Νέα

Προσποιηση Οργασμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Φιλικη συμβουλη Νο1

Μη ρωτατε καθε φορα αν ειχαμε οργασμο..μας αναγκαζετε εκ των προτερων  να πουμε ψεμματα...
επισηςς κατανταει κουραστικο...
Συνήθως δε ρωτάμε , παρά μόνο αυτές που μένουν βουβές και χωρίς καμιά αντίδραση.

Φιλικη συμβουλη Νο2

Μαθετε να διαβαζετε το σωμα της αλλης..δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να δειτε οτι το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται κ ο παπαςςς
Ξέρουμε να διαβάζουμε το σώμα της άλλης εκτός αν η άλλη είναι "μούμια"

Φιλικη συμβουλη Νο3

Εχετε σκεφτει ποτε..οτι μπορει να βαριανασαινουμε κ να φωναζουμε γτ απλα προσπαθουμε να σας βοηθησουμε να χυσετε μια ωρα αρχυτερα...
Εσείς έχετε καταλάβει ότι δεν είναι απαραίτητο να προσποιείστε  ψεύτικα, απλα αν δε θέλετε άλλο να το πείτε?

Φιλικη συμβουλη Νο4

Σταματηστε να εχετε την απαιτηση να χυσει η αλλη στα 5 λεπτα που τη γαμαςς...Καλα ποιος νομιζειςς οτι εισαι!
Εδώ αντιφάσκεις με το παραπάνω. Από τη μία θέλετε να μας κάνετε να χύσουμε γρήγορα από την άλλη δεν σας αρκεί το 5λεπτο. Ε λοιπόν μπορούμε και 45λεπτο, εσείς μπορείτε?

Φιλικη συμβουλη Νο5

Το να σκουζει η αλλη δε σημαινει οτι εχει  οργασμο!
Άλλη μαλακία πάλι αυτη, αν σκούζει και πολύ μπορεί να κόψει τον δικό μας. Δεν χρειάζεται να γκαρίζετε.

Φιλικη συμβουλη Νο6

Σταματηστε να εχετε τη ψευδαισθηση οτι ενα καλο σεξ εχει ως προυποθεση τον οργασμο κ των δυο εμπλεκομενων..Ηallo! Δεν ειναι απολυτα ετσι!

Εδώ θα παραδεχθώ ότι οι γυναίκες είστε λίγο διαφορετικές από τους άντρες και μπορεί να απολαύσετε το σεξ και χωρίς οργασμό. Για μας είναι λίγο αδιανόητο αλλά επειδή το έχω συζητήσει με πολλές, το δέχομαι, αν και παραδεχθείτε ότι είναι καλύτερο όταν έχετε οργασμό.

Φιλικη συμβουλη Νο7

Το να τρεχουν υγρα απο το μουνι της αλληςςς...δε σημαινει απαραιτητα οτι ηρθε σε οργασμο!

Όχι δεν είναι. Ειδικά οι νεότερες κοπέλες όταν καυλώνουν έχουν πολλά υγρά συνήθως, απλά αν είσαι έμπειρος καταλαβαίνεις τη διαφορά. Ακόμη και στη γεύση αν τα γεύεσαι.

Φιλικη συμβουλη Νο 8

Το να μην εχει  η αλλη μαζι σου οργασμο..δε σημαινει οτι ειναι ανοργασμικη...σημαινει απλα οτι και οι δυο σαςς δε κανετε κατι σωστα ;)

Διαφωνώ. Αν κάποια δεν έχει οργασμό μαζί μου είναι ανοργασμική  :grin:
Συμφωνώ, για να σοβαρευτώ, ότι κάτι δεν κάνουμε καλά αλλά πόσο δύσκολο είναι σε σας να δώσετε στο σύντροφό σας οδηγίες για το πως σας αρέσει αφού διαφέρετε?

Φιλικη συμβουλη Νο9

Βαλτε επιτελουςς λιγη φαντασια!

Μας περισσεύει, αρκεί να μην ντρέπεστε να το ζητήσετε ή αν πάρουμε πρωτοβουλία μην ρωτάτε που τα μάθατε αυτά

Kαι last but not least...

Φιλικη συμβουλη Νο10

Ο οργασμος ξεκιναει και τελειωνει στο μυαλο....
Για γαμηστε κανα μυαλουδακι..κ θα με θυμηθειτε!

Αχα πολύ σωστά. Αν έχετε μυαλό γιατί σε πολλές απουσιάζει, μια χαρά θα σας το γαμήσουμε, αν επιτέλους καταλάβετε οι γυναίκες ότι από το να προσποιείστε οργασμό και να ψεύδεστε και στο σεξ [size=40pt]όπως ψεύδεστε στα πάντα στη ζωή σας,[/size] είναι δικό σας πρόβλημα και όχι δικό μας.
Κανένας άντρας δεν γουστάρει τον ψεύτικο οργασμό. Είναι κάτι που έχει εφευρέσει ο ηλίθιος εγκέφαλος της γυναίκας.
Θα μου πεις τον καταλαβαίνετε? συνήθως όχι, εξαρτάται από την εμπειρία καθενός. Αλλά γιατί η γυναίκα προσποιείται?
Πολύ πιο τίμιο θα ήταν, αν δεν έχει όρεξη και απλά θέλει να ικανοποιηθεί ο σύντροφός της, να το πει. Μια χαρά μπορούμε να γαμήσουμε και όταν ξέρουμε ότι εσείς δε θέλετε και το κάνετε για μας.

Αυτά τα ολίγα για να μαθετε κάποτε οι γυναίκες ότι η προσποίηση οργασμού είναι μια δική σας εφεύρεση γιατί το ηλίθιο μυαλό σας δεν μπορεί να συζητήσει, να ζητήσει, να απελευθερωθεί στο σεξ.
Και αν μου πεις πως με όλα αυτά δεν λύνεται πάντα το πρόβλημα, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα ή πέσατε σε κοκοράκι με πρόωρη εκσπερμάτιση, ή σε βλάκα (υπάρχουν και αυτοί) ή επιτέλους παραδεχθείτε ότι είστε ανοργασμικές από το πολύ τρίψιμο κλειτορίδας στην εφηβεία σας  :grin:

ΥΓ.: μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σοβαρά στο θέμα σου, μπας και το διαβάσει καμιά που μπαινει εδω και ξεστραβωθεί ή αν μπαινεις και σε γυναικεία φόρουμ και είσαι λίγο έξυπνη, να μεταφέρεις εκεί και την άποψη των αντρών (χωρίς να τους εκπροσωπώ όλους) και να σταματήσει πλέον αυτή η μαλακία του ψέυτικου οργασμού που έχετε όλες αναπτύξει σε επιστήμη σαν τις πουτάνες.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Πάντως συμφωνα με το παρακάτω mgtow βίντεο εκτός απο τον οργασμό προσποιούνται και όταν λένε σ' αγαπω.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Αν αντέχεις να γαμάς πάνω από 10 λεπτά, δεν το έχεις κάτω από 10 πόντους και δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις γλειφομούνι, μπορείς να φέρεις μια φυσιολογική γυναίκα σε οργασμό. Αν δεν έρχεται, το πρόβλημα το έχει αυτή και όχι εσύ. Οπότε στα @@ μας. Σιγά μην κάτσουμε να αμφισβητήσουμε τον αντρισμο μας επειδή η άλλη είναι ανοργασμική ή ζωντοβολο.

funny_fcker

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
παω να γραφτω συνδρομητης στο κοσμοπολιταν μετα απο αυτο....

Επισκέπτης
Φιλικη συμβουλη Νο1

Μη ρωτατε καθε φορα αν ειχαμε οργασμο..μας αναγκαζετε εκ των προτερων  να πουμε ψεμματα...
επισηςς κατανταει κουραστικο...

Φιλικη συμβουλη Νο2

Μαθετε να διαβαζετε το σωμα της αλλης..δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να δειτε οτι το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται κ ο παπαςςς

Φιλικη συμβουλη Νο3

Εχετε σκεφτει ποτε..οτι μπορει να βαριανασαινουμε κ να φωναζουμε γτ απλα προσπαθουμε να σας βοηθησουμε να χυσετε μια ωρα αρχυτερα...

Φιλικη συμβουλη Νο4

Σταματηστε να εχετε την απαιτηση να χυσει η αλλη στα 5 λεπτα που τη γαμαςς...Καλα ποιος νομιζειςς οτι εισαι!

Φιλικη συμβουλη Νο5

Το να σκουζει η αλλη δε σημαινει οτι εχει  οργασμο!

Φιλικη συμβουλη Νο6

Σταματηστε να εχετε τη ψευδαισθηση οτι ενα καλο σεξ εχει ως προυποθεση τον οργασμο κ των δυο εμπλεκομενων..Ηallo! Δεν ειναι απολυτα ετσι!

Φιλικη συμβουλη Νο7

Το να τρεχουν υγρα απο το μουνι της αλληςςς...δε σημαινει απαραιτητα οτι ηρθε σε οργασμο!

Φιλικη συμβουλη Νο 8

Το να μην εχει  η αλλη μαζι σου οργασμο..δε σημαινει οτι ειναι ανοργασμικη...σημαινει απλα οτι και οι δυο σαςς δε κανετε κατι σωστα ;)

Φιλικη συμβουλη Νο9

Βαλτε επιτελουςς λιγη φαντασια!

Kαι last but not least...

Φιλικη συμβουλη Νο10

Ο οργασμος ξεκιναει και τελειωνει στο μυαλο....
Για γαμηστε κανα μυαλουδακι..κ θα με θυμηθειτε!

Φιλικη συμβουλη τραβα βαλε καμμια γαλικη μπαγκετα στο κωλο σου για να ερθεις σε οργασμο και μετα κανε την σαντουιτς για να φας φακλανοειδες.... :jerking:

afteralll

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
129
Πόντοι
0
λες και εχουμε ορεξη να ασχολούμαστε με τα ψυχολογικα και τα κουσούρια της κάθε μιας

Virginios_Richter

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Κριτικές
41
Like
2.336
Πόντοι
5.191
Ωραίο θέμα.
Κάποιες φορες εχω προσπαθήσει να φέρω call girl σε (κολπικο) οργασμο. Το ποσοστό επιτυχίας ειναι της τάξης του 5% στο σύνολο. Και μάλιστα και τις δυο φορες η κοπέλα (διαφορετική) ντράπηκε. Ειναι περίεργη η αντίδραση τους σε αυτο το πράγμα. Το θεωρούν κατι έξω απο τη δουλεια τους και πολύ σπάνια το επιδιώκουν. Μάλιστα κάποιες εχουν και μηχανισμούς άμυνας. Δεν μου φενεται παράλογο, το αντίθετο.
Προσωπικά το ξερω και δεν το πολύεπιδιώκω με τα call girl , feedback θελω , ψεύτικο οργασμο οχι  σε καμια περιπτωση.
Τωρα για κανονικές γυναίκες και σχεσεις  sorry αλλα ο οργασμος της γυναίκας για εμενα εχει μεγάλη σημασία και σε αυτη τη βάση θεωρώ τις συμβουλές της νυματοθετριας γενικά σωστές.

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
Ήξερα ποιος ήταν ο νηματοθέτης χωρίς να κοιτάξω καν όνομα  :S :S :S

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Ουστ μωρη ανοργασμικια

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αυτά τα ολίγα για να μαθετε κάποτε οι γυναίκες ότι η προσποίηση οργασμού είναι μια δική σας εφεύρεση γιατί το ηλίθιο μυαλό σας δεν μπορεί να συζητήσει, να ζητήσει, να απελευθερωθεί στο σεξ.
Και αν μου πεις πως με όλα αυτά δεν λύνεται πάντα το πρόβλημα, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα ή πέσατε σε κοκοράκι με πρόωρη εκσπερμάτιση, ή σε βλάκα (υπάρχουν και αυτοί) ή επιτέλους παραδεχθείτε ότι είστε ανοργασμικές από το πολύ τρίψιμο κλειτορίδας στην εφηβεία σας  :grin:

ΥΓ.: μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σοβαρά στο θέμα σου, μπας και το διαβάσει καμιά που μπαινει εδω και ξεστραβωθεί ή αν μπαινεις και σε γυναικεία φόρουμ και είσαι λίγο έξυπνη, να μεταφέρεις εκεί και την άποψη των αντρών (χωρίς να τους εκπροσωπώ όλους) και να σταματήσει πλέον αυτή η μαλακία του ψέυτικου οργασμού που έχετε όλες αναπτύξει σε επιστήμη σαν τις πουτάνες.

χαιρομαι π απαντησες σοβαρα γτ κι εγω μιλησα απολυτα σοβαρα!

επισης να διευκρινισω οτι οι γυναικες  οταν υποκρινομαστε το κανουμε οχι γτ γουσταρουμε αλλα γτ εσεις μας αναγκαζετε οταν συνηθως ρωτατε ....

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ρε πενταγιω...Τι σε κανει να πιστευεις οτι μεσα σε ενα μπουρδελοσαιτ με σκληρους χυστες ενδιαφερονται αυτοι που πληρωνουν για να χυσουν για τον αν θα χυσει η καθε πορνη....???
Οπου θα πληρωθει κιολας????  :think:
Εγω παντως χεστηκα....
Καλυτερα να ανοιξεις θρετ που να ξεστραβωνει τα κομωδινα,τις ξενερωτες και τι βρωμιαρες για το πως να ικανοποιουν εναν αντρα που τις πληρωνει!!!! :grin:

ΥΓ
Τα παραπανω σχολια μου δεν απευθυνονται σε ολες τις επαγγελματιες.

1ον Αν το σαιτ ηταν αμιγως σχετιζομενο με τον αγοραιο ερωτα κ τπτ αλλο τοτε δε θα υπηρχε ενοτητα που να ονομαζεται sex γενικα

2ον Τα σχεδον 2 χρονια π ειμαι μελος εδω εχω διαπιστωσει οτι το 99% των μελων ειναι παντρεμενοι ή σχεσακηδες κ μονο το 1% δηλωνει φανατικα πορνοκολλημενο.
Άρα ολο και καποια γυναικα θα εχουν πισω τους που θα προσπαθουν να ικανοποιησουν..τωρα αν εσυ ανηκεις σαυτο το 1% περαστικα!

3ον Οτι γραφω δεν υποκειται στη καλη μ θεληση να ξεστραβωσω τα μελη του μπου αλλα μονο στην εσωτερικη μ αναγκη να επικοινωνησω τη σκεψη μου η το οποιο παραπονο ενδεχομενως να εχω

4ον Ο σωστος αντρας νοιαζεται πανω απο ολα για την ικανοποιηση της παρτενερ γτ ετσι ικανοποιηται  κι αυτος στο μεγιστο. Το ιδιο ισχυει κ για τις σωστες γυναικεςς

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αν αντέχεις να γαμάς πάνω από 10 λεπτά, δεν το έχεις κάτω από 10 πόντους και δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις γλειφομούνι, μπορείς να φέρεις μια φυσιολογική γυναίκα σε οργασμό. Αν δεν έρχεται, το πρόβλημα το έχει αυτή και όχι εσύ. Οπότε στα @@ μας. Σιγά μην κάτσουμε να αμφισβητήσουμε τον αντρισμο μας επειδή η άλλη είναι ανοργασμική ή ζωντοβολο.

χαχαχαχ μαθετε να κανετε πρωτα γλυφομουνι!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ωραίο θέμα.
Κάποιες φορες εχω προσπαθήσει να φέρω call girl σε (κολπικο) οργασμο. Το ποσοστό επιτυχίας ειναι της τάξης του 5% στο σύνολο. Και μάλιστα και τις δυο φορες η κοπέλα (διαφορετική) ντράπηκε. Ειναι περίεργη η αντίδραση τους σε αυτο το πράγμα. Το θεωρούν κατι έξω απο τη δουλεια τους και πολύ σπάνια το επιδιώκουν. Μάλιστα κάποιες εχουν και μηχανισμούς άμυνας. Δεν μου φενεται παράλογο, το αντίθετο.
Προσωπικά το ξερω και δεν το πολύεπιδιώκω με τα call girl , feedback θελω , ψεύτικο οργασμο οχι  σε καμια περιπτωση.
Τωρα για κανονικές γυναίκες και σχεσεις  sorry αλλα ο οργασμος της γυναίκας για εμενα εχει μεγάλη σημασία και σε αυτη τη βάση θεωρώ τις συμβουλές της νυματοθετριας γενικά σωστές.

Σε ευχαριστω φιλε για το σχολιο σου! Για να πετυχεις κολπικο οργασμο με καποια που δεν εχετε παραπανω χημεια ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο εκτος κ αν η εκδιδομενη ειναι επιρρεπης σε συχνους κολπικουςς.

Ο κλειτοριδικος ειναι πιο ευκολο να συμβει μεταξυ αγνωστων.

Παντως υποκειται στο ποσο ανετα νιωθει η τυπισσα ειτε ειναι επαγγελματιας ειτε οχι.

Προσωπικα μονη μου χυνω καθημερινα...ποτε ομως δεν εχω χυσει παρουσια αλλου...
ειναι κατι π ακομη το δουλευω!

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Ωραίο θέμα.
Προσωπικά το ξερω και δεν το πολύεπιδιώκω με τα call girl , feedback θελω , ψεύτικο οργασμο οχι  σε καμια περιπτωση.
Τωρα για κανονικές γυναίκες και σχεσεις  sorry αλλα ο οργασμος της γυναίκας για εμενα εχει μεγάλη σημασία και σε αυτη τη βάση θεωρώ τις συμβουλές της νυματοθετριας γενικά σωστές.

τυπε, ξεχασες ενα 5 στο επιθετο σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom