Νέα

Πρωτάρης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπέρα.

Κοπέλα γνωρίζει ενα αγόρι 23 χρονών το οποίο μετά απο λίγο διάστημα της αφήνει να νοηθεί πως είναι παρθένο.
Υπάρχει χημεία, έλξη, και η ατμόσφαιρα είναι ερωτική..αλλά το πραγμα κολλάει και από τους δύο.

Πιστεύετε υπάρχει πρόβλημα υγείας ή ότι μπορεί να έτυχε?
Και επίσης η κοπέλα πως θα πρέπει να χειριστεί την κατάσταση για να μην τον κομπλάρει??

ευχαριστώ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλησπέρα.

Κοπέλα γνωρίζει ενα αγόρι 23 χρονών το οποίο μετά απο λίγο διάστημα της αφήνει να νοηθεί πως είναι παρθένο.
Υπάρχει χημεία, έλξη, και η ατμόσφαιρα είναι ερωτική..αλλά το πραγμα κολλάει και από τους δύο.

Και επίσης η κοπέλα πως θα πρέπει να χειριστεί την κατάσταση για να μην τον κομπλάρει??

ευχαριστώ.
Βρισκει αλλον.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπέρα.

ευχαριστώ.
23 χρονων παρθενος κατι δε παει καλα  :2funny:

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
nerd πρεπει να ναι....  
nerds-rejected-since-the-dawn-of-time-4f571c.jpg

nerds-nerd-with-huge-glasses-and-bad-teeth-poster-evolution-demotivational-posters-1328504219.jpeg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλα και εσυ ρε κοπελια μου 24 χρονων  τι θες με τον 23χρονο να παιζετε playstation;Βρες κανα 30αρη εκει περα καναν 35αρη.Για να ειναι ο αλλος 23 και παρθενος φαντασου τι θεματα θα εχει.

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Καλα και εσυ ρε κοπελια μου 24 χρονων  τι θες με τον 23χρονο να παιζετε playstation;Βρες κανα 30αρη εκει περα καναν 35αρη.Για να ειναι ο αλλος 23 και παρθενος φαντασου τι θεματα θα εχει.

Ε θα χει θέματα δεν λέω..
αλλά κατα τάλλα είναι μια χαρα γοητευτικό παιδι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αυτο σκεφτηκα. Αλλα αφενως δεν μαρεσει ο ρολος της δασκαλας  :P
αφετέρου με το να ξέρω πως θα είμαι η πρώτη του με κομπλάρει.
δωσ' του ενα 20άρικο να πάει να ρίξει ένα κρύο να πάρει το κολάι, και μετά να σου ρίξει και εσένα ένα.
αλλιώς, αλκοόλ.
αφήστε τις χημείες και τις αντιδράσεις, μην αυτοπυρπολυθούν τα μπούτια σας και τρέχετε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.026
Πόντοι
5.006
οπα ρε φιλε δεν ειμαστε ολοι οι 25αρηδες ετσι....κοπελια ελα να σου πατησω ενα μανικι και εσενα και τον γκομενο σου και δεν θα ναι κανενας παρθενος μετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
δε πας στο διαολο λεω εγω παλιομαλακα  αυτο που εβλεπα απο το λυκειο
συμμαθητριες να βγαινουν με τριανταχρονους   :shit: :shit: μαλακες αχρηστους που δεν μπορουσαν να βρουν γκομενες της ηλικιας τους

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλά άμα πάρει μπρος το επί 23 χρόνια κοιμάμενο εργαλείο, βάζει κάτω 10 35άρηδες.

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
δωσ' του ενα 20άρικο να πάει να ρίξει ένα κρύο να πάρει το κολάι, και μετά να σου ρίξει και εσένα ένα.
αλλιώς, αλκοόλ.
αφήστε τις χημείες και τις αντιδράσεις, μην αυτοπυρπολυθούν τα μπούτια σας και τρέχετε.

Δεν είναι ο τύπος που πάει στα μπουρδέλα. (χωρίς να υπονοώ τίποτα για αυτούς που πανε :P)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δε πας στο διαολο λεω εγω παλιομαλακα  αυτο που εβλεπα απο το λυκειο
συμμαθητριες να βγαινουν με τριανταχρονους   :shit: :shit: μαλακες αχρηστους που δεν μπορουσαν να βρουν γκομενες της ηλικιας τους
και ζηλευες τυπε  :think:

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
οπα ρε φιλε δεν ειμαστε ολοι οι 25αρηδες ετσι....κοπελια ελα να σου πατησω ενα μανικι και εσενα και τον γκομενο σου και δεν θα ναι κανενας παρθενος μετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν σε πιανω απόλυτα..

επίσης προτιμώ άντρες που δεν πάνε ΚΑΙ με άντρες.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
Αυτο σκεφτηκα. Αλλα αφενως δεν μαρεσει ο ρολος της δασκαλας  :P
αφετέρου με το να ξέρω πως θα είμαι η πρώτη του με κομπλάρει.
Μην του πεις οτι θα σαι η πρωτη του..αφηστε τα ενστικτα να λειτουργησουν ελευθερα και γαμηθειτε τρελα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom