Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

vizolagnos6

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Like
170
Πόντοι
1
τεωσα το following,το γαμησαν κ στη 2η σεζον θα το αποτελειωσουν

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
τεωσα το following,το γαμησαν κ στη 2η σεζον θα το αποτελειωσουν
κακά τα ψέματα..είναι πολύ δύσκολο μια σειρά να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο όταν δεν υπάρχει σαφές πλάνο /ιστορία και το πόσο θα διαρκέσει εξαρτάται από την τηλεθέαση.κάτι παρόμοιο συνέβη και με το Homeland..εξαιρετική πρώτη σεζόν με τη δεύτερη να διολισθαίνει σε μια πληθώρα εφευρημάτων προκειμένου να τραβήξει σε μάκρος..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
εντυπωσιακή η σκηνή στο τέλος αυτού του κύκλου supernatural αλλά μας άφησαν στα κρύα του λουτρού πάνω που άρχισε η υπόθεση να έχει ενδοιαφέρον...
αυτό μου τη σπάει με τις σειρές.

thanos89

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
122
Πόντοι
6
House of Cards πολιτική ίντριγκα στο φουλ.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
been there done that...
House of Cards
Καταπληκτικη σειρα! Ενδιαφερον σεναριο, ιντριγκες, πολιτικες δολοπλοκιες ενδιαφεροντες χαρακτηρες!
ακομα και οι δευτερευοντες ρολοι ειναι εξαιρετικοι! σπιρτοζικοι διαλογοι, πιστευτη ιστορια!
Καλη σκηνοθεσια!Ο τηλεθεατης ενημερωνεται για την συνεχεια και ουσιαστικα γινεται "συνενοχος" στην πλοκη και την εξελιξη της ιστοριας!
Αχαστο! Μεχρι να αρχισει το GOT απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη σειρα που παιζεται αυτη την εποχη!

ps. η σειρα απαντα και σε ενα ερωτημα!
ποιες ειναι οι τρεις λεξεις που θελει να ακουσει μια γυναικα και η μια περιλαμβανει την λεξη που αρχιζει απο L.
και αν νομιζεται οτι ειναι Το "I  Love you! χασατε!  ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αν και αργησα τελειωσα την πρωτη σεζον του Sons of anarchy. Μου αρεσει πολυ και μου θυμιζει μια παλια σειρα που εβλεπα το. "the shield".
Μεχρι στιγμης δεν γινεται βαρετο και μονοτονο οπως αλλες σειρες και αρκετα συχνα εχει αυτες τις γαματες σκηνες βιας που τις βαζω να τις ξαναδω στο καπακι.  :grin:
Εχει ομως και τα αρνητικα του στοιχεια οπως το σεναριο και οι ηθοποιοι, αυτα τα δυο στοιχεια δεν αφηνει το sons of anarchy να ανταγωνιστει στα ισα σειρες οπως  το breaking bad και το game of thrones

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Αν και αργησα τελειωσα την πρωτη σεζον του Sons of anarchy. Μου αρεσει πολυ και μου θυμιζει μια παλια σειρα που εβλεπα το. "the shield".
Μεχρι στιγμης δεν γινεται βαρετο και μονοτονο οπως αλλες σειρες και αρκετα συχνα εχει αυτες τις γαματες σκηνες βιας που τις βαζω να τις ξαναδω στο καπακι.  :grin:
Εχει ομως και τα αρνητικα του στοιχεια οπως το σεναριο και οι ηθοποιοι, αυτα τα δυο στοιχεια δεν αφηνει το sons of anarchy να ανταγωνιστει στα ισα σειρες οπως  το breaking bad και το game of thrones
Άσε τύπε, μετά γίνεται πιο γαμάτη σειρά, και οι χαρακτήρες εξελίσσονται πιο γαμάτα.

Donnie.Darko

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Aφού είναι στα πλην το σενάριο και οι ερμηνείες τι κάθεσαι και το βλέπεις τότε;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ολες οι ταινιες η σειρες υστερουν σε καποια σημεια. Αυτο δεν κανει την σειρα κακη ( οπως ειπα την θεωρω πολυ καλη και την απολαμβανω) απλα την βαζει λιγο πιο κατω απο σειρες σαν αυτες που ανεφερα.

vizolagnos6

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Like
170
Πόντοι
1
8 κυκλους φαγαμε,δε μπορουσαν να βρυνε ωραιοτερη γκομενα για τον τεντ??

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Με την ευκαιρια αυτη, ο τυπας που κανει τον Sam στο supernatural παιζει να ειναι ο χειροτερος ηθοποιος σε σειρα πουχω δει :grin:

για το σεναριο τι να πω για τους 3 τελευταιους κυκλους :headbang:

Μεχρι τους 5 πρωτους παντως ειναι στο τοπ 5 μου, εστω και με τον Jared Padalecki (σαμ)

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ψαχνω καποιο καλο ψυχολογικο θριλλερ/περιπετεια φετινη αν γινεται η καποια βασισμενη σε αληθινα γεγονοτα.
Καμια προταση;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Oποιος βρει το Sons Of Anarchy season 3 σε καλη ποιοτητα να το ποσταρει.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγω εχω βρει στο amazon πολυ καλες σειρες με βρυκολακες κ γενικα σε τετοιο στυλ που δεν εχει παιχτει ουτε ενα επεισοδιο στην ελλαδα(μη πώ στη ευρωπη)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πω πω πραμα....... αντε να δουμε τι θα δουμε .....

Στα σιγουρα δρακουλας σλιπι χαλλοου αλικη και χωρα των θαυματων και ισως τους 100
το αλλο με τους ηρωες δεν μου γεμιζει το ματι πολυ.....
:rockon: :rockon: :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
Να ρωτησω το the wire το εχει δει κανεις ? λεει ? η τσαμπα το κατεβαζω ?

Επειδη στην αναζητηση διαβασα αναμεικτα πραγματα απο εσας , αλλοι λενε οτι ειναι μαλακια οι πρωτοι κυκλοι κτλ , λεει να την ξεκινησω ή θα σπασω καμια tv ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom