Στέλιο και Σκορπιέ έχω παρακολουθήσει τα όσα κατά καιρούς ποστάρετε σε διάφορα θέματα και είμαι σύμφωνος μαζί σας τις περισσότερες.
Στο θέμα μείωσης τιμής μπορώ να πω την άποψή μου μόνο για τις "ανεξάρτητες" γιατί για τα υπόλοιπα (μπουρδέλα - στούντιο κλπ) δεν έχω άποψη κι εμπειρία. Για μένα καλύτερα είναι να ρίχνεις δύο καλά γαμήσια το μήνα παρά δύο μέτρια έως πολύ μέτρια την εβδομάδα.
Στο θέμα μας λοιπόν. Θεωρώ ότι μία "ανεξάρτητη" 20-30 χρ., με ωραίο σώμα, πρόγραμμα χωρίς κώλο δηλαδή ακα, 2 πιστολιές, 80€/ώρα είναι καλή τιμή και δύσκολα κατεβαίνει κι άλλο χωρίς να χαλάσει η ποιότητα των υπηρεσιών. Νομίζω ότι καλύτερα είναι να επιβραβεύονται με καλές κριτικές οι κοπέλες που παίρνουν 80€ και που πραγματικά φροντίζουν ο πελάτης τους να μένει ευχαριστημένος χωρίς να είναι κολλημένες στο ρολόι και να τρώνε κακή κριτική οι υπόλοιπες. Έτσι οι κοπέλες είτε θα διατηρήσουν τα 80€ και τις καλές κριτικές τους είτε θα μειώσουν την τιμή ή θα βελτιωθούν και ίσως θα αυξήσουν τις παροχές.
Νομίζω ότι πιο εύκολο είναι στις κοπέλες με παραπάνω τιμή δηλαδή 100-120€ για το ίδιο πρόγραμμα να υπάρχει κριτική ότι δεν αξίζουν τα λεφτά αυτά γιατί υπάρχουν άλλες με 80€ ούτως ώστε να το δουν οι περισσότεροι που μπαίνουν εδώ μεσα και ψάχνουν και να μην πάρουν στα 100-120€. Έτσι ελλείψει πελατείας τι θα κάνουν άλλο από το να μειώσουν τις τιμές τους ή θα βάλουν και κώλο στο πρόγραμμα.
Κάποιοι θα πουν ότι τα 20€ δεν κάνουν την διαφορά, εγώ νομίζω ότι κάνουν και παρακάνουν ενώ η διαφορά στα 80 με 120 είναι 40€ που είναι μεγάλη διαφορά για το ίδιο πρόγραμμα.
Το πόσα χρήματα βγάζει μία κοπέλα και πάλι δεν είναι κριτήριο για τις τιμές της. Είναι άλλο πράγμα για την υγεία της και την διάθεσή της να πηγαίνει με 4-5 την ημέρα και άλλο με 1-2.
Όσο για τους νταβάδες αυτοί είναι οι τελευταίοι που θα κατεβάσουν την τιμή τους οποιαδήποτε μείωση θα πάει στα χρήματα που δίνουν στη κοπέλα, όπως γίνεται με κάθε μεσάζοντα άλλωστε.