Νέα

Προσποίηση Γυναίκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
το θέμα είναι άκυρο.
όταν στο σεξ εμπλέκεται μέλος του μπου, η γυναίκα πάντα χύνει. ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ, ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ, ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΑΓΡΑΦΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
δια του λόγου το αληθές οι, ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΡΙΤΕΣ, κριτικές αλλά και ιστορίες μελών που κατακλίζουν το σάι....
εργαζόμενες και μη έχουν τουλάχιστον τρεις οργασμούς.
ο πρώτος συνήθως είναι με στοματικό (αν υπήρχε όσκαρ χρυσής γλώσσας θα ήταν κάθε χρόνο δικό μας).
οι επόμενοι με τον γνωστό τρόπο (όσκαρ χρυσού πέους).
τα εργαζόμενα κορίτσια μας λατρεύουν, οι λοιπές γυναίκες μας ποθούν.
πληρώνουμε από συνήθειο, χόμπι, για το γαμώτο τέλος πάντων, αφού έτσι κι αλλιώς μετά την πρώτη επαφή η κάθε ιερόδουλος ζει για την επόμενη συνάντηση μαζί μας.
εμείς όμως τζεντελμαν - ΠΑΝΤΑ - στο τέλος αφήνουμε ευγενικά το αντίτιμο αν και ΔΕΝ είναι απαραίτητο μετά την ηδονή που τους χαρίζουμε.
το μέσο μέλος του μπου είναι λέοντας στο κρεβάτι αλλά πάνω από όλα άντρας, άνθρωπος, μπερκετιλής, το ιδανικό αρσενικό.
γι' αυτό σας λέω, ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. μόνο για κανένα κοσμοπόλιταν κάνει.
ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΧΥΝΟΥΝ
ps
o kman,ο dimitrakis κι ο sadman είναι οι απαιτούμενες εξαιρέσεις για να επιβεβαιωθεί ο κανόνας...

Καλά τα λες ένα λαθάκι μόνο.
Πρώτη φορά χύνουν μόλις μας δουν στο σαλόννι:rockon:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Επισης να προσθεσω και κατι ακομα!
Εγω αλανια μου ειμαι αντρας και εχω προσποιηθει οργασμο να ξερετε! Το εχει κανει κανεις σας αυτο? Για πειτε!!!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ:sunglasses:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Όταν ήμουν παντρεμένος είχα γνωρίσει (στο TEN όποιοι το θυμούνται στο Κολωνάκι) μία επίσης παντρεμένη με την οποία καταλήξαμε να κάνουμε εκπληκτικά γαμήσια για τα επόμενα 15+ χρόνια. Βλεπόμασταν συχνά, ή με παύσεις μηνών, εντωμεταξύ χωρίσαμε και οι δύο, εγώ έκανα άλλη σχέση οπότε χαθήκαμε στο ενδιάμεσο για πολύ καιρό κλπ κλπ. Πάντα όμως τα γαμήσια ήταν εκπληκτικά. Η τύπισα από την στιγμή που χώρισε δημιουργούσε σχέσεις (πότε με έναν γιατρό, πότε με έναν άλλο τυπάκο κλπ κλπ), αλλά σχεδόν πάντα θα με αποζητούσε για να κάνουμε ένα εκπληκτικό γαμήσι σε κάποιο ξενοδοχείο. Μία φορά μου είπε: "Είσαι ο μοναδικός άντρας με τον οποίο δεν έχω ποτέ προσποιηθεί οργασμό". Όταν την ρώτησα γιατί το κάνει, μου είπε ότι πολλές φορές μπορεί να μην έχει όρεξη άλλα θέλει να ευχαριστήσει τον συντροφό της, ή ότι άλλες φορές εκείνη έχει ήδη τελειώσει άλλα πρέπει να προσποιηθεί ξανά για να τελειώσει και ο δικός της... Έφαγα μία τεράστια φλασιά γιατί κατευθείαν σκέφτηκα όλες τις πρώην μου να τελειώνουν και η αλήθεια ήταν ότι πολλές φορές - όταν είσαι ήδη ψιλιασμένος ότι μπορεί και να προσποιούνται - το χύσιμο τους είναι κάπως θεατρικό... Βγάλτε άκρη.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Όταν ήμουν παντρεμένος είχα γνωρίσει (στο TEN όποιοι το θυμούνται στο Κολωνάκι) μία επίσης παντρεμένη με την οποία καταλήξαμε να κάνουμε εκπληκτικά γαμήσια για τα επόμενα δέκα+ χρόνια. Βλεπόμασταν συχνά, ή με παύσεις μηνών, εντωμεταξύ χωρίσαμε και οι δύο, εγώ έκανα άλλη σχέση οπότε χαθήκαμε στο ενδιάμεσο για πολύ καιρό κλπ κλπ. Πάντα όμως τα γαμήσια ήταν εκπληκτικά. Η τύπισα από την στιγμή που χώρισε δημιουργούσε σχέσεις (πότε με έναν γιατρό, πότε με έναν άλλο τυπάκο κλπ κλπ), αλλά σχεδόν πάντα θα με αποζητούσε για να κάνουμε ένα εκπληκτικό γαμήσι σε κάποιο ξενοδοχείο. Μία φορά μου είπε: "Είσαι ο μοναδικός άντρας με τον οποίο δεν έχω ποτέ προσποιηθεί οργασμό". Έφαγα μία τεράστια φλασιά γιατί κατευθείαν σκέφτηκα όλες τις πρώην μου να τελειώνουν και η αλήθεια ήταν ότι πολλές φορές - όταν είσαι ήδη ψιλιασμένος ότι μπορεί και να προσποιούνται - το χύσιμο τους είναι κάπως θεατρικό... Βγάλτε άκρη.
Ωραιο το Ten ,δεν υπαρχουν πλεον τετοια καλα μαγαζια!

cern

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
120
Πόντοι
1
Θα απαντήσω σαν γυναίκα που όπως και το υπόλοιπο (80%-90%) γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό σε κάποια φάση. Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις όντως αλλά θα διαφωνήσω ότι το χύσιμο είναι πάντα 100% απόδειξη ότι η άλλη έφτασε σε οργασμό, ειδικά σε νεαρές ηλικίες. Υπάρχει και ο κλειτοριδικός οργασμός, ο οργασμός μετά από στοματικό κτλ. Δεν υπάρχουν καθαρές αποδείξεις αλλά υπάρχουν σημάδια μαζεμένα που δείχνουν ότι η γκόμενα μάλλον προσποιείται όπως:

--Οι αντίδραση της είναι πολύ ήσυχη ή αντιθέτα πολύ θεατράλε και φωνακτή
--Το σώμα της αντί να κάνει ήπιους σπασμούς αλλά να μένει σχετικά σταθερό στην ίδια θέση κάνει κεφαλοκειδώματα και άλλες έντονες ασκήσεις που θα ζήλευε ακόμα και αθλητής ενόργανης γυμναστικής, ενώ τα περισσότερα λεπτά της ερωτικής πράξης ήταν παγόβουνο. Γενικά προσέξτε απότομες αλλαγές στο ρυθμό που κάνει σεξ, δεν είναι καλό σημάδι.
--Σου φωνάζει "πιο γρήγορα" αντί "πιο αργά" όταν τάχα κοντεύει να γίνει το πράγμα

και επίσης πολύ σημαντικό, το δέρμα της όχι μόνο στην περιοχή αλλά σε όλο της το σώμα είναι ξηρό και τραχύ με ελάχιστο ιδρώτα.
Δεν πρέπει να έχεις και πολλή ιδέα γύρω από το θέμα..... Γιατί δε ρωτάς μια φίλη σου να σου πει πως λειτουργούν οι γυναίκες, για να έχουν και μια αληθοφάνεια αυτά που γράφεις;

Κάποια από αυτά τα έχω συζητήσει και με φίλες και είναι κοινό μυστικό. 1-2 τα χω πάρει από αμερικάνικο άρθρο () και συμφωνώ τελείως γιατί είναι πράγματα που έχω κάνει και εγώ όταν έχω προσποιθεί οργασμό.Φυσικά και δεν μπορώ να μιλήσω για όλες τις άλλες απλά θέλω να πιστεύω από την δική μου εμπειρία ότι υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ fake γυναικείων οργασμών.

Δεν μου λες άντρας είσαι ή τραβέλλι? Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις αν και πως θα προσποιούμαι ένα οργασμό ως γυναίκα?? Είναι σαν να εξηγώ σε έναν άνδρα πως να κάνει πιπί σε ανδρικές τουαλέττες. 'Ελεος...

ρε φαγώθηκες να γίνεις (περάσεις για) γυναίκα, έλεος...

Τουλαχιστον προπονητης ειναι; :2funny:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Διαφωνώ με την άποψη ότι δεν μπορούμε να προσποιηθούμε οργασμό οι άντρες.

Άμα φοράς προφυλακτικό είναι πολύ εύκολο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
[quote author=bigshak link= ]Ένα από τα πλεονεκτήματα η μειονεκτήματα (όπως θέλει μπορεί να το πει ο καθένας ) που έχουμε εμείς οι άντρες είναι ότι δεν μπορούμε να προσποιηθουμε την ώρα που κάνουμε σεξ.(Οποίοι μπορούν να προσποιηθούν τους βγάζω τα καπέλο αλλά στο σύνολα μας δεν μπορούμε να προσποιηθουμε ) Το αν μας αρέσει η όχι η γυναίκα με την οποία κάνουμε κάτι εκείνη την στιγμή (δυστυχώς η ευτυχώς) φαίνεται . Το ερώτημα που θα ήθελα να κάνω είναι πως μπορεί να καταλάβει κάποιος αν η γυναίκα του η μια γυναίκα με την οποία έχει κάποιος απλά μια σχέση προσποιηται η όχι ?
(Υ.Γ. Προφανώς δεν αναφέρομαι στις επαγγελματίες διότι είναι αυτονόητο αν προσποιούνται η όχι . Αναφέρομαι στις απλές γυναικες τις καθημερινότητας μας που ΔΕΝ ασχολούνται με τον αγοραίο ερωτα ) [/quote]

Έναν τρόπο ξέρω μόνο. Να τύχει την ώρα που χύνει να είσαι μέσα της εφαρμοσμένος καλά :wink: και να νιώσεις
τους κολπικούς μύες να μεταδίδουν συσπάσεις στον πούτσο σου με συνοδεία λίγων η πολλών υγρών.
Ότι πλησιέστερο νομίζω στο να καταλάβεις.
Όλα τα υπόλοιπα αχ βαχ, κινήσεις, δαγκώματα, χείλη, ματιές, λόγια κτλ δεν σημαίνουν τίποτα. Αυτά τα κάνω κι εγώ αν θέλω
και πολύ πειστικά αφού αν έχω ήδη χύσει μια-δυο φορές, μπορώ να ισχυριστώ οργασμό
κι ότι δεν γίνεται να τρέχει συνέχεια πουτσόγαλα.
Η ουσία είναι μία. Αν η γκόμενα δεν χύνει, θα σε σχολάσει ή θα σε κερατώσει ακόμα κι αν είσαι ο Θεός. Μια ζωή εργάτες (θα) είμαστε.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.290
Πόντοι
1.046
Και χωρίς προφυλακτικό μπορεί ο άντρας να προσποιηθεί οργασμό. Είναι εύκολο.

Απλά σε εμάς τους άντρες δε μοιάζει να έχει νόημα. Όμως κατά τύχη ανακάλυψα ότι μπορεί να συμβεί.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Θα έλεγα ότι περισσότερη σημασία έχει να κρύψουμε τον οργασμό μας... Στα μπουρδέλα μπορείς και γαμάς περισσότερο και με τις γκόμενες αν στο παίζουν μαγκιά, δείχνοντας τους ότι δεν μπορούν να σε ικανοποιήσουν τις κατεβάζεις ως θηλυκά

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1
Θα έλεγα ότι περισσότερη σημασία έχει να κρύψουμε τον οργασμό μας... Στα μπουρδέλα μπορείς και γαμάς περισσότερο και με τις γκόμενες αν στο παίζουν μαγκιά, δείχνοντας τους ότι δεν μπορούν να σε ικανοποιήσουν τις κατεβάζεις ως θηλυκά

Χαιρόμαστε όταν τελειώνουμε αλλά αυτές χαίρονται πιο πολύ. Όχι γιατί γουστάρουν να τις χύνουμε και καλά αλλά γιατί έτσι παίρνει σειρά ο επόμενος.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261
Και χωρίς προφυλακτικό μπορεί ο άντρας να προσποιηθεί οργασμό. Είναι εύκολο.

Απλά σε εμάς τους άντρες δε μοιάζει να έχει νόημα. Όμως κατά τύχη ανακάλυψα ότι μπορεί να συμβεί.

Για δωσε ενα explain ρε c @bloom5# , γιατι δε μπορω να το καταλαβω.
Πως μπορουμε να προσποιηθουμε εναν οργασμο εμεις οι αντρες, με η' χωρις προφυλακτικο???

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πως μπορουμε να προσποιηθουμε εναν οργασμο εμεις οι αντρες, με η' χωρις προφυλακτικο???

Θα σου πω τον δικό μου τρόπο.
Όταν όντως χύσεις π.χ δυο φορές με το γκομενάκι και δεν παρέλθει ικανοποιητικός χρόνος για "επαναγόμωση"
(υπολογιστικά γύρω στην μία ώρα για πλήρη ανάκτηση δυναμέων) μπορείς (για λόγους που ο καθένας θέλει) να κάνεις το εξής:

Καυλώνεις συγκεντρωμένος πριν ή μετά την ώρα "επαναγόμωσης" και αφού γαμήσεις με σταράτη την ψωλή, βγαίνεις
και αυνανιζόμενος ντε και καλά ότι θα χύσεις, πιέζεις δυνατά το πουτσοκέφαλο προς τα κάτω με τον αντίχειρα χωρίς να πολυφανεί.
Η πούτσα αυτόματα αρχίζει να χαλαρώνει ελάχιστα και συνεχίζει να χαλαρώνει ενω εσύ καλύπτεσαι αν υπάρξει απορία
από ότι δεν έχεις σπέρμα συνέχεια 24 ώρες το 24ωρο κι από το γεγονός ότι το πουτσοκέφαλο από γρανίτης έγινε σπογγος
οπότε πείθεις μια χαρα ότι είχες οργασμό. Ρίχνεις βέβαια και τα απαραίτητα πειστικά βογγητά.
Εφαρμόζεται με ή χωρίς προφυλακτικό διαφοροποιώντας κάποια πράγματα.

:thumbsup:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261

Θα σου πω τον δικό μου τρόπο.
Όταν όντως χύσεις π.χ δυο φορές με το γκομενάκι και δεν παρέλθει ικανοποιητικός χρόνος για "επαναγόμωση"
(υπολογιστικά γύρω στην μία ώρα για πλήρη ανάκτηση δυναμέων) μπορείς (για λόγους που ο καθένας θέλει) να κάνεις το εξής:

Καυλώνεις συγκεντρωμένος πριν ή μετά την ώρα "επαναγόμωσης" και αφού γαμήσεις με σταράτη την ψωλή, βγαίνεις
και αυνανιζόμενος ντε και καλά ότι θα χύσεις, πιέζεις δυνατά το πουτσοκέφαλο προς τα κάτω με τον αντίχειρα χωρίς να πολυφανεί.
Η πούτσα αυτόματα αρχίζει να χαλαρώνει ελάχιστα και συνεχίζει να χαλαρώνει ενω εσύ καλύπτεσαι αν υπάρξει απορία
από ότι δεν έχεις σπέρμα συνέχεια 24 ώρες το 24ωρο κι από το γεγονός ότι το πουτσοκέφαλο από γρανίτης έγινε σπογγος
οπότε πείθεις μια χαρα ότι είχες οργασμό. Ρίχνεις βέβαια και τα απαραίτητα πειστικά βογγητά.
Εφαρμόζεται με ή χωρίς προφυλακτικό διαφοροποιώντας κάποια πράγματα.

καμια σχεση με οργασμο.
αυτο ειναι ενας τροπος ξεκαυλωματος... ας πουμε.
το κολπο με τον αντιχειρα το κανω, οταν θελω να κατεβει το καυλι μου απο τις πρωτες πρωϊνες καυλες και δε μπορω να παω κατουρησω κανονικα, για να μην τα κανω ολα λιμπα στην τουαλετα η' οταν καυλωσω ξαφνικα σε μερος που υπαρχει κοσμος γυρω μου, για να μη σηκωθω και γινω ρομπα.
οργασμο εχεις οταν εκσπερματωνεις η' αλλιως χυνεις και οταν δε χυνεις απλα δεν εχεις.
αρα δεν μπορεις να προσποιηθεις οργασμο.
σε εμας τους αντρες ειναι ορατο το αποτελεσμα σε αντιθεση με τις γυναικες, οι οποιες μπορει και να τον προσποιηθουν, γιατι ειναι πιο εσωτερικο το συστημα τους.
αρα εμεις πως θα προσποιηθουμε ???
απλα δε γινεται.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Διαφωνώ με την άποψη ότι δεν μπορούμε να προσποιηθούμε οργασμό οι άντρες.

Άμα φοράς προφυλακτικό είναι πολύ εύκολο.
Αυτο ακριβως! Απλα το βγαζεις με ταχυδακτυλουργικο τροπο μετα! χαχαχα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
καμια σχεση με οργασμο.
το κολπο με τον αντιχειρα το κανω, οταν θελω να κατεβει το καυλι μου απο τις πρωτες πρωϊνες καυλες και δε μπορω να παω κατουρησω κανονικα, για να μην τα κανω ολα λιμπα στην τουαλετα η' οταν καυλωσω ξαφνικα σε μερος που υπαρχει κοσμος γυρω μου, για να μη σηκωθω και γινω ρομπα.
οργασμο εχεις οταν εκσπερματωνεις η' αλλιως χυνεις και οταν δε χυνεις απλα δεν εχεις.
σε εμας τους αντρες ειναι ορατο το αποτελεσμα σε αντιθεση με τις γυναικες, οι οποιες μπορει και να τον προσποιηθουν, γιατι ειναι πιο εσωτερικο το συστημα τους.
απλα δε γινεται.

Δηλαδή εσύ αν χύσεις δυο φορές ας πούμε (μια τα χονδρά και μια τα εκλεπτυσμένα) :grin: μπορείς να ξαναχύσεις γρήγορα;
τι θα βγάλεις; σταγόνες; δεν σου έχει τύχει να πας σε γρήγορο γαμήσι από καύλα της στιγμής αλλά επειδή δεν είσαι τελείως έτοιμος
να μην βγάλεις σπέρμα ή να κοπείς από οτιδήποτε;
αυτό ακριβώς σου λέω. Να προσποιηθείς εσύ ο ίδιος ότι έφτασες σε οργασμό για λόγους που θες.
Μπορεί να θες να νιώσει η άλλη ότι σε φτιάχνει στο ζενίθ, να θες να πας αλλού αλλά να θες να φανείς λιώμας σε εκείνη κτλ.
Δεν ξέρω τι λόγο έχει ο καθένας. Σιγά μην βγάζουμε όμως πίδακες σπέρματος κάθε φορά.

:hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261
καμια σχεση με οργασμο.
απλα δε γινεται.

Δηλαδή εσύ αν χύσεις δυο φορές ας πούμε (μια τα χονδρά και μια τα εκλεπτυσμένα) :grin: μπορείς να ξαναχύσεις γρήγορα;
τι θα βγάλεις; σταγόνες; δεν σου έχει τύχει να πας σε γρήγορο γαμήσι από καύλα της στιγμής αλλά επειδή δεν είσαι τελείως έτοιμος
να μην βγάλεις σπέρμα ή να κοπείς από οτιδήποτε;
αυτό ακριβώς σου λέω. Να προσποιηθείς εσύ ο ίδιος ότι έφτασες σε οργασμό για λόγους που θες.
Μπορεί να θες να νιώσει η άλλη ότι σε φτιάχνει στο ζενίθ, να θες να πας αλλού αλλά να θες να φανείς λιώμας σε εκείνη κτλ.
Δεν ξέρω τι λόγο έχει ο καθένας. Σιγά μην βγάζουμε όμως πίδακες σπέρματος κάθε φορά.

:hi:

αν δε χυσεις ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΓΑΣΜΟ, αρα δεν μπορεις να προσποιηθεις.
θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.
δες εδω μπας και συνενοηθουμε ρε φιλε, τι αλλο να πω δηλαδη.
Κοινό γνώρισμα του οργασμού στους ανθρώπους είναι η εκσπερμάτιση για τον άντρα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Στις προσποιησεις πεφτουν οι καλυτερες...ταπες :wink:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Αυτά στο λινκ, είναι όλα γνωστά. Θα στο εξηγήσω πολύ απλά. Όταν γαμήσεις μια γκόμενα και χύσετε ωραία και καλά
σίγουρα για να ξαναγαμήσεις κομπλέ χρειάζεσαι τουλάχιστον μια ωρίτσα πάνω κάτω για να πιάσεις 100% απόδοση.
Φυσικά θα ξαναχύσεις. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια, δεν θα ρέουν χύσια σε κάθε οργασμό
πέραν κάποιων συνεχόμενων φορών και σίγουρα όσοι προσποιούνται με την μέθοδο που ανέφερα, το κάνουν για κάποιον λόγο.
Αν θες να γίνεις πιο πειστικός αλλά και να απολαύσεις στο μάξιμουμ το σεξ ή τον έρωτα, δοκίμασε το ταντρικό σεξ κατά το οποίο
ο άνδρας φτάνει σε πολυοργασμικό επίπεδο και τελειώνει χωρίς απαραίτητα να εκσπερματώνει κάθε φορά.
Αν ασχοληθείς, δεν θα ξεκολλάς διότι θα περνάς υπέροχα. Αυτά από'μένα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Αυτά στο λινκ, είναι όλα γνωστά. Θα στο εξηγήσω πολύ απλά. Όταν γαμήσεις μια γκόμενα και χύσετε ωραία και καλά
σίγουρα για να ξαναγαμήσεις κομπλέ χρειάζεσαι τουλάχιστον μια ωρίτσα πάνω κάτω για να πιάσεις 100% απόδοση.
Φυσικά θα ξαναχύσεις. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια, δεν θα ρέουν χύσια σε κάθε οργασμό
πέραν κάποιων συνεχόμενων φορών και σίγουρα όσοι προσποιούνται με την μέθοδο που ανέφερα, το κάνουν για κάποιον λόγο.
Αν θες να γίνεις πιο πειστικός αλλά και να απολαύσεις στο μάξιμουμ το σεξ ή τον έρωτα, δοκίμασε το ταντρικό σεξ κατά το οποίο
ο άνδρας φτάνει σε πολυοργασμικό επίπεδο και τελειώνει χωρίς απαραίτητα να εκσπερματώνει κάθε φορά.
Αν ασχοληθείς, δεν θα ξεκολλάς διότι θα περνάς υπέροχα. Αυτά από'μένα.

Πολύ δύσκολο αυτό τύπε μου. Παρεκτός που μετά τον πρώτο οργασμό χωρίς να χύσεις δεν τελειώνεις με τίποτα. Το δοκίμασα κανα δυό φορές και το άφησα για άλλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom