Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

suckablack

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Vikings, το πιο ωραιο απο τις σειρες που εχω δει μακραν

arpagas

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
66
Πόντοι
0
Οπως μου εχει πει ενα καλο μου φιλαρακι,για οσους κ οσες γουσταρουν δραση,μια πολλη ωραια σειρα ειναι το
La Casa di Papel που εχει να κανει με ληστειες τραπεζων!Οπου να ναι θα αρχισω να την βλεπω κ γω κ θα επιστρεψω
με προσωπικη κριση για περισσοτερα..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Οπως μου εχει πει ενα καλο μου φιλαρακι,για οσους κ οσες γουσταρουν δραση,μια πολλη ωραια σειρα ειναι το
La Casa di Papel που εχει να κανει με ληστειες τραπεζων!Οπου να ναι θα αρχισω να την βλεπω κ γω κ θα επιστρεψω
με προσωπικη κριση για περισσοτερα..
Δεν χρειαζεται να μας πεις τιποτα φιλε..Η σειρα ειναι 10/10,δες τη asap!

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Μία πολύ καλή γερμανική σειρά είναι και το Dogs of Berlin,δεν ξέρω γιατί δεν το έχει αναφέρει ακόμα κανένας

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
573
Πόντοι
301
Αν σας αρέσουν υπερηρωες να δείτε το the Boys. Απλά είναι με αντιήρωες

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
WHEN THEY SEE US

Σειρά λίγων επεισοδειων στο NETFLIX. δικαστικό δράμα που είναι 100% αληθινή ιστορία. Οι πιτσιρικάδες δίνουν ρεσιταλ ηθοποιείας.

mallix

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Ρε παιδιά το casa de papel γίνεται καλύτερο στο δεύτερο κύκλο??? Είδα τον πρώτο (με καθυστέρηση φυσικά) μετά από όλο αυτό το σούσουρο και δε μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα. Όλο αμπελοφιλοσοφίες και κυρίως πολλές "τρύπες" ενάντια στη κοινή λογική και αναμενόμενες κλισε "ανατροπές" στο σενάριο. Μη ρεαλιστικό... (αλοίμονο δηλαδή! η άλλη με το αλτσχάιμερ τα γραψε όλα στο χαρτάκι ...το όνομα του προφεσσορα που το άκουσε 2-3 φορές και φάνηκε να το ξέρει όταν της συνάντησε αργότερα βόλευε να μη το γράψει!)

Για να μη δω τζάμπα το δεύτερο κύκλο εάν συνεχίζει έτσι

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Ρε παιδιά το casa de papel γίνεται καλύτερο στο δεύτερο κύκλο??? Είδα τον πρώτο (με καθυστέρηση φυσικά) μετά από όλο αυτό το σούσουρο και δε μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα. Όλο αμπελοφιλοσοφίες και κυρίως πολλές "τρύπες" ενάντια στη κοινή λογική και αναμενόμενες κλισε "ανατροπές" στο σενάριο. Μη ρεαλιστικό... (αλοίμονο δηλαδή! η άλλη με το αλτσχάιμερ τα γραψε όλα στο χαρτάκι ...το όνομα του προφεσσορα που το άκουσε 2-3 φορές και φάνηκε να το ξέρει όταν της συνάντησε αργότερα βόλευε να μη το γράψει!)

Για να μη δω τζάμπα το δεύτερο κύκλο εάν συνεχίζει έτσι
Συμφωνώ μαζί σου.. δεν είδα καν ολόκληρο τον πρώτο κύκλο
Θεωρώ ότι η σειρά είναι υπερεκτιμημένη, έγινε μόδα και εκεί οφείλει την επιτυχία της.
Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες σειρές

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
Συμφωνώ μαζί σου.. δεν είδα καν ολόκληρο τον πρώτο κύκλο
Θεωρώ ότι η σειρά είναι υπερεκτιμημένη, έγινε μόδα και εκεί οφείλει την επιτυχία της.
Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες σειρές
Είσαι πολύ επιεικής κατ'εμέ. Δεν είναι απλώς υπερτιμημένη, τραγική την βρίσκω εγώ προσωπικά και σεναριακά και σε επίπεδο υποκριτικής, σε σκηνοθεσία, σε οπτικά εφέ, κλπ. Χαρακτηριστικά οι σκηνές που πέφτει πυροβολητό με έκαναν και γελούσα, οι τύποι πήραν πλαστικά αυτόματα από τα Jumbo που βγάζουν ήχο και λάμψη  :2funny: :2funny: :2funny: φυσικά και άντεξα και την είδα μέχρι και το τέλος της δεύτερης σεζόν μπας και δείξει κάνα μουνοτρυπίδι η Tokio αλλά που τέτοια τύχη.  :thubsdown: :thubsdown:
Τρίτη σεζόν με το ζόρι είδα το πρώτο επεισόδιο και το παράτησα, αν παίζει καμιά βυζούμπα καλή καμιά καλή σκηνή με ρώγες κλπ ας πει κανένας!

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
Εγώ το Chernobyl θέλω πολύ να δω αλλά είναι του HBO γαμωτο, χάθηκε να ήταν παραγωγή Netflix;  :headbang: :headbang:
Έχω δει τα πρώτα 2 επεισόδια στη Νόβα αλλά δεν το βάζουν οι μαλακες κάναν μαραθώνιο.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486

Stories

Νέο!