επίσης το Extras
από τις πιο γαματες σειρές που έχω δει.
επώδυνο χιούμορ, πλέον το palmface ήταν σε μόνιμη βάση, πάει το βρετανικό χιούμορ τρία επίπεδα πιο πάνω.
όποιος αγαπάει τον ρίκι ζερβές να μου κάνει ΤΩΡΑ αίτημα φιλίας, έχει την απόλυτη αγάπη μου και πρέπει να ντρέπεται άμα δεν έχει δει το Extras.
είναι μικρή σειρά, δύο σεζόν από έξι επεισόδια, με πρωταγωνιστή τον ζερβές (ΠΕΘΑΙΝΩΩΩ), όπου είναι κομπάρσος σε διάφορες ταινίες και προσπαθεί να γίνει κανονικός ηθοποιός. Σε κάθε επεισόδιο είναι κομπάρσος σε διαφορετική ταινία, και παίζουν σε κάθε επεισόδιο διαφορετικοί ηθοποιοί, όπως ο Μπεν Στίλερ, η Κέιτ Γουίνσλετ, ο Σάμιουελ Ελ Τζάκσον, ο Πάτρικ Στιούαρτ, ο Ορλάντο Μπλουμ. Στη δεύτερη σεζόν το χιούμορ αλλάζει, γίνεται πάααρα πολύ μπλακ αλλά συνεχίζονται οι εμφανίσεις από πολύ γνωστούς ηθοποιούς στους οποίους αξίζει ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΙΣΠΕΚΤ επειδή σατυρίζουν με απίστευτο τρόπο τον εαυτό τους και με έκαναν να τους αγαπήσω κι αυτούς
δεν θα αρέσει σε όλους.
ζμπούτσαμ
το θέμα είναι ότι αυτοί στους οποίους θα αρέσει θα είναι γαμώ τα παιδιά (και πιθανώς ωραίοι γκόμενοι-μην ξεχάσετε το αίτημα φιλίας, ε? τσάου μπέιμπιζ)