You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ξένες σειρές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 286K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
για τις οποιες εχουν μιλησει πολλοι παιχτες σε αυτο το θρεντ!
sons of anarchy,game of thrones,californication ειναι οι πραγματικά ανδρικές σειρές..
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Terra Nova (FOX) δεν ανανεωθηκε ψαχνει αλλο καναλι η παρφαγωγη!
Η σειρά έχει κοπεί και επισήμως.
Δεν βρέθηκε κανάλι να πάρει την σειρά.
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
μλκια.Η σειρά έχει κοπεί και επισήμως.
Δεν βρέθηκε κανάλι να πάρει την σειρά.
δυστυχως τους πηρε πολλα επεισοδια να στησουν την ιστορια,να δουμε τους πρωταγωνιστες κτλ.
στα τελευταια επεισοδια μονο ειχε λιγο αγωνια και λιγο 'μυστηριο',
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
sons of anarchy,game of thrones,californication ειναι οι πραγματικά ανδρικές σειρές..
To πρώτο δεν μ'άρεσε.
Τα άλλα δύο γιατί είναι πραγματικά ανδρικές σειρές? Άντε το καλιφορνικέισιον να το καταλάβω-αν κι όσες ξέρω και το βλέπουν, αγαπούν τόσο τον Χανκ (αχ), αλλά το θρόουνς?
**Eίδα σε όνειρο ότι ζούσα κανονικότατα το the walking dead, πόση αγωνία θεέ. Μου λείπει.
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
2 γαμάτες σειρές που βλέπω αυτήν την περίοδο είναι Joey και Dexter.. Ωραία κωμωδία το Joey. Όσο για το Dexter είναι από τις πιο γαμάτες σειρές που έχω δει, αλλά και αρκετά άρρωστη!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
θα ρθει ρε υπομονη.ξεκινα το teen wolf,βλεπεται.To πρώτο δεν μ'άρεσε.
Τα άλλα δύο γιατί είναι πραγματικά ανδρικές σειρές? Άντε το καλιφορνικέισιον να το καταλάβω-αν κι όσες ξέρω και το βλέπουν, αγαπούν τόσο τον Χανκ (αχ), αλλά το θρόουνς?
**Eίδα σε όνειρο ότι ζούσα κανονικότατα το the walking dead, πόση αγωνία θεέ. Μου λείπει.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αυτο το εχω στα υποψη.τι παιζει;βλεπετε;
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μπορεί κανείς που ασχολείται να προτείνει κωμικές σειρές?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
The big bang theory κορυφαιοΜπορεί κανείς που ασχολείται να προτείνει κωμικές σειρές?
Two and a half men μεχρι και την 8η σαιζον πολυ καλο
how i met your mother
modern family
shit my dad says
Επισκέπτης
Eλα man ειμαι ο ανθρωπος σου.Μπορεί κανείς που ασχολείται να προτείνει κωμικές σειρές?
Ξεκινα με Parks and Recreation,μετα Eastbound and down για καφριλα,καπακια Its Always sunny in Philadelphia για να στανιαρεις και για τελος Family Guy.
Oταν θα εχεις ξεκολλησει απο τον καναπε θα εχουν αρχισει τα πρωτοβροχια
μια οικογενεια με προβληματα ταξιδευει στους τροπικους για τις διακοπες της και πεφτει σε ενα κοσμικο γεγονος!
αποχτουν ολοι ειδικες δυναμεις ο μπαμπας γινεται πολυ δυνατος η μαμα γινεται πολυ γρηγορη ο ο γιος γινεται μαθηματικη ιδιοφυια και λυνει διπλα και τριπλα ολοκληρωματα σε κλασματα δευτερολεπου! τους κυνηγουν αλλοι με παρομοιες δυναμεις και καποιες biotech companies μαζι με τις μυστικες υπηρεσιες που θελουν να εκμεταλετουν τις δυναμεις τους! αντεξε μονο μια σεζον και δεν ειναι τιποτα σπουδαιο! μονο αν εβλεπες το "The Shield" και ηθελες να δεις
που συνεχισε ο πρωταγωνιστης...
αποχτουν ολοι ειδικες δυναμεις ο μπαμπας γινεται πολυ δυνατος η μαμα γινεται πολυ γρηγορη ο ο γιος γινεται μαθηματικη ιδιοφυια και λυνει διπλα και τριπλα ολοκληρωματα σε κλασματα δευτερολεπου! τους κυνηγουν αλλοι με παρομοιες δυναμεις και καποιες biotech companies μαζι με τις μυστικες υπηρεσιες που θελουν να εκμεταλετουν τις δυναμεις τους! αντεξε μονο μια σεζον και δεν ειναι τιποτα σπουδαιο! μονο αν εβλεπες το "The Shield" και ηθελες να δεις
που συνεχισε ο πρωταγωνιστης...
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Eίδα www.imdb.com/title/tt0187664/]αυτό[/url]. ΠΟΛΥ καλό κι ιδιαίτερα για την εποχή του. Κρίμα που το έκοψαν.
Spaced (1999–2001)
Storyline
The adventures of Tim and Daisy who rent a room in Marsha Klein's house under the pretense that they are a couple. Also in the house is frustrated painter Brian. Together with TA fanatic Mike and Daisy's girlfriend Twist the duo get into a series of situations with hilarious results.
Spaced (1999–2001)
Storyline
The adventures of Tim and Daisy who rent a room in Marsha Klein's house under the pretense that they are a couple. Also in the house is frustrated painter Brian. Together with TA fanatic Mike and Daisy's girlfriend Twist the duo get into a series of situations with hilarious results.
Analrapist
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Αγαπάμε Simon Pegg. 'Ετσι γίνεται με τις βρετανικές σειρές συνήθως, δεν κρατάνε πανω από 20 επεισόδια.Eίδα www.imdb.com/title/tt0187664/]αυτό[/url]. ΠΟΛΥ καλό κι ιδιαίτερα για την εποχή του. Κρίμα που το έκοψαν.
Spaced (1999–2001)
Storyline
Επισκέπτης
Κωμωδια ε?Eίδα www.imdb.com/title/tt0187664/]αυτό[/url]. ΠΟΛΥ καλό κι ιδιαίτερα για την εποχή του. Κρίμα που το έκοψαν.
Spaced (1999–2001)
Storyline
Δεν την ηξερα.
Ο Simon Pegg λεει.
Θα το τσεκαρω.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αγαπάμε Simon Pegg. 'Ετσι γίνεται με τις βρετανικές σειρές συνήθως, δεν κρατάνε πανω από 20 επεισόδια.
Kακώς δεν τον ήξερα τον Pegg. Eίναι υπέροχος! Έχω κι έτοιμο το saun of the dead να δω. Και λάτρεψα το bromance με τον κολλητό του!
Σαν το Μisfits που μια σεζόν είχε 6 επεισόδια... Αργκ.
Κωμωδια ε?
Δεν την ηξερα.
Ο Simon Pegg λεει.
Θα το τσεκαρω.
Μ'άρεσε πάρα πολύ! Αλλά δεν ξέρω και το γούστο σου.
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πώς το'λεγε το τραγούδι; 5 μέρες μείνανε, μάτια μου γλυκά;
Sneak peek από το επισόδειο της Κυριακής!
Sneak peek από το επισόδειο της Κυριακής!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις