Νέα

προτασεις για πρωτοχρονια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Με την οικογένεια! :cheesy:
Και μετά σε κανά σάπιο βολιώτικο μπαροκλάμπ, αλλά θα έχει πλάκα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
Πως κανουμε ρε?..... :P
ευκολα κοιτα
Με την οικογένεια! :cheesy:
Και μετά σε κανά σάπιο βολιώτικο μπαροκλάμπ, αλλά θα έχει πλάκα.
φαε σκατα ρει :cheesy:
πως κανουμε ρε
χμ ετσι κανουμε :sunglasses:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
καλησπερες  για πειτε καμια ιδεα για την πρωτοχρονια μεχρι τις 12 σπιτι με την οικογενια μετα τι ?μπουζουκια CG στριπ  μεταξπυργειο  φυλης στουντιο ?

12.00 το μεσημερι θελεις εξοδο ρε τυπε εσυ?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Τύπε,πολλές ψωλές μαζεμένες δε λέει. :grin:
Σοβαρά πάντως,δεν εξαρτάται μόνο από μένα,παίζει κι η παρέα ρόλο.Γι αυτό είπα ότι παίζουν κι άλλα projects.
Για άλλη φορά το κανονίζουμε.
Τhanks πάντως.
εισαι στον σωστο δρομο..
μακρυα απο πολλα μπακουρια

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Εγω παντως μαγκες θα παω στο κλαμπ το τρομερο το W να μου πιασουν τον κωλο!

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εισαι στον σωστο δρομο..
μακρυα απο πολλα μπακουρια
αρε κατι εραστες που κυκλοφορουν  κατι γαμικουλες τρομερη που τους περιμενουν οι γυναικες σειρα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και  το τρομερο ειναι οτι το πιστευουν οταν το λενε  παιδια μην στεναχωριεστε ολες οι γυναικες εσας περιμενουν

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αρε κατι εραστες που κυκλοφορουν  κατι γαμικουλες τρομερη που τους περιμενουν οι γυναικες σειρα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και  το τρομερο ειναι οτι το πιστευουν οταν το λενε  παιδια μην στεναχωριεστε ολες οι γυναικες εσας περιμενουν

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τύπε,αναφέρεσαι και σε μένα; :think:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Σοβαρά πάντως,δεν εξαρτάται μόνο από μένα,παίζει κι η παρέα ρόλο.Γι αυτό είπα ότι παίζουν κι άλλα projects.
Τhanks πάντως.

Γιαννη εμενα θα με παρεις?

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τhanks πάντως.
τοσο κακομοιρης !!!!εχεις βγει εξω απο ελλαδα  ξερεις τι σημαινει να βγεις μονο σου ???? αλλα μαλλον στο βλαχοχωρι σου βγαινεται ολοι μαζι γιατι ετσι  μονο μπορειτε να βγειτε και να γλυψετε  κανα κοκκαλο που θασας δωσει καμια απο την παρεα γιατι θα εχει φαει καμια ηττα απο καποιον αλλον .

Επισκέπτης
Πατε καλα ρε ? Τι club, μπουζουκια και μαλακιες. Η παραδοση θελει ή μαζι με την οικογενεια ή ατομα που αγαπαμε ή στην πρασινη τσοχα. Εχουν παρει φωτια οι τραπουλες λεμε......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πατε καλα ρε ? Τι club, μπουζουκια και μαλακιες. Η παραδοση θελει ή μαζι με την οικογενεια ή ατομα που αγαπαμε ή στην πρασινη τσοχα. Εχουν παρει φωτια οι τραπουλες λεμε......
νατος ο σωστος ο παιχτης......

Επισκέπτης
τοσο κακομοιρης !!!!εχεις βγει εξω απο ελλαδα  ξερεις τι σημαινει να βγεις μονο σου ???? αλλα μαλλον στο βλαχοχωρι σου βγαινεται ολοι μαζι γιατι ετσι  μονο μπορειτε να βγειτε και να γλυψετε  κανα κοκκαλο που θασας δωσει καμια απο την παρεα γιατι θα εχει φαει καμια ηττα απο καποιον αλλον .
Τόσο κι άλλο τόσο τύπε.Δεν έχεις ιδέα πόσο κακομοίρης είμαι.
Το πρόβλημά σου δεν καταλαβαίνω.Θες να μου το εξηγήσεις;

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τόσο κι άλλο τόσο τύπε.Δεν έχεις ιδέα πόσο κακομοίρης είμαι.
Το πρόβλημά σου δεν καταλαβαίνω.Θες να μου το εξηγήσεις;
δεν εχω καποιο προβλημα  μαζι σου ,αλλα σε αυτα που γραψατε πρεπει κατι να πω !!!!Τι θες να σου εξηγησω σε αυτο πιστευω οτι ειναι πολλη απλα.Ερωτησεις?

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
δεν εχω καποιο προβλημα  μαζι σου ,αλλα σε αυτα που γραψατε πρεπει κατι να πω !!!!Τι θες να σου εξηγησω σε αυτο πιστευω οτι ειναι πολλη απλα.Ερωτησεις?
η να το πω καλυτερα δεν μου αρεσε ο τροποσ που τα ειπατε 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom