Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
βρε βρε καυλος των ειπα θα μπεις δεν θα μπεις ????και τσουπ να σαι
διαβαζω Java τωρα τι με θες?
εχω ανοιξει το Eclipse και πειραματιζομαι
βρε βρε καυλος των ειπα θα μπεις δεν θα μπεις ????και τσουπ να σαι
Παρνηθα όπως κάθε χρόνο
χαιρετα 21 ;)
Τυπε αν πας ετσι σε κεντρο την Πρωτοχρονια θα φυγει ο κοσμος και οι τραγουδιστες μαζι!. . .ειμαι ανοικτος σε ολες τις προτασεις.
Κλαμπ - μπουζουκια - μπουρδελα - καμακι.
Απο φιλους για να παμε ;)
οπου και αν παμε θα φορεσω το αναλογο στυλακι
διαβαζω Java τωρα τι με θες?
εχω ανοιξει το Eclipse και πειραματιζομαι
θα κανω ρεζερβε το τελεφερικ για παρτυ μαςΠαρνηθα όπως κάθε χρόνο
Ειδικότης μου,θα περάσουμε αξέχασταθα κανω ρεζερβε το τελεφερικ για παρτυ μας
καλα μενω κοκκαλο 1ov)διαβαζεις java 2ov)εχεις το eclipse
πρεπει να φταιξουμε ενα ροομ μονο και μονο για σενα για να μεταδιδεις την γνωση σου να ρεεει αφθονη
πωπω εσυ δεν πιανεσαι το τοπικ εδω εχει να κανει με προτασεις πρωτοχρονιας μην τρελαθεις παλι !!!!!1
----------------------------------------------------------
import javax.swing.JFrame;
import javax.swing.JButton;
public class Example {
public static void main(String args[])
{
Test object = new Test();
object.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE);
object.setSize(300,200);
object.setVisible(true);
}
}
------------------------------------------------------
import javax.swing.JFrame;
public class Test extends JFrame {
public Test()
{
super("Empty Window");
}
}
-----------------------------------------------------
πλακα πλακα καλη ιδεα γινεται αυτο ??ποσα ατομα χωρα 5-10 η 20-30 αμα χωρα καμμια 20 αρια θαειχε πολλη καλο γουστο αν θες μαθε και πες μαςθα κανω ρεζερβε το τελεφερικ για παρτυ μας
Ειδικότης μου,θα περάσουμε αξέχαστα
χωραει εμενα με το αλιντι με το ζορι τυπε θα ειναι τεραστια η ενεργεια εκει μεσα αμα βρεθουμε οι δυο μαςπλακα πλακα καλη ιδεα γινεται αυτο ??ποσα ατομα χωρα 5-10 η 20-30 αμα χωρα καμμια 20 αρια θαειχε πολλη καλο γουστο αν θες μαθε και πες μας
καλα μενω κοκκαλο 1ov)διαβαζεις java 2ov)εχεις το eclipse
πρεπει να φταιξουμε ενα ροομ μονο και μονο για σενα για να μεταδιδεις την γνωση σου να ρεεει αφθονη
πωπω εσυ δεν πιανεσαι το τοπικ εδω εχει να κανει με προτασεις πρωτοχρονιας μην τρελαθεις παλι !!!!!1
χωραει εμενα με το αλιντι με το ζορι τυπε θα ειναι τεραστια η ενεργεια εκει μεσα αμα βρεθουμε οι δυο μας
χωραει εμενα με το αλιντι με το ζορι τυπε θα ειναι τεραστια η ενεργεια εκει μεσα αμα βρεθουμε οι δυο μας
μπα δεν κανω κατι τρομερο με την βιβλιοθηκη javax.swing.JFrame κανω κατι πειραματα
Κώδικας:---------------------------------------------------------- import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JButton; public class Example { public static void main(String args[]) { Test object = new Test(); object.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); object.setSize(300,200); object.setVisible(true); } } ------------------------------------------------------ import javax.swing.JFrame; public class Test extends JFrame { public Test() { super("Empty Window"); } } -----------------------------------------------------
βαλε κατι μεσα τοτε κανε ενα calculator
στην χειροτερη κανε κατι πιο απλο σαν αυτο
και γραψε
JOptionPane.showMessageDialog(frame, "ο βλακ ειναι βλακ και γαμησε το thread παλι ");