Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
ανεξαρτητη ειναι μαν...δεν δουλευει σε καποιο γραφειο....η συλβια απο λεοφωρο αθηνων μια 2μετρη ξανθια ρωσσιδα ειναι....
Τρόμαξα προς στιγμήν. :Sδεν λεει για την κελλυ απο φυλης 104 μαν...για την συλβια λεει απο φυλης 104 και λεοφωρο αθηνων 373 που μετα το γυρισε σαν κελλυ σε χοτελια
Λες να συνεννοηθούν και ν'ανοίξουν το thread "Αναζήτηση χαμένων πελατών";Μάγκες έφτασε η στιγμή που θα σας στέλνουν αυτές μήνυμα με παρακάλια για να τις πηδήξετε..
Πιστέψτε με..
Λες να συνεννοηθούν και ν'ανοίξουν το thread "Αναζήτηση χαμένων πελατών";
Πριν καμμια δεκαρια μερες που περασα απο Βριλησσου με το ζορι να μη με αφηνουν να φυγω!Η Δουλεια στα στουντιο εχει πεσει παρα πολυ αγαπητε φιλε μου ,
Εχεις δικιο, αλλα ειμαι σε κακα κεφια.δεν πρεπει να σε παιρνει απο κατω μαν....περναμε δυσκολα αλλα θα ερθουνε καλυτερες μερες....σε καθε δυσκολια πρεπει να βρισκουμε την δυναμη και να γινομαστε ακομα πιο δυνατοι...
Εχει αναρωτηθει καποιος παλαιοτερα γιατι οταν κανω να μπω στο μπουρδελο μπαινουν αμεσως πισω μου και κανα δυο αλλοι λες και καιροφυλακτουσαν.Ακριβως γιατι αν ειναι 2-3 στο σαλονι και δε σου αρεσει η κοπελα και δεν εχεις σκοπο να περασεις,φευγεις χωρις ανοητες δικαιολογιες θελω να τηλεφωνησω η χωρις να χρειαζεται να τσακωνεσαι.Δε παμε για αυτο εκει ουτε για βολτα.Εχει τυχει να κανω να φυγω και να γινεται φορτικη η κοπελα σε ενοχλητικο βαθμο και να λεει ειρωνικα,μα τι ψαχνεις;Και της απανταω μεγαλα βυζια.Ε,θα βαλω συνεχιζει ειρωνικα.Μα εγω δε σου πα να βαλεις,θα βρω αλλη που εχει ηδη.Δεν ηθελα να τη προσβαλω,αυτη πηγαινε γυρευοντας.Η σε αλλη περιπτωση μου λεει η τσατσα,γιατι ηρθες εδω κανει και κρυο,δε καθοσουνα σπιτι σου;Οποτε της απαντησα αμεσως,να σε ρωτησω,ειναι κλειστα ολα τα αλλα σπιτια και μονο εσυ εισαι ανοικτα;Οχι.Ε,τοτε θα συνεχισω και καπου θα καταθεσω,μην ανησυχεις,βγαζοντας το πακο με τα χαρτονομισματα και φερνοντας τα στη μουρη της αναυδης και με ανοικτο το στομα αναιδους τσατσας.Σεβασμο στους επαγγελματιες και σε οσουν τον αξιζουν μονο.Πριν καμμια δεκαρια μερες που περασα απο Βριλησσου με το ζορι να μη με αφηνουν να φυγω!
Και μουτρα αμεσως μολις εφευγα εξω και καλα με τη δικαιολογια οτι θελω να τηλεφωνησω. Τωρα με την επερχομενη καταιγιδα δεν προκειται να φευγεις απο εκει μεσα.
Και σε καποια της Κων/πολεως (νομιζω το 92 τεσπα καποιο οροφος) η γκομενα να με κουτουπωνει στο σαλονι μπας και με καταφερει (πριν 1 μηνα αυτο).
Εχεις δικιο, αλλα ειμαι σε κακα κεφια.
Σε αντίστοιχη φάση βρίσκομαι και εγώ παίχτη μου... :SΑν δε με πιστευεις ελα να βρεθουμε και σε προκαλω να παμε σε στουντιο κι αν με καταφερει η γκομενα θα κατσω μετα να με στραπονιαρει. Νοιωθω ερειπιο.....
Τεσπα ωρα να βγω εξω για ενα φτηνιαρικο καφε των 340.75 δραχμων και πολλα θα χαλασω, αρχισα να τα μετραω ολα......
Πατριώτη,χαλάρωσε,όλα καλά θα πάνε!Άλλωστε οι καταυλακιώτες ποτέ δεν χάθηκαν,πάντα τη βρίσκουν την άκρη...Αν δε με πιστευεις ελα να βρεθουμε και σε προκαλω να παμε σε στουντιο κι αν με καταφερει η γκομενα θα κατσω μετα να με στραπονιαρει. Νοιωθω ερειπιο.....
Τεσπα ωρα να βγω εξω για ενα φτηνιαρικο καφε των 340.75 δραχμων και πολλα θα χαλασω, αρχισα να τα μετραω ολα......
Εδω θα συμφωνησω οτι οσες ανεχονται τον καθε ανωμαλο που εχει ενα σωρο απωθημενα ειναι αξιες συγχαρητηριων. Βεβαια δεν πιανω την κουβεντα σε τετοια θεματα, προσπαθω να ειμαι ευγενικος.ρη...
Αλλά κι εμείς, μήπως ζητάμε πολλά από τις κοπέλες, όπως να μας κάνουν και τον ψυχολόγο;
Και σκέψου τύπε μου ότι οι έντιμοι βιοπαλαιστές που αναφέρεις υπόκεινται ανά πάσα ώρα και στιγμή σε ελέγχους από εφορία, Ι.Κ.Α. κτλ., πρέπει να πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές, Φ.Π.Α., φόρο εισοδήματος, τέλος επιτηδεύματος και ένα σωρό παπαριές. On theother hand, τα χρήματα σε Φυλής και Μετάξι είναι ενετελώς "μαύρα" διακινούνται σε παραοικονομία (ενδεχομένως και σε εγκληματικές οργανώσεις) και κατά βάση φεύγουν εκτός ελληνικής οικονομίας. Διπλό το κακό για όλους μας σε αυτήν την περίπτωση.Νεαρχος αυτα που εγραψες εχουν μεγαλη βαση και εγω μερικες φορες οταν ειναι για μπανιστιρι μπουκαρω μαζι με αλλα κριαρια (στη Φυλης εννοω).
Στο Μεταξουργειο σε λιγα μαγαζια μου την εχουν πεσει για να περασω.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.
Προσεξτε σκηνικο...
Το μεσημερι βιαστικος περνω απο τη λαικη πηρα κατι λαχανικα & φρουτα κι ενας πωλητης ειχε πορτοκαλια. Μικρα ομως β' διαλογης....
Τεσπα κοντοσταθηκα και μου λεει κυριε απο το χαλαζι ειναι ετσι χτυπημενα δειτε εδω κι ανοιξε μπροστα μου ενα....
Φερε μια τσαντα να φυγω του λεω...
Χωρις να κοιταξω τιμες και @@, πορτοκαλια Ιουνιο προς Ιουλιο πολλα δε ζηταμε??
ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΑ 3 ΚΙΛΑ ΕΛΕΟΣ.....
Και μολις του δινω το κερμα μου ειπε κι ευχαριστω....
Κι οντως μια χαρα ειναι τα πορτοκαλια του βιοπαλαιστη με τις ροζιασμενες παλαμες τωρα δοκιμασα 3 ζουμερα και νοστιμα.
Παω στο φουρναρη να με ρωταει, θελουμε κατι αλλο??
Πως να παω μετα απο αυτα να πεταξω ακομη και 10Ε στο Μεταξουργειο??
Ντραπηκα για την καταντια μας....
Τα Γουστερνγιουνιον κανουν χρυσες δουλειες.Ειχε βγει και καποιο ποσο που φευγει εκτος Ελλαδος καθε μηνα,καμποσα δις ευρω.Βαλε και τις μπουκες στα σπιτια και τις κλεψιες στο δρομο π.χ. πορτοφολι στο Μετρο,ειναι πολλα τα λεφτα.Και σκέψου τύπε μου ότι οι έντιμοι βιοπαλαιστές που αναφέρεις υπόκεινται ανά πάσα ώρα και στιγμή σε ελέγχους από εφορία, Ι.Κ.Α. κτλ., πρέπει να πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές, Φ.Π.Α., φόρο εισοδήματος, τέλος επιτηδεύματος και ένα σωρό παπαριές. On theother hand, τα χρήματα σε Φυλής και Μετάξι είναι ενετελώς "μαύρα" διακινούνται σε παραοικονομία (ενδεχομένως και σε εγκληματικές οργανώσεις) και κατά βάση φεύγουν εκτός ελληνικής οικονομίας. Διπλό το κακό για όλους μας σε αυτήν την περίπτωση.
Μαζί σου! Πετάμε λεφτά στους οίκους ανοχής γιατί κυριαρχεί συνήθως το κάτω καφάλι και όχι το πάνω και για αυτό μας πιάνουν κορόϊδα.Παει αλλου το θεμα ομως...
Απλα ανεφερα το περιστατικο του φουκαριαρη που γεμισε το ψυγειο για 1Ε ως αντιδιαστολη για το πως πεταμε ετσι το χρημα για τον πουτσο μας.
Στην τελικη καλυτερα να βαρεσεις μερικες μαλακιες παραπανω ειτε να το κανεις με τη βαρετη συντροφο σου, παρα να τα σκορπας ασυστολα σε τετοιες περιοδους.
Σωστός φίλε μακάρι πολύ να σκεφτούνε με το πανό κεφαλή πάρα με το κάτω....Παει αλλου το θεμα ομως...
Απλα ανεφερα το περιστατικο του φουκαριαρη που γεμισε το ψυγειο για 1Ε ως αντιδιαστολη για το πως πεταμε ετσι το χρημα για τον πουτσο μας.
Στην τελικη καλυτερα να βαρεσεις μερικες μαλακιες παραπανω ειτε να το κανεις με τη βαρετη συντροφο σου, παρα να τα σκορπας ασυστολα σε τετοιες περιοδους.
σωστος παιχτη.και εγω μια απο τα ιδια ειδικα στο δωματιο αν βλεπω τη παραμικρη δυσκολια απο αποψη συνεργασιας με τη κοπελα τη διωχνω αμεσως και ζηταω πισω το χρημα απο τσατσο.καποιες φορες απορω με αυτους τους ανθρωπους.ειναι δυνατον τη προκειμενη στιγμη κατω απο τις συγκεκριμενες δυσμενεις οικινομικες συνθηκες να συμπεριφερονται ετσι στους ανθρωπους που τους συντηρουν?τα ορια της μαλακιας τους δεν υπαρχουνΕχει αναρωτηθει καποιος παλαιοτερα γιατι οταν κανω να μπω στο μπουρδελο μπαινουν αμεσως πισω μου και κανα δυο αλλοι λες και καιροφυλακτουσαν.Ακριβως γιατι αν ειναι 2-3 στο σαλονι και δε σου αρεσει η κοπελα και δεν εχεις σκοπο να περασεις,φευγεις χωρις ανοητες δικαιολογιες θελω να τηλεφωνησω η χωρις να χρειαζεται να τσακωνεσαι.Δε παμε για αυτο εκει ουτε για βολτα.Εχει τυχει να κανω να φυγω και να γινεται φορτικη η κοπελα σε ενοχλητικο βαθμο και να λεει ειρωνικα,μα τι ψαχνεις;Και της απανταω μεγαλα βυζια.Ε,θα βαλω συνεχιζει ειρωνικα.Μα εγω δε σου πα να βαλεις,θα βρω αλλη που εχει ηδη.Δεν ηθελα να τη προσβαλω,αυτη πηγαινε γυρευοντας.Η σε αλλη περιπτωση μου λεει η τσατσα,γιατι ηρθες εδω κανει και κρυο,δε καθοσουνα σπιτι σου;Οποτε της απαντησα αμεσως,να σε ρωτησω,ειναι κλειστα ολα τα αλλα σπιτια και μονο εσυ εισαι ανοικτα;Οχι.Ε,τοτε θα συνεχισω και καπου θα καταθεσω,μην ανησυχεις,βγαζοντας το πακο με τα χαρτονομισματα και φερνοντας τα στη μουρη της αναυδης και με ανοικτο το στομα αναιδους τσατσας.Σεβασμο στους επαγγελματιες και σε οσουν τον αξιζουν μονο.
αλλοι τα πετανες στα τσιγαρα.επισης το να εχεις συντροφο κοστιζει ακριβοτερα.δεν υπαρχει φτηνοτερη λυση για το μεσο ελληνα αν θελει να γαμησειΠαει αλλου το θεμα ομως...
Επειδή ως γεννημένος και καθ'έξιν φτωχός δεν έζησα τα μεγαλεία με cg,ct,κλπ,μιλάμε για ωριαία τιμή;τα Capital control ηρθαν για να μεινουν......40€ το μεγιστο για ολες και 15€ το ξενοδοχειο εεεεε να μας μεινη και ενα ταληρο για σουβλακι να παρουμε δυναμεις μετα το σεξ