Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
105
Like
15.680
Πόντοι
25.186
MOBLAND-δεν υπάρχει απλά η σειρα αυτη
εκπληκτικη σειρά.καλογυρισμενη,ηθοποιαρες και την βλέπεις με κομμενη την ανασα.Μοιαζει με τις αλλες του Ριτσι,αλλά εδω πλέον λειπει το γνωστό black χιουμορ του γιιατι τα πράγματα ειναι σοβαρά.
Mπαινει ανετα στο ΤΟΠ 3 που εχω δει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.160
Πόντοι
12.756
MOBLAND-δεν υπάρχει απλά η σειρα αυτη
εκπληκτικη σειρά.καλογυρισμενη,ηθοποιαρες και την βλέπεις με κομμενη την ανασα.Μοιαζει με τις αλλες του Ριτσι,αλλά εδω πλέον λειπει το γνωστό black χιουμορ του γιιατι τα πράγματα ειναι σοβαρά.
Mπαινει ανετα στο ΤΟΠ 3 που εχω δει

Ειναι καλη , αλλα η μέγιστη μαλακία που δειχνει καθε εβδομάδα και επεισόδιο , βγαλτε τα όλα μαζι ρε μαλάκες ναπουμε , τι στο μπουτσο πληρωνουμε συνδρομες

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.411
Πόντοι
6.256
Ειναι καλη , αλλα η μέγιστη μαλακία που δειχνει καθε εβδομάδα και επεισόδιο , βγαλτε τα όλα μαζι ρε μαλάκες ναπουμε , τι στο μπουτσο πληρωνουμε συνδρομες
Eσυ γιατι αλλαξες αβαταρ αμεσως?Φοβηθηκες τις απειλες του περιπτερα?:confused::confused::confused::coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
34.761
Πόντοι
5.506
πες τα ρε ντιμι...τι ειμαστε οι νοικοκυρες που περιμενουμε να δουμε λουνα παρκ μπονατσα και αγνωστο πολεμο μια φορα την εβδομαδα?

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
105
Like
15.680
Πόντοι
25.186
Στην αρχη κι εγω το ιδιο σκεφτηκα αλλα τωρα λεω ισως καλυτερα,εχεις κατι να περιμενεις οπως παλια καθε βδομαδα

DOPE THIEF,2 μικροκακοποιοι παριστανουν τους πράκτορες της DEA μπουκαρουν σε καβατζες εμπορων νρκωτικων και τους κλεβουν τα λεφτα και τα ναρκωτικα..αλλα την 2η 3η φορα μπλέκουν γιατι βαζουν στο στόχαστρο εναν μεγαλέμπορο
Καλη σειρα βλέπεται ανετα εχει αρκετο ενδιοαφερον,καλές ερμηνειες,λιγο πλατιαζει περίπου στο 3ο επεισόδιο αλλα γενικά ΟΚ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.160
Πόντοι
12.756
Στην αρχη κι εγω το ιδιο σκεφτηκα αλλα τωρα λεω ισως καλυτερα,εχεις κατι να περιμενεις οπως παλια καθε βδομαδα

DOPE THIEF,2 μικροκακοποιοι παριστανουν τους πράκτορες της DEA μπουκαρουν σε καβατζες εμπορων νρκωτικων και τους κλεβουν τα λεφτα και τα ναρκωτικα..αλλα την 2η 3η φορα μπλέκουν γιατι βαζουν στο στόχαστρο εναν μεγαλέμπορο
Καλη σειρα βλέπεται ανετα εχει αρκετο ενδιοαφερον,καλές ερμηνειες,λιγο πλατιαζει περίπου στο 3ο επεισόδιο αλλα γενικά ΟΚ.

Καλη η αρχη αλλά μετά γαμιεται , το τραβάνε απλα και μονο για να εχουν επεισόδια και να το κανουν σειρα ..
Για το μπουτσο , μην την ξεκινησει κανεις καν , δεν εχει να χάσει τιποτα

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
105
Like
15.680
Πόντοι
25.186
Καλη σειρα επίσης με πρωτότυπο σεναριο και πολύ καλό Τζον Χαμ ως πλούσιο χρηματιστη που μενει ανεργος και αρχιζει να κλέβει τους επίσης πολύ πλούσιους φιλους του

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.160
Πόντοι
12.756
Καλη σειρα επίσης με πρωτότυπο σεναριο και πολύ καλό Τζον Χαμ ως πλούσιο χρηματιστη που μενει ανεργος και αρχιζει να κλέβει τους επίσης πολύ πλούσιους φιλους του

Καλη , και ωραίο μουνι αυτο που γαμάει ο τυπος :coffee:

Βλεπω τυπε μου το apple tv το δουλευεις πολυ :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
34.761
Πόντοι
5.506
εγω την πατησα με το αντ1+....αν και λεει το κωνσταντινου και ελενης

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
105
Like
15.680
Πόντοι
25.186
Καλη , και ωραίο μουνι αυτο που γαμάει ο τυπος :coffee:

Βλεπω τυπε μου το apple tv το δουλευεις πολυ :coffee:
Exει ανεβει πολύ τελευταια και εχει ακριβες παραγωγες.Ειχε ξεκινησει με κατι μπαρουφες περιεργες, τωρα το γυρισε πιο mainstream

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.661
Πόντοι
3.656
Ενα και μοναδικο ψεμα καλα καμουφλαρισμενο στην παραπανω προταση

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.661
Πόντοι
3.656
Για να σε κάψει ο Θεός :coffee:

Για να σε κάψει ο Θεός
ειναι καλος ο θεος ρε καριοληδες..δεν καιει...θα με συγχωρεσει στο τελος και θα τρεχουμε ολοι μαζι σε λιβαδια καταπρασινα με παρθενες βοσκοπουλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom