Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Dexterάκος μας λείπει πολύ!!!
Δεν χρειαζεται να μας πεις τιποτα φιλε..Η σειρα ειναι 10/10,δες τη asap!Οπως μου εχει πει ενα καλο μου φιλαρακι,για οσους κ οσες γουσταρουν δραση,μια πολλη ωραια σειρα ειναι το
La Casa di Papel που εχει να κανει με ληστειες τραπεζων!Οπου να ναι θα αρχισω να την βλεπω κ γω κ θα επιστρεψω
με προσωπικη κριση για περισσοτερα..
χειμωνα να ξερεις θα βγει το season 2Eπισης ολοκληρώνω σε δύο επεισόδια και την σειρά Νarcos.Mexico
Συμφωνώ μαζί σου.. δεν είδα καν ολόκληρο τον πρώτο κύκλοΡε παιδιά το casa de papel γίνεται καλύτερο στο δεύτερο κύκλο??? Είδα τον πρώτο (με καθυστέρηση φυσικά) μετά από όλο αυτό το σούσουρο και δε μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα. Όλο αμπελοφιλοσοφίες και κυρίως πολλές "τρύπες" ενάντια στη κοινή λογική και αναμενόμενες κλισε "ανατροπές" στο σενάριο. Μη ρεαλιστικό... (αλοίμονο δηλαδή! η άλλη με το αλτσχάιμερ τα γραψε όλα στο χαρτάκι ...το όνομα του προφεσσορα που το άκουσε 2-3 φορές και φάνηκε να το ξέρει όταν της συνάντησε αργότερα βόλευε να μη το γράψει!)
Για να μη δω τζάμπα το δεύτερο κύκλο εάν συνεχίζει έτσι
Είσαι πολύ επιεικής κατ'εμέ. Δεν είναι απλώς υπερτιμημένη, τραγική την βρίσκω εγώ προσωπικά και σεναριακά και σε επίπεδο υποκριτικής, σε σκηνοθεσία, σε οπτικά εφέ, κλπ. Χαρακτηριστικά οι σκηνές που πέφτει πυροβολητό με έκαναν και γελούσα, οι τύποι πήραν πλαστικά αυτόματα από τα Jumbo που βγάζουν ήχο και λάμψη φυσικά και άντεξα και την είδα μέχρι και το τέλος της δεύτερης σεζόν μπας και δείξει κάνα μουνοτρυπίδι η Tokio αλλά που τέτοια τύχη. :thubsdown: :thubsdown:Συμφωνώ μαζί σου.. δεν είδα καν ολόκληρο τον πρώτο κύκλο
Θεωρώ ότι η σειρά είναι υπερεκτιμημένη, έγινε μόδα και εκεί οφείλει την επιτυχία της.
Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες σειρές
Ελα φιλε,όλο εδω:Εγώ το Chernobyl θέλω πολύ να δω αλλά είναι του HBO γαμωτο, χάθηκε να ήταν παραγωγή Netflix;
Έχω δει τα πρώτα 2 επεισόδια στη Νόβα αλλά δεν το βάζουν οι μαλακες κάναν μαραθώνιο.
Συμφωνώ.Μία πολύ καλή γερμανική σειρά είναι και το Dogs of Berlin,δεν ξέρω γιατί δεν το έχει αναφέρει ακόμα κανένας