Νέα

Προσποίηση Γυναίκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236
Ένα από τα πλεονεκτήματα η μειονεκτήματα (όπως θέλει μπορεί να το πει ο καθένας ) που έχουμε εμείς οι άντρες είναι ότι δεν μπορούμε να προσποιηθουμε την ώρα που κάνουμε σεξ.(Οποίοι μπορούν να προσποιηθούν τους βγάζω τα καπέλο αλλά στο σύνολα μας δεν μπορούμε να προσποιηθουμε ) Το αν μας αρέσει η όχι η γυναίκα με την οποία κάνουμε κάτι εκείνη την στιγμή (δυστυχώς η ευτυχώς) φαίνεται . Το ερώτημα που θα ήθελα να κάνω είναι πως μπορεί να καταλάβει κάποιος αν η γυναίκα του η μια γυναίκα με την οποία έχει κάποιος απλά μια σχέση προσποιηται η όχι ?
(Υ.Γ. Προφανώς δεν αναφέρομαι στις επαγγελματίες διότι είναι αυτονόητο αν προσποιούνται η όχι . Αναφέρομαι στις απλές γυναικες τις καθημερινότητας μας που ΔΕΝ ασχολούνται με τον αγοραίο ερωτα )

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.708
Πόντοι
2.306
Δεν μπορείς να το καταλάβεις. End of the story.

Αλλά γιατι σε νοιάζει ; Αν προσποιείται δικό της πρόβλημα. Πλεονέκτημα να κάνεις κάτι που δε γουσταρεις και να υποκρινεσαι οτι το γουσταρεις δε νομιζω οτι ειναι. Οπότε στα παπάρια σου. Κοίτα να το απολαμβανεις εσυ.

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Όποιος έχει εμπειρία το καταλαβαίνει end of story

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Καλημερες

Μια μικρη διορθωση.

Και οι επαγγελματιες χυνουν

Απλα σε ακυρες φασεις

Σιγουρα οχι οταν κανουν δηθεν οτι τρεμουν η οταν βογκανε και ακουγονται ως το αλλο τετραγωνο

Για ολες τις γυναικες εκει εξω ο οργασμος ειναι ενα μυστηριο

Δεν παιζει ρολο ουτε ποσο ωραιος εισαι ουτε ποσο μεγαλη την εχεις ουτε καν οι τεχνικες που γαμας

Θυμαμαι μια πιτσιρικα 22 ετων που γαμουσα καποτε και ειχαμε και χημεια αλλα ωστοσο μου χε εκμυστηρευτει πως τα δυνατοτερα χυσιματα της τα προσφερε ενας κοιλαρας 50 αρης με καραφλα

Την ειχα ρωτησει με απορια τι εκανε το τοσο φανταστικο ο τυπος η αν την ειχε μεγαλη και μου ειχε πει τιποτα απλα της αρεσε που την επερνε στον παγκο με τα στοιχηματα(ηταν προπατζης)

Βγαλε ακρη τωρα

Επισης μου χει τυχει γκομενα που εφτανε σε πυροτεχνηματα και φωναζσ και ετρεμε κτλ
Και ειχα εντυπωσιαστει
Την παιρνει μια φιλη τηλεφωνο ενω γαμιομασταν και υποτιθεται θα φτανε σε οργασμο και αρχισαν να μιλανε να λενε τα κουτσομπολια τους ενω την ειχα cowgirl χα χα χα

Για τον πουτσο

Κι ενα σκηνινο με επαγγελματια.

Η Μαρινα ηταν μια μελαχροινη τουμπαναρα με μετριο αλλά καβλερό προσωπο που δουλευε Φωκαιας 19 και πριν Ιασωνος.

Ημουν χρονια πελάτης της

Δεν ηταν απο τις πουτανες που θα φωναζαν και θα ξεσηκωναν κοσμακι οταν εκανε σεξ

Την ειχα παρει απειρες φορες

Ωσπου την προτελευταια φορα καθως το καναμε μου ζητησε να μη χυσω να κρατηθω λιγο ακομη κι εφτασε σε ενα υπεροχο-θελω να πιστευω οργασμο με σπασμους,μορφασμούς στο προσωπάκι της και χυσιμο σε cow girl

Ωραια αναμνηση.

Μαλιστα οταν τελειωσαμε προβληματιστηκε και ειπως πως δε το περιμενε

Ωραια γυναικα το Μαρινακι.Ειχα περασει σουπερ μαζι της.

Περασα αλλη μια φορα μετα απο 1 εβδομαδα οπου ηταν τυπικη και ψυχρη μαζι μου

Απο τοτε δεν την ξαναδα

Σιγουρα μια ξεχωριση ιεροδουλος με σεξ απιλ κορμαρα και ωραια προσωπικοτητα

Αυτα τα λιγα απο μενα

Για γυναικειο οργασμο μη το ψαχνεις φιλε μου

Πιστεψε τον και μην τον ερευνας θα λεγα εγω χαχα

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.326
Πόντοι
2.036
"Ξέρετε γιατί οι γυναίκες προσποιούνται ότι φθάνουν σε οργασμό; Γιατί πιστεύουν ότι μας ενδιαφέρει"
Αν έχεις αυτό στο μυαλό σου, πάντα θα περνάς υπέροχα!

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
Πίστευε και μη ερεύνα!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.714
Πόντοι
736
το θέμα είναι άκυρο.
όταν στο σεξ εμπλέκεται μέλος του μπου, η γυναίκα πάντα χύνει. ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ, ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ, ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΑΓΡΑΦΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
δια του λόγου το αληθές οι, ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΡΙΤΕΣ, κριτικές αλλά και ιστορίες μελών που κατακλίζουν το σάι....
εργαζόμενες και μη έχουν τουλάχιστον τρεις οργασμούς.
ο πρώτος συνήθως είναι με στοματικό (αν υπήρχε όσκαρ χρυσής γλώσσας θα ήταν κάθε χρόνο δικό μας).
οι επόμενοι με τον γνωστό τρόπο (όσκαρ χρυσού πέους).
τα εργαζόμενα κορίτσια μας λατρεύουν, οι λοιπές γυναίκες μας ποθούν.
πληρώνουμε από συνήθειο, χόμπι, για το γαμώτο τέλος πάντων, αφού έτσι κι αλλιώς μετά την πρώτη επαφή η κάθε ιερόδουλος ζει για την επόμενη συνάντηση μαζί μας.
εμείς όμως τζεντελμαν - ΠΑΝΤΑ - στο τέλος αφήνουμε ευγενικά το αντίτιμο αν και ΔΕΝ είναι απαραίτητο μετά την ηδονή που τους χαρίζουμε.
το μέσο μέλος του μπου είναι λέοντας στο κρεβάτι αλλά πάνω από όλα άντρας, άνθρωπος, μπερκετιλής, το ιδανικό αρσενικό.
γι' αυτό σας λέω, ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. μόνο για κανένα κοσμοπόλιταν κάνει.
ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΧΥΝΟΥΝ
ps
o kman,ο dimitrakis κι ο sadman είναι οι απαιτούμενες εξαιρέσεις για να επιβεβαιωθεί ο κανόνας...

Δεν ξέρω αν χύνουν όλες , πάντως έχει τύχει αρκετές (ιερόδουλες) να με σταματάνε στο γλυφομούνι ενω είχα γλύψει ενα η ενάμιση λεπτό μόνο και πιστεύω πως σε αρκετές απο αυτές τις φορές με σταμάτησαν για να μην τελειώσουν ... άλλες πάλι σταματούσα στα 3 (περίπου) λεπτά και ήθελαν και άλλο :P

Να έχει οργασμό πάνω στην πράξη μια φορά μου είχε τύχει μόνο σε πισοκολλητό και το κατάλαβα απο το οτι με έσφιγγε περισσότερο εκείνη την ώρα.

υγ. Οπότε βάλτε με και εμένα στις εξαιρέσεις :P

cupracing

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
34
Like
2.415
Πόντοι
2.411
Εδώ οι πιο πολλές επαγγελματίες προσποιούνται ότι χαίρονται που τις γαμάμε, το αν θα τελειώσουν είναι το θέμα???

Και άλλες προσποιούνται οτι είναι σε γάμο και τις πηδάει όλο το χωριό.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

cupracing

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
34
Like
2.415
Πόντοι
2.411
το θέμα είναι άκυρο.
όταν στο σεξ εμπλέκεται μέλος του μπου, η γυναίκα πάντα χύνει. ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ, ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ, ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΑΓΡΑΦΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
δια του λόγου το αληθές οι, ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΡΙΤΕΣ, κριτικές αλλά και ιστορίες μελών που κατακλίζουν το σάι....
ο πρώτος συνήθως είναι με στοματικό (αν υπήρχε όσκαρ χρυσής γλώσσας θα ήταν κάθε χρόνο δικό μας).
πληρώνουμε από συνήθειο, χόμπι, για το γαμώτο τέλος πάντων, αφού έτσι κι αλλιώς μετά την πρώτη επαφή η κάθε ιερόδουλος ζει για την επόμενη συνάντηση μαζί μας.
εμείς όμως τζεντελμαν - ΠΑΝΤΑ - στο τέλος αφήνουμε ευγενικά το αντίτιμο αν και ΔΕΝ είναι απαραίτητο μετά την ηδονή που τους χαρίζουμε.
το μέσο μέλος του μπου είναι λέοντας στο κρεβάτι αλλά πάνω από όλα άντρας, άνθρωπος, μπερκετιλής, το ιδανικό αρσενικό.
ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΧΥΝΟΥΝ
ps
o kman,ο dimitrakis κι ο sadman είναι οι απαιτούμενες εξαιρέσεις για να επιβεβαιωθεί ο κανόνας...

Δεν ξέρω αν χύνουν όλες , πάντως έχει τύχει αρκετές (ιερόδουλες) να με σταματάνε στο γλυφομούνι ενω είχα γλύψει ενα η ενάμιση λεπτό μόνο και πιστεύω πως σε αρκετές απο αυτές τις φορές με σταμάτησαν για να μην τελειώσουν ... άλλες πάλι σταματούσα στα 3 (περίπου) λεπτά και ήθελαν και άλλο :P

Να έχει οργασμό πάνω στην πράξη μια φορά μου είχε τύχει μόνο σε πισοκολλητό και το κατάλαβα απο το οτι με έσφιγγε περισσότερο εκείνη την ώρα.

Θέλω να σε δώ να γλείφεις και να βλέπεις το ρολόι ρε μπαγάσα!!!!! χαχαχαχαχαχα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.714
Πόντοι
736
το θέμα είναι άκυρο.

ps

Θέλω να σε δώ να γλείφεις και να βλέπεις το ρολόι ρε μπαγάσα!!!!! χαχαχαχαχαχα

Δεν βλέπω ποτέ ρολόι , στο περίπου υπολογίζω ... μπορεί να πέφτω και έξω αλλά πιστεύω όχι κατα πολύ.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Όλες οι καριόλες προσποιούνται.

Όσες μου έλεγαν ότι χύνουν τις τσέκαρα, όλες και όλες μα όλες προσποιούνταν. Παραθέτω περιπτώσεις:

1) Βόγγαγε στα 4 και έλεγε ότι χύνει, οπότε τον βγάζω έξω δήθεν τάχα μου από στραβοπουτσιά και συνεχίζει να βογγάει σαν να τον είχα μέσα.
2) Πάλι στα 4 σφυροκοπούσα με όλη μου τη δύναμη και η άλλη φώναζε ρυθμικά. Σταματάω απότομα τα χτυπήματα και συνέχισε να φωνάζει, όπως χτυπούσα αλλά χωρίς καν να κουνιέμαι μέσα της.
3) Υποτιθέμενο squirting: Όποτε ήξερε ότι θα ακολουθήσει γαμήσι έπινε μερικά λίτρα νερό και μου τα κατουρούσε νομίζοντας ότι θα το πίστευα πως όλα αυτά είναι squirting.
4) Γλείψιμο: Έκανε ότι τρέμει μετά από μερικά λεπτά γλειψίματος και ότι δεν άντεχε μετά να την ακουμπήσω... με τα δάχτυλα μου, όλα τα άλλα όμως τα άντεχε. (Τελείως καθυστερημένη η συγκεκριμένη περίπτωση)
5) Οργασμός από δακτύλωμα: Ανέπνεε γρήγορα και έκανε σπασμούς με το μουνί, το έπαιζε ότι την κούραζαν οι οργασμοί και μετά από 1 λεπτό ήθελε πούτσο.

Ίσως να είχε χύσει μία που το έτριβε μόνη της ενώ μου έκανε πίπα. Σε αυτό δεν μπορώ να έχω άποψη.

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν οι εκδιδόμενες έχουν οργασμό. Αρκεί να τελειώνω εγώ. Σε σχέση αλλάζει το πράγμα.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Θα απαντήσω σαν γυναίκα που όπως και το υπόλοιπο (80%-90%) γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό σε κάποια φάση. Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις όντως αλλά θα διαφωνήσω ότι το χύσιμο είναι πάντα 100% απόδειξη ότι η άλλη έφτασε σε οργασμό, ειδικά σε νεαρές ηλικίες. Υπάρχει και ο κλειτοριδικός οργασμός, ο οργασμός μετά από στοματικό κτλ. Δεν υπάρχουν καθαρές αποδείξεις αλλά υπάρχουν σημάδια μαζεμένα που δείχνουν ότι η γκόμενα μάλλον προσποιείται όπως:

--Οι αντίδραση της είναι πολύ ήσυχη ή αντιθέτα πολύ θεατράλε και φωνακτή
--Το σώμα της αντί να κάνει ήπιους σπασμούς αλλά να μένει σχετικά σταθερό στην ίδια θέση κάνει κεφαλοκειδώματα και άλλες έντονες ασκήσεις που θα ζήλευε ακόμα και αθλητής ενόργανης γυμναστικής, ενώ τα περισσότερα λεπτά της ερωτικής πράξης ήταν παγόβουνο. Γενικά προσέξτε απότομες αλλαγές στο ρυθμό που κάνει σεξ, δεν είναι καλό σημάδι.
--Σου φωνάζει "πιο γρήγορα" αντί "πιο αργά" όταν τάχα κοντεύει να γίνει το πράγμα

και επίσης πολύ σημαντικό, το δέρμα της όχι μόνο στην περιοχή αλλά σε όλο της το σώμα είναι ξηρό και τραχύ με ελάχιστο ιδρώτα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.856
Πόντοι
6.030
Θα απαντήσω σαν γυναίκα που όπως και το υπόλοιπο (80%-90%) γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό σε κάποια φάση. Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις όντως αλλά θα διαφωνήσω ότι το χύσιμο είναι πάντα 100% απόδειξη ότι η άλλη έφτασε σε οργασμό, ειδικά σε νεαρές ηλικίες. Υπάρχει και ο κλειτοριδικός οργασμός, ο οργασμός μετά από στοματικό κτλ. Δεν υπάρχουν καθαρές αποδείξεις αλλά υπάρχουν σημάδια μαζεμένα που δείχνουν ότι η γκόμενα μάλλον προσποιείται όπως:

--Το σώμα της αντί να κάνει ήπιους σπασμούς αλλά να μένει σχετικά σταθερό στην ίδια θέση κάνει κεφαλοκειδώματα και άλλες έντονες ασκήσεις που θα ζήλευε ακόμα και αθλητής ενόργανης γυμναστικής, ενώ τα περισσότερα λεπτά της ερωτικής πράξης ήταν παγόβουνο. Γενικά προσέξτε απότομες αλλαγές στο ρυθμό που κάνει σεξ, δεν είναι καλό σημάδι.
--Σου φωνάζει "πιο γρήγορα" αντί "πιο αργά" όταν τάχα κοντεύει να γίνει το πράγμα

και επίσης πολύ σημαντικό, το δέρμα της όχι μόνο στην περιοχή αλλά σε όλο της το σώμα είναι ξηρό και τραχύ με ελάχιστο ιδρώτα.
Σε γενικές γραμμές ότι λές είναι ψιλό του κώλου. Επομένως και τώρα μαλλον για οργασμό του κώλου μιλάς αφού μουνάκι δεν έχεις
:P:P:P:P:P:P:P:P

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Δεν πρέπει να έχεις και πολλή ιδέα γύρω από το θέμα..... Γιατί δε ρωτάς μια φίλη σου να σου πει πως λειτουργούν οι γυναίκες, για να έχουν και μια αληθοφάνεια αυτά που γράφεις;

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Καλημερες

Μια μικρη διορθωση.

Και οι επαγγελματιες χυνουν

Απλα σε ακυρες φασεις

Σιγουρα οχι οταν κανουν δηθεν οτι τρεμουν η οταν βογκανε και ακουγονται ως το αλλο τετραγωνο
Φυσικα και χυνουν οι επαγγελματιες! Συνεχως και χωρις διακοπη! Αν δεις στις μισες κριτικες εδω περα οι εμπειροι χυστες του μπουρδελα τελεια κομ τις κανουν ολες να χυνουν! Ισως βεβαια να φταιει που ειμαστε ολοι ψωλαραδες κ κανουμε διαστημικα γαμησια!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21

Δεν πρέπει να έχεις και πολλή ιδέα γύρω από το θέμα..... Γιατί δε ρωτάς μια φίλη σου να σου πει πως λειτουργούν οι γυναίκες, για να έχουν και μια αληθοφάνεια αυτά που γράφεις;

Κάποια από αυτά τα έχω συζητήσει και με φίλες και είναι κοινό μυστικό. 1-2 τα χω πάρει από αμερικάνικο άρθρο () και συμφωνώ τελείως γιατί είναι πράγματα που έχω κάνει και εγώ όταν έχω προσποιθεί οργασμό.Φυσικά και δεν μπορώ να μιλήσω για όλες τις άλλες απλά θέλω να πιστεύω από την δική μου εμπειρία ότι υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ fake γυναικείων οργασμών.

Δεν μου λες άντρας είσαι ή τραβέλλι? Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις αν και πως θα προσποιούμαι ένα οργασμό ως γυναίκα?? Είναι σαν να εξηγώ σε έναν άνδρα πως να κάνει πιπί σε ανδρικές τουαλέττες. 'Ελεος...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

Μιλάς ως πούστης ή σαν χοντρή που στούμπωσε μια βδομάδα και πάει τουαλέτα;:confused::confused::confused:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.561
Πόντοι
216
το θέμα είναι άκυρο.
ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΧΥΝΟΥΝ
ps

Έπος!
:kneel:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Κάποια από αυτά τα έχω συζητήσει και με φίλες και είναι κοινό μυστικό. 1-2 τα χω πάρει από αμερικάνικο άρθρο () και συμφωνώ τελείως γιατί είναι πράγματα που έχω κάνει και εγώ όταν έχω προσποιθεί οργασμό.Φυσικά και δεν μπορώ να μιλήσω για όλες τις άλλες απλά θέλω να πιστεύω από την δική μου εμπειρία ότι υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ fake γυναικείων οργασμών.

Δεν μου λες άντρας είσαι ή τραβέλλι? Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις αν και πως θα προσποιούμαι ένα οργασμό ως γυναίκα?? Είναι σαν να εξηγώ σε έναν άνδρα πως να κάνει πιπί σε ανδρικές τουαλέττες. 'Ελεος...
Αδικα κουράζεσαι τύπε μου. Κι εμείς αυτό σου λέμε. Αντιγράφεις κανα δυό άρθρα και έρχεσαι εδώ να μας πουλήσεις παπά. Αλλά δεν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom