You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ξένες σειρές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 286K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν, έχουμε κ λέμε.
Το PERSON OF INTEREST ξεκινάει πάλι αύριο κ έχω να πω, πως είναι καλή σειρά, ειδικά όταν εκτυλίσσεται η κεντρική ιστορία έχει πολύ αγωνία.
Τα αυτοτελή δε τα γουστάρω αλλά σε γενικες γραμμές είναι καλό.
Πάμε τώρα κ στον μεγάλο τον SPARTACUS.
Είμαι στην αρχή της 3 σαιζόν(κ τελευταίας).
Όταν ήμουν στην μέση της 2 μου είπε ένας ξάδερφος μου πως έχουν βγει 6 επεισόδια μεταξύ 1 κ 2.
Οπότε είδα πρώτα τα 6 κ μετά συνέχισα την 2.
Προσοχή λοιπόν, όποιος θέλει να το ξεκινήσει να το έχει υπόψιν.
Με απλά λόγια, [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΙΡΑ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]..
Το PERSON OF INTEREST ξεκινάει πάλι αύριο κ έχω να πω, πως είναι καλή σειρά, ειδικά όταν εκτυλίσσεται η κεντρική ιστορία έχει πολύ αγωνία.
Τα αυτοτελή δε τα γουστάρω αλλά σε γενικες γραμμές είναι καλό.
Πάμε τώρα κ στον μεγάλο τον SPARTACUS.
Είμαι στην αρχή της 3 σαιζόν(κ τελευταίας).
Όταν ήμουν στην μέση της 2 μου είπε ένας ξάδερφος μου πως έχουν βγει 6 επεισόδια μεταξύ 1 κ 2.
Οπότε είδα πρώτα τα 6 κ μετά συνέχισα την 2.
Προσοχή λοιπόν, όποιος θέλει να το ξεκινήσει να το έχει υπόψιν.
Με απλά λόγια, [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΙΡΑ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]..
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
Για όσους παρακολουθούν το Hannibal. Το 4ο επεισόδιο δεν παίχτηκε στην τηλεόραση ,εξαιτίας κάποιων σκηνών που θεωρήθηκε ό,τι δε θα έπρεπε να μεταδοθούν, λόγω και της επίθεσης στη Βόστόνη.Υπάρχουν όμως 6 web episodes στα οποία γίνεται η σύνδεση με το 5ο επεισόδιο.
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
SPARTACUS ΤΕΛΟΣ
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΕΠΑΘΑ ΜΟΥΝΟΠΛΑΚΑ.. [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Κατατάσσεται πλέον στις καλύτερες από τις σειρές που έχω δει.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΕΠΑΘΑ ΜΟΥΝΟΠΛΑΚΑ.. [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Κατατάσσεται πλέον στις καλύτερες από τις σειρές που έχω δει.
το ιδιο εγινε και με το επεισοδιο του South park!
Για όσους παρακολουθούν το Hannibal. Το 4ο επεισόδιο δεν παίχτηκε στην τηλεόραση ,εξαιτίας κάποιων σκηνών που θεωρήθηκε ό,τι δε θα έπρεπε να μεταδοθούν, λόγω και της επίθεσης στη Βόστόνη.Υπάρχουν όμως 6 web episodes στα οποία γίνεται η σύνδεση με το 5ο επεισόδιο.
candlemass2009
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Kαμια νεα σειρα επ. φαντασιας εχει ξεκινησει ?
Ψιλοβαρεθηκα με τα επικα σηριαλ φαντασιας
Continuum, ξεκίνησε η δεύτερη σαιζόν.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
DefianceKαμια νεα σειρα επ. φαντασιας εχει ξεκινησει ?
Ψιλοβαρεθηκα με τα επικα σηριαλ φαντασιας
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ενδιαφερον φαινεται .....
Ευχαριστω !!!!!
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
Ενδιαφέρουσα αστυνομική/δραματική σειρά είναι το Wallander (BBC ONE) με πρωταγωνιστή τον Kenneth Branagh και βασισμένη σε ιστορίες του Henning Mankell. 3 σαιζόν από 3 επεισόδια η καθεμία και από ό,τι είδα ετοιμάζεται και 4η.
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Breaking bad ξανά από 18 Αυγούστου! Λέγεται ότι οι συντελεστές σκέφτονται spin off με Saul Goodman!
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ξεκίνησα το Elementary κ βρίσκομαι στο 4 επεισόδιο.
Είναι αυτοτελή γμτ κ χλωμό να το συνεχίσω. Μήπως αργότερα εκτυλίσσεται μια υπόθεσή?
Τέσπα όποιος το έχει δει ας μου πει σε ποιο επεισόδιο την πηδάει, διότι αν δεν είναι πολύ
Η Lucy Liu είναι ο βασικός λόγος που το ξεκίνησα.
Είναι αυτοτελή γμτ κ χλωμό να το συνεχίσω. Μήπως αργότερα εκτυλίσσεται μια υπόθεσή?
Τέσπα όποιος το έχει δει ας μου πει σε ποιο επεισόδιο την πηδάει, διότι αν δεν είναι πολύ
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
μέχρι το 20ο δεν την έχει πηδήξει..Ξεκίνησα το Elementary κ βρίσκομαι στο 4 επεισόδιο.
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μέχρι το 20ο δεν την έχει πηδήξει..
Κ αυτοτελή που δεν τα γουσταρω κ δεν την πηδαει κιόλας, θα το σταματήσω.
Θενκς φίλε..
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
παρακαλώ..δε ξέρω αν ενδιαφέρεσαι για το είδος πάντως οι Βοργίες είναι αξιοπρεπής σειρά και σου δίνει το έναυσμα να ψάξεις παραπάνω τη συγκεκριμένη εποχή..έχει σκάνδαλα/βία/σεξ (καθολική εκκλησία γαρ)Κ αυτοτελή που δεν τα γουσταρω κ δεν την πηδαει κιόλας, θα το σταματήσω.
Θενκς φίλε..
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παρακαλώ..δε ξέρω αν ενδιαφέρεσαι για το είδος πάντως οι Βοργίες είναι αξιοπρεπής σειρά και σου δίνει το έναυσμα να ψάξεις παραπάνω τη συγκεκριμένη εποχή..έχει σκάνδαλα/βία/σεξ (καθολική εκκλησία γαρ)
Θα το κοιτάξω κ βλέπουμε.
μετριοτητες και τα δυο!
αν σου αρεσει το βρεττανικο (αλλα και μαυρο χιουμορ) βλέπεις το RED DWARF...
no subs as far as I know...
ακομα και το FPS που βγηκε βασιζομενο σε αυτο ειναι κακο. και ας λεγαν οτι θα αλλαξει το industry και διαφορε τετοιες μαλακιες...Continuum, ξεκίνησε η δεύτερη σαιζόν.
αν σου αρεσει το βρεττανικο (αλλα και μαυρο χιουμορ) βλέπεις το RED DWARF...
no subs as far as I know...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 228