Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ααααααααααχαχαχαχαχαχα!
σε οσους αρεσουν οι δικαστικες σειρες ριξτε μια ματια στο Suits!
εξυπνο, πνευματωδες, με καλους διαλογους και καλο καστ!Αντικομφορτιστες και αντιηρωες οι κεντρικοι χαρακτηρες αλλα αρκετα πειστικη η όλη κατασταση!  
Σε πολλα σημεια καλυτερο ακομα και απο το Damages, που ο πιο δυναμικος χαρακτηρας με τα πιο μεγαλα @@ ειναι h Glen Close! :cheesy: :cheesy:
Τώρα στις 16/7 ξεκινάει η 3η σεζόν του Suits!!!!
Βασικά ελαφρόμυαλη σειρά με δικηγόρους, αλλά μου αρέσει διότι είναι ματαιόδοξη!!!!
Έχει να κάνει με παιχνίδια εξουσίας μεταξύ δικηγόρων και δεν δείχνει καν ούτε απ'έξω αίθουσες δικαστηρίων!!!
Αυτό είναι το μυστικό της σειράς......αυτά που γίνονται εκτός δικαστηρίων είναι και τα πιο σημαντικά τελικά!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ααααααααααχαχαχαχαχαχα!
aaaaaa....θα διαφωνίσω!!!
Το Damages για μένα είναι μία από τις καλύτερες σειρές EVER!!!!
Εκτός από την Glen Close που γαμάει, έχει εξαιρετικό και ευρυματικό σενάριο και κάθε σεζόν είναι και καλύτερο!!!
Πολύ δυνατό και γεμάτο προβληματισμούς, αδίστακτο και σκληρό, που δεν το συναντάς στο Suits, όπου την κρίσιμη στιγμή πάντα βρίσκουν την καλύτερη λύση χωρίς να χυθεί ούτε σταγόνα αίματος....ούτε νύχι δεν σπάει κατά λάθος βρε παιδί μου!!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Eρχεται!  :rockon:
30 Ιουλιου. Ισως να ειναι λιγο τραβηγμενος ο 8 κυκλος, για εμενα επρεπε να τον τελειωσουν στον 7.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σίγουρα εσύ έβλεπες και την Δυναστεία....
Αμ εγώ?....αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σειρές cult πλέον!!!!!
Μπλεικ Καρυγκτον εναντιον Αλεξις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ειχε κατι μαλιοτραβηγματα με την Αλεξις και την γυναικα του Μπλεικ αλλο πραγμα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μου αρεσε η Φαλλον και η Αμαντα !!!!!!!!  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετώ τους ειδικούς του θρέντ..

Για δώστε τα φώτα σας για αυτήν εδώ τη σειρά: Unforgettable

Τι λέει? Είναι αυτοτελή επεισόδια?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
θα διαφωνισεις ως προς τι αφου λέω σχεδον! καλο το Damages αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι και απο τις καλυτερες εβερ που λες!
εκει που διαφωνουμε ειναι που διαβασα στο θρεντ των ταινιων οτι λες οτι ο Ρεντφορν και ο Ματ Ντειμον ειναι καλοι ηθοποιοι...
εκει επεσα απο την καρεκλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aaaaaa....θα διαφωνίσω!!!
Το Damages για μένα είναι μία από τις καλύτερες σειρές EVER!!!!
Εκτός από την Glen Close που γαμάει, έχει εξαιρετικό και ευρυματικό σενάριο και κάθε σεζόν είναι και καλύτερο!!!
Πολύ δυνατό και γεμάτο προβληματισμούς, αδίστακτο και σκληρό, που δεν το συναντάς στο Suits, όπου την κρίσιμη στιγμή πάντα βρίσκουν την καλύτερη λύση χωρίς να χυθεί ούτε σταγόνα αίματος....ούτε νύχι δεν σπάει κατά λάθος βρε παιδί μου!!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
στο εγραψα κιολας βρε παίχτη...
....
υπενθυμιζω οτι ξεκινησε την προηγουμενη εβδομαδα η νεα σεζον Dexter (που εκλεισε την προηγουμενη σεζον με ρεκορ τηλεθεασης)
...

Eρχεται!  :rockon:
30 Ιουλιου. Ισως να ειναι λιγο τραβηγμενος ο 8 κυκλος, για εμενα επρεπε να τον τελειωσουν στον 7.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
The Wright Way
H πιο βαρετη σειρα για τον πιο βαρετο τυπο, που κανει την πιο βαρετη δουλεια του κοσμου!
Τον παρατησε η γυναικα του για εναν σφιχτη και προσπαθει να ζηση με την εφοιβη κόρη του!
Ειπα να δω μια σειρα με βρεττανικο χιουμορ και επεσα σε οτι χειροτερο εχω δει φέτος απλα προσπεραστε την...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
THE  POLITICIAN’S  HUSBAND

Αγγλική  μίνι  σειρά  (3  ωριαία  επεισόδια)  με  David  Tennant  και   Emily  Watson. Ο  Aiden  είναι  υπουργός  που  παραιτείται  με  απώτερο  σκοπό  να  δημιουργήσει  θέμα  ηγεσίας  και  να  αναρριχηθεί  στην  κορυφή.Όταν  το  σχέδιο  του  αποτυγχάνει  (ακόμα   και  ο  καλύτερός  του  φίλος  αρνείται  να  τον  στηρίξει)  μένει  στο  περιθώριο,  ενώ  βλέπει  τη  σύζυγό  του  (επίσης  πολιτικό)  να  ανεβαίνει  στην  ιεραρχία ..

Πολιτικό  δράμα  που  παρουσιάζει   ενδιαφέρον,  όχι  τόσο  όσον  αφορά  στη  διαφθορά  ,την  υποκρισία  και  την  ανηθικότητα  των  πολιτικών  αλλά  στο  πώς  όλα  αυτά  τα  στοιχεία  επιδρούν  σε  ένα  ζευγάρι  που  ζουν  στο  ίδιο  περιβάλλον .Και  οι  αλλαγές  που  προκύπτουν  όταν  η  δύναμη  μετακινείται  από  το  ένα  μέρος  στο  άλλο. Καλή  σκηνοθεσία, τα  γνωστά  κλισέ,  αλλά  και  καλές  ερμηνείες.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν μου εκανε μεγαλη εντυπωση παιχτη!
οπως και το Spies of Warsaw που επισης επαιξε ο Tennant.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ξεκινησαν τα τελευταια επεισοδια...

Συνημμένα

• breaking_bad1.jpg
    breaking_bad1.jpg
    222 KB · Εμφανίσεις: 59

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ειδα www.imdb.com/title/tt1856010/?ref_=sr_1]House of Cards[/url] μαζεμενο. Εκπληκτικη σειρα.

Πολυ καλο επισης το Βρετανικο www.imdb.com/title/tt2294189/]The Fall[/url] με την Gillian Anderson για οσους θυμουνται τα X-Files, αστυνομικο/ψυχολογικο στη δομη της μινι-σειρας που συμπαθουν οι Αγγλοι.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ειδα www.imdb.com/title/tt1856010/?ref_=sr_1]House of Cards[/url] μαζεμενο. Εκπληκτικη σειρα.

Πολυ καλο επισης το Βρετανικο www.imdb.com/title/tt2294189/]The Fall[/url] με την Gillian Anderson για οσους θυμουνται τα X-Files, αστυνομικο/ψυχολογικο στη δομη της μινι-σειρας που συμπαθουν οι Αγγλοι.
Έχεις δει το Αγγλικό House of cards με τον εκπληκτικό Ian Richardson; Αν το δεις, δες επίσης και άλλες Αγγλικές πολιτικές.

In the red
Absolute power
The thick of it
Yes minister
Yes prime minister

Τα σπάνε οι Άγγλοι σε κάτι τέτοια.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά είδα πρόσφατα την πρώτη season του Hannibal.

Πολύ αίμα, κανονική εγχείριση δηλαδή, όχι μαλακίες.

Δεν ξέρω αν μου άρεσε, ο Madds τα σπάει, αλλά δεν ξέρω αν μου αρέσει σαν ερμηνεία ή σαν γενική παρουσία, είναι επιβλητικός.

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν μου πολυάρεσε.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
423
Πόντοι
3.275
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά είδα πρόσφατα την πρώτη season του Hannibal.

Πολύ αίμα, κανονική εγχείριση δηλαδή, όχι μαλακίες.

Δεν ξέρω αν μου άρεσε, ο Madds τα σπάει, αλλά δεν ξέρω αν μου αρέσει σαν ερμηνεία ή σαν γενική παρουσία, είναι επιβλητικός.

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν μου πολυάρεσε.
Για ελεύθερη τηλεόραση, η σειρά γάμησε κανονικά.
Φαντάσου σε καλωδιακό τι θα έκαναν.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Για ελεύθερη τηλεόραση, η σειρά γάμησε κανονικά.
Φαντάσου σε καλωδιακό τι θα έκαναν.
Δεν σου φάνηκε πολλές φορές πως έδειχναν αίμα μόνο για να δείξουν αίμα;
Επίσης, μου φάνηκε πολύ φτηνή ψυχολογία, μόνο για να δείξουν πως και καλά ξέρουν επειδή είναι ψυχολόγοι.

Καμία σχέση με το "In treatment", που ήταν εξαιρετικό.

Πάντως όπως είπα, ο Madds τα σπάει! Το επιβλητικό του ύφος; Η ομιλία του;
Προς το τέλος όμως, εκεί που 2-3 φορές φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία του με χάλασε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom