You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόταση για μείωση τιμών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 87K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ευχαριστω το θεματοθετη για το θετικο σχολιο, θα συνεχισω και σε υπολοιπα, ετσι για την προσωπικη περιεργεια, αφου μεθαυριο μετακομιζω στα πατρια εδαφη εως οτου καλυτερεψει η κατασταση.
Μπουρδελοεκπτωσεις ΟΧΙ στα επομενα μαγαζια, ομως τα παντα ρει ;)
Μαγνησιας 11 ηταν πυρφοροστοκος μετα το τελειωμα και καπνιζε σαλονι. Τελεια η γκομενα μου λεει. Σιγα τη θεα λεω μεσα μου, μια ξανθια 40αρα γυρω ηταν με πιασιματα. Με 20 πετυχαινεις πιπινια κι οχι θειες που κανουν απλο προγραμμα. Τεσπα γουστα ειναι αυτα.
Φυλης 134αρια, 136 & 200 παρομοιως γιοκ εκπτωση. Σε ολα ημουν μοναχος στο σαλονι, επιασα την παρλα οσο με επαιρνε ειδικα στα 134Β (ελληνιδα τσα2) και 136 ο γραβατωμενος Λορδος Βυρων.
Πιπινου 65 μαναβικο εκπτωση 15Ε το δεχτηκαν χωρις αντιδραση. Η τυπισσα μια γεματουλα κωλαρα ρουμανοβουλγαροτετοια ειναι. Αν δεν απατωμαι παλιοτερα που την ειχα πετυχει δινει και κωλο. Τωρα επικεντρωθηκα στην τιμη.
Μπουρδελοεκπτωσεις ΟΧΙ στα επομενα μαγαζια, ομως τα παντα ρει ;)
Μαγνησιας 11 ηταν πυρφοροστοκος μετα το τελειωμα και καπνιζε σαλονι. Τελεια η γκομενα μου λεει. Σιγα τη θεα λεω μεσα μου, μια ξανθια 40αρα γυρω ηταν με πιασιματα. Με 20 πετυχαινεις πιπινια κι οχι θειες που κανουν απλο προγραμμα. Τεσπα γουστα ειναι αυτα.
Φυλης 134αρια, 136 & 200 παρομοιως γιοκ εκπτωση. Σε ολα ημουν μοναχος στο σαλονι, επιασα την παρλα οσο με επαιρνε ειδικα στα 134Β (ελληνιδα τσα2) και 136 ο γραβατωμενος Λορδος Βυρων.
Πιπινου 65 μαναβικο εκπτωση 15Ε το δεχτηκαν χωρις αντιδραση. Η τυπισσα μια γεματουλα κωλαρα ρουμανοβουλγαροτετοια ειναι. Αν δεν απατωμαι παλιοτερα που την ειχα πετυχει δινει και κωλο. Τωρα επικεντρωθηκα στην τιμη.
Επισκέπτης
Μπουρδελοεκπτωσεις ΓΙΟΚ αλλα τα παντα ρει ν2
Τα μαγαζια ηταν Φυλης 71 ισογειο & οροφος, κοτετσι 61 πετυχα μια αδυνατη να φιλα με αγκαλια πυρφοροστοκο πιτσιρικα (αρα αναμενομενο), ενω στο 66Δ ο παρλας τσατσος θα ηθελε για 15Ε αλλα δε μπορει επειδη ειναι απλος υπαλληλος. Ειναι ο γνωστος φλυαρος τσατσος
Στουντιο Φυλης 104
Here ηταν η Παολα ως τσα2 κι ανακοινωσε οτι δεν εργαζοταν σημερα. Πιασαμε την κουβεντα λιγο, αρκετα ομιλιτικη ειπε οτι υπαρχουν κοπελες που κανουν απλο προγραμμα απο 40Ε ενω αλλες οχι.
Βγηκαν οι τυπισσες, η μια ειχε βυζους και λιγη περιφερεια, η δε αλλη μια κωλομαντρονα, αποψη μου ειναι οτι αυτες ειναι επιπεδου Μεταξουργειου. Η τριτη κοπελα της βαρδιας ξεκινα απο 50αρι κι ανω αλλα ειδικευεται στο αυταρχικο. Επειδη δε με ενδιαφερει το στραπονιασμα ετσι κι αλλιως, δε ρωτησα την Παολα αν οντως κανει η συγκεκριμενη αυταρχικο με 50ρι.
Ονοματα δεν συγκρατησα νομιζω η πρωτη το Βυζαντιο λεγοταν Τζεσικα
Αυτα για σημερα, αυριο βραδακι παλι θαχει ενημερωση!
Τα μαγαζια ηταν Φυλης 71 ισογειο & οροφος, κοτετσι 61 πετυχα μια αδυνατη να φιλα με αγκαλια πυρφοροστοκο πιτσιρικα (αρα αναμενομενο), ενω στο 66Δ ο παρλας τσατσος θα ηθελε για 15Ε αλλα δε μπορει επειδη ειναι απλος υπαλληλος. Ειναι ο γνωστος φλυαρος τσατσος
Στουντιο Φυλης 104
Here ηταν η Παολα ως τσα2 κι ανακοινωσε οτι δεν εργαζοταν σημερα. Πιασαμε την κουβεντα λιγο, αρκετα ομιλιτικη ειπε οτι υπαρχουν κοπελες που κανουν απλο προγραμμα απο 40Ε ενω αλλες οχι.
Βγηκαν οι τυπισσες, η μια ειχε βυζους και λιγη περιφερεια, η δε αλλη μια κωλομαντρονα, αποψη μου ειναι οτι αυτες ειναι επιπεδου Μεταξουργειου. Η τριτη κοπελα της βαρδιας ξεκινα απο 50αρι κι ανω αλλα ειδικευεται στο αυταρχικο. Επειδη δε με ενδιαφερει το στραπονιασμα ετσι κι αλλιως, δε ρωτησα την Παολα αν οντως κανει η συγκεκριμενη αυταρχικο με 50ρι.
Ονοματα δεν συγκρατησα νομιζω η πρωτη το Βυζαντιο λεγοταν Τζεσικα
Αυτα για σημερα, αυριο βραδακι παλι θαχει ενημερωση!
επρεπε να πεις στο Παολακι να περασει δωματιοΣτουντιο Φυλης 104
Επισκέπτης
Ειναι μελαχρινος λουκουμας, καμμια σχεση η ολιγολεπτη κουβεντα με τις τσα2δες του κωλου. Εκπεμπει θετικη ενεργεια προς τα εξω.
Παντως το κινημα εκπτωσεις τιμων, αλλιως θα λουκετωσετε το σπιτι σας, δειχνει ναχει περαση. Κι αν το απαιτησετε περισσοτεροι συν μια αποχη συνειδητη εννοω να τσαρκαρετε και παζαρια, θαχει μεγαλυτερη ανταποκριση απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου.
Παντως το κινημα εκπτωσεις τιμων, αλλιως θα λουκετωσετε το σπιτι σας, δειχνει ναχει περαση. Κι αν το απαιτησετε περισσοτεροι συν μια αποχη συνειδητη εννοω να τσαρκαρετε και παζαρια, θαχει μεγαλυτερη ανταποκριση απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου.
δεν καταλαβα τιποτα,πραγματικαΕιναι μελαχρινος λουκουμας, καμμια σχεση η ολιγολεπτη κουβεντα με τις τσα2δες του κωλου. Εκπεμπει θετικη ενεργεια προς τα εξω.
ο λουκουμάς,παραπέμπει σε μπουχέσα πάντως...
Επισκέπτης
Λουκουμι για το χαψεις, μελαχρινο γαλακτομπουρικο (το λεω και βλαχικα), μπουκια & συχωριο πως να το πω αλλιως
Εφυγα λιγο πρησμενος, καθοταν και ναζιαρικα διπλα μου με κατι μαυρα μπουτακια, μαυρο αρνακι τη γλυτωσες απο πεινασμενο λυκο!
Επι του θεματος, εχει καποιος συναγωνιστης να αναφερει τιποτις?
LOL μετα απο 2 χρονια που θα ξακατεβω Καλαματα, εχω περιεργεια να δω τι θα παιζει στο σιδεραδικο του Σερεμετη!
Εφυγα λιγο πρησμενος, καθοταν και ναζιαρικα διπλα μου με κατι μαυρα μπουτακια, μαυρο αρνακι τη γλυτωσες απο πεινασμενο λυκο!
Επι του θεματος, εχει καποιος συναγωνιστης να αναφερει τιποτις?
LOL μετα απο 2 χρονια που θα ξακατεβω Καλαματα, εχω περιεργεια να δω τι θα παιζει στο σιδεραδικο του Σερεμετη!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
από την πλευρά του Ατλαντικού δεν έχουν ανάγκη,τυπώνουν κατευθείαν στις μηχανές τα ντόλαρς κ στα φρύδια τους.Ειναι μελαχρινος λουκουμας, καμμια σχεση η ολιγολεπτη κουβεντα με τις τσα2δες του κωλου. Εκπεμπει θετικη ενεργεια προς τα εξω.
Οι νοματαίοι που κουμαντάρουν τα σκηνικά να καταλάβουν ότι πλέον έχουμε ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ όσων υπήρχαν μέχρι χθες.
Να χαμηλώσουν τιμές, ήδη κάποιες ανεξάρτητες δείχνουν θέληση μέχρι στιγμής, σε πορνεία από το ριπορτ πάνε κ στο δεκαπεντάρι..ακούτε εσείς ειδικά οι νταβάδες των μπουρδέλων?? ένα παπούτσι κ ένα παντελόνι να αλλάξετε ρε! τόσο μαύρο χρήμα κυκλοφορεί ρε καραγυφταίοι από τα χέρια σας!
Με τον όρο λουκουμάς πάντως ο συνειρμός είναι πως πρόκειται για φακλάνα.
Το κίνημα θα τα πάει όλα γαμιώντας!
Επισκέπτης
Ειδικα στα στουντιο της Κων/πολεως οταν πεταξα τη σποντα για τις δραχμες, καλα γαμησετα οι τσα2δες γινανε απελπισια λεγοντας => οχι, εδω ηλθες για περασεις ωραια, μη μου λες για τετοια και χαλιεμαι....
Οσο για τις ανεξαρτητες, προφανως αυτες πρεπει να αντιδρασουν αμεσα. Δεν εχω ομως το χρονο (και την πολυτελεια τωρα) για να ενημερωσω με νεα απο το χωρο αυτον, ηδη εχω γραψει αρκετες δημοσιογραφικες πληροφοριες!
Ετσι κοριτσακια μου....
Θα στρωσετε χαρακτηρα τις επομενες ημερες κι οσο θα βαθαινει η νεα κριση, τοσο θα σας τσουξει....
ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΙΜΕΣ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΡΙΦΕΣ
Οσο για τις ανεξαρτητες, προφανως αυτες πρεπει να αντιδρασουν αμεσα. Δεν εχω ομως το χρονο (και την πολυτελεια τωρα) για να ενημερωσω με νεα απο το χωρο αυτον, ηδη εχω γραψει αρκετες δημοσιογραφικες πληροφοριες!
Ετσι κοριτσακια μου....
Θα στρωσετε χαρακτηρα τις επομενες ημερες κι οσο θα βαθαινει η νεα κριση, τοσο θα σας τσουξει....
ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΙΜΕΣ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΡΙΦΕΣ
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
μας πρηξατε τις μπαλεςςςς ρε !!!
εγω επιμενω για αυξηση των τιμων....δεν γινεται να πουλαει μια ιεροδουλη το σωμα της για 20 ευρω...μινιμουμ 50 ευρω και στην φυλης
εγω επιμενω για αυξηση των τιμων....δεν γινεται να πουλαει μια ιεροδουλη το σωμα της για 20 ευρω...μινιμουμ 50 ευρω και στην φυλης
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
και κατι αλλο ρε γυφτοι...με ποσες πουτανες θα πατε τον μηνα ? για αυτες τις 2-3 φορες που θα γαμησετε ιεροδουλη πρεπει να ειστε γυφτοι για να τσιμπησετε ενα 10αρικακι παραπανω....
αν δεν εχετε μην γαματε ιεροδουλες απλα....βρειτε κανα ξεκολο να το πηδατε τζαμπα....αν καποια θελει να μειωσει την τιμη απο μονη της λογω συνθηκων το καταλαβαινω...αλλα τωρα να πηγαινεις εσυ σαν τον κακομοιρη να ζητας εκπτωσεις ειναι γελοιο....
αν δεν εχετε μην γαματε ιεροδουλες απλα....βρειτε κανα ξεκολο να το πηδατε τζαμπα....αν καποια θελει να μειωσει την τιμη απο μονη της λογω συνθηκων το καταλαβαινω...αλλα τωρα να πηγαινεις εσυ σαν τον κακομοιρη να ζητας εκπτωσεις ειναι γελοιο....
Επισκέπτης
Δεν ειμαι θεματοθετης, αλλα η υπομονη καπως εξαντληθηκε....
Πηγαινε εσυ μαζι με τους ομοιους σου να δινεις δωρακια, ειτε ο,τι αλλο θες, περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.
Στην τελικη γιατι επιμενεις να ποσταρεις βλεποντας οτι η πλειοψηφια επιθυμει πτωση τιμων?
Οσο δε για την αλαζονικη συμπεριφορα σου, ας σου θυμισω τον Κροισο επανω στη πυρα θυμουμενος το Σολωνα.
Πηγαινε εσυ μαζι με τους ομοιους σου να δινεις δωρακια, ειτε ο,τι αλλο θες, περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.
Στην τελικη γιατι επιμενεις να ποσταρεις βλεποντας οτι η πλειοψηφια επιθυμει πτωση τιμων?
Οσο δε για την αλαζονικη συμπεριφορα σου, ας σου θυμισω τον Κροισο επανω στη πυρα θυμουμενος το Σολωνα.
Στο καλο κι ας μη μας γραφουν. Καποιες θα μεινουν, εστω κι ελαχιστες.μήπως όμως στο τέλος πάρουν την... πραμάτεια τους και τραβήξουν "σ'άλλη γη και σ'άλλα μέρη";
Εσύ που είσαι τόσο large,πέταγέ τους πακέτα, ελεύθερη οικονομία έχουμε,κάνε ό,τι γουστάρεις...μας πρηξατε τις μπαλεςςςς ρε !!!
Επισκέπτης
Αστονε να ανοιξει θρεντ για αυξηση τιμων υπερ των απορων κορασιδων των οικων αντοχης
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=222202.msg6377760#msg6377760]Καμαρωστον εδω[/url] τι γραφει.....
Οποτε ισως αλλαξει γνωμη μελλοντικα οταν πεσει το καβλιτσεκι...
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=222202.msg6377760#msg6377760]Καμαρωστον εδω[/url] τι γραφει.....
Οποτε ισως αλλαξει γνωμη μελλοντικα οταν πεσει το καβλιτσεκι...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
δεν αξίζει να ασχοληθείς άλλο ,ξέχασε ότι είναι ακόμα στην θεραπεία για δεύτερη φορά σε δύο μήνες-με την μόλυνσηΔεν ειμαι θεματοθετης, αλλα η υπομονη καπως εξαντληθηκε....
Στο καλο κι ας μη μας γραφουν. Καποιες θα μεινουν, εστω κι ελαχιστες.
όταν ξεμπερδέψει, άστον να τα πετάει όπου θέλει, τα γραφεία το πάνε στο κατοστάρι σιγά σιγά...
Σε λίγες μέρες οι τιμές στην ΠΙΑΤΣΑ θα αλλάξουν...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
σάλτα κ πηδήξου ρε τρολομπαρουτοκαπνισμένε παπάρα@!! μας έχεις φλομώσει στην μαλακία. Κατάλαβες ρε ότι έχουν ανατραπεί ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?μας πρηξατε τις μπαλεςςςς ρε !!!
Ρε γαμιόλη κ για 15ευρώ ή 25 ή δεν ξέρω πόσο ποσοστό θα παίρνουν, αλλά ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΠΑΡΟ-ΜΠΡΟΥΚΛΗ.
Κάτι φλωράτζες σαν εσένα χαλάνε την πιάτσα μαλακάκο...μην μας ξαναζαλίσεις τα παπάρια, άντε ζωο
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Δεν ειμαι θεματοθετης, αλλα η υπομονη καπως εξαντληθηκε....
Στο καλο κι ας μη μας γραφουν. Καποιες θα μεινουν, εστω κι ελαχιστες.
οκ μαν....αυτο το αθλημα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι για φτωχαδακια...οποιος εχει παει...αν ειναι να διαπραγματευεσαι το 50αρικο βρες κανα ξεκολο να γαμας τζαμπα....εχει καταντησει αηδια...ειστε γυφτοι οπως και να το κανουμε
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
σάλτα κ πηδήξου ρε τρολομπαρουτοκαπνισμένε παπάρα@!! μας έχεις φλομώσει στην μαλακία. Κατάλαβες ρε ότι έχουν ανατραπεί ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
Ρε γαμιόλη κ για 15ευρώ ή 25 ή δεν ξέρω πόσο ποσοστό θα παίρνουν, αλλά ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΠΑΡΟ-ΜΠΡΟΥΚΛΗ.
Κάτι φλωράτζες σαν εσένα χαλάνε την πιάτσα μαλακάκο...μην μας ξαναζαλίσεις τα παπάρια, άντε ζωο
βρε αχρηστε αυτο που σου εξηγω και δεν καταλαβαινεις ειναι το εξης...οτι αν μια κοπελα σαν την αλικη απφοασισει να κανει μειωση τιμης στα 80 επειδη δεν εχει δουλεια το δεχομαι...και θα παω μετα 80 φυσικα,...αλλα αν ειναι στα 100 δεν θα κανω παζαρια σαν τον γυφτο οπως εσυ...
αν οντως δεν εχουνε δουλεια θα το κατεβασουνε απο μονες τους...το να πηγαινεις εσυ σαν τον γυφτο να ζητας ελεημοσυνες ειναι τραγικο...
αυτο δεν καταλαβαινετε....
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 496
σάλτα κ πηδήξου ρε τρολομπαρουτοκαπνισμένε παπάρα@!! μας έχεις φλομώσει στην μαλακία. Κατάλαβες ρε ότι έχουν ανατραπεί ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
τυπε μαλλον ο τυπος μενει ευρωπη, τι λες?