P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Αυτά τα ολίγα για να μαθετε κάποτε οι γυναίκες ότι η προσποίηση οργασμού είναι μια δική σας εφεύρεση γιατί το ηλίθιο μυαλό σας δεν μπορεί να συζητήσει, να ζητήσει, να απελευθερωθεί στο σεξ.
Και αν μου πεις πως με όλα αυτά δεν λύνεται πάντα το πρόβλημα, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα ή πέσατε σε κοκοράκι με πρόωρη εκσπερμάτιση, ή σε βλάκα (υπάρχουν και αυτοί) ή επιτέλους παραδεχθείτε ότι είστε ανοργασμικές από το πολύ τρίψιμο κλειτορίδας στην εφηβεία σας
ΥΓ.: μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σοβαρά στο θέμα σου, μπας και το διαβάσει καμιά που μπαινει εδω και ξεστραβωθεί ή αν μπαινεις και σε γυναικεία φόρουμ και είσαι λίγο έξυπνη, να μεταφέρεις εκεί και την άποψη των αντρών (χωρίς να τους εκπροσωπώ όλους) και να σταματήσει πλέον αυτή η μαλακία του ψέυτικου οργασμού που έχετε όλες αναπτύξει σε επιστήμη σαν τις πουτάνες.
Καλησπέρα Φίλε !!
Μη παιδεύεσαι με τις γυναίκες !! Η Ευα είχε τον παράδεισο και δεν της εφτανε !!!
το οτι με γνωριζεις ενω εγω δε σε θυμαμαι καν ειναι αν μη τι αλλο τιμητικο!
Το πιο σκληρο ναρκωτικο,Καλησπέρα Φίλε !!
Μη παιδεύεσαι με τις γυναίκες !! Η Ευα είχε τον παράδεισο και δεν της εφτανε !!!
ϊσως μια δική σας τοποθέτηση λείπει αισθητά από το τόπικ Πιθανότητες Πολέμου με Τουρκία, φίλτατε
ίσως πάλι με την σιωπή σας έχετε ήδη διατυπώσει όσα θα θέλατε να πείτε
όπως και έχει
Το πιο σκληρο ναρκωτικο,
η πρεζα που σκοτωνει
ειν η γυναικα φιλε μου
που το μυαλο θολωνει.
Αν δοκιμασεις κολλησες,
τιποτα δεν σε σωνει
και της καψουρας γινεσαι
σιγα-σιγα πρεζονι.
Και οπως η πρεζα στην αρχη
στα ουρανια σ ανεβαζει,
μα οσο περναει ο καιρος
με κολαση θα μοιαζει.
Προς την νηματοθετρια !!
Σε διαβεβαιώ οτι από όλα έχει ο μπαξές !!
Και ανοργασμικές εχει, και ανάξιους εραστές έχει.
Ανάμεσα στους πανίβλακες που πάνε να γαμήσουν γυναίκες από την ουρήθρα μέχρι τις νευρωτικές που αποδίδουν στους άντρες πάσαν δική τους νόσον ανεπάρκεια η μαλακία υπάρχει μια πλειάδα ανθρώπων που τους εκφράζει το "I can get no satisfaction" των stones για διαφορετικούς τον καθένα λόγους.
Ομως θα σου θυμίσω κάτι !! Ο όρος υστερική/υστερικος πηγάζει απο το ύστερον. Και αυτό ξέρεις δέν είναι τυχαίο. Σκέψου το λίγο !!
Ολες οσες εμφορούνται απο αναζητήσεις κλισέ του τύπου "Κάποιος που να μου γαμάει το μυαλό" οταν τελικά τον βρίσκουν τον κάποιο δεν καταλήγουν σε οργασμούς αλλά σε κλάματα.
Διότι απλά τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.
Για αυτό λοιπον αντι να ψάχνετε κάποιον να σας γαμήσει το μυαλό, ας αρκεστείτε κατ' αρχας σε κάποιον που να σας μιλάει στο μουνί !!
Αγαπη μου γλυκια το μουνι κ το μυαλο ειναι αρρηκτα συνδεδεμενα!
Μιλα μου στο μυαλο για να μ γαμησεις το μουνι..
μιλα μου στο μουνι για να μ γαμησεις το μυαλο..
το πιασες?!
Πάντως εγώ σοβαρά έχω πρόβλημα, η κοπέλα μου, χωρίς προκαταρκτικά χωρίς τίποτα,μόνο με διείσδυση έχει πάντα τον πρώτο οργασμό στο δίλεπτο. σε 15-20 λεπτά σεξ έχει σίγουρους 3. έχω πέσει σε πολυοργασμικιά ή όπως λέγεται κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επαναπαύομαι και στο μέλλον με άλλες θα την πατήσω...
Δεν νομίζω ουτε καν το 99% του πληθυσμου γενικά να είναι παντρεμένοι η σχεσάκηδες , πόσο μάλλον το ποσοστό του σαιτ που λογικά θα είναι ακόμη μικρότερο. Αλλά ακόμα και να είναι 99% δεν σημαίνει οτι ο σχεσάκιας θα έχει απαραίτητα και σχέση.1ον Αν το σαιτ ηταν αμιγως σχετιζομενο με τον αγοραιο ερωτα κ τπτ αλλο τοτε δε θα υπηρχε ενοτητα που να ονομαζεται sex γενικα
2ον Τα σχεδον 2 χρονια π ειμαι μελος εδω εχω διαπιστωσει οτι το 99% των μελων ειναι παντρεμενοι ή σχεσακηδες κ μονο το 1% δηλωνει φανατικα πορνοκολλημενο.
Άρα ολο και καποια γυναικα θα εχουν πισω τους που θα προσπαθουν να ικανοποιησουν..τωρα αν εσυ ανηκεις σαυτο το 1% περαστικα!
3ον Οτι γραφω δεν υποκειται στη καλη μ θεληση να ξεστραβωσω τα μελη του μπου αλλα μονο στην εσωτερικη μ αναγκη να επικοινωνησω τη σκεψη μου η το οποιο παραπονο ενδεχομενως να εχω
4ον Ο σωστος αντρας νοιαζεται πανω απο ολα για την ικανοποιηση της παρτενερ γτ ετσι ικανοποιηται κι αυτος στο μεγιστο. Το ιδιο ισχυει κ για τις σωστες γυναικεςς
ναι αλλά χρειάζεται ποικιλία ήδη έχω ψιλοβαρεθείΑρα κρατα αυτη κ μη ψαξεις για επομενη
Δεν νομίζω ουτε καν το 99% του πληθυσμου γενικά να είναι παντρεμένοι η σχεσάκηδες , πόσο μάλλον το ποσοστό του σαιτ που λογικά θα είναι ακόμη μικρότερο. Αλλά ακόμα και να είναι 99% δεν σημαίνει οτι ο σχεσάκιας θα έχει απαραίτητα και σχέση.
Αγαπη μου γλυκια το μουνι κ το μυαλο ειναι αρρηκτα συνδεδεμενα!
Μιλα μου στο μυαλο για να μ γαμησεις το μουνι..
μιλα μου στο μουνι για να μ γαμησεις το μυαλο..
το πιασες?!
ναι αλλά χρειάζεται ποικιλία ήδη έχω ψιλοβαρεθεί
Φιλικη συμβουλη Νο11
Μετα το σεξ, την πληρωνεις για να φυγει.
για να γλυτωσουν τις αλλες 10 συμβουλες. πις οφ μαιντ.
Γιατί τα γράφεις εδώ αυτά? Αν θέλαμε να ικανοποιήσουμε τις γυναίκες δε θα τις πληρώναμε.
Οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό γιατί νομίζουν ότι μας νοιάζει...