Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Χάνουμε την ουσία μάγκες... Το θέμα είναι οι τιμές να προσγειωθούν στην πραγματικότητα που ζει ο μέσος Έλληνας.

Έτσι μου 'ρχετε ρε γαμώτο να πάρω ένα 50 αρικο να κατέβω κέντρο και τον πρώτο που θα βρω ειλικρινή ταλαίπωρο και πεινασμένο (όχι πρεζάκι) να του το βάλω στην τσέπη ή να του το ρίξω στο ποτήρι. Ίσως νιώσω μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να δώσω 100-120 σε μια κακομαθημένη που με το που το βάλει στο πορτοφόλι θα πάει να το φάει σε λούσα...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μέχρι στιγμής είμαστε 4 νοματαίοι. Ποιος θα βάλει ψηφοφορία να έχουμε μια εικόνα πόσοι ακόμα θα συμμετέχουν στο κίνημά μας;

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Κι αν δεν είχα ''τσιμπήσει'' να πάρω το κωλοδάνειο για το σπίτι,τα διπλάσια και τριπλάσια θα'δινα,κοινώς ''θα τα έκανα όλα... πουτάνα''!

Κάλα ισως κάπου εκει να καθαρίζω και γω το χρόνο 2500-3000 μησου πω και αρκετα περισσότερα. Τα σκέφτομαι και τρελαίνομαι.

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Μέχρι στιγμής είμαστε 4 νοματαίοι. Ποιος θα βάλει ψηφοφορία να έχουμε μια εικόνα πόσοι ακόμα θα συμμετέχουν στο κίνημά μας;

Απέχω μερες τώρα. Πριν το τριήμερο εμπάργκο.

dimisabsolut

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στέλιο και Σκορπιέ έχω παρακολουθήσει τα όσα κατά καιρούς ποστάρετε σε διάφορα θέματα και είμαι σύμφωνος μαζί σας τις περισσότερες.
Στο θέμα μείωσης τιμής μπορώ να πω την άποψή μου μόνο για τις "ανεξάρτητες" γιατί για τα υπόλοιπα (μπουρδέλα - στούντιο κλπ) δεν έχω άποψη κι εμπειρία. Για μένα καλύτερα είναι να ρίχνεις δύο καλά γαμήσια το μήνα παρά δύο μέτρια έως πολύ μέτρια την εβδομάδα.
Στο θέμα μας λοιπόν. Θεωρώ ότι μία "ανεξάρτητη" 20-30 χρ., με ωραίο σώμα, πρόγραμμα χωρίς κώλο δηλαδή ακα, 2 πιστολιές, 80€/ώρα είναι καλή τιμή και δύσκολα κατεβαίνει κι άλλο χωρίς να χαλάσει η ποιότητα των υπηρεσιών. Νομίζω ότι καλύτερα είναι να επιβραβεύονται με καλές κριτικές οι κοπέλες που παίρνουν 80€ και που πραγματικά φροντίζουν ο πελάτης τους να μένει ευχαριστημένος χωρίς να είναι κολλημένες στο ρολόι και να τρώνε κακή κριτική οι υπόλοιπες. Έτσι οι κοπέλες είτε θα διατηρήσουν τα 80€ και τις καλές κριτικές τους είτε θα μειώσουν την τιμή ή θα βελτιωθούν και ίσως θα αυξήσουν τις παροχές.
Νομίζω ότι πιο εύκολο είναι στις κοπέλες με παραπάνω τιμή δηλαδή 100-120€ για το ίδιο πρόγραμμα να υπάρχει κριτική ότι δεν αξίζουν τα λεφτά αυτά γιατί υπάρχουν άλλες με 80€ ούτως ώστε να το δουν οι περισσότεροι που μπαίνουν εδώ μεσα και ψάχνουν και να μην πάρουν στα 100-120€. Έτσι ελλείψει πελατείας τι θα κάνουν άλλο από το να μειώσουν τις τιμές τους ή θα βάλουν και κώλο στο πρόγραμμα.
Κάποιοι θα πουν ότι τα 20€ δεν κάνουν την διαφορά, εγώ νομίζω ότι κάνουν και παρακάνουν ενώ η διαφορά στα 80 με 120 είναι 40€ που είναι μεγάλη διαφορά για το ίδιο πρόγραμμα.
Το πόσα χρήματα βγάζει μία κοπέλα και πάλι δεν είναι κριτήριο για τις τιμές της. Είναι άλλο πράγμα για την υγεία της και την διάθεσή της να πηγαίνει με 4-5 την ημέρα και άλλο με 1-2.
Όσο για τους νταβάδες αυτοί είναι οι τελευταίοι που θα κατεβάσουν την τιμή τους οποιαδήποτε μείωση θα πάει στα χρήματα που δίνουν στη κοπέλα, όπως γίνεται με κάθε μεσάζοντα άλλωστε.

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Χάνουμε την ουσία μάγκες... Το θέμα είναι οι τιμές να προσγειωθούν στην πραγματικότητα που ζει ο μέσος Έλληνας.

Έτσι μου 'ρχετε ρε γαμώτο να πάρω ένα 50 αρικο να κατέβω κέντρο και τον πρώτο που θα βρω ειλικρινή ταλαίπωρο και πεινασμένο (όχι πρεζάκι) να του το βάλω στην τσέπη ή να του το ρίξω στο ποτήρι. Ίσως νιώσω μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να δώσω 100-120 σε μια κακομαθημένη που με το που το βάλει στο πορτοφόλι θα πάει να το φάει σε λούσα...

όλα φίλε μου είναι σχετικά.... οι τιμές δεν μπορούν να είναι flat

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
πως γίνεται να βάλω ψηφοφορία?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
πως γίνεται να βάλω ψηφοφορία?
Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις edit το αρχικό ποστ τόσες μέρες μετά. Μπορείς να ανοίξεις όμως καινούριο θέμα για τις πουτανοαποχές, μιας και έτσι κι αλλιώς είμαστε λίγο offtopic :P

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Λοιπόν κύριοι... υπάρχουν δύο δρόμοι σε κάθε θέμα.
Να μιλήσουμε σοβαρά η να κάνουμε την πλάκα μας.

Αν είναι να μιλησουμε σοβαρά μια και μεγάλα παιδιά είμαστε και κάποιες γνώσεις όλοι έχουμε... να επιχειρηματολογήσουμε.
Αν όχι να πούμε καμιά αμπελοφυλοσοφία...

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306

Φίλε ας το έχουμε εμείς σα promo στην υπογραφή μας και να δεις που θα γίνει δουλειά. Ειδικά αν ακολουθήσουν και άλλοι "δυνατοί" παίχτες. (όταν λέω δυνατοί εννοώ μαλάκες που σπαταλάνε χρήματα λες και είναι κάστανα σαν του λόγου μου). Σιγά σιγά θα τυπωθεί στο υποσυνείδητο του επιρρεπή (φίλε δανείστηκα το nick σου) έλληνα μπουρδελο-κολγκερλο-τουριστ-ιαρη  

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Φίλε ας το έχουμε εμείς σα promo στην υπογραφή μας και να δεις που θα γίνει δουλειά. Ειδικά αν ακολουθήσουν και άλλοι "δυνατοί" παίχτες. (όταν λέω δυνατοί εννοώ μαλάκες που σπαταλάνε χρήματα λες και είναι κάστανα σαν του λόγου μου). Σιγά σιγά θα τυπωθεί στο υποσυνείδητο του επιρρεπή (φίλε δανείστηκα το nick σου) έλληνα μπουρδελο-κολγκερλο-τουριστ-ιαρη  
Ελεύθερα!Τον εαυτό μου σατυρίζω μ'αυτό το nick...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ναι οκ, αλλά ας έχουμε και ένα μέτρο του πόση επιρροή έχουμε ασκήσει.

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Ναι οκ, αλλά ας έχουμε και ένα μέτρο του πόση επιρροή έχουμε ασκήσει.

Δεν υπάρχει περίπτωση παιδιά.... και όχι απλά δεν υπάρχει αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν πρέπει

dimisabsolut

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Νομίζω ότι είμαστε λίγοι για να έχει αποτέλεσμα η όποια αποχή μας. Προσωπικά σήμερα είδα το θέμα αυτό, ενώ χθες κατέθεσα τα 80€ σε κοπελιά και θα απέχω λόγω αψηλίας για 15-20 ημέρες τουλάχιστον.
Νομίζω ότι το ανέβασμα κριτικών που προτείνω σε συνδυασμό και με το παρόν θέμα ίσως έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Από την μικρή μοθυ εμεπιρία με τις ανεξάρτητες, έχω καταλάβει ότι τις διαβάζουν τις κριτικές και τα ποσταρίσματα στα θρέντς τους.

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Νομίζω ότι είμαστε λίγοι για να έχει αποτέλεσμα η όποια αποχή μας. Προσωπικά σήμερα είδα το θέμα αυτό, ενώ χθες κατέθεσα τα 80€ σε κοπελιά και θα απέχω λόγω αψηλίας για 15-20 ημέρες τουλάχιστον.
Νομίζω ότι το ανέβασμα κριτικών που προτείνω σε συνδυασμό και με το παρόν θέμα ίσως έχει καλύτερο αποτέλεσμα.
Δεν είμαστε καθόλου λίγοι μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ που απλά δεν γράφουν κ δεν καταθέτουν τα ευρώ τους αριστερά-δεξιά, όπως παλαιότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom