P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Εγώ απο την αρχή πιασμενο το είχα. Εδώ και πολλά χρόνια και σε πολλές χώρες και γλώσσες !!
Mη μπερδεύεσαι !!Και το στόμα με τον πρωκτό είναι άρρηκτα συνδέδεμένα !! Ομως ούτε τρως απο το κώλο ούτε χέζεις από το στόμα. Με εξαίρεση βέβαια τις περιπτώσεις "ποιητικής αδείας".
Θα μιλήσω στο μυαλό κάποιας οντας αυτός που είμαι και λέγοντας αυτά που πρεσβεύω και οχι υστερόβουλα για να γαμήσω.
Αλλωστε το ξερό γαμήσι και εύκολο και φτηνό είναι πλέον.
Αν "εισακουστώ" οντας σληθινός και οχι μούφας τα υπόλοιπα "όργανα" σπλά θα ακολουθήσουν και σε βεβαιώ εκ πείρας οτι θα ανταποκριθούν ( if you know what I mean ).
Ολα συνδέονται μεταξύ τους. Το καθένα ομως εχει και τον οριοθετημένο ρόλο του !!!
Στην Αγγλία σπο οπου ηρθες το λένε ομορφα "keep it simoke" !!!
με το συμπαθειο αλλα οντας αυτος π εισαι κ εξηγωντας τα πιστευω σου κ τις αληθειεςς σ δε θα καυλωσεις την αλλη..ποσο μαλλον να την φτασεις σε οργασμο πριν ακομα την ακουμπησειςςς...
δε λεω καλο να εισαι genuine αλλα στο κρεβατι φιλε δε μετραει κ τοσο...
επισης απο προσωπικη εμπειρια θα σ πω οτι το καλυτερο καυλωμα που ειχα ποτε στη ζωη μου ..που πραγματικα ειχα σεληνιαστει...ηταν με καποιον τον οποιον δε γνωριζα...αν μη τι αλλο πρωτη φορα τον εβλεπα..ημουν εκτεθειμενη μπροστα του γυμνη... δεν με αγγιξε ουτε στο ελαχιστο...κ ομως με εκανε να χυσω ποταμια! Πως?? ουτε κ εγω ξερω! Ισως και να το λενε ξυπνημα των αισθησεων...