You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
προτασεις για πρωτοχρονια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 120
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
ευκολα κοιταΠως κανουμε ρε?.....
φαε σκατα ρειΜε την οικογένεια!
Και μετά σε κανά σάπιο βολιώτικο μπαροκλάμπ, αλλά θα έχει πλάκα.
πως κανουμε ρεΠως κανουμε ρε?.....
χμ ετσι κανουμεΠως κανουμε ρε?.....
καλησπερες για πειτε καμια ιδεα για την πρωτοχρονια μεχρι τις 12 σπιτι με την οικογενια μετα τι ?μπουζουκια CG στριπ μεταξπυργειο φυλης στουντιο ?
12.00 το μεσημερι θελεις εξοδο ρε τυπε εσυ?
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
εισαι στον σωστο δρομο..Τύπε,πολλές ψωλές μαζεμένες δε λέει.
Σοβαρά πάντως,δεν εξαρτάται μόνο από μένα,παίζει κι η παρέα ρόλο.Γι αυτό είπα ότι παίζουν κι άλλα projects.
Για άλλη φορά το κανονίζουμε.
Τhanks πάντως.
μακρυα απο πολλα μπακουρια
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 714
- Πόντοι
- 96
Εγω παντως μαγκες θα παω στο κλαμπ το τρομερο το W να μου πιασουν τον κωλο!
ποιο ειναι το w ?Εγω παντως μαγκες θα παω στο κλαμπ το τρομερο το W να μου πιασουν τον κωλο!
αρε κατι εραστες που κυκλοφορουν κατι γαμικουλες τρομερη που τους περιμενουν οι γυναικες σειραεισαι στον σωστο δρομο..
μακρυα απο πολλα μπακουρια
και το τρομερο ειναι οτι το πιστευουν οταν το λενε παιδια μην στεναχωριεστε ολες οι γυναικες εσας περιμενουν
Επισκέπτης
Τύπε,αναφέρεσαι και σε μένα;αρε κατι εραστες που κυκλοφορουν κατι γαμικουλες τρομερη που τους περιμενουν οι γυναικες σειρα
και το τρομερο ειναι οτι το πιστευουν οταν το λενε παιδια μην στεναχωριεστε ολες οι γυναικες εσας περιμενουν
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τύπε,πολλές ψωλές μαζεμένες δε λέει.
Σοβαρά πάντως,δεν εξαρτάται μόνο από μένα,παίζει κι η παρέα ρόλο.Γι αυτό είπα ότι παίζουν κι άλλα projects.
Τhanks πάντως.
Γιαννη εμενα θα με παρεις?
τοσο κακομοιρης !!!!εχεις βγει εξω απο ελλαδα ξερεις τι σημαινει να βγεις μονο σου ???? αλλα μαλλον στο βλαχοχωρι σου βγαινεται ολοι μαζι γιατι ετσι μονο μπορειτε να βγειτε και να γλυψετε κανα κοκκαλο που θασας δωσει καμια απο την παρεα γιατι θα εχει φαει καμια ηττα απο καποιον αλλον .Τύπε,πολλές ψωλές μαζεμένες δε λέει.
Τhanks πάντως.
Επισκέπτης
Πατε καλα ρε ? Τι club, μπουζουκια και μαλακιες. Η παραδοση θελει ή μαζι με την οικογενεια ή ατομα που αγαπαμε ή στην πρασινη τσοχα. Εχουν παρει φωτια οι τραπουλες λεμε......
Τύπε,αναφέρεσαι και σε μένα;
ποιος εχει γραψει ποιο πανω αυτα που λενε για μπακουρια εισαι εσυ εαν εισαι εσυ τοτε ναι αλλιως οχι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
νατος ο σωστος ο παιχτης......Πατε καλα ρε ? Τι club, μπουζουκια και μαλακιες. Η παραδοση θελει ή μαζι με την οικογενεια ή ατομα που αγαπαμε ή στην πρασινη τσοχα. Εχουν παρει φωτια οι τραπουλες λεμε......
αυτο ειναι παραδοσιακος καλα ξηγιεται αφου ετσι γουσταρεινατος ο σωστος ο παιχτης......
Επισκέπτης
Τόσο κι άλλο τόσο τύπε.Δεν έχεις ιδέα πόσο κακομοίρης είμαι.τοσο κακομοιρης !!!!εχεις βγει εξω απο ελλαδα ξερεις τι σημαινει να βγεις μονο σου ???? αλλα μαλλον στο βλαχοχωρι σου βγαινεται ολοι μαζι γιατι ετσι μονο μπορειτε να βγειτε και να γλυψετε κανα κοκκαλο που θασας δωσει καμια απο την παρεα γιατι θα εχει φαει καμια ηττα απο καποιον αλλον .
Το πρόβλημά σου δεν καταλαβαίνω.Θες να μου το εξηγήσεις;
δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου ,αλλα σε αυτα που γραψατε πρεπει κατι να πω !!!!Τι θες να σου εξηγησω σε αυτο πιστευω οτι ειναι πολλη απλα.Ερωτησεις?Τόσο κι άλλο τόσο τύπε.Δεν έχεις ιδέα πόσο κακομοίρης είμαι.
Το πρόβλημά σου δεν καταλαβαίνω.Θες να μου το εξηγήσεις;
η να το πω καλυτερα δεν μου αρεσε ο τροποσ που τα ειπατεδεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου ,αλλα σε αυτα που γραψατε πρεπει κατι να πω !!!!Τι θες να σου εξηγησω σε αυτο πιστευω οτι ειναι πολλη απλα.Ερωτησεις?
Επισκέπτης
Γιάννη εσύ είμαι σίγουρος ότι θα έχεις κάτι πολύ καλό κανονισμένο ήδη. ;)Γιαννη εμενα θα με παρεις?
Εσύ, θα με πάρεις μαζί σου;
Κάτσε γιατί διακρίνω ένταση στον τύπο qertq.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 4K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 266
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 75