Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimisabsolut

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ έχω σταματήσει να γράφω κριτικές χρόνια τώρα. Το πολύ πολύ να πω κάτι σε κάποιο νήμα. Βέβαια έχω και περιορισμένη γκάμα.

Οι κριτικές είναι πολύ πολύ υποκειμενικές. Σχεδόν ποτέ δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτές.
Μόνο αν την έχει πάρει καποιος που ξέρεις και έχεις μία ιδέα ότι ταιριάζουν οι προτιμήσεις σας.

όταν λες ότι δεν έχεις μεγάλη γκάμα εννοείς ότι έχεις τα στανταράκια σου και δεν πας αλλού εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων;
Πολύ σωστά κάνεις, κι εγώ έτσι κάνω απλά πρέπει να βρω 3-4 στανταράκια για την αναγκαία εναλλαγή ερωτικών συντρόφων. Εφόσον μπαίνεις εδώ μέσα και βλέπεις ποσταρίσματα για κάποιες που έχεις προηγούμενη κακή εμπειρία δεν είναι κακό να προστάρεις κάτι σχετικό.

Επισκέπτης
Η αρνητική κριτική μετραει. Οταν δεν ειναι κακοβουλη αλλα εχει ως σκοπο να σε αποτρεψει απο κατι τρανταχτά  αρνητικο.  Ολα τα αλλα ειναι υποκειμενικα.
 Ασε που οι 7 στις 10 κριτικες που διαβαζω εδω  μου δινουν την εντυπωση οτι την γραφει ο αλλος  μονο και μονο  γιοα να μας  δειξει ποσο γαμικουλας ειναι και πως εντυπωσιασε την κοπελα.  Ουφ

dimisabsolut

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σκορπιέ και Στέλιο είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Η αρνητική κριτική χρειάζεται σίγουρα όχι για την εμφάνιση εάν αντί για 9 είναι 7, αλλά για την αξία προσφοράς /τιμής ή κακής συμπεριφοράς. Απλά Στέλιο μην το αφήνεις για τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Η αρνητική κριτική μετραει. Οταν δεν ειναι κακοβουλη αλλα εχει ως σκοπο να σε αποτρεψει απο κατι τρανταχτά  αρνητικο.  Ολα τα αλλα ειναι υποκειμενικα.
 Ασε που οι 7 στις 10 κριτικες που διαβαζω εδω  μου δινουν την εντυπωση οτι την γραφει ο αλλος  μονο και μονο  γιοα να μας  δειξει ποσο γαμικουλας ειναι και πως εντυπωσιασε την κοπελα.  Ουφ

Έχεις δίκιο. Αλλά π.χ αν μιλήσω για λογαριασμό μου (και δεν είμαι σίγουρα γαμήκουλας) κάποιες φορές μπορεί να νιώσεις ενθουσιασμό λόγω της χημείας κάτι το οποίο πρέπει να αναφερθεί(για να είναι τίμια) σε μια κριτική (γιατι αυτομάτως η όλη κριτική έχει μια υποκειμενικότητα προς τα πάνω)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Σκορπιέ και Στέλιο είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Η αρνητική κριτική χρειάζεται σίγουρα όχι για την εμφάνιση εάν αντί για 9 είναι 7, αλλά για την αξία προσφοράς /τιμής ή κακής συμπεριφοράς. Απλά Στέλιο μην το αφήνεις για τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο

:thumbsup:

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
όταν λες ότι δεν έχεις μεγάλη γκάμα εννοείς ότι έχεις τα στανταράκια σου και δεν πας αλλού εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων;
Πολύ σωστά κάνεις, κι εγώ έτσι κάνω απλά πρέπει να βρω 3-4 στανταράκια για την αναγκαία εναλλαγή ερωτικών συντρόφων. Εφόσον μπαίνεις εδώ μέσα και βλέπεις ποσταρίσματα για κάποιες που έχεις προηγούμενη κακή εμπειρία δεν είναι κακό να προστάρεις κάτι σχετικό.

Εννοώ ότι τώρα πια ψάχνω συγκεκριμένο τύπο γυναίκας και σπάνια παρασύρομαι στο να δοκιμάσω κάτι εκτός target group μου.
Και ναι μου αρέσει να έχω σταθερές επιλογές. Δεν με ενδιαφέρει να τις δοκιμάσω όλες.
Από εκεί και πέρα στο site είμαι γιατί έχει πολύ γέλιο, έχω πεθάνει πολλές φορές στα γέλια με διάφορες ατάκες, και γιατί έχω επαφή με άλλα μέλη για ανταλλαγή πληροφοριών. Κατά τα άλλα αν τύχει να γράψουμε και κάτι καμιά φορά εντάξει. Αν δεις δεν έχω ούτε 300 μνμ σε έξι (όχι συναπτά)έτη... και τα πιο πολλά τώρα τελευταία...

dimisabsolut

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εννοώ ότι τώρα πια ψάχνω συγκεκριμένο τύπο γυναίκας και σπάνια παρασύρομαι στο να δοκιμάσω κάτι εκτός target group μου.
Και ναι μου αρέσει να έχω σταθερές επιλογές. Δεν με ενδιαφέρει να τις δοκιμάσω όλες.
Από εκεί και πέρα στο site είμαι γιατί έχει πολύ γέλιο, έχω πεθάνει πολλές φορές στα γέλια με διάφορες ατάκες, και γιατί έχω επαφή με άλλα μέλη για ανταλλαγή πληροφοριών. Κατά τα άλλα αν τύχει να γράψουμε και κάτι καμιά φορά εντάξει. Αν δεις δεν έχω ούτε 300 μνμ σε έξι (όχι συναπτά)έτη... και τα πιο πολλά τώρα τελευταία...

:thumbsup:

Επισκέπτης

Δεν πιστεύω να μας μπερδεύουν με τα ψευδώνυμα ε?  χαχαχαχαχαχ

Επισκέπτης
Τωρα με το κλεισιμο των τραπεζων να δω ποσο ευκολα θα πετανε μερικοι....
Ευκαιρια ητανε μου φαινεται οι εξελιξεις...
Ουτε τσαρκα, ουτε κατα διανοια ΧΧΧ, μεχρι να δουμε τι θα γινει, ασε η Αργεντινη δεν ειναι μακρυα....
Καλες αναδουλειες 'κοριτσια'....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
τα γαμήσια του ΛΑΟΥ σε πάγωμα ΚΥΡΙΟΙ  :hi:

Να πούμε ένα ''αντείο'' στις ωραίες κοπέλες της πιάτσας που θα μας χαιρετήσουν οσονούπω

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
τα γαμήσια του ΛΑΟΥ σε πάγωμα ΚΥΡΙΟΙ  :hi:

Να πούμε ένα ''αντείο'' στις ωραίες κοπέλες της πιάτσας που θα μας χαιρετήσουν οσονούπω

Στα παπάργια μας.

Θα γαμάμε τα βανάκια.  :effemine:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090