Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.564
- Πόντοι
- 12.756
Ποτε θα κανεις το πέσιμο;
λυσσαξες ρε πουστη
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
100 ευρω μια χαρα ειναι , αναλογα τα οικονομικα του βεβαια
Ποτε θα κανεις το πέσιμο;
Πέραν της πλάκας 100ευρα ειναι too much για "φιλη"
Μάγκα,καληνυχτάκιας δεν έγινα ποτέ.Ήμαρτον πια με όλους τους γαμιάδες εδώ μέσα.Όλοι γαμάτε τα καλύτερα μουνιά και στο τέλος κάνετε τις περισσότερες κριτικές σε πουτάνες.Την κοπέλα την ξέρω 5 χρόνια.Είχε σχέση,τώρα είναι ελεύθερη.Το ενδιαφέρον μου της το έχω δείξει το ξέρει.Στα γενέθλια της θέλω να της κάνω ένα καλό δώρο.Και στην τελική ανάλυση,δικά μου είναι τα λεφτά ότι θέλω τα κάνω.Όσον αφορά την "πιάτσα" δεν τη χαλάω εγώ,με τα 100 ευρώ,αλλά κάποιοι δήθεν.
Όχι για δική μου χρήση φυσικά!!!
Θέλω να αγοράσω ως δώρο σε μια φίλη ένα άρωμα,έχει κάποιος/κάποια να προτείνει κάτι;Με κόστος μέχρι 100 ευρώ.
λυσσαξες ρε πουστη
100 ευρω μια χαρα ειναι , αναλογα τα οικονομικα του βεβαια
Μάγκα,καληνυχτάκιας δεν έγινα ποτέ.Ήμαρτον πια με όλους τους γαμιάδες εδώ μέσα.Όλοι γαμάτε τα καλύτερα μουνιά και στο τέλος κάνετε τις περισσότερες κριτικές σε πουτάνες.Την κοπέλα την ξέρω 5 χρόνια.Είχε σχέση,τώρα είναι ελεύθερη.Το ενδιαφέρον μου της το έχω δείξει το ξέρει.Στα γενέθλια της θέλω να της κάνω ένα καλό δώρο.Και στην τελική ανάλυση,δικά μου είναι τα λεφτά ότι θέλω τα κάνω.Όσον αφορά την "πιάτσα" δεν τη χαλάω εγώ,με τα 100 ευρώ,αλλά κάποιοι δήθεν.
Bourdela ειναι ρε φιλε γάμιαδες ειμαστε τι νομίζεις;Μάγκα,καληνυχτάκιας δεν έγινα ποτέ.Ήμαρτον πια με όλους τους γαμιάδες εδώ μέσα.Όλοι γαμάτε τα καλύτερα μουνιά και στο τέλος κάνετε τις περισσότερες κριτικές σε πουτάνες.Την κοπέλα την ξέρω 5 χρόνια.Είχε σχέση,τώρα είναι ελεύθερη.Το ενδιαφέρον μου της το έχω δείξει το ξέρει.Στα γενέθλια της θέλω να της κάνω ένα καλό δώρο.Και στην τελική ανάλυση,δικά μου είναι τα λεφτά ότι θέλω τα κάνω.Όσον αφορά την "πιάτσα" δεν τη χαλάω εγώ,με τα 100 ευρώ,αλλά κάποιοι δήθεν.
τυπε οι κολωνιες ειναι μαλακια δωρο γιατι ειμαστε ολοι περιεργοι ειναι τερμα υποκειμενικο το γουστο. με τα λεφτα που αναφερεις καντης δωρο μια περιποιηση σπα σε επωνυμο ξενοδοχειο και θα με θυμηθεις.
το πρωτο τσιμπουκι που θα σου κανει να μου το αφιερωσεις.
το πρωτο τσιμπουκι που θα σου κανει να μου το αφιερωσεις.
καλά λένε,δώσε 50-60ε και κλείσε της κανα μασάζ σε τοπ ξενοδοχειάκι. (σουηδικό μασάζ και δεν συμμαζεύεται)
Θα σου δώσουν κουπόνι δώρου,και θα της το δώσεις με λάγνο και πολλά υποσχόμενο βλέμμα
Τρατ μι,είμαι γυναίκα![]()
Ξανθιά ή μελαχροινη είναι φιλε;Παιζει ρολο.Στις ανοιχτοχρωμες πανε τα ελαφριά αρωματα και στις σκουροχρωμες τα πιο βαρια.Όχι για δική μου χρήση φυσικά!!!
Θέλω να αγοράσω ως δώρο σε μια φίλη ένα άρωμα,έχει κάποιος/κάποια να προτείνει κάτι;Με κόστος μέχρι 100 ευρώ.