Νέα

Πρόταση για γυναικείο άρωμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
Πέραν της πλάκας 100ευρα ειναι too much για "φιλη"

Μάγκα,καληνυχτάκιας δεν έγινα ποτέ.Ήμαρτον πια με όλους τους γαμιάδες εδώ μέσα.Όλοι γαμάτε τα καλύτερα μουνιά και στο τέλος κάνετε τις περισσότερες κριτικές σε πουτάνες.Την κοπέλα την ξέρω 5 χρόνια.Είχε σχέση,τώρα είναι ελεύθερη.Το ενδιαφέρον μου της το έχω δείξει το ξέρει.Στα γενέθλια της θέλω να της κάνω ένα καλό δώρο.Και στην τελική ανάλυση,δικά μου είναι τα λεφτά ότι θέλω τα κάνω.Όσον αφορά την "πιάτσα" δεν τη χαλάω εγώ,με τα 100 ευρώ,αλλά κάποιοι δήθεν.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Μάγκα,καληνυχτάκιας δεν έγινα ποτέ.Ήμαρτον πια με όλους τους γαμιάδες εδώ μέσα.Όλοι γαμάτε τα καλύτερα μουνιά και στο τέλος κάνετε τις περισσότερες κριτικές σε πουτάνες.Την κοπέλα την ξέρω 5 χρόνια.Είχε σχέση,τώρα είναι ελεύθερη.Το ενδιαφέρον μου της το έχω δείξει το ξέρει.Στα γενέθλια της θέλω να της κάνω ένα καλό δώρο.Και στην τελική ανάλυση,δικά μου είναι τα λεφτά ότι θέλω τα κάνω.Όσον αφορά την "πιάτσα" δεν τη χαλάω εγώ,με τα 100 ευρώ,αλλά κάποιοι δήθεν.

Αποψη μου πως το δωρο που θες να κανεις δεν κολλαει με την περισταση. Προσωπικα, και εφοσον τη γνωριζα καποια 5 χρονια, θα της εκανα κατι πιο ιδιαιτερο ως δωρο. Δε χρειαζεται να ειναι κατι ακριβο, μπορει να ειναι ενα βιβλιο που διαβαζε μικρη και ξερεις οτι αγαπα, ή καποια κουκλα, ενα εστιατοριο που παντα ηθελε να επισκεπτει, μια βολτα σε ενα αγαπημενο μερος, κατι τετοιο. Ετσι θα της δειξεις οτι ξερεις τι θελει και πως μπορεις να της το προσφερεις.

Αυνάνας

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Όχι για δική μου χρήση φυσικά!!!
Θέλω να αγοράσω ως δώρο σε μια φίλη ένα άρωμα,έχει κάποιος/κάποια να προτείνει κάτι;Με κόστος μέχρι 100 ευρώ.

Σαν γνήσιος πυρφόρος θα βοηθήσω και εγώ λίγο! Versace Bright Crystal ! Τέρμα ανώμαλο άρωμα ! θα το μυρίζεις και θα χύνεις αφού θα το κάνεις και δικό σου το μωράκι!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πάρτης και μια σφήνα για τον κώλο !  :dancing: :dancing: :dancing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε οι κολωνιες ειναι μαλακια δωρο γιατι ειμαστε ολοι περιεργοι ειναι τερμα υποκειμενικο το γουστο. με τα λεφτα που αναφερεις καντης δωρο μια περιποιηση σπα σε επωνυμο ξενοδοχειο και θα με θυμηθεις.
το πρωτο τσιμπουκι που θα σου κανει να μου το αφιερωσεις.

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.197
Πόντοι
2.456
Bourdela ειναι ρε φιλε γάμιαδες ειμαστε τι νομίζεις; :rockon:
Διαφωνώ κάθετα με την επιλογη προσωπικά
Ομως όποιο κι αν της πάρεις λίγη σημασία εχει γιατι δεν θα της κακοπεσει
Αφου ομως παει για γλυκό η φάση πρέπει να κανεις δώρο κατι πιο προσωπικο

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.197
Πόντοι
2.456
τυπε οι κολωνιες ειναι μαλακια δωρο γιατι ειμαστε ολοι περιεργοι ειναι τερμα υποκειμενικο το γουστο. με τα λεφτα που αναφερεις καντης δωρο μια περιποιηση σπα σε επωνυμο ξενοδοχειο και θα με θυμηθεις.
το πρωτο τσιμπουκι που θα σου κανει να μου το αφιερωσεις.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
καλά λένε,δώσε 50-60ε και κλείσε της κανα μασάζ σε τοπ ξενοδοχειάκι. (σουηδικό μασάζ και δεν συμμαζεύεται)
Θα σου δώσουν κουπόνι δώρου,και θα της το δώσεις με λάγνο και πολλά υποσχόμενο βλέμμα

Τρατ μι,είμαι γυναίκα  :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλά λένε,δώσε 50-60ε και κλείσε της κανα μασάζ σε τοπ ξενοδοχειάκι. (σουηδικό μασάζ και δεν συμμαζεύεται)
Θα σου δώσουν κουπόνι δώρου,και θα της το δώσεις με λάγνο και πολλά υποσχόμενο βλέμμα

Τρατ μι,είμαι γυναίκα  :rolleyes:

μην ανακατευεσαι φτωχομπινεδικο γιδι. ειπαμε σπα, τα μασαζ του 50αρικου που ξερεις εσυ ειναι με φιλιπινεζους της παραλιας. αυτο που λεω εγω ξεκιναει απο 100 ευρω και εχει αλλα κολπα.

mpougatsa_me_turi

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά μου αρέσουν τα γλυκά/πουδρένια/ξυλώδη αρώματα. Από τα αγαπημένα μου είναι το Hypnotic Poison από Dior (πολύ γλυκό. αισθησιακό άρωμα που αρέσει σε όλες τις γυναίκες και είναι αρκετά safe επιλογή), The Οne απο Dolce & Gabbana (πάλι αρκετά γλυκό και αισθησιακό, ανατολίτικο και πολύ ιδιαίτερο), Chloe Eau de Parfum Chloe (θυλικό, λουλουδάτο αλλά και λίγο γλυκό άρωμα και αρκετά πουδρένιο που αφήνει μυρωδιά "καθαριότητας" -δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω- είναι πολύ καλοκαιρινό), Kenzo Amour (πιο "βαρύ" και αρκετά ανατολίτικο άρωμα, πολύ ιδιαίτερο)και Body Intence απο burberry (υπερβολικά πουδρένιο και έντονο, εγώ το λατρεύω). Πέρα από αυτά που είναι προσωπικά τα αγαπημένα μου, αρκετές γυναίκες συμπαθούν πολύ το Lady Million από Paco Rabanne (το βρίσκω υπερβολικά ξεχωριστό, αν και δεν το πολυσυμπαθω γιατί το θεωρω αρκετά αποπνικτικό). Παρ'όλα αυτά δεν ξέρω κατά ποσο ένα αρωμα και μάλιστα σε γυναίκα, θα ήταν το κατάλληλο δώρο, εφόσον δεν την ξέρεις κιόλας τόσο καλά. Θεωρώ πως είναι πολύ προσωπική υπόθεση και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πέσεις έξω. Καλύτερα ρώτα την απ'έξω απ'έξω τι άρωμα φοράει και πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και ζήτα να σου προτείνουν κάποιο παρόμοιο (ή καλύτερα γκούγκλαρε , υπάρχουν πολλά σάητ που προτείνουν αρώματα σε σχέση με κάποια άλλα)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ενα διαχρονικο αρωμα αρωμα ειναι το eden...δε θυμαμαι ποιας εταιρειας αλλα αμα ψαξεις στο ιντερνετ θα τι βρεις.Βαρυ,λουλουδατο αρωμα που αμα το μυρισεις σου μενει χαραγμενο στη μνημη για παντα,τοσο χαρακτηριστικο ειναι το αρωμα του...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
της cacharel ειναι,το βρηκα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
όντως ωραίο το Eden παίχτη.

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
16
Πόντοι
1
αυτο εδω λεω παιχτη,ειναι το παρομοιο γυναικειο one million.
αρκετα ωραιο :thumbsup:

Συνημμένα

• lady-million.jpg
    lady-million.jpg
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 28

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όχι για δική μου χρήση φυσικά!!!
Θέλω να αγοράσω ως δώρο σε μια φίλη ένα άρωμα,έχει κάποιος/κάποια να προτείνει κάτι;Με κόστος μέχρι 100 ευρώ.
Ξανθιά ή μελαχροινη είναι φιλε;Παιζει ρολο.Στις ανοιχτοχρωμες πανε τα ελαφριά αρωματα και στις σκουροχρωμες τα πιο βαρια.

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
Ευχαριστώ για τις προτάσεις.Θα επιλέξω 5 και θα πάω να τα μυρίσω!Οπότε θα διαλέξω ένα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom