You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ξένες σειρές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 294K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.670
- Πόντοι
- 12.756
Tι γινεται με το breaking bad; Eχει δει κανεις τον τελευταιο μισο κυκλο;
ΟΧΙ SPOILS ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
νομιζω οτι ενα επεισοδιο εχει δειξει μονο μεχρι τωρα , ακομη παιζεται κανονικα ...
3 επεισοδια και 1/9/2013 το 4o.
2 επεισοδια,το ενα τιποτα ιδιαιτερο , το αλλο πολυ καλο
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για όσους βλέπουν HOMELAND αν κ ξεκινάει o 3ός κύκλος στις 29-09-13 διερευσε στο νετ το πρώτο επεισόδιο.
Σε λίγο θα το δω. (Έχουν βγει κ υποτιτλοι)
Σε λίγο θα το δω. (Έχουν βγει κ υποτιτλοι)
το Χάνιμπαλ καλό ?
έχει καμιά σχέση με τις ταινίες ?
η τελευταία ταινία prequel ήταν για το πέος. Η σειρά δεν ξέρω αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.
Tρομερο το επεισοδιο 9 ακομα και το 10. Ελπιζω μονο να μην ληξει σε χαπυ εντ, διοτι θα καταστρεψει αυτην την σπουδαια σειρα.μετα το breaking bad εβγαλαν και σειρα talking bad που μιλανε για την σειρα τωρα που τελειωνει!
εκαναν και αφιερωμα οι mythbusters και ολα βγηκαν busted!![]()
Ποιος το περιμενε στα πρωτα ανιαρα, βαρετα επεισοδιa οτι θα εξελιζοταν σε τετοια τρομερη σειρα;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.670
- Πόντοι
- 12.756
Tρομερο το επεισοδιο 9 ακομα και το 10. Ελπιζω μονο να μην ληξει σε χαπυ εντ, διοτι θα καταστρεψει αυτην την σπουδαια σειρα.
Ποιος το περιμενε στα πρωτα ανιαρα, βαρετα επεισοδιa οτι θα εξελιζοταν σε τετοια τρομερη σειρα;
Η σειρα γαμαει και δερνει , απο τις πιο επιτυχημενες εβερ ...δεν μπορω να πιστεψω οτι θα τελειωσει ...
Λοιπον τωρα κατι εντελως ασχετο με το BB , χθες κατα τυχη ειδα σε δορυφορικο Fox αυτη την σειρα , εδειξε 2 επεισόδια , η σειρα λεγετε Chemistry
Το τι πουτσα επεσε δεν περιγραφεται , και παιζουν και καλα μουνια , απο υποθεση δεν εχω ιδεα γιατι το ειχα στο mute λογο δουλειας που ειχα στο σπιτι ... αλλα μαλλον πρεπει να αρχισω να την κατεβαζω ....
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 876
- Πόντοι
- 96
nikpapas6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
εχει δει κανενας το community?παιζει αυτος απο το hangover ο ασιατης..λεει τιποτις ή
?
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
vizolagnos6
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
breaking bad!η μεγαλυτερη σειρα εβερ!τι να δεις μετα!2 επεισοδια μεινανε,παμε για το μεγαλο φιναλε
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 876
- Πόντοι
- 96
Η βαθμολόγια του 5.14 στο imdb δειχνει ποιά είναι καλύτερη σειρά ever
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παλικάρια έχει βρει κανείς υπότιτλους για τα επεισόδια 10-11-12-13 του Zero Hour?
Έχω ψάξει παντού.
Το βάζω στο google, από το bsplayer, σε σελίδες όπως online-movies κτλ με ενσωματωμένους υπότιτλους αλλά [size=20pt]ΤΙΠΟΤΑ[/size].
Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει.
Ευχαριστώ..
Έχω ψάξει παντού.
Το βάζω στο google, από το bsplayer, σε σελίδες όπως online-movies κτλ με ενσωματωμένους υπότιτλους αλλά [size=20pt]ΤΙΠΟΤΑ[/size].
Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει.
Ευχαριστώ..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις