Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Λοιπόν κύριοι... υπάρχουν δύο δρόμοι σε κάθε θέμα.
Να μιλήσουμε σοβαρά η να κάνουμε την πλάκα μας.

Αν είναι να μιλησουμε σοβαρά μια και μεγάλα παιδιά είμαστε και κάποιες γνώσεις όλοι έχουμε... να επιχειρηματολογήσουμε.
Αν όχι να πούμε καμιά αμπελοφυλοσοφία...

Τύπε να σου πω κάτι γιατί το κουράζουμε.

Το μήνυμα αυτοκαταστράφηκε σε 1 λεπτό..

όσοι διαβάσατε, διαβάσατε

dimisabsolut

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Προφανώς είμαι πολύ νέος στο site και δεν μπορώ να ξέρω πόσοι είμαστε. Αλλά ρε Στέλιο όπως υπάρχουν κοπέλες και κοπέλες έτσι υπάρχουν πελάτες και πελάτες. Θεωρείς ότι όλοι οι πελάτες δικαιούνται ίσης μεταχείρισης;

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Τύπε να σου πω κάτι γιατί το κουράζουμε. Όλα σχεδόν τα CG (ανεξάρτητα) έχουν 2 κινητάκια. Στο δεύτερο κινητάκι έχουν τα καλά τα πελατάκια (καλά πελατάκια ορίζονται αυτοί που είναι του γούστου του εκάστοτε κοριτσιού). Τα καλά τα πελατάκια έχουνε καλύτερες τιμούλες ή υπηρεσιούλες. Θέτε αυτό να το γενικεύσετε σε όλους τους πελάτες? Έχει καλώς.. Μια γενικευμένη κίνηση αποχής θα βοηθούσε τους περισσότερους. Εμένα προσωπικά καλό δε μου κάνει ούτως ή άλλως μια τετοια κίνηση γιατί είμαι στα 2α κινητάκια.

όσοι διαβάσατε, διαβάσατε

Ακριβώς για να μην το κουράζουμε...
Ολα είναι θέμα σύγκρισης.
Οταν η Κυρά Σουλα στα 40 της έκοψαν το μισθό και βγήκε στην πιάτσα έβαλε μια τιμή 40 την ώρα.
Η Λένα που έχει μόλις περάσει τα 30 της και δεν έχει την κυταρίτιδα της Σούλας θα ζητήσει 60
Η άνεργη που μόλις βγήκε στην αγορά στα 25 της και είναι εμφανισιακά ανώτερη της Λενας θα σου πει 80
Και το 19-20 θα σου πει 100

Δεν θέλει πολύ να καταλάβει κάποιος ότι οι τιμές δεν μπορεί να είναι οι ίδιες για όλες ανεξάρτητα σε πιο κινητό ανοίκεις

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ακριβώς για να μην το κουράζουμε...
Ολα είναι θέμα σύγκρισης.
Οταν η Κυρά Σουλα στα 40 της έκοψαν το μισθό και βγήκε στην πιάτσα έβαλε μια τιμή 40 την ώρα.
Η Λένα που έχει μόλις περάσει τα 30 της και δεν έχει την κυταρίτιδα της Σούλας θα ζητήσει 60
Η άνεργη που μόλις βγήκε στην αγορά στα 25 της και είναι εμφανισιακά ανώτερη της Λενας θα σου πει 80
Και το 19-20 θα σου πει 100

Δεν θέλει πολύ να καταλάβει κάποιος ότι οι τιμές δεν μπορεί να είναι οι ίδιες για όλες ανεξάρτητα σε πιο κινητό ανοίκεις
σωστά τα λες, έλα όμως που η κάθε ''Σούλα'' έμαθε στα 80αρια κ τα 100αρια....

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
σωστά τα λες, έλα ντε που η κάθε ''Σούλα'' έμαθε στα 80αρια κ τα 100αρια όμως....

Οπά .... τώρα συμφωνούμε .... και αυτό είναι η ουσία.
Να μην πληρώνουμε κάτι περισσότερο από ότι αξίζει.
Αν αξίζει 80 τότε ναι 80 αν αξίζει 150 τότε 150 αλλά να μην πληρώνουμε την ταραμοσαλάτα για χαβιάρι.
Σε αυτό μαζί σας.

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Οπά .... τώρα συμφωνούμε .... και αυτό είναι η ουσία.
Να μην πληρώνουμε κάτι περισσότερο από ότι αξίζει.
Αν αξίζει 80 τότε ναι 80 αν αξίζει 150 τότε 150 αλλά να μην πληρώνουμε την ταραμοσαλάτα για χαβιάρι.
Σε αυτό μαζί σας.
αυτό το λέμε από την αρχή, ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΖΙΤΕΣ, ΜΠΑΖΑ Κ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, ως μπάζα ορίζονται ΧΟΝΤΡΟΥΛΕΣ Ή ΓΚΙΛΦ Ή ΚΑΚΟ SERVICE/ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ/ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΥΓ Από τα πρωτόκολλα

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
αυτό το λέμε από την αρχή, ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΖΙΤΕΣ, ΜΠΑΖΑ Κ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, ως μπάζα ορίζονται ΧΟΝΤΡΟΥΛΕΣ Ή ΓΚΙΛΦ Ή ΚΑΚΟ SERVICE/ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ/ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΥΓ Από τα πρωτόκολλα

Συμφωνώ και επαυξάνω.... οπότε ναι να απέχεις από ότιδηποτε υπερτιμημένο... σίγουρα.
ποιος δεν το κάνει αυτό ?

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Προφανώς είμαι πολύ νέος στο site και δεν μπορώ να ξέρω πόσοι είμαστε. Αλλά ρε Στέλιο όπως υπάρχουν κοπέλες και κοπέλες έτσι υπάρχουν πελάτες και πελάτες. Θεωρείς ότι όλοι οι πελάτες δικαιούνται ίσης μεταχείρισης;

Το point σε αυτό που ανέφερα είναι ότι και εμείς (εσείς) ως πελάτες μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Μαύρο σε αυτές που έχουν υψηλές τιμές. Έτσι γίνεται η διόρθωση στην αγορά. Επίσης εγώ με όσες κοπέλες έχω βρεθεί επειδή μου αρέσει και τους αρέσει να συζητάμε στο διάλλειμα των 2 γύρων αλλά και στο τέλος, πάντα τους λέω την εντύπωσή μου. Και όλες μα όλες το εκτιμάνε (για ανεξάρτητες μιλάω πάντα). Αυτές λοιπόν που κάνουν διόρθωση τις τιμάω με συχνότερες συναντήσεις. Αν τιμάμε και λέμε έναν καλό λόγο σε αυτες που έχουν προσγειωμένες τιμές και το αξίζουν(όπως είπε και ένας παίχτης παραπάνω), χωρίς να προμοτάρουμε, τότε θα ερθει η αυτοδιόρθωση των τιμών.

Και όσοι είστε καιρό στο άθλημα άλλωστε έχετε δει την τελευταία πενταετία μια αρκετά καλη μείωση. Δεν είναι ουτοπία λοιπόν.

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Το point σε αυτό που ανέφερα είναι ότι και εμείς (εσείς) ως πελάτες μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Μαύρο σε αυτές που έχουν υψηλές τιμές. Έτσι γίνεται η διόρθωση στην αγορά. Επίσης εγώ με όσες κοπέλες έχω βρεθεί επειδή μου αρέσει και τους αρέσει να συζητάμε στο διάλλειμα των 2 γύρων αλλά και στο τέλος, πάντα τους λέω την εντύπωσή μου. Και όλες μα όλες το εκτιμάνε (για ανεξάρτητες μιλάω πάντα). Αυτές λοιπόν που κάνουν διόρθωση τις τιμάω με συχνότερες συναντήσεις. Αν τιμάμε και λέμε έναν καλό λόγο σε αυτες που έχουν προσγειωμένες τιμές και το αξίζουν(όπως είπε και ένας παίχτης παραπάνω), χωρίς να προμοτάρουμε, τότε θα ερθει η αυτοδιόρθωση των τιμών.

Και όσοι είστε καιρό στο άθλημα άλλωστε έχετε δει την τελευταία πενταετία μια αρκετά καλη μείωση. Δεν είναι ουτοπία λοιπόν.

Φίλε όταν πηγαίνεις με βάση budget... αυτά θα διαθέσω το μήνα... θέλοντας και μη αναγκάζεσαι να κάνεις επιλογές.
Και προφανώς όταν μία έχει ψηλή τιμη το σκέφτεσαι έτσι και αλλιώς... αν μάλιστα έχεις info ότι ίσως δεν το αξίζει και όλας, απευθείας μαύρο.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Φίλε ότι πηγαίνεις με βάση budget... αυτά θα διαθέσω το μήνα... θέλοντας και μη αναγκάζεσαι να κάνεις επιλογές.
Και προφανώς όταν μία έχει ψηλή την μη το σκέφτεσαι έτσι και αλλιώς... αν μάλιστα έχεις info ότι ίσως δεν το αξίζει και όλας, απευθείας μαύρο.

Σωστά. Δε μιλάμε όλες να πάνε στα 80. Αν παρακολουθήσεις το τόπικ από την αρχή θα καταλάβεις αυτό που λέει και ο psolara78. Το κακό είναι ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο στη μεγάλη πλειοψηφία. Τώρα που εσφίξαν οι κώλοι ψάχνουν όλοι τη χαμηλότερη τιμή αλλά και πάλι βλέπεις ότι κάποιοι συνεχίζουν και συντηρούν τις κοπέλες της αρπαχτής. Θυμάμαι μια κοπέλα (που δεν ξανασυνάντησα παρά το γεγονός ότι ήταν καλή) που μου είχε πει: "αλλάζω συχνά αγγελίες με νέο όνομα και τιμές (εννοούσε προς τα πάνω). Ξέρεις πόσοι μαλάκες μου σκάνε 120 ευρώ για να τους παρω απλα μια πίπα και να χύσουν?" Ή άλλοι τις κακομαθαίνουν με δώρα, κινητά κλπ επειδή είναι σαν ανάποδα γαμώτα και θέλουν να κερδίσουν τη συμπάθεια του κοριτσιού πχ... Δε λέω ότι αυτό θα αλλάξει (γιατί είναι θέμα νοοτροπίας) αλλά τουλάχιστον μπορεί να πεις ότι έκανες μια προσπάθεια. 

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Χάνουμε την ουσία μάγκες... Το θέμα είναι οι τιμές να προσγειωθούν στην πραγματικότητα που ζει ο μέσος Έλληνας.

Έτσι μου 'ρχετε ρε γαμώτο να πάρω ένα 50 αρικο να κατέβω κέντρο και τον πρώτο που θα βρω ειλικρινή ταλαίπωρο και πεινασμένο (όχι πρεζάκι) να του το βάλω στην τσέπη ή να του το ρίξω στο ποτήρι. Ίσως νιώσω μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να δώσω 100-120 σε μια κακομαθημένη που με το που το βάλει στο πορτοφόλι θα πάει να το φάει σε λούσα...
Πολη  φιλοσοφημένο, και μερικές στο παιζουν και από πάνω άλλα φταίνε κάτι αγαπουλιδες και  μετά ρχεται  η άλλη του κατοστάρικου και σου λέει εγώ αν δεν  μ αρέσει κάτι δεν πα  φαντάσου πληρώνεις και έχει και απαιτήσεις,α στην κάνα δίμηνο να πεινάσει να χουμε άλλα ήμαστε τόσο μαλακές που δεν παίζουμε με  του κανόνες μας αλλά  με αυτονον.

dimisabsolut

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Βλέπω ότι συμφωνείτε και λέτε να ρίχνουμε μαύρο σε αυτές που δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε. Μέσα 100% και προσθέτω ότι κακό δεν κάνει την επιλογή μας αυτή να την κοινοποιούμε στους υπόλοιπους με κριτικές ή με ποσταρίσματα. Εγώ αυτό έχω κάνει (μαύρο Κατερίνα20 και φίλη της μέσα για Κατερίνα3) και θεωρώ σωστό να το κάνετε όλοι αντρίκια και αληθινά όχι μαλακίες γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα. Στέλιο που φαίνεται ότι έχεις περισσότερη εμπειρία πιστεύεις ότι χάνει κανείς τίποτα από το κάνει κακή κριτική - εάν είναι αληθινή;

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Σωστά. Δε μιλάμε όλες να πάνε στα 80. Αν παρακολουθήσεις το τόπικ από την αρχή θα καταλάβεις αυτό που λέει και ο psolara78. Το κακό είναι ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο στη μεγάλη πλειοψηφία. Τώρα που εσφίξαν οι κώλοι ψάχνουν όλοι τη χαμηλότερη τιμή αλλά και πάλι βλέπεις ότι κάποιοι συνεχίζουν και συντηρούν τις κοπέλες της αρπαχτής. Θυμάμαι μια κοπέλα (που δεν ξανασυνάντησα παρά το γεγονός ότι ήταν καλή) που μου είχε πει: "αλλάζω συχνά αγγελίες με νέο όνομα και τιμές (εννοούσε προς τα πάνω). Ξέρεις πόσοι μαλάκες μου σκάνε 120 ευρώ για να τους παρω απλα μια πίπα και να χύσουν?" Ή άλλοι τις κακομαθαίνουν με δώρα, κινητά κλπ επειδή είναι σαν ανάποδα γαμώτα και θέλουν να κερδίσουν τη συμπάθεια του κοριτσιού πχ... Δε λέω ότι αυτό θα αλλάξει (γιατί είναι θέμα νοοτροπίας) αλλά τουλάχιστον μπορεί να πεις ότι έκανες μια προσπάθεια. 

Ναι συμφωνώ όπως είναι γνωστό ότι κοπέλες που παίρνεις με 80 100 και 150 ένας άλλος της παίρνει με 120 200 και 300.
Αν τα έχει για πέταμα πρόβλημα του.
Οι υπόλοιποι που δεν τα έχουμε, κάνουμε επιλογή

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Βλέπω ότι συμφωνείτε και λέτε να ρίχνουμε μαύρο σε αυτές που δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε. Μέσα 100% και προσθέτω ότι κακό δεν κάνει την επιλογή μας αυτή να την κοινοποιούμε στους υπόλοιπους με κριτικές ή με ποσταρίσματα. Εγώ αυτό έχω κάνει (μαύρο Κατερίνα20 και φίλη της μέσα για Κατερίνα3) και θεωρώ σωστό να το κάνετε όλοι αντρίκια και αληθινά όχι μαλακίες γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα. Στέλιο που φαίνεται ότι έχεις περισσότερη εμπειρία πιστεύεις ότι χάνει κανείς τίποτα από το κάνει κακή κριτική - εάν είναι αληθινή;

Όχι φίλε.. δεν χάνει.. αυτοί που έχουν μυαλό και οξυδέρκεια καταλαβαίνουν ποιος προμοτάρει και ποιος όχι. Και εγώ στις αρχές ήμουν αρκετά καλός στις κριτικές αλλά πάντα με ευγένεια προς το πρόσωπο της κοπέλας που συνάντησα έδινα στον άλλο να αντιληφθεί τα αδύνατά της σημεία. Βέβαια και οι κοπέλες δεν είναι σταθερές αξίες. Π.χ η Κατερίνα20 όταν την είχα πάρει μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Αλλά το είχα αναφέρει ότι είναι λίγο παράξενη στη συμπεριφορά. Αν σε γουστάρει περνας καλά, αν όχι απαίσια. Τώρα πια είμαι πιο φειδωλός στις κριτικές και μερικές φορές ίσως αδικώ και κάποιες κοπέλες. Και το άλλο που κάνω (αλλά δεν ξέρω αν κάνω καλά) είναι ότι δεν γράφω αρνητική κριτική. Αν κάποια δηλαδή δεν τη θεωρώ άξια δοκιμής δεν την αναφέρω καθόλου. Γράφω κριτικές μόνο για κοπέλες που σίγουρα ή ίσως θα ξανασυναντούσα.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Ναι άλλα το γράφεις μόνο της καλές κρητικές όπως αναφέρεις και ευ δεν προστατεύεις κάποιους άλλους.και συνήθως  όταν πας με μια κοπέλα για πρώτη φόρα είναι καλά συνήθως μετά δεν είναι τι ίδιο.

dimisabsolut

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στέλιο οι αρνητικές κριτικές έχουν περισσότερη αξία από τις θετικές. Ίσως τις διαβάσει και η κοπέλα ή ο νταβάς της κι αλλάξει νοοτροπία ή τιμή.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Ναι άλλα το γράφεις μόνο της καλές κρητικές όπως αναφέρεις και ευ δεν προστατεύεις κάποιους άλλους.και συνήθως  όταν πας με μια κοπέλα για πρώτη φόρα είναι καλά συνήθως μετά δεν είναι τι ίδιο.

Μη νομίζεις ότι έχω και πολλές αρνητικές εμπειρίες. Ελάχιστες είναι. Συνήθως τις μυριζόμουν τις καλές περιπτώσεις. Επίσης υπάρχουν και άλλες που ήρθαν και έφυγαν. Τι να γράψω κριτική? Απλά για την ιστορία?

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Όχι φίλε.. δεν χάνει.. αυτοί που έχουν μυαλό και οξυδέρκεια καταλαβαίνουν ποιος προμοτάρει και ποιος όχι. Και εγώ στις αρχές ήμουν αρκετά καλός στις κριτικές αλλά πάντα με ευγένεια προς το πρόσωπο της κοπέλας που συνάντησα έδινα στον άλλο να αντιληφθεί τα αδύνατά της σημεία. Βέβαια και οι κοπέλες δεν είναι σταθερές αξίες. Π.χ η Κατερίνα20 όταν την είχα πάρει μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Αλλά το είχα αναφέρει ότι είναι λίγο παράξενη στη συμπεριφορά. Αν σε γουστάρει περνας καλά, αν όχι απαίσια. Τώρα πια είμαι πιο φειδωλός στις κριτικές και μερικές φορές ίσως αδικώ και κάποιες κοπέλες. Και το άλλο που κάνω (αλλά δεν ξέρω αν κάνω καλά) είναι ότι δεν γράφω αρνητική κριτική. Αν κάποια δηλαδή δεν τη θεωρώ άξια δοκιμής δεν την αναφέρω καθόλου. Γράφω κριτικές μόνο για κοπέλες που σίγουρα ή ίσως θα ξανασυναντούσα.

Εγώ έχω σταματήσει να γράφω κριτικές χρόνια τώρα. Το πολύ πολύ να πω κάτι σε κάποιο νήμα. Βέβαια έχω και περιορισμένη γκάμα.

Οι κριτικές είναι πολύ πολύ υποκειμενικές. Σχεδόν ποτέ δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτές.
Μόνο αν την έχει πάρει καποιος που ξέρεις και έχεις μία ιδέα ότι ταιριάζουν οι προτιμήσεις σας.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Στέλιο οι αρνητικές κριτικές έχουν περισσότερη αξία από τις θετικές. Ίσως τις διαβάσει και η κοπέλα ή ο νταβάς της κι αλλάξει νοοτροπία ή τιμή.
Σωστός. ξέρω κόσμο που δεν γράφουν της αρνητικές κριτικές γιαυτό και ορισμένες έχουν καμία δεκάρια καλές και την έχουν δει.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306

Δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα για να γράψω αρνητικές κριτικές μιας και όλες οι κοπέλες με συμπαθούν (και λόγω χαρακτήρα ίσως) και στο service δίνουν τον καλό τους εαυτό. Άρα αν έγραφα αρνητική κριτική θα ήταν κατά κύριο λόγο για την εμφάνιση τους. Και αυτες τις ελάχιστες φορές που έχει τύχει δε μου κάνει καρδιά ρε γαμώτο. Απλά δε γράφω κάτι γιατί ξέρω ότι ο επόμενος ή ο μεθεπόμενος θα γράψει σίγουρα. Έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε το καταλαβαίνω αλλά...  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom