Τεσπα ωρα να βγω εξω για ενα φτηνιαρικο καφε των 340.75 δραχμων και πολλα θα χαλασω, αρχισα να τα μετραω ολα......

δεν πρεπει να σε παιρνει απο κατω μαν....περναμε δυσκολα αλλα θα ερθουνε καλυτερες μερες....σε καθε δυσκολια πρεπει να βρισκουμε την δυναμη και να γινομαστε ακομα πιο δυνατοι...

πηγαινε φαε κανενα σουβλακι να στανιαρεις δες και μια ταινιουλα και θα εισαι κομπλε

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Η Δουλεια στα στουντιο εχει πεσει παρα πολυ αγαπητε φιλε μου , οσες φορες πηγα για επισκεψη στα στουντιο οχι να περασω στο δωματιο απλα για επισκεψη δεν υπηρχε απολυτος καμια ψυχη στο σαλονι οπως επισης και εξω στον δρομο. Με εξαιρεση τα στουντιο στην Βριλησσου και 2 στουντιο στην οδος Κωνσταντινουπολεως στο Γκαζι. Μιλαμε η δουλεια εχει πεσει μεταξυ 60%-70% .

Προσωπικα για μενα οταν εχω καυλες πηγαινω σε ξενοδοχειο και φερνω ενα call-girls μεταξυ των τιμων 70 ευρω εως 120 ευρω την ωρα αναλογα την Γκομενα. Εδω και 3 μηνες εχω σταματησει τα στουντιο γιατι οσες φορες εχω παει εχω φυγει πολυ πικραμενος απο την συμπεριφορα των κοριτσιων και κυριος απο την συμπεριφορα , μαγκια, τσαμπουκαδες και βρισιδια των τσατσων. Καποια στιγμη θα ξεσπαγε η μαλακια και θα επρεπε να μπει ενα οριστικο πληρες γενικο τελος σε αυτην την κατασταση.Τελεια και παυλα

Τουλαχιστων στο δωματιο του ξενοδοχειου εγω ειμαι το αφεντικο και δεν εχω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου. Και η κοπελα που ερχεται εχουμε συνενοηθει απο πριν για ποια παιχνιδια μου αρεσουν . Και ουτε σου πουλαει τσαμπουκα και μαγκια το κοριτσι στο ξενοδοχειο.

ε για αυτο και η κελλυ το γυρισε στα χοτελια και αφησε τα στουντιο παντελως

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
100 αρια? Λίγους λες. Δεν είναι μόνο όσοι είναι εδώ μέσα. Ήδη έχει πέσει νέκρα.. Οι μόνοι που κινούνται είναι οι μπουκαδόροι στα σπίτια..  :2funny: :2funny: Παρατηρήστε τι έχει να γίνει τις επόμενες ημέρες. Το μόνο κακό είναι ότι ήδη κάποιες άρχισαν να φεύγουν..
Μακάρι να είναι έτσι άλλα πολλές  cg λεν ότι έχουν πελάτες?

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Μάγκες έφτασε η στιγμή που θα σας στέλνουν αυτές μήνυμα με παρακάλια για να τις πηδήξετε..  :2funny:

Πιστέψτε με..

Επισκέπτης
ε για αυτο και η κελλυ το γυρισε στα χοτελια και αφησε τα στουντιο παντελως

Ακριβως για αυτο το λογο το γυρισε στα ξενοδοχεια. Μιλαμε για τις ποιο γαμω γκομενες που εχω γνωρισει ποτε στην ζωη μου εδω και 22 χρονια

Ενας αλλο λογος που υποψιαζομαι δεν ηταν ευχαριστημενη απο τις αποδοχες στα στουντια και για αυτο εγινε call-girls

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ακριβως για αυτο το λογο το γυρισε στα ξενοδοχεια. Μιλαμε για τις ποιο γαμω γκομενες που εχω γνωρισει ποτε στην ζωη μου εδω και 22 χρονια

Ενας αλλο λογος που υποψιαζομαι δεν ηταν ευχαριστημενη απο τις αποδοχες στα στουντια και για αυτο εγινε call-girls
Η Κέλλυ,γαμώ τις γκόμενες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Η Κέλλυ,γαμώ τις γκόμενες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν λεει για την κελλυ απο φυλης 104 μαν...για την συλβια λεει απο φυλης 104 και λεοφωρο αθηνων 373 που μετα το γυρισε σαν κελλυ σε χοτελια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom